W47 stabtopic!

Reactiescore
3.589
Dat zou ik graag lezen.
Overigen lees ik die dingen normaal nooit en verwachte ik niet dat het topic heropend zou worden, daarom dat ik het NOG niet las :p

Je hoeft ook niet zoals mij scheidsrechter te gaan spelen. We kunnen hier ook gewoon de stabs bespreken en het daarbij laten op het AF, hoeft niet in een bepaald lijstje te komen. Want je hebt er niet echt de aanleg voor het juist te doen geloof ik :D
 

DeletedUser76018

Guest
Klopt :( eigenlijk wil ik dit liever niet doen maar nu is het te laat dus jouw idee staat me wel aan :)
 

DeletedUser71618

Guest
Klopt :( eigenlijk wil ik dit liever niet doen maar nu is het te laat dus jouw idee staat me wel aan :)

Ik kom het echter hier in het oog houden en op de voet volgen, iets wat Jannes niet deed

Veelbelovende openingspost ja.

Reactie op Illy & gebaseerd op Hundredeyes zijn verhaal over Illy's stab. De PM die hij plaatste op het forum is exact de PMconversatie die illy en hij ingame gevoerd hebben; ik heb deze doorgestuurd gekregen.

Zie voor als er over 'de PM' gesproken wordt, deze posts::
https://forum.tribalwars.nl/showthread.php?192643-Top-flop-spelers&p=5913147&viewfull=1#post5913147

Hier even mijn kant van het verhaal over de hele situatie met Hundredeyes, aan het begin van de wereld startte ik wat later als iedereen en op een gegeven moment viel hij mij op, dus ik dacht een PB is wel handig dus vroeg het hem en so it's done. Op een gegeven moment had ik inderdaad een co nodig dus heb ik meerdere mensen gecontacteerd en er waren ook al meerdere gegadigden die bij mij op het account wouden spelen maar ik wou een breed scala van aanbod vandaar dat ik ook vroeg of die wel actief was etc. ik heb dus nooit gezegd dat hij daadwerkelijk mijn co zou worden.
--- Niet geheel relevant, maar prima intro.
Aan het begin wat contact gehad maar op een gegeven moment hadden we bijna geen contact meer en dus groeide wij rustig door, ik was me van geen kwaad bewust.
Hoezo van geen kwaad bewust? Hoe had je van kwaad bewust kunnen zijn in die fase? Rare draai in je verhaal, lijkt meer bedoeld om sympathie te krijgen dan dat het je verhaal ondersteunt.

Op een gegeven moment toen Wal. aan het vallen was kreeg ik ineens een berichtje van Hundredeyes dat die aan het spioneren was waar ik totaal niet content mee ben en heb hem ook nooit gevraagd of die dit wou doen.
Dat hij aan het spioneren was? Hij vraagt jou letterlijk of het handig is om even naar wat informatie te vissen. Dit doet hij terwijl hij NIET in die stam zit en gewoon met de leider via PM babbelt (bron: TWstats & PM's op top/flopspelers forum, die ik ingame ook exact hetzelfde doorgestuurd gekregen heb en dus geenzins selectief geplaatst zijn). Hoe spioneert hij dan?

Intussen reageer je zelf op zijn informatie met meer vragen over wat ze exact zeiden & reageer je erop door een bepaald target te noemen van die stam om zo de problemen die je via deze informatie verkrijgt op te lossen. Dus, niet content mee ja? I smell bullshit.

Ik had geen flauw benul meer of we PB waren want we hadden amper nog contact, toen op een gegeven moment joinde ik MU en kreeg te horen dat hij de hele tijd al samen had gespeeld met Troepe4, dat is nou juist de speler die mij weg wou hebben. Vond ik al een beetje een raar verhaal. Ik kreeg een berichtje van Hundredeyes met de vraag of wij nog PB waren en hier ben ik express niet op ingegaan zodat ik verwachtte dat hij wel door zou hebben dat de situatie wat veranderd was.
Geen flauw benul van de PB terwijl Hundred je hier specifiek om vraagt of deze nog staat? En je dit negeert ja? Je hebt een PBG afgesproken maar denkt dat, omdat je eventjes iets minder contact had, deze dus afgelopen is? En waarom is dit relevant voor de stab? Je hebt de dagen voor je stab meermaals contact gehad en hij heeft je vaker gecontacteerd over het PBG zijn, samenwerken, en gezamenlijke toekomstopties. Bullshit dus.

En Troepe4, mee samengewerkt? Je leest letterlijk in Hundred zijn post dat dit de speler is waarvan hij juist info los troggelde via PM, VÓÓR JOU, waardoor jij wist dat er plannen tegen je waren. Dus hij heeft met Troepe4 samengewerkt tégen jou? I smell bullshit, again.

Niet reageren betekent dat hij moet ruiken dat de PBG niet meer bestaat? Bullshit nummer 3, leuk geprobeerd jezelf in te dekken maar slaat werkelijk waar nergens op. Je eigen stab confirmed.

Leuk ook dat je nog letterlijk dit naar hem PM't, over de 'onbekende vriend', waarmee je dus Hundredeyes bedoelt; dus, je wist niks meer van de PBG nee?
46640dbdcbb8848f1cd6248072c5d1c5.png


Ik had voor de zekerheid zijn dorp geclaimed voor dat iemand anders dit zou doen. Toen ineens joinde hij MU en viel mijn mond open van verbazing, eerst speel je info door naar andere spelers en vervolgens join je de desbetreffende stam.
Voor de zekerheid, voordat anderen dat doen. Alright, interessante wending. Op zich geloofwaardig & het strookt met je PM met hem, maar op dit stukje kom ik later nog terug.

Hij joinde MU en je mond viel open ja? Hij had info naar jou doorgespeeld vanuit MU die hij verkreeg via PM's, heeft jou daarmee geholpen, jij stelt voor een MU speler aan te vallen en joint daarna zelf MU, maar je vindt het raar dat hij je volgt? I'm confused. Wat een onzin zeg. Hij was verbaasd waarom JIJ joinde, waarom moet jij verbaasd zijn dat HIJ daarna ook joint, als jouw PBG? En jij wist toch al lang wat de intentie in eerste instantie was, gezien hij je dat in PM gestuurd had, en met je wilde overleggen of het een goede stap was (zie screenshot hierboven again)? Waarom viel je mond dan open van verbazing? Weeral, mooi voor je zielige verhaaltje, maar totaal geen waarde.

Ik dacht ook dat ik telkens vrij duidelijk was dat ik liever niet bij hem in de stam zit, meerdere keren (zo'n 10x) heeft hij gevraagd om samen in een stam te zitten en meerdere keren heb ik verteld dat dit nou eenmaal niet ging.
Bron? Argument zonder onderbouwing van PM's e.d.? Je hebt hem dit in de PM-wisseling tussen 8 feb en 14 feb NOOIT genoemd in ieder geval.

Ik begon het een beetje zat te raken, eerst afspraken die niet nagekomen werden, toen info die word doorgespeeld, amper contact, dit was ook 1 van de redenen waarom ik liever geen PB met zo'n speler wou hebben. Wellicht had ik dit moeten zeggen maar ik dacht dat hij het wel door zou hebben na meerdere keren heb afgewezen te hebben om samen in een stam te zitten, niet in te gaan op de PB vraag, na het zien dat ik zijn dorp geclaimed had.
Afspraken die niet nagekomen werden? Welke afspraken dan? Waar is je onderbouwing, alweer?

Zat ervan dat info doorgespeeld wordt? Heb je niet laten blijken in ieder geval, zoals ik al zei.

Amper contact? Ook bullshit, want jullie hebben in die periode dat je de keuze maakte regelmatig contact gehad, alleen jij was oppervlakkig, kortaf en negeerde hem half wanneer hij wilde overleggen over volgende stappen samen.

En nu moet hij doorhebben dat je geen PBG wil omdat je zijn dorp geclaimed hebt? Je zegt hierboven dat je zijn dorp slechts claimde om te voorkomen dat stamgenoten dat deden, je zegt hetzelfde in het PM gesprek met hem en insinueert daarmee dat het ter bescherming van hem is. Wat een aparte nieuwe invalshoek voor één en hetzelfde feit. Je spreekt jezelf iig mooi tegen nu.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser71618

Guest
Ik heb toen de leider gecontacteerd dat Hundredeyes al eerder info had doorgespeeld aan tegenstanders en ik voelde me niet veilig om dit nog een keer te laten gebeuren. Op een gegeven moment kreeg ik dus ineens allemaal boze berichtjes enzo waar ik rustig onder bleef en echt verbaast was van het lef om mij een stabber te noemen en dat ik niet te vertrouwen was.
Niet veilig? Grootste onzin weer, want hij heeft het letterlijk ALLEMAAL met jou persoonlijk overlegd. Hij zag jou als zijn maatje waarmee hij samen de omgeving zou domineren, en dat valt ook prima op te maken uit jullie PM gesprek dat hij postte. En boze berichtjes? Hij heeft je een aantal dingen verweten ja, omdat je hem dus letterlijk uit de stam laat kicken om hem te edelen zelf. Raar toch dat hij verontwaardigd vraagt wat er aan de hand is? Zo extreem waren die berichten niet. Bullshit weer dus, leuk geprobeerd jezelf in de slachtofferrol te zetten.

Dit was toen dus ook het moment (ik had nog niks naar hem gestuurd etc.) dat ik wist dat de PB tot zijn eind was gekomen want zo behandelen PB's elkaar niet. Ik besloot er maar niet op in te gaan en het te laten voor wat het is.
Indeed, zoals jij hem behandelde behandel je PBG's niet. En hoezo wist je nu pas dat de PBG tot zijn eind gekomen was? Je wist zoals je hierboven zei niet eens meer of er een PBG was, wat ofc onzin is, maar nu was je ineens duidelijk geworden dat hij voorbij was omdat hij je verwijtend vraagt naar je acties tegen hem! Goh, I smell bullshit again.

1 of 2 nachten daarna had mijn co hem gescout s'ochtend en tot onze verbazing had hij echt belachelijk weinig troepen.
Bekijk bijlage 9642 Als je zo weinig troepen hebt in dat stadium van het spel (wij hadden al 2 full-clears) dan doe je iets gruwelijk mis en dit getuigde ook voor zijn onbekwaamheid.
Dus je hebt hem al gescout, juist, dat was vast zonder de intentie om er wat mee te doen. En ook al helemaal een reden om je PBG te stabben dat hij weinig troepen heeft. Zijn onbekwaamheid is een goede reden om hem te stabben ja! Wat een trieste onzin zeg.

Om er voor eens en altijd een eind aan te maken en aangezien we ook de boze berichtjes zat waren en we vonden dat we hem genoeg kansen hadden gegeven, hebben we toen gezamenlijk als team besloten dat we hem in de nachtbonus een trein zouden sturen, om voor eens en altijd een eind te maken aan deze spionerende onbeschofte speler die het niet eens waard was op 'persoonlijk bondgenoot' te noemen. Zo ging het en zo hebben we hem gepakt.
Welke boze berichtjes? Post ze eens? Dit is namelijk je reinste onzin, weeral makkelijk lullen zonder enige onderbouwing van screenshots/PM's etc. Faalpost.

En nog wat mooie propaganderende woorden om hem de 'bad guy' te laten lijken, wat een triest persoon ben je ook ja. Alleen maar een mooi verhaaltje aan elkaar gebreid en nu moet iedereen je geloven en is zijn eigen post over jou onzin, alright!

Ik voel me vereerd dat hij zoveel moeite heeft gestoken in het zwart maken van mij. Ook vind ik het geweldig hoe selectief hij mededelingen heeft uitgekozen om ons de 'bad-guy' te laten lijken.
Selectief uitgekozen? Volgens mij is de PM-conversatie die hij plaatste op het AF letterlijk jullie GEHELE conversatie vanaf 8 februari. Ik heb die namelijk exact hetzelfde hier in mijn inbox liggen ingame. Waarom laat je dan niet zien dat dit heel anders was dan dat hij het laat blijken? Ben je gelijk van het 'gezeur' af en heb je het bewezen. I smell bullshit again.

Op een gegeven moment toen hij pissig was was het slechts een kwestie van wie elkaar als eerste uit zou schakelen en (gelukkig voor ons) waren wij de eerste die actie ondernomen.
Pure onzin weeral, jij had al stappen ondernomen om hem te laten kicken, natuurlijk ontstaat die situatie dan! Die heb jij zelf in de hand gewerkt, triest figuur.

Ik vind het ook echt heel erg dat mensen 1...2...3.. zo'n verhaal geloven zonder enkele vorm van weerlegging. Hoor- en wederhoor weer je nog? Als je zoveel tijd steekt in het zwart maken van iemand dan ben je gewoon een hele hele slechte verliezer, Team-Narcissistic Illy vind dat we goed gehandeld hebben met deze onbetrouwbare speler en staan volledig achter onze keuze, tegenwoordig word alles stabben genoemd maar dit komt nieteens in de buurt. De mensen die gelijk hun oordeel klaar hadden staan wil ik adviseren in het vervolg niet te snel te oordelen, dit is onbeschoft en kan overigens nadelig uitvallen voor spelers aangezien ik de laatste paar dagen al meerdere PM's over deze kwestie heb gehad. Mijn eerste reactie was dan ook niet reageren aangezien ik geen zin heb aan een eindeloze discussie waar posters zich mee bemoeien die zich in de verre verste niet mee moeten bemoeien aangezien ze niks over de kwestie weten. Later was de druk zo hoog dat ik nu toch maar met een eenmalige uitleg kom.

Blablabla, mooi slachtoffer verhaaltje, jullie konden er niks aan doen, de gestabte speler is een slechte verliezer, .... Seriously? Durf jij dit werkelijk waar hier te posten of heb je een dergelijk beperkte herseninhoud dat je dit werkelijk zelf gelooft?

~Benieuwd naar je reactie.
 
Reactiescore
3.589
2 prachtige post's Bjarne ik had het zelf niet beter gedaan, mijn complimenten voor de research en de tijd die je hierin steekt. Ook al heb ik er niets mee te maken ik kan dit wel waarderen.

Een reactie van NI hoef je wellicht niet te verwachten en als deze komt zal het op niet veel trekken. Ik lig IG bij hem in de buurt en zal er zeker voor zorgen dat hij niet ver zal raken. Stabbers worden IG niet getolereerd op w47 ;)
 

DeletedUser76018

Guest
Hele mooie post zaeres, ik ben benieuwd naar de reactie.
 

DeletedUser65510

Guest
2 prachtige post's Bjarne ik had het zelf niet beter gedaan, mijn complimenten voor de research en de tijd die je hierin steekt. Ook al heb ik er niets mee te maken ik kan dit wel waarderen.

Een reactie van NI hoef je wellicht niet te verwachten en als deze komt zal het op niet veel trekken. Ik lig IG bij hem in de buurt en zal er zeker voor zorgen dat hij niet ver zal raken. Stabbers worden IG niet getolereerd op w47 ;)

Let's go. :cool:
 

DeletedUser54934

Guest
Beste Zaeres,

Integendeel reageer ik graag, aangezien ik vind dat de situatie nu erg gekleurd word neergezet.

Ik kan je verzekeren dat de PM's die hij heeft neergezet niet het hele gesprek is, moet ik je hem even in-game doorsturen? Dan doe ik dat namelijk maar al te graag. Ik heb die scouts en edels pas op hem gestuurt nadat hij zo tekeer tegen mij ging en zijn afspraken inderdaad niet nakwam. Ik zou al een dorp edelen die hij ineens wou pakken terwijl hij niet eens de troepen had om te clearen, nouja okay prima. Hij heeft ook inderdaad met Troepe4 samengewerkt want die was een aanval achter mijn rug aan het plannen op mij ookal waren we we stamgenoten, hier is dan ook Signum uit ontstaan aangezien Troepe iedereen had lopen voorliegen en dat mag je navragen bij mijn stamgenoten. Troepe was iedereen tegen elkaar aan het uitwerken en hier valt Hundredeyes dus ook onder. Toen ik zijn dorp had geclaimd had ik nog geen enkele intentie om hem te edelen, dat zijn gewoon flinke aannames die jij hier nu plaatst. Hetzelfde geld voor de scout, dit was enkel zelfverdediging voor ons aangezien hij het gemunt op ons had aangezien hij gekicked was uit de stam. Ook speelde Hundredeyes samen met 2 spelers buiten de stam waar ik niet versteld van staan als hij hun ook geholpen zou hebben. Ik vind het erg jammer dat je met een hoop verwijten en aannames komt aanzetten, word ook een beetje moe van dit zogenaamde 'stab' verhaal. Ik vind iets een stab als je daadwerkelijk samenwerkt met iemand en dan hem overneemt of iets. Het lijkt me geen stab als iemand inderdaad het op jou gemunt heeft en je handelt uit zelfverdediging. En veilig bedoel ik inderdaad ja, als ik in een stam zit wil ik niet dat iemand info doorspeelt, iemand kan al snel in een ouwe gewoonte vervallen... Waar staat iets dat we samen de omgeving zouden domineren. Als ik met iemand bij de 100p ofzo een PBG afspreek en heb vervolgens gebrekkig contact met hem en hoor dat er een aanval op mij gepland word en vervolgens (zul je zien in de PM die ik doorzal sturen als je me je naam even geeft) komt iemand zijn afspraken niet na over een dorp en hij treed ineens de stam toe terwijl hij toch het gevoel moet hebben gehad dat ik totaal geen intentie meer had om samen met hem te werken. Wellicht had ik wanneer hij vroeg hem moeten vertellen dat de PBG er niet meer was maar wij waren er volledig van overtuigd dat hij dit wel moest hebben geweten. Leuk & aardig dat Jannes het nu op mij gemunt heeft etc. maar om zo'n misverstand als 'stab' af te schilderen en vervolgens het met zijn allen lekker op mij richten in-game en op het algemene forum vind ik veel en veelste ver gaan. Ik snap dat het AF de laatste jaren achteruit gegaan is maar om dan gelijk een miscommunicatie af te schilderen als stab vind ik zooooo enorm overdreven. Ik heb een hoop stabs voorbij zien komen maar dit lijkt er niet eens op.

Laat me eens opsommen wat Hundredeyes heeft gedaan en duidelijk had kunnen verwachten:
- Speelde info door van een stam
- Er werd een aanval op mij geplanned waar ik van verwachtte dat hij daar ook deel van uitmaakte aangezien hij contact had en mij niet alles doorstuurde.
- Hij maakte mij op een gegeven moment uit voor een zielige baby en nog wat dingen.
- Ik heb inderdaad de leider een berichtje gestuurd dat Hundredeyes info had doorgespeeld, aangezien ik dit niet gepast vond en geen begin voor een goeie samenwerking in de stam. Eerst stab je de stam en vervolgens treed je toe.
- Meerdere keren heeft hij gevraagd hoe het met ons verder ging en heb ik hem geen antwoord gegeven (achteraf had ik hem wellicht beter kunnen vertellen dat ik niet wou samenwerken maar dit moet hij sowieso gemerkt hebben)
- Hij heeft meerdere keren gevraagd om samen in een stam te zitten waar ik geen interesse in had.

Wat heb ik gedaan?
- Ik heb een berichtje naar de leider gestuurd dat Hundredeyes info doorspeelde, deze leider die ondertussen alsnog een aanval op mij plande kickte hem, die voelde zich natuurlijk betrapt en ik had zo'n gevoel dat Hundredeyes er nog wat mee te maken had aangezien ik niet een band met hem had die ik met spelers op een andere wereld had en hem niet vertrouwde.
- Op een gegeven moment toen hij pissig begon te worden dat hij uit de stam gekickt was werd hij pissig op mij en toen heb ik hem telkens verteld dat ik helemaal niks tegen hem had, ook dat ik het jammer vond dat hij zo slecht over mij dacht, zelfs op dat moment zagen wij ons nog bereid om met hem samen te werken, totdat hij natuurlijk met onrespectvol gedrag kwam aanzetten en wij ineens de super super badguy waren en omdat we geen zin hadden om ineens om 7 uur ge-edeld te worden, we konden aanvallen verwachten, we hebben toen ook uit zelfverdediging gehandeld door zijn dorp te pakken en niet dat s'nachts ineens mijn dorp gecleared of ge edeld was.

Ik snap dat ik jouw mening niet meer kan veranderen, ik vind de vergelijking met een 'heksenjacht' wel heel relevant, je bent opzoek naar iets om mij op de hete stenen te zitten waardoor ik vervolgens met de blaren kom te zitten.

Als je iedere objectieve rechter hier naar zou laten kijken zul je zien dat we geen intentie hadden om hem te edelen maar slechts handelde uit intuïtie, als je op een gegeven moment gewoon weet dat iemand super pissig is en je dus evt. aanvallen kan verwachten hoe kun jij dan nog doorhameren op een PBG? Dan is het toch gewoon het recht van de sterkste? Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat als hij het lef had hij me de dag erna zou hebben aangevallen. Dat maakt mij geen stabber, dat laat me niks in mijn hersenkern missen... dat maakt mij gewoon de slimmere speler. Ik wil je nu aub vragen om te stoppen met een vertekend beeld neer te zetten? Als ik je nu een eerlijk vraag mag stellen... zou jij ooit toegeven dat je wellicht niet gelijk hebt, misschien omdat je alle feiten van het verhaal niet weet ? Ik verwacht van niet, jij bent er slechts op uit om mij als het zwarte schaap neer te zetten wat ik als zeer spijtig ervaar, aangezien ik telkens weer op dit verhaal moet terugkomen terwijl het me zeer waarschijnlijk lijkt dat 90% van de spelers op TW hetzelfde zou gedaan hebben als mij.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
38
Misschien zou het dan nu een goed moment zijn om de pm (of meerdere?) integraal op het AF te smijten? Eventueel met de nodige commentaar waar nodig.

Want ik ben persoonlijk nog niet overtuigd van je onschuld in de hele kwestie.
 
Reactiescore
12
*pakt popcorn*

*Jat popcorn en gaat ernaast zitten*


Moet wel zeggen, de post van NI is aardig onoverzichtelijk en onduidelijk waarmee er nu waarop gereageerd word. je pakt het algemeen en scheert alles vervolgens over dezelfde kam
--> hundredeyes is een info doorspeler... etc...

kom is met wat nieuws man? anders is slave to the rythims popcorn snel op!
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
3.589
Komt omdat jij te zwak bent om jezelf te verdedigen :D

Als je uzelf gaat verdedigen is de kans redelijk groot dat er onnodig popcorn verloren gaat. Dus je kan beter tactisch rustig ergens eenzaam en alleen gaan zitten zodat je de popcorn optimaal kan benutten.
 

DeletedUser68973

Guest
Is het niet leuker de popcorn samen op te eten in plaats van op je eentje? :eek:
 

DeletedUser68973

Guest
De hoeveelheid popcorn is onderschikt aan het gezelschap!
 

DeletedUser68973

Guest
Dan was het dus een tactische blunder de popcorn te stelen?
 
Bovenaan