Golden Awards

Reactiescore
2.509
Ik zeg ontslaan die noob mod ;)<3
 

DeletedUser76269

Guest
Beste speler:
Voor beste speler nomineer ik met 100% zekerheid the american sniper.
Super leuk team, ken ze van een eerdere wereld, goede activiteit op het account met 1 van de beste deffers (naar mijn mening). Groeien lekker en je kan niet haten op ze :D.
Beste stam:
Momenteel zou ik dan toch voor koets moeten gaan. Veel spelers daar ken ik wel en vind het een leuk team. Ben wel nieuwsgierig naar hoe het verder gaat verlopen daar maar voor nu staan ze ook niet voor niets op nummer 1. Toch denk ik dat RED ook in de buurt komt van hun. Ook hier een leuk team, lekkere ligging (proficiat aan calamity) en denk dat deze stam wel een topper gaat worden.
De beste stam speler:
Voor nu zo vroeg in de wereld ga ik lekker hypocriet zijn en 2 eigen stamgenoot nomineren.
Graziano en steem. Zetten wekkers om andere te helpen, zijn actief hebben een goed initatief. Buiten onze stam kan ik natuurlijk niet veel mensen nog beoorderelen vandaar dat de keuze voor nu ligt op eigen stam genoten.
Het grootste ego:
The Hurricane, wat een speler is dat zeg -.-... Val hem een keer aan voor de grap en je zult merken wat ik bedoel.
Beste leider:
Omdat ik hem niet open wil laten geef ik deze aan calamity vanwege het samenstellen van red. Andere redenen of uitblinkers hebben en kan ik nog niet gezien hebben. Te vroeg hiervoor.
Slechte leider:
De leiders van 24k. Met namen lekoenp, niet reageren op pm's ect. ik ga hier niet veel woorden aan vuil maken :)
Meest overschatte stam:
Pugna, omdat veel mensen dit zien als meest belovende stam zet ik ze toch hier neer. Al vind ik geen stam echt overschat denk ik. Moet wel zeggen dat aan het begin van de wereld deze nominatie ook voor 24k was, en psycho had er ook alle schijn van maar die waren ook heel snel weg :D.
Meest onderschatte stam:
Free. (voor zover ze onderschat worden tenminste. Zitten goede spelers in en bij top/flop stammen word vrijwel alleen gesprokenn over de top 6/7. Vandaar dat ik ze hier bij zet. Al weet ik niet of ze eecht onderschat worden maar goed
Meest overschatte speler:
nowere in the sun. Sorry moest iemand neer zetten en gezien van de 42 dorpen van jullie maar 20 relevant zijn heb ik voor jullie gekozen. Maar blijf jullie ding doen ^^.
Meest onderschatte speler:
I Just Knocked You Out. Deze spelers hebben de meeste verslagen tegenstanders als verdediger en daarbij 0 dorpen verloren (ik zie het als 0 omdat er een recap is geweest en dus het dorp weer snel in hun bezit was) Zou niet weten om welke andere reden ik iemand zo moeten nomineren voor deze.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Dit zijn er denk te veel om op te noemen, maar uiteraard heel m'n eigen stam, The american sniper, calamity, The alcoholic dream, denissen, hier laat ik het even bij gezien het anders een hele lang post kan gaan worden :p
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Hmm ook weer zo een vraag waar ik veel te veel antwoorden op heb.. Laten we beginnen met The hurricane, tribalffront, lekoenp, Haec Libertatis Ergo. dit is echt de top van alle spelers waarmee ik niet in een stam wil.
Mooiste speler naam:
Zonder te twijfelen Harry Potter.
Mooiste stam naam:
Freedom of faith
Het tofste topic:
deze, top/flop spelers en stammen (indien ze on topic blijven).
Het domste topic:
mhua heb ik niet echt denk ik. Al vind ik de praatgroep meestal wel nutteloos gezien de helft van de topics toch offf-topic gaat
Favoriete forum poster:
Squirtle the turtle, wat grof in de mond af en toe maar ja ik kan daar van genieten. De mooiste reactie van hem is helaas verwijderd :p
Minst favoriete forum poster:
Iedereen die niks nuttigs te melden heeft maar toch maar wilt reageren om leuk te zijn ofzo. Kan niet echt mensen opnoemen maar goed moet er toch iets bij zetten
Dikste wannabe op het forum:
Om niemand te beledigen zet ik mezelf hier neer :D
Dikste wannabe in het spel:
The hurricane, tribalffront, lekoenp, Haec Libertatis Ergo, schoppenaas
Meest belovende speler voor de toekomst:
Er gaan nog zo veel dingen veranderen.. Maar ik hoop nog leuke dingen te zien van; I Just Knocked You Out en The Amirican Sniper
Meest belovende stam voor de toekomst:
Tja.. ik ga hier maar RED neer zetten gezien ik veel van hun verwacht.
Mooiste profiel foto van spelers:
Pyromaniacs
Mooiste profiel foto van stammen:
Faith
Grootste blunder:
vergeten te farmen
Mooiste actie van de wereld:
Moet nog komen denk ik maar voor nu het recruiten van Rick door het team The American Sniper :D

Moet wel zeggen dat onze harry potter ook al mooie tovertruckjes kan :D
 

DeletedUser79252

Guest
Harry Potter verneukt zijn dorpsnamen en profiel door de Nederlandse termen te gebruiken, wat lelijk.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zitten we niet op de Nederlandse tribalwars? Anders stijgt al die magie namelijk naar mijn hoofd. Ik drink er nog een oud hollands boterbiertje op! Cheers

Thanks Macnate voor de nominatie ^^

Verstuurd vanaf mijn Hedwig.
 

DeletedUser74404

Guest
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zitten we niet op de Nederlandse tribalwars? Anders stijgt al die magie namelijk naar mijn hoofd. Ik drink er nog een oud hollands boterbiertje op! Cheers

Thanks Macnate voor de nominatie ^^

Verstuurd vanaf mijn Hedwig.

De Nederlandse termen zijn gewoon belachelijk en lelijk, ik erger me aan die namen, komop man, dreuzel, wegisweg, Hermelien, Wemel. Doe het gewoon in het Engels! Veel mooier :D

En trouwens, was Hedwig niet overleden? :(
 

DeletedUser78217

Guest
Ik zal ook maar even een lijstje in elkaar klappen. Enkele Awards waarbij ik het gevoel heb niets zinnigs te kunnen zeggen zal ik open laten, dat doe ik liever dan allemaal onzinnige dingen melden, dat is zonde van het niveau van een lijstje.

Beste speler

Ik vind het ten eerste behoorlijk jammer om te zien dat op deze wereld een groot deel van de top over het algemeen niet beschikt over OD, dat kan natuurlijk komen omdat ze "mazzel" gehad hebben tijdens het edelen, maar vaak duid het wel op veel gratis dorpen en/of fusies. Een groot deel van de huidige top valt dus niets over te zeggen, omdat de accounts nog niet echt getest zijn.

Lord Alessio
De nummer 1 ODA, een redelijke hoeveelheid ODD. Dit account heeft zeker geen mazzel gehad met zijn ligging, maar heeft zelfstandig enorme stappen kunnen maken. Als Lord Alessio een account weg wil spelen dan gebeurt dat ook. Bovendien zit er een bijzonder leuk en ervaren team op. Iedereen die tegen dit account ligt in de toekomst, bereid je voor.

The American Sniper
& Prego Inter

Een account dat ik hier continue genoemd zie worden. Ik ken het team zelf niet, maar gezien de vele benoemingen zijn het wel jongens met veel ervaring. Het lijkt erop dat ze veruit de beste moraalbreker hebben die ik in tijden heb gezien, Prego Inter. Deze mb draait al de hele wereld mee in de top 10 oda. Dat is voor een account van die grootte op zich al een hele prestatie. De combinatie The American Sniper & Prego Inter kan in de toekomst nog wel eens enorm gevaarlijk zijn. Helaas hebben ze nog niet echt tegenstand gekend (in hoeverre de ODD ranking daar een peilmiddel voor is), dat maakt mij nog een beetje huiverig om ze beste speler te benoemen.
Ik hoop dat dit account nog veel mooie dingen zal laten zien in de toekomst.


Beste stam
Red Sky at Morning
Een premade van w53 spelers. Een stam die ik vanaf het begin van deze wereld al in de gaten hield, een aantal bekende namen. Ik hoopte stiekem dat de individuele accounts zoveel tegenstand zouden krijgen dat ze het niet lang zouden volhouden. Helaas is deze tegenstand uitgebleven of goed afgeslagen en heeft deze stam stand weten te houden. Inmiddels hebben ze een prima halve maancluster gecreëerd, combineer dat met stuk voor stuk goede accounts en je hebt een topstam. Ik ben benieuwd wie deze stam nu nog kan stoppen.

Edelkoets
Het stammetje in het noorden, mijn eigen stammetje. Rang 1 OD met een ruime marge. Vanaf dag 1 bestaat deze stam al, met een kleine premade gestart. We hebben al de hele wereld zowel offensief als defensief aardig wat tegenstand gehad zoals aan de statistieken te zien is, maar toch weten we er keer op keer bovenop te komen. Ondanks de vele aanvallen van andere stammen zijn er nauwelijks dorpen verloren. Leden zijn hier bereid volledig voor elkaar te gaan en def wordt zonder problemen geleverd waar het het meest nodig is. Als deze lijn wordt door gezet zie ik Koets nog erg ver komen.


De beste stam speler
Ik zal bij deze award alleen maar kunnen spreken over spelers in mijn eigen stam, ik heb geen interne informatie over de helden uit andere stammen. Laat ik daarbij voorop stellen dat elke speler binnen Koets laat zien vol voor de stam te gaan. Enkele die er toch wat bovenuit steken zijn:

Henk - Growing Strong
Het is zeldzaam dat je iemand tegen komt die zo fijn samenwerkt als Growing Strong. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en wanneer, hij is er voor je. Dorpen afstaan aan stamgenoten om ze bovenop een dip te helpen Geen probleem! Faketrein nodig? Geen probleem! Midden in de nacht def nodig? Geen probleem!
Spelers als Henk zijn waar een stam op gebouwd is.

McDonald Trump
Deze mannen sturen alle clears zo weg in het belang van de stam, deffen op andermans account tot het weer licht wordt en zijn altijd bereidt vv voor iemand te draaien. Dit account heeft toch al regelmatig dorpen weten te redden voor de stam. Toppertjes zijn het!



Het grootste ego
Hoewel hier en daar zeker sprake is van een zekere ego ben ik op deze wereld gelukkig nog geen ego's tegengekomen die zo storend waren dat ze een benoeming verdienen.
Beste leider
Geen enkele leider heeft tot dusver genoeg moeten laten zien om de titel Beste Leider te verdienen, geen uitblinker voor mij. Kleine sidenote voor leiding Red die er toch voor heeft gezorgd dat deze stam de early game doorgekomen is.

Slechte leider
Hetzelfde verhaal als bij beste leider, er zijn (gelukkig) nog geen echte negatieve uitblinkers.

Meest overschatte stam
EdelKoets
Ik zie ons al regelmatig voorbijkomen als Beste Stam en hoewel we ook heel leuk bezig zijn als groep, zullen ook wij ons nog echt moeten bewijzen. De eerste fronten met serieuze stammen beginnen te vormen en hier en daar worden wat prikjes uitgedeeld, maar dit is voor elke stam de eerste echte test. Pas als er serieuze stammen weggespeeld gaan worden kan er echt gesproken worden van een Beste Stam, tot die tijd zullen we niet veel meer zijn dan een stam met veel potentie.


Meest onderschatte stam

Adios
Er is misschien niet echt sprake van onderschatting, maar je hoort bijna niks over deze stam. Ik denk dat ze ons nog best wel eens kunnen verbazen. Select groepje spelers met een compact cluster, goede farmers. Wie weet gaan ze het Koets & Red nog erg lastig maken.

Meest overschatte speler
The RainbowChicks
De rang 1 speler, hebben vrij veel dorpen intern/fusie gekregen en nog niet de kans gehad om zich echt te bewijzen. Het is niet dat ik dit account niet goed vind ogen, maar meer dat er helaas nog geen bewijs is geweest dat ze rang 1 ook daadwerkelijk verdienen. De mensen op dit account zijn wel leuke gesprekspartners, daar niet van <3.

Meest onderschatte speler
zheQ93
Ik ken de spelers op dit account niet, hoor ook heel weinig over ze, maar ondertussen hebben ze wel een hele mooie ODA, 200k ODD, top 10 farm in 1 dag en bezitten ze rang 4. Van de buitenkant lijkt het dus een account dat alles in huis heeft om een topaccount te worden, en daarom ben ik erg benieuwd wat ze laten zien in de toekomst.


Met wie zou zeker graag in een stam zitten
Je-rex-8
Als hier nog steeds hetzelfde team op zit als w53, dan is dit een van de fijnste accounts om mee samen te werken. Ik hoop die kans nog eens te krijgen.


The RainbowChicks
Heel zootje leuk contact gehad met dit account, stuk voor stuk vriendelijke spelers en ik denk dat samenwerken wel fijn met ze is.

Et Murus Magnificum
Leuk en ervaren team, aardige gasten en op een fijne en duidelijke manier mee te overleggen. Ik hoop dat ik ze nog eens tegen mag komen op een volgende wereld.

Daarnaast zijn er nog heel veel spelers zowel op w60 als vorige werelden waar ik hele goede ervaringen mee heb, ik zou nog met zoveel spelers samen in een stam spelen.


Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten
Helaas een rijtje wat zich steeds weer iets uitbreidt. Ik zal verder geen woorden vuil maken aan de spelers waarmee ik liever niet in de stam zit. Ik denk dat een heel aantal dat zelf ook wel weten.

Mooiste speler naam
Mysterious Individual.
Tja wat moet ik hier van zeggen, vind het gewoon lekker klinken.


Mooiste stam naam
EdelKoets
Met het verhaal erachter vind ik deze nog steeds wel leuk, maar dat is meer bij gebrek aan betere stamnamen op w60.

Het tofste topic
Knappe en goed onderbouwde GA posts zijn altijd leuk om te lezen.

Favoriete forum poster
Hopeful
Niets anders dan respect voor de manier waarop Hopeful het forum in leven probeert te houden, discussietopics, gok de top en andere contests. Het zorgt allemaal voor een forum wat een stuk minder uitgestorven is dan andere werelden.

Calamity.
Hetzelfde als bij Hopeful, Calamity weet ook keer op keer nette posts neer te zetten, discussie te creëren en ontbrekende topics aan te maken. De posts zijn ook prima geformuleerd, goed onderbouwt en met een nette toon.

Minst favoriete forum poster
Squirtle the Turtle
Jammer om te zien dat hij ook deze wereld weer aanwezig is, een continue stroom van beledigingen en zinloze opmerkingen. Ik stel voor dat we hem een muilkorfje omdoen.


Meest belovende speler voor de toekomst
The American Sniper
Zie onderbouwing beste speler


Meest belovende stam voor de toekomst
Red Sky at Morning
Veel succes met deze gasten nu nog stoppen, de early game hebben ze overleefd dus nu zullen ze met een redelijk sluitend cluster helemaal mooie dingen kunnen laten zien.

Grootste blunder
InnoGames die een groot abuse event in de eerste weken van deze wereld plaatst, waardoor edels zo weinig waard zijn dat zelfs barbaren edelen weer een legit tactiek geworden is.
 
Reactiescore
326
Grootste blunder
InnoGames die een groot abuse event in de eerste weken van deze wereld plaatst, waardoor edels zo weinig waard zijn dat zelfs barbaren edelen weer een legit tactiek geworden is.

Goed nieuws, het volgende event begint al over 2 dagen :oops:

Overigens, mooi lijstje!
 
Reactiescore
1.283
@atropine mooie lijst en las lekker weg.

Ik wil na de zoveelste benoeming wel eens wat verder inhaken op hetgeen wat jij noemt :)

Om te beginnen, Prego is inderdaad veruit de beste mb die we ons wensen kunnen.
Een speler die opzichzelfstaand al een topper is en in de functie als mb alles in huis heeft wat ons helpt om verder te komen.

Op een wereld met zowel moraal als de voorlopige puntenregel is het super wanneer je mb klaar staat om guppies te bashen maar ook om net even een dorp binnen te slepen waarbij bv de ts blijft steken wanneer je een speler oprolt en daardoor de puntenregel in werk gaat na enkele geslaagde treintjes.

Zelf benoem ik Prego dan ook in een komend lijstje zeker als 1 van de beste.

Ondanks dat we door vele al als beste of meest belovende speler genoemd zijn ben ik het er mee eens wanneer sommige hier aan twijfelen door de lage oda maar tel daar gerust die van Prego bij op :p

Bij deze wat Credits naar Prego en we zullen zeker laten zien dat we de awards gaan verdienen.

Thanx
 

Deleted User - 487871837

Guest
Niets anders dan respect voor de manier waarop Hopeful het forum in leven probeert te houden, discussietopics, gok de top en andere contests. Het zorgt allemaal voor een forum wat een stuk minder uitgestorven is dan andere werelden.

Thanks, ik doe m’n best!

Fijn dat het gewaardeerd wordt.
 

DeletedUser73904

Guest
Ik zal ook maar even een lijstje in elkaar klappen. Enkele Awards waarbij ik het gevoel heb niets zinnigs te kunnen zeggen zal ik open laten, dat doe ik liever dan allemaal onzinnige dingen melden, dat is zonde van het niveau van een lijstje.

Beste speler

Ik vind het ten eerste behoorlijk jammer om te zien dat op deze wereld een groot deel van de top over het algemeen niet beschikt over OD, dat kan natuurlijk komen omdat ze "mazzel" gehad hebben tijdens het edelen, maar vaak duid het wel op veel gratis dorpen en/of fusies. Een groot deel van de huidige top valt dus niets over te zeggen, omdat de accounts nog niet echt getest zijn.

Lord Alessio
De nummer 1 ODA, een redelijke hoeveelheid ODD. Dit account heeft zeker geen mazzel gehad met zijn ligging, maar heeft zelfstandig enorme stappen kunnen maken. Als Lord Alessio een account weg wil spelen dan gebeurt dat ook. Bovendien zit er een bijzonder leuk en ervaren team op. Iedereen die tegen dit account ligt in de toekomst, bereid je voor.

The American Sniper
& Prego Inter

Een account dat ik hier continue genoemd zie worden. Ik ken het team zelf niet, maar gezien de vele benoemingen zijn het wel jongens met veel ervaring. Het lijkt erop dat ze veruit de beste moraalbreker hebben die ik in tijden heb gezien, Prego Inter. Deze mb draait al de hele wereld mee in de top 10 oda. Dat is voor een account van die grootte op zich al een hele prestatie. De combinatie The American Sniper & Prego Inter kan in de toekomst nog wel eens enorm gevaarlijk zijn. Helaas hebben ze nog niet echt tegenstand gekend (in hoeverre de ODD ranking daar een peilmiddel voor is), dat maakt mij nog een beetje huiverig om ze beste speler te benoemen.
Ik hoop dat dit account nog veel mooie dingen zal laten zien in de toekomst.


Beste stam
Red Sky at Morning
Een premade van w53 spelers. Een stam die ik vanaf het begin van deze wereld al in de gaten hield, een aantal bekende namen. Ik hoopte stiekem dat de individuele accounts zoveel tegenstand zouden krijgen dat ze het niet lang zouden volhouden. Helaas is deze tegenstand uitgebleven of goed afgeslagen en heeft deze stam stand weten te houden. Inmiddels hebben ze een prima halve maancluster gecreëerd, combineer dat met stuk voor stuk goede accounts en je hebt een topstam. Ik ben benieuwd wie deze stam nu nog kan stoppen.

Edelkoets
Het stammetje in het noorden, mijn eigen stammetje. Rang 1 OD met een ruime marge. Vanaf dag 1 bestaat deze stam al, met een kleine premade gestart. We hebben al de hele wereld zowel offensief als defensief aardig wat tegenstand gehad zoals aan de statistieken te zien is, maar toch weten we er keer op keer bovenop te komen. Ondanks de vele aanvallen van andere stammen zijn er nauwelijks dorpen verloren. Leden zijn hier bereid volledig voor elkaar te gaan en def wordt zonder problemen geleverd waar het het meest nodig is. Als deze lijn wordt door gezet zie ik Koets nog erg ver komen.


De beste stam speler
Ik zal bij deze award alleen maar kunnen spreken over spelers in mijn eigen stam, ik heb geen interne informatie over de helden uit andere stammen. Laat ik daarbij voorop stellen dat elke speler binnen Koets laat zien vol voor de stam te gaan. Enkele die er toch wat bovenuit steken zijn:

Henk - Growing Strong
Het is zeldzaam dat je iemand tegen komt die zo fijn samenwerkt als Growing Strong. Het maakt niet uit wat je nodig hebt en wanneer, hij is er voor je. Dorpen afstaan aan stamgenoten om ze bovenop een dip te helpen Geen probleem! Faketrein nodig? Geen probleem! Midden in de nacht def nodig? Geen probleem!
Spelers als Henk zijn waar een stam op gebouwd is.

McDonald Trump
Deze mannen sturen alle clears zo weg in het belang van de stam, deffen op andermans account tot het weer licht wordt en zijn altijd bereidt vv voor iemand te draaien. Dit account heeft toch al regelmatig dorpen weten te redden voor de stam. Toppertjes zijn het!



Het grootste ego
Hoewel hier en daar zeker sprake is van een zekere ego ben ik op deze wereld gelukkig nog geen ego's tegengekomen die zo storend waren dat ze een benoeming verdienen.
Beste leider
Geen enkele leider heeft tot dusver genoeg moeten laten zien om de titel Beste Leider te verdienen, geen uitblinker voor mij. Kleine sidenote voor leiding Red die er toch voor heeft gezorgd dat deze stam de early game doorgekomen is.

Slechte leider
Hetzelfde verhaal als bij beste leider, er zijn (gelukkig) nog geen echte negatieve uitblinkers.

Meest overschatte stam
EdelKoets
Ik zie ons al regelmatig voorbijkomen als Beste Stam en hoewel we ook heel leuk bezig zijn als groep, zullen ook wij ons nog echt moeten bewijzen. De eerste fronten met serieuze stammen beginnen te vormen en hier en daar worden wat prikjes uitgedeeld, maar dit is voor elke stam de eerste echte test. Pas als er serieuze stammen weggespeeld gaan worden kan er echt gesproken worden van een Beste Stam, tot die tijd zullen we niet veel meer zijn dan een stam met veel potentie.


Meest onderschatte stam

Adios
Er is misschien niet echt sprake van onderschatting, maar je hoort bijna niks over deze stam. Ik denk dat ze ons nog best wel eens kunnen verbazen. Select groepje spelers met een compact cluster, goede farmers. Wie weet gaan ze het Koets & Red nog erg lastig maken.

Meest overschatte speler
The RainbowChicks
De rang 1 speler, hebben vrij veel dorpen intern/fusie gekregen en nog niet de kans gehad om zich echt te bewijzen. Het is niet dat ik dit account niet goed vind ogen, maar meer dat er helaas nog geen bewijs is geweest dat ze rang 1 ook daadwerkelijk verdienen. De mensen op dit account zijn wel leuke gesprekspartners, daar niet van <3.

Meest onderschatte speler
zheQ93
Ik ken de spelers op dit account niet, hoor ook heel weinig over ze, maar ondertussen hebben ze wel een hele mooie ODA, 200k ODD, top 10 farm in 1 dag en bezitten ze rang 4. Van de buitenkant lijkt het dus een account dat alles in huis heeft om een topaccount te worden, en daarom ben ik erg benieuwd wat ze laten zien in de toekomst.


Met wie zou zeker graag in een stam zitten
Je-rex-8
Als hier nog steeds hetzelfde team op zit als w53, dan is dit een van de fijnste accounts om mee samen te werken. Ik hoop die kans nog eens te krijgen.


The RainbowChicks
Heel zootje leuk contact gehad met dit account, stuk voor stuk vriendelijke spelers en ik denk dat samenwerken wel fijn met ze is.

Et Murus Magnificum
Leuk en ervaren team, aardige gasten en op een fijne en duidelijke manier mee te overleggen. Ik hoop dat ik ze nog eens tegen mag komen op een volgende wereld.

Daarnaast zijn er nog heel veel spelers zowel op w60 als vorige werelden waar ik hele goede ervaringen mee heb, ik zou nog met zoveel spelers samen in een stam spelen.


Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten
Helaas een rijtje wat zich steeds weer iets uitbreidt. Ik zal verder geen woorden vuil maken aan de spelers waarmee ik liever niet in de stam zit. Ik denk dat een heel aantal dat zelf ook wel weten.

Mooiste speler naam
Mysterious Individual.
Tja wat moet ik hier van zeggen, vind het gewoon lekker klinken.


Mooiste stam naam
EdelKoets
Met het verhaal erachter vind ik deze nog steeds wel leuk, maar dat is meer bij gebrek aan betere stamnamen op w60.

Het tofste topic
Knappe en goed onderbouwde GA posts zijn altijd leuk om te lezen.

Favoriete forum poster
Hopeful
Niets anders dan respect voor de manier waarop Hopeful het forum in leven probeert te houden, discussietopics, gok de top en andere contests. Het zorgt allemaal voor een forum wat een stuk minder uitgestorven is dan andere werelden.

Calamity.
Hetzelfde als bij Hopeful, Calamity weet ook keer op keer nette posts neer te zetten, discussie te creëren en ontbrekende topics aan te maken. De posts zijn ook prima geformuleerd, goed onderbouwt en met een nette toon.

Minst favoriete forum poster
Squirtle the Turtle
Jammer om te zien dat hij ook deze wereld weer aanwezig is, een continue stroom van beledigingen en zinloze opmerkingen. Ik stel voor dat we hem een muilkorfje omdoen.


Meest belovende speler voor de toekomst
The American Sniper
Zie onderbouwing beste speler


Meest belovende stam voor de toekomst
Red Sky at Morning
Veel succes met deze gasten nu nog stoppen, de early game hebben ze overleefd dus nu zullen ze met een redelijk sluitend cluster helemaal mooie dingen kunnen laten zien.

Grootste blunder
InnoGames die een groot abuse event in de eerste weken van deze wereld plaatst, waardoor edels zo weinig waard zijn dat zelfs barbaren edelen weer een legit tactiek geworden is.


Ha lol, 1 van de stabbers van begin W55 maakt hier even een kontenlik post, om proberen met een betere reputatie deze wereld te beginnen :p


Btw wel credits voor de lijst, er zit wel werk in en ziet er aardig uit :)
 

DeletedUser78217

Guest


Ha lol, 1 van de stabbers van begin W55 maakt hier even een kontenlik post, om proberen met een betere reputatie deze wereld te beginnen :p


Btw wel credits voor de lijst, er zit wel werk in en ziet er aardig uit :)
Jammer dat je het azijnpissen nogsteeds niet bent afgeleerd.
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.775
Mooi lijstje! Want more of these :)
 

DeletedUser79252

Guest
De Nederlandse termen zijn gewoon belachelijk en lelijk, ik erger me aan die namen, komop man, dreuzel, wegisweg, Hermelien, Wemel. Doe het gewoon in het Engels! Veel mooier :D

En trouwens, was Hedwig niet overleden? :(

Iedereen natuurlijk zijn mening :) Zelf geef ik in (bijna) alle gevallen de Engelse namen de voorkeur hoor! Maar dacht we houden het lekker Hollands.

R.I.P Hedwig :(
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.775
@atropine mooie lijst en las lekker weg.

Ik wil na de zoveelste benoeming wel eens wat verder inhaken op hetgeen wat jij noemt :)

Om te beginnen, Prego is inderdaad veruit de beste mb die we ons wensen kunnen.
Een speler die opzichzelfstaand al een topper is en in de functie als mb alles in huis heeft wat ons helpt om verder te komen.

Op een wereld met zowel moraal als de voorlopige puntenregel is het super wanneer je mb klaar staat om guppies te bashen maar ook om net even een dorp binnen te slepen waarbij bv de ts blijft steken wanneer je een speler oprolt en daardoor de puntenregel in werk gaat na enkele geslaagde treintjes.

Zelf benoem ik Prego dan ook in een komend lijstje zeker als 1 van de beste.

Ondanks dat we door vele al als beste of meest belovende speler genoemd zijn ben ik het er mee eens wanneer sommige hier aan twijfelen door de lage oda maar tel daar gerust die van Prego bij op :p

Bij deze wat Credits naar Prego en we zullen zeker laten zien dat we de awards gaan verdienen.

Thanx

Hij farmt ook sws meer dan jullie :p
 
Bovenaan