Golden Awards

DeletedUser76980

Guest
Lang geen lijstje gezien dus hier is de mijne!


Beste speler:
hmmm geen gemakkelijke, persoonlijk vind ik de spelers van calamity. Of RoR wel goed en dan is er ook nog Mirage die me best goed lijkt maar naart schijnt wel een groot ego.

Beste stam: ANB of Finity zou hier het best passen al is de 'oorlog' pas begonnen en moet er nog veel gebeuren voor ik hier echt 1 stam kan plaatsen. Al heeft ANB nu toch wel een paar dorpjes van deblock007 kunnen afsnoepen. Momenteel ANB > Finity

De beste stam speler: Calamity. Als je al maar naar zijn verslagen tegenstanders als ondersteuning kijkt zie je dat hij een echte team-speler is. Je kan ze vragen voor alles en ze zullen het wel doen echte toppers in mijn ogen.

Het grootste ego: Mirage al vind ik hun profiel wel lachen

Beste leider: kan ik nog weinig op zeggen al vind ik beyond god like niet slecht. Zorgt voor de nodig sfeer en voert zijn taak als leider aardig goed uit. Als ik even een kijkje zou mogen nemen binnen finity dan kan ik hier pas een duidelijk antwoord op geven ;)

Slechtste leider: /

Meest overschatte stam: Denk niet dat er echt een overschatte stam is.

Meest onderschatte stam: .S een stam met toch een paar aardig goede spelers om er maar eentje te noemen Woepsie Poepsie die toch wel in mijn ogen mvp van .S is. Spijtig van Don Marco en Misstyne met hun overstap naar finity... #R2W


Meest overschatte speler: Misschien een verassende naam maar ik nomineer toch wel Squirtle The Turtle waarom? In het begin van de wereld leek het een sterke speler maar nu toch al enkele weken rond de 1mil blijven hangen. Wat is er gebeurd?

Meest onderschatte speler: Monkeymouse sterk team en ben erg benieuwd hoe ze gaan proberen te overleven tussen 2 grootmachten zoals finity en ANB

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Monkeymouse zoals ik hiervoor al had gezegd sterk team met toffe mannen en vrouwen! En natuurlijk prego inter puur voor zijn (droge) humor en niet te vergeten Taylor Swift afbeeldingen

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: stabbers

Mooiste spelers naam: Dzjenghis

Mooiste stam naam: Good Fellas

Het tofste topic: GA

Het domste topic: hoeveel heb je gefarmt? Puur stoef topic

Favoriete forum poster: /

Minst favoriete forum poster: hammer bro

Dikste wannabe op het forum: hammer bro

Dikste wannabe in het spel: Moet ik toch wel mijn co nomineren proficiat Richard, no hate

Mooiste profiel foto van spelers: .psychedelic nurse

Mooiste profiel foto van stammen: er zit niks echt schitterend tussen

Mooiste actie van de wereld: misschien wel de val van bingo nu is de wereld terug wat spannend

Meest belovende speler voor de toekomst:

Meest belovende stam voor de toekomst:
ANB of finity

Grootste blunder: mijn grootste blunder? Denk dan toch wel 8 edels op 1 dorp sturen maar ik had het dorp uiteindelijk wel!

Grootste blunder van w53? Toch wel het enorm slecht deffen van deblock007, rapportjes genoeg zien...

Voor wie heb je nu echt respect: spelers die hun wekker zetten om te farmen #hannes

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Monkeymouse (mar, Erwin, Annette en Emiel) en robinnibor (Maik en Robin) die er altijd een leuk wedstrijdje farmen van maakte
 

DeletedUser61161

Guest
Meh, ik snap niet waarom mensen mij bij wannabe neerzetten. Minst favoriete of favoriete AF poster snap ik nog wel maar wannabe?:confused2:
This niet dat ik hier iemand als voorbeeld heb ofzo...en ik daar op wil lijken.
 
Reactiescore
96
Het is intussen al een paar pagina's terug, maar ik wil hier toch nog even op inhaken.

Scheve vergelijking?
Martijn kwam met het volgende voorbeeld:
Om even terug te keren op je zei over nieuwe kansen. Iemand die kindermisbruik heeft gepleegd hoeft van mij geen 2e kans te krijgen in beroepen met contact met kinderen of jong volwassene bijvoorbeeld. Op sommige gebieden vind ik het bij TW dan ook gerechtvaardigd om te zeggen tot hier en niet verder.

Daar kwam vervolgens een aantal reacties op, wat ik best kan begrijpen. Als je namelijk te snel leest kom je soms tot de onjuiste conclusie.
Reactie 1: Dionnyy2 geeft hier duidelijk aan dat hij Martijn zijn reactie bizar vindt, zelfs zo bizar dat hij Martijn zelfs toevoegt dat hij niet helemaal 100% is.
Serieus? Als je dit voorbeeld gebruikt om een statement te maken ben je wat mij betreft niet helemaal 100%.

Reactie 2: Melania Trump geeft aan dat wat hem (klinkt wat gek, gezien de naam) de vergelijking compleet verkeerd & vreemd is. Echter kan hij dit wel plaatsen, aangezien hij van anderen heeft vernomen dat Martijn een vreemde knaap is.
Ik kan snappen wat die bedoelt, alleen is de vergelijking compleet verkeerd & vreemd. Maar gelukkig heb ik al van andere mensen gehoord dat Martijn een vreemde knaap is :D

Reactie 3: Ook Cahjo doet een duid in het zakje, hij beaamt nog eens dat het een rare vergelijking is.
Rare vergelijking inderdaad.

Toen ik al deze reacties las, via mijn telefoon, dacht ik: Hé? Volgens mij zei Martijn iets wat juist heel goed duidelijk maakte wat hij probeerde te verwoorden. Maar gezien deze reacties raakte ik wat aan het twijfelen, dus besloot ik even terug te lezen. Nadat ik had teruggelezen was ik nog steeds van mening dat Martijn hier ten onrechte een verwijt werd gemaakt, dus besloot ik tot de volgende post:
(Vergeef me de typefouten, zoals 'vel' met een 'v' :eek:)
Ik kan best begrijpen dat het voor jullie makkelijk is om hier zo vel op te reageren.
Maar volgens mij beschuldigen jullie Martijn op dit moment ten onrechte van het feit dat hij een rare vergelijking maakt. Hij vergelijkt TW spelers hier helemaal niet met mensen die kindermisbruik hebben gepleegd.
Martijn geeft allleen aan dat in de maatschappij dingen strafbaar zijn en dat mensen, nadat ze hun straf hebben uitgezeten/betaald/of hoe dan ook hebben voldaan, ze een tweede kans verdienen.
Echter vindt Martijn dat mensen die kindermisbruik hebben gepleegd géén tweede kans verdienen.
Hij geeft daarmee dus aan dat er in het maatschappelijke leven wat hem betreft dingen zijn waarbij mensen geen tweede kans verdienen. Binnen TW zijn er ook bepaalde gedragingen die Martijn dermate verwerpelijk vindt, dat mensen die ze begaan geen tweede kans meer verdienen.
Dat is de vergelijking die hij maakt.

Dus lijkt het mij niet eerlijk om Martijn het verwijt te maken dat hij TW spelers vergelijkt met kindermisbruikers. Dat doet hij namelijk helemaal niet.

Ik had vrij uitgebreid (althans, op mijn telefoon leek het heel wat) mijn uiteenzetting gedaan, om zo goed mogelijk duidelijk te maken dat Martijn hier ten onrechte iets werd verweten.
Maar dat mocht blijkbaar niet baten, want de reactie die erop kwam was echt om te huilen. Werkelijk waar, ik heb al veel onzin voorbij zien komen op het AF. Vaak betreft het dan een onzinnige reactie op een onzinnige post, dan heb ik nog zoiets van soit. Maar de reactie op mijn post vond ik echt beneden elk niveau. Zie hieronder:
Volgens mij ken jij het verschil niet tussen iets aanduiden of iemand beschuldingen. Ik beschuldig deze jongen nergens van, geef alleen aan dat de vergelijking gewoon niet goed is. En hij geeft wel aan dat kindermisbruikers geen tweede kans verdienen, en mensen die iets verkeerds hebben gedaan op TW dat ook niet verdienen :D

Het begint al met het vrij onzinnige verwijt dat ik het verschil niet zou kennen tussen 'iets aanduiden' en 'iemand beschuldigen'.
Allereerst doet het weinig af van wat ik probeerde aan te geven en bovendien is het ook nog eens zo dat Martijn wel degelijk van iets wordt beschuldigd.

beschuldigen werkw.Uitspraak: [bəˈsxʏldəxə(n)] Verbuigingen: beschuldigde (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft beschuldigd (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen zeggen dat iemand iets (slechts) heeft gedaan
Bron: http://www.encyclo.nl/begrip/beschuldigen

Zoals uit de hierboven opgenomen quotes (zie reactie 1, 2 en 3) is wel degelijk sprake van het 'zeggen dat iemand iets (slechts) heeft gedaan'.
Het is zelfs nog een stapje erger, er wordt meteen de conclusie aan verbonden dat Martijn niet helemaal 100% is.

aanduiden werkw.Uitspraak: [ˈandœydə(n)] Verbuigingen: duidde aan (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft aangeduid (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen 1) duidelijk maken
duidelijk maken hoe het zit
vb: zijn verhaal duidt wel aan dat hij bang geweest is

Bron: http://www.encyclo.nl/begrip/aanduiden

Verder heeft men duidelijk gemaakt dat Martijn niet 100% is omdat hij een rare vergelijking maakt, dat wat hem ten laste wordt gelegd c.q. waarvan hij wordt beschuldigd.
Oftewel: Zijn verhaal zou aanduiden dat hij niet 100% is.

Dat over het feit dat ik wel degelijk van mening ben dat Martijn ergens van beschuldigd wordt.

Ten onrechte
Verder wil ik dan nog even stilstaan bij het feit dat dit naar mijn mening ten onrechte is.
Ik heb gepoogd in mijn bericht, zoals opgenomen in de quotes, aan te geven dat Martijn juist een hele goede vergelijking maakt.
Waarbij hij heel duidelijk maakt dat hij verschil ziet tussen bepaalde acties, namelijk:
1. Verkeerde acties die niet kunnen, maar waarna je nog wel een tweede kans verdient (mits je berouw hebt getoond).
2. Verkeerde acties die niet kunnen en waarna je geen tweede kans meer verdient. Dit omdat deze zo verwerpelijk zijn in de ogen van Martijn.
Nu kun je het daar mee eens of het er mee oneens zijn, maar Martijn heeft dan ook alleen aangegeven wat hij er van vindt (zijn mening).
Het zou mensen sieren als ze vervolgens de discussie aangaan met Martijn, maar wat doet men?
Negeert zijn post verder en gooit met wat ongefundeerde onzin over hoe slecht zijn vergelijking is.

Dit terwijl men niet eens de tijd neemt om goed te lezen.
Neem namelijk de volgende post van Melania nog eens als voorbeeld:
Volgens mij ken jij het verschil niet tussen iets aanduiden of iemand beschuldingen. Ik beschuldig deze jongen nergens van, geef alleen aan dat de vergelijking gewoon niet goed is. En hij geeft wel aan dat kindermisbruikers geen tweede kans verdienen, en mensen die iets verkeerds hebben gedaan op TW dat ook niet verdienen :D
Hier wordt beweert dat Martijn vindt dat op een moment dat iemand iets doet wat verkeerd is, op TW, dat die persoon geen tweede kans verdient op TW.
Dit kan bijna niet anders geïnterpreteerd worden dat hier wordt beweert dat Martijn vindt dat iemand die iets fout doet (ongeacht wat, binnen TW ofc) deze persoon geen tweede kans verdient op TW.
Dat is niet zo! Lees daarvoor Martijns post nog maar een keer goed:
Om even terug te keren op je zei over nieuwe kansen. Iemand die kindermisbruik heeft gepleegd hoeft van mij geen 2e kans te krijgen in beroepen met contact met kinderen of jong volwassene bijvoorbeeld. Op sommige gebieden vind ik het bij TW dan ook gerechtvaardigd om te zeggen tot hier en niet verder.

Dat was het wat mij betreft over de onterechte beschuldiging aan het adres van Martijn.
Ik hoop dat men in het vervolg eerst de moeite neemt om de post in zij geheel te lezen als tevoren iemand meteen allerlei ongefundeerde verwijten te maken en voor 'niet 100%' te verklaren.

Golden Awards
Aangezien dit nog steeds het topic GA is zal ik ook een lijstje maken in deze post, anders wordt Aldo straks weer boos ;)
Mijn oprechte excuus Aldo, maar ik ben genoodzaakt tot het plaatsen van een dubbel post.
Aangezien ik blijkbaar niet meer dan 20.000 tekens in een post mag plaatsen :(
95add8416fea5c42e14679cb5a9ffc46.png


Zie vervolg dus in mijn volgende post.
 
Reactiescore
96
In vervolg op mijn voorgaande post.

Op basis van het geen hierboven wil ik alvast Melania Trump en Cahjo nomineren voor 'Dikste wannabe op het forum' en tevens voor 'Minst favoriete forum poster'.
Ik denk dat ik hierboven wel duidelijk uiteen heb gezet waarom ik dat vindt, maar hieronder toch nog in het kort:
1. Ze nemen niet de tijd om te lezen wat een ander zegt (ik hoop voor Melania dat hij dit op zijn examens beter doet*, scheelt je punten);
2. Reageren ongenuanceerd op andermans post;
3. Pikken er een deel uit, waar ze wat over denken te kunnen roepen, en laten de rest voor wat het is.

*
Gezien je leeftijd heb ik aangenomen dat je dit jaar examen doet, mocht dat een onjuiste aanname zijn? Mijn excuses op voorhand.

Verder wil ik Arrighi nomineren voor 'Favoriete forum poster' mede om het volgende:
Rustig man :p

Als je zelf helemaal 100% bent begrijp je heus wel dat hij het niet op een akelige manier bedoelt. Beetje verkeerd voorbeeld maar het gaat om het idee en dat kan je in ieder geval proberen te begrijpen

Deze post typeert de persoon achter Arrighi (Alex als ik me niet vergis), hij komt bij mij over (niet alleen obv deze post, ook obv ander AF posten + IG conversaties) als een uiterst sympathiek persoon.
Dat zie je ook terug in zijn posts op het AF en dat maakt hem mijn favoriete forum poster.


Beste speler:
Is een lastige keuze, ik denk dat er redelijk wat spelers met potentieel aanwezig zijn op deze wereld. Wellicht een enkeling die het niveau haalt vanuit de hoogtij dagen van TW.
Maar om nu te zeggen dat er een met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Nee dat vind ik niet.
Daarnaast zijn er ook weinig echte acties geweest op deze wereld waarbij iemand echt iets heeft laten zien wat de titel 'beste speler' waardig is.
Beste stam:
Hier geldt eigenlijk hetzelfde als bij 'beste speler', welke stam heeft nu echt al bewezen dat ze aanspraak maken op de titel 'beste stam'?
In mijn ogen nog geen enkele. ANB en Finity schelen elkaar niet zo veel, de toekomst zal uit moeten wijzen welke van deze twee de beste is.
De beste stam speler:
Hierbij vind ik het ook lastig om iemand uit te kiezen, aangezien ik lang niet overal zicht op heb. Daarom ga ik proberen om uit zowel ANB als Finity de beste stam speler te kiezen.
ANB - Calamity: Dit omdat ik, afgaande op het AF, weet dat deze mensen veel VV's draaien voor hun stamgenoten. Daarnaast zijn ze ook helemaal niet te beroerd om hun clears te donderen. Of ze dat nu mede uit persoonlijk gewin, ODA, doen maakt me niet zoveel uit. Ze doneren het toch maar wel ff.
Finity - Schoppenaas: Waarom schoppenaas? Deze jongens zetten zich op vergelijkbare wijze (tav Calamity) in voor hun stam. Niet te beroerd om VV's te draaien en ook niet te beroerd om hun clears te doneren. Plus het feit dat ze hun stamleiding bijstaan door die het nodige werk uit handen te nemen. Mensen waar je van op aan kunt!
Het grootste ego:
Ik ga hier geen Mirage nomineren, dit omdat ze het gewoonweg niet verdienen. Ik zat bij 'beste stam speler' zelfs te twijfelen tussen Schoppenaas en Mirage.
Aangezien Mirage ook niet vies is van VVs draaien, of clears doneren, ze zijn dus niet heel egocentrisch en tevens laten ze zich er ook niet op voorop staan.
Ik heb hen ook nog nooit horen beweren dat ze de beste zijn, ze komen bij mij dus ook niet bepaalt over als mensen met het grootste ego van W53.
Verder zeurt iedereen altijd maar over het grootste ego van deze jongens en dan met name Jannick.
Iets waar ik me helemaal niet in kan vinden, heb Jannick altijd als een sportieve kerel meegemaakt. Sure, hij is soms trost op zijn prestaties, maar dat mag dan ook gewoon.
Wie verdient deze titel dan wel? Als ik puur afga op de laatste posts in dit topic (ca. 5a6 laatste pagina's) dan vind ik dat ene JustInWebs nogal vol van zichzelf.
Hij is de beste deffer van Mono (zegt me verder niks, maar ik vind het nogal een claim), zijn vijanden maken allemaal stomme deffouten, over zijn eigen fouten (dan wel die van zijn stamgenoten) doet hij heel lacherig (alsof ze helemaal niet zo dom zijn). De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik nooit met hem samengespeeld (voor zo ver ik weet) maar hij komt bij mij in elk geval een stuk arroganter over dan de jongens van Mirage. Aangezien de meeste van jullie hen (Mirage) het grootste ego toedichten lijkt het me wel gepast om JustInWebs hiervoor te nomineren.
Beste leider:
Hierbij kom je al weer snel uit bij een van de leiders van de twee stammen (ANB en Finity).
Over Beyond Godlike, of in elk geval een aantal spelers daarvan, heb ik wat minder positieven verhalen gelezen hier op het AF.
Of al die verhalen ook betrekking hebben op het feit of deze jongens wel of geen goed leider zijn? Denk het niet.
Maar een aantal wel, hieruit blijkt (naar mijn mening) dat er een aantal eigenschappen zijn bij de heren die je als leider beter niet hebt.
Aan de andere kant is Jim, de leider van Finity, ook niet perfect. Wat ik mooi vind is dat hij dat zelf ook toe durft te geven en mensen, die wat ervaring hebben op het gebied van leidinggeven, om zich heen verzameld om zo zijn eigen beperkingen op te vangen.
Wellicht dat Beyond Godlike dat ook doet, ik heb geen idee, al verwacht ik van wel.
Per saldo concludeer ik dat ik niet een geheel rechtvaardige keus kan maken op basis van dat wat ik nu weet.
Dus ga ik hier verder ook geen echte keus maken, voor nu vind ik Jim en Beyond Godlike niet veel van elkaar verschillen qua hoe goed ze leidinggeven.
Slechtste leider:
Dit gaat ook lastig worden, om hier nu weer oude koeien uit de sloot te gaan halen en te gaan beweren dat de leiders van Bingo er geen zak van gebakken hebben vind ik wat flauw.
Dat Bingo gevallen is en dat dit mede te danken is geweest aan haar leiding staat buiten kijf, maar daar is al genoeg over gezegd.
Wie moet ik hier dan wel nomineren? Ik heb eerlijk gezegd geen idee, zie ook mijn toelichting bij 'beste leider'.
Meest overschatte stam:
De meest overschatte stam van W53? Dunno? Die is er volgens mij niet echt op dit moment.
De gangbare mening is (volgens mij) op dit moment dat ANB en Finity redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Kan me daar, vooralsnog, wel in vinden.
Meest onderschatte stam:
Hier wordt vaak .S genoemd, dat is precies de reden waarom ik dat dus juist niet vindt. Omdat .S hier zo vaak genoemd wordt blijkt wel dat mensen nog wel redelijk wat van hen verwachten (of in elk geval respect hebben voor hun prestaties tot nu toe). Aangezien er op dit moment verder weinig stammen zijn die, naar mijn mening, die niet juist op hun waarde worden geschat heb ik dus ook geen stam die ik hiervoor wil nomineren.
Meest overschatte speler:
Syrniah, die jongens hebben weinig anders gedaan dan op de welbekende c-knop te rammen. Echter worden ze wel hier en daar genoemd in lijstjes dat ze onderschat worden c.q. de(/ een van de) meest belovende speler(s) zijn.
Ik vind dat best meevallen, op basis van hetgeen ze tot nu toe hebben laten zien denk ik niet dat ze onderschat worden. Misschien zelfs overschat door de lijstjes hier.
Meest onderschatte speler:
Hier heb ik ook niet direct iemand waarvan ik zeg, woow deze wordt maximaal onderschat.
Om toch iemand te noemen, The Project, die jongens zitten daar op een vrij lastige positie en doen het tot nu toe nog best aardig tegen hun numeriek sterkere vijand.
Vraag me af waarom ANB hen nog niet heeft opgeruimd? Denken ze er misschien te makkelijk over? Als je hun TWStats bekijkt wellicht wel...
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Alex, van .Psychedelic Nurse, zie ook mijn toelichting elders in mijn post. Komt gewoon over als een sympathieke kerel waar je goed mee kunt samenwerken.
Calamity, zie ook mijn toelichting bij 'beste stamspeler'.
Rise of Redemption, die jongens komen heel vriendelijk over, blijkt zowel hier opt AF alsook IG.
Schoppenaas, idem.
Mirage, zie toelichting bij 'grootste ego'.
Daarnaast heb ik bij de meeste Finity leden wel een goed gevoel.
Al geldt dat voor een groot deel ook wel van de jongens uit ANB.
Mensen die open communiceren en geen vieze spelletjes spelen + zich durven in te zetten voor het stambelang (ook als dat ten koste gaat van het eigenbelang) kan ik altijd waarderen als stamgenoten.
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Mensen die geen respect kunnen opbrengen voor een ander. Daar vallen stabbers onder, maar met name ook mensen die hun eigenbelang altijd boven dat van een ander stellen. Niet in staat om een teamprestatie neer te zetten. Deze mensen heb ik nog niet echt ontmoet op W53, ze zullen er ongetwijfeld zijn. Echter heb ik vooralsnog niet mensen die ik per definitie uit zou sluiten.
Godfarmer heeft niet zo'n fraaie actie uitgehaald naar het schijnt, maar ik weet het rechte daar niet van, dus ga ik hem daar ook niet op veroordelen.
Mooiste spelers naam:
Rise of Redemption, die naam spreekt me op de een of andere manier wel aan. Weet niet zo goed waarom, wellicht door het feit dat je er een diepere betekenis in kunt zien.
Mooiste stam naam:
Heb me hierbij even beperkt tot de top 5 stammen van dit moment. ANB en Finity vallen wat mij betreft af, ik vind dat persoonlijk gewoon niet zo mooi. Er zit niet zo veel diepere betekenis achter en het is verder ook geen steek onderwater naar een andere stam (kan ik altijd wel waarderen).
TOC (The Outcast) vind ik persoonlijk het mooiste, aangezien dit een diepere betekenis heeft gerelateerd aan de ontwikkelingen binnen W53 van de afgelopen tijd.
Zeg ik er wel meteen bij dat ik in het verleden zeker wel mooiere namen heb gezien op TW, maar van de top 5 stammen van W53 vind ik deze het mooist.
Het tofste topic:
Ik vind topics als 'Rate de speler' of 'Golden Awards' de mooiste topic's. Vooral wanneer mensen de moeite nemen om hun mening te onderbouwen met argumenten en/of keiharde feiten.
Het domste topic:
Toch wel het topic 'Praathoek', snap de toegevoegde waarde van dat topic niet.
Favoriete forum poster:
Arrighi, zie voor mijn overwegingen hierbij hetgeen ik hiervoor heb opgenomen.
Minst favoriete forum poster:
Melania Trump en Cahjo, hiervoor verwijs ik eveneens naar hetgeen ik hiervoor heb uiteengezet.
Dikste wannabe op het forum:
Melania Trump en Cahjo, idem.
Dikste wannabe in het spel:
Uhm.. Dunno? yorick x misschien? Die jongen heeft welgeteld 8 dorpen geedeld van spelers, waarvan 1 nog van een stamgenoot (MB/DU stam). Verder alleen maar barbs.
Moet wel bekennen dat ik er verder niet heel lang over heb nagedacht, wellicht dat er nog 100 van zulke mensen rondlopen.
Mooiste profiel foto van spelers:
Ik vind het plaatje van Mirage, die nieuwe, wel tof. Is naar mijn idee een supergave achtergrond :)
Mooiste profiel foto van stammen:
Hier beperk ik me, weer, tot de top 5 stammen. Heb weinig zin om die andere allemaal langs te gaan, plus ik heb in het (recente) verleden niet een mooi plaatje gezien bij stammen buiten de top 5.
ANB: Doet me niet echt wat, vind ik dus niet zo mooi.
Finity: Vind ik ook niet mooi, enerzijds oud en aan de andere kant is het gewoon niet mijn ding ;)
TOC: Plaatje van een kwalitatief laag niveau, vind de tekst nog wel wat hebben. Maar zeker niet de mooiste.
.S: Vind ik het mooiste plaatje van de huidige top 5, hij is volgens mij net nieuwe. Vind het wel wat hebben, straalt wat mysterie uit en is een heel stil plaatje.Passend.
Mooiste actie van de wereld:
Vooralsnog de val van Bingo, op zichzelf helemaal niet zo mooi, maar wel het effect wat het teweeg heeft gebracht. De kaarten zijn geschut en opnieuw gedeeld.
Finity heeft alvast de Aas gekregen, maar is dat genoeg?
Meest belovende speler voor de toekomst:
Mirage. Waarom? Die jongens hebben tot zover een mooi acc neergezet, maar weinig nog echt hoeve presteren.
Echter is de kwaliteit bij deze jongens er zeker, hebben heel wat ervaring in huis. Zijn bereid om andere te helpen, waardoor andere ook snel geneigd zullen zijn hen een handje te helpen.
Ik verwacht dat deze heren nog wel het een en ander gaan neerzetten qua prestatie.
Meest belovende stam voor de toekomst:
Ook hier heb ik geen idee, ik denk dat ANB en Finity uiteindelijk het gevecht aangaan om de wereldwinst. Welke van de twee gaat winnen weet ik niet.
Vooralsnog denk ik dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zijn.
Grootste blunder:
Het niet willen dumpen van een edelman, dus er maar een mooi bonusdorpje mee veroveren. Niet realiserende dat dit dorpje van een speler is geweest (vandaar dat het ook barbarendorp hete ipv bonusdorp) en het dus nog troepen bevatte. Dus heel enthousiast een edelman met ca. 2k bijl gestuurd. Boem. Dood.
Of toch het feit dat ik een dorpje wilde overnemen, maar de trein verstuurde naar het barbje eronder (vanaf men telefoon). Aangezien ik die niet wilde overnemen, dacht ik hem te snipen.
Vergat ik vervolgens met mijn stomme kop om 2 snips te annuleren, waardoor ik 3 edels verloor in plaats van 1 :(
Voor wie heb je nu echt respect:
Mensen die durven toegeven wanneer ze iets fout doen en andere om hulp durven vragen omdat ze weten dat ze zelf niet perfect zijn.
Onder 'beste leider' heb ik daarvan al een voorbeeld gegeven, namelijk Jim van Squirtle the Turtle.
Er zullen naast Jim nog genoeg andere mensen zijn die dat kunnen c.q. doen, maar van Jim weet ik het en daar heb ik dus ook echt respect voor.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Sympathieke en gemotiveerde spelers. Wanneer mensen sympathiek zijn geeft mij dat de motivatie om een extra stapje te zetten voor hen, wat meestal ten goede komt aan het stambelang. Gemotiveerde spelers drijven mij ertoe om zelf ook maximale inzet te tonen en de stam naar een hoger niveau te tillen.
 

DeletedUser78443

Guest
In vervolg op mijn voorgaande post.

Op basis van het geen hierboven wil ik alvast Melania Trump en Cahjo nomineren voor 'Dikste wannabe op het forum' en tevens voor 'Minst favoriete forum poster'.
Ik denk dat ik hierboven wel duidelijk uiteen heb gezet waarom ik dat vindt, maar hieronder toch nog in het kort:
1. Ze nemen niet de tijd om te lezen wat een ander zegt (ik hoop voor Melania dat hij dit op zijn examens beter doet*, scheelt je punten);
2. Reageren ongenuanceerd op andermans post;
3. Pikken er een deel uit, waar ze wat over denken te kunnen roepen, en laten de rest voor wat het is.

*
Gezien je leeftijd heb ik aangenomen dat je dit jaar examen doet, mocht dat een onjuiste aanname zijn? Mijn excuses op voorhand.

Verder wil ik Arrighi nomineren voor 'Favoriete forum poster' mede om het volgende:


Deze post typeert de persoon achter Arrighi (Alex als ik me niet vergis), hij komt bij mij over (niet alleen obv deze post, ook obv ander AF posten + IG conversaties) als een uiterst sympathiek persoon.
Dat zie je ook terug in zijn posts op het AF en dat maakt hem mijn favoriete forum poster.


Beste speler:
Is een lastige keuze, ik denk dat er redelijk wat spelers met potentieel aanwezig zijn op deze wereld. Wellicht een enkeling die het niveau haalt vanuit de hoogtij dagen van TW.
Maar om nu te zeggen dat er een met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Nee dat vind ik niet.
Daarnaast zijn er ook weinig echte acties geweest op deze wereld waarbij iemand echt iets heeft laten zien wat de titel 'beste speler' waardig is.
Beste stam:
Hier geldt eigenlijk hetzelfde als bij 'beste speler', welke stam heeft nu echt al bewezen dat ze aanspraak maken op de titel 'beste stam'?
In mijn ogen nog geen enkele. ANB en Finity schelen elkaar niet zo veel, de toekomst zal uit moeten wijzen welke van deze twee de beste is.
De beste stam speler:
Hierbij vind ik het ook lastig om iemand uit te kiezen, aangezien ik lang niet overal zicht op heb. Daarom ga ik proberen om uit zowel ANB als Finity de beste stam speler te kiezen.
ANB - Calamity: Dit omdat ik, afgaande op het AF, weet dat deze mensen veel VV's draaien voor hun stamgenoten. Daarnaast zijn ze ook helemaal niet te beroerd om hun clears te donderen. Of ze dat nu mede uit persoonlijk gewin, ODA, doen maakt me niet zoveel uit. Ze doneren het toch maar wel ff.
Finity - Schoppenaas: Waarom schoppenaas? Deze jongens zetten zich op vergelijkbare wijze (tav Calamity) in voor hun stam. Niet te beroerd om VV's te draaien en ook niet te beroerd om hun clears te doneren. Plus het feit dat ze hun stamleiding bijstaan door die het nodige werk uit handen te nemen. Mensen waar je van op aan kunt!
Het grootste ego:
Ik ga hier geen Mirage nomineren, dit omdat ze het gewoonweg niet verdienen. Ik zat bij 'beste stam speler' zelfs te twijfelen tussen Schoppenaas en Mirage.
Aangezien Mirage ook niet vies is van VVs draaien, of clears doneren, ze zijn dus niet heel egocentrisch en tevens laten ze zich er ook niet op voorop staan.
Ik heb hen ook nog nooit horen beweren dat ze de beste zijn, ze komen bij mij dus ook niet bepaalt over als mensen met het grootste ego van W53.
Verder zeurt iedereen altijd maar over het grootste ego van deze jongens en dan met name Jannick.
Iets waar ik me helemaal niet in kan vinden, heb Jannick altijd als een sportieve kerel meegemaakt. Sure, hij is soms trost op zijn prestaties, maar dat mag dan ook gewoon.
Wie verdient deze titel dan wel? Als ik puur afga op de laatste posts in dit topic (ca. 5a6 laatste pagina's) dan vind ik dat ene JustInWebs nogal vol van zichzelf.
Hij is de beste deffer van Mono (zegt me verder niks, maar ik vind het nogal een claim), zijn vijanden maken allemaal stomme deffouten, over zijn eigen fouten (dan wel die van zijn stamgenoten) doet hij heel lacherig (alsof ze helemaal niet zo dom zijn). De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik nooit met hem samengespeeld (voor zo ver ik weet) maar hij komt bij mij in elk geval een stuk arroganter over dan de jongens van Mirage. Aangezien de meeste van jullie hen (Mirage) het grootste ego toedichten lijkt het me wel gepast om JustInWebs hiervoor te nomineren.
Beste leider:
Hierbij kom je al weer snel uit bij een van de leiders van de twee stammen (ANB en Finity).
Over Beyond Godlike, of in elk geval een aantal spelers daarvan, heb ik wat minder positieven verhalen gelezen hier op het AF.
Of al die verhalen ook betrekking hebben op het feit of deze jongens wel of geen goed leider zijn? Denk het niet.
Maar een aantal wel, hieruit blijkt (naar mijn mening) dat er een aantal eigenschappen zijn bij de heren die je als leider beter niet hebt.
Aan de andere kant is Jim, de leider van Finity, ook niet perfect. Wat ik mooi vind is dat hij dat zelf ook toe durft te geven en mensen, die wat ervaring hebben op het gebied van leidinggeven, om zich heen verzameld om zo zijn eigen beperkingen op te vangen.
Wellicht dat Beyond Godlike dat ook doet, ik heb geen idee, al verwacht ik van wel.
Per saldo concludeer ik dat ik niet een geheel rechtvaardige keus kan maken op basis van dat wat ik nu weet.
Dus ga ik hier verder ook geen echte keus maken, voor nu vind ik Jim en Beyond Godlike niet veel van elkaar verschillen qua hoe goed ze leidinggeven.
Slechtste leider:
Dit gaat ook lastig worden, om hier nu weer oude koeien uit de sloot te gaan halen en te gaan beweren dat de leiders van Bingo er geen zak van gebakken hebben vind ik wat flauw.
Dat Bingo gevallen is en dat dit mede te danken is geweest aan haar leiding staat buiten kijf, maar daar is al genoeg over gezegd.
Wie moet ik hier dan wel nomineren? Ik heb eerlijk gezegd geen idee, zie ook mijn toelichting bij 'beste leider'.
Meest overschatte stam:
De meest overschatte stam van W53? Dunno? Die is er volgens mij niet echt op dit moment.
De gangbare mening is (volgens mij) op dit moment dat ANB en Finity redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Kan me daar, vooralsnog, wel in vinden.
Meest onderschatte stam:
Hier wordt vaak .S genoemd, dat is precies de reden waarom ik dat dus juist niet vindt. Omdat .S hier zo vaak genoemd wordt blijkt wel dat mensen nog wel redelijk wat van hen verwachten (of in elk geval respect hebben voor hun prestaties tot nu toe). Aangezien er op dit moment verder weinig stammen zijn die, naar mijn mening, die niet juist op hun waarde worden geschat heb ik dus ook geen stam die ik hiervoor wil nomineren.
Meest overschatte speler:
Syrniah, die jongens hebben weinig anders gedaan dan op de welbekende c-knop te rammen. Echter worden ze wel hier en daar genoemd in lijstjes dat ze onderschat worden c.q. de(/ een van de) meest belovende speler(s) zijn.
Ik vind dat best meevallen, op basis van hetgeen ze tot nu toe hebben laten zien denk ik niet dat ze onderschat worden. Misschien zelfs overschat door de lijstjes hier.
Meest onderschatte speler:
Hier heb ik ook niet direct iemand waarvan ik zeg, woow deze wordt maximaal onderschat.
Om toch iemand te noemen, The Project, die jongens zitten daar op een vrij lastige positie en doen het tot nu toe nog best aardig tegen hun numeriek sterkere vijand.
Vraag me af waarom ANB hen nog niet heeft opgeruimd? Denken ze er misschien te makkelijk over? Als je hun TWStats bekijkt wellicht wel...
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Alex, van .Psychedelic Nurse, zie ook mijn toelichting elders in mijn post. Komt gewoon over als een sympathieke kerel waar je goed mee kunt samenwerken.
Calamity, zie ook mijn toelichting bij 'beste stamspeler'.
Rise of Redemption, die jongens komen heel vriendelijk over, blijkt zowel hier opt AF alsook IG.
Schoppenaas, idem.
Mirage, zie toelichting bij 'grootste ego'.
Daarnaast heb ik bij de meeste Finity leden wel een goed gevoel.
Al geldt dat voor een groot deel ook wel van de jongens uit ANB.
Mensen die open communiceren en geen vieze spelletjes spelen + zich durven in te zetten voor het stambelang (ook als dat ten koste gaat van het eigenbelang) kan ik altijd waarderen als stamgenoten.
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Mensen die geen respect kunnen opbrengen voor een ander. Daar vallen stabbers onder, maar met name ook mensen die hun eigenbelang altijd boven dat van een ander stellen. Niet in staat om een teamprestatie neer te zetten. Deze mensen heb ik nog niet echt ontmoet op W53, ze zullen er ongetwijfeld zijn. Echter heb ik vooralsnog niet mensen die ik per definitie uit zou sluiten.
Godfarmer heeft niet zo'n fraaie actie uitgehaald naar het schijnt, maar ik weet het rechte daar niet van, dus ga ik hem daar ook niet op veroordelen.
Mooiste spelers naam:
Rise of Redemption, die naam spreekt me op de een of andere manier wel aan. Weet niet zo goed waarom, wellicht door het feit dat je er een diepere betekenis in kunt zien.
Mooiste stam naam:
Heb me hierbij even beperkt tot de top 5 stammen van dit moment. ANB en Finity vallen wat mij betreft af, ik vind dat persoonlijk gewoon niet zo mooi. Er zit niet zo veel diepere betekenis achter en het is verder ook geen steek onderwater naar een andere stam (kan ik altijd wel waarderen).
TOC (The Outcast) vind ik persoonlijk het mooiste, aangezien dit een diepere betekenis heeft gerelateerd aan de ontwikkelingen binnen W53 van de afgelopen tijd.
Zeg ik er wel meteen bij dat ik in het verleden zeker wel mooiere namen heb gezien op TW, maar van de top 5 stammen van W53 vind ik deze het mooist.
Het tofste topic:
Ik vind topics als 'Rate de speler' of 'Golden Awards' de mooiste topic's. Vooral wanneer mensen de moeite nemen om hun mening te onderbouwen met argumenten en/of keiharde feiten.
Het domste topic:
Toch wel het topic 'Praathoek', snap de toegevoegde waarde van dat topic niet.
Favoriete forum poster:
Arrighi, zie voor mijn overwegingen hierbij hetgeen ik hiervoor heb opgenomen.
Minst favoriete forum poster:
Melania Trump en Cahjo, hiervoor verwijs ik eveneens naar hetgeen ik hiervoor heb uiteengezet.
Dikste wannabe op het forum:
Melania Trump en Cahjo, idem.
Dikste wannabe in het spel:
Uhm.. Dunno? yorick x misschien? Die jongen heeft welgeteld 8 dorpen geedeld van spelers, waarvan 1 nog van een stamgenoot (MB/DU stam). Verder alleen maar barbs.
Moet wel bekennen dat ik er verder niet heel lang over heb nagedacht, wellicht dat er nog 100 van zulke mensen rondlopen.
Mooiste profiel foto van spelers:
Ik vind het plaatje van Mirage, die nieuwe, wel tof. Is naar mijn idee een supergave achtergrond :)
Mooiste profiel foto van stammen:
Hier beperk ik me, weer, tot de top 5 stammen. Heb weinig zin om die andere allemaal langs te gaan, plus ik heb in het (recente) verleden niet een mooi plaatje gezien bij stammen buiten de top 5.
ANB: Doet me niet echt wat, vind ik dus niet zo mooi.
Finity: Vind ik ook niet mooi, enerzijds oud en aan de andere kant is het gewoon niet mijn ding ;)
TOC: Plaatje van een kwalitatief laag niveau, vind de tekst nog wel wat hebben. Maar zeker niet de mooiste.
.S: Vind ik het mooiste plaatje van de huidige top 5, hij is volgens mij net nieuwe. Vind het wel wat hebben, straalt wat mysterie uit en is een heel stil plaatje.Passend.
Mooiste actie van de wereld:
Vooralsnog de val van Bingo, op zichzelf helemaal niet zo mooi, maar wel het effect wat het teweeg heeft gebracht. De kaarten zijn geschut en opnieuw gedeeld.
Finity heeft alvast de Aas gekregen, maar is dat genoeg?
Meest belovende speler voor de toekomst:
Mirage. Waarom? Die jongens hebben tot zover een mooi acc neergezet, maar weinig nog echt hoeve presteren.
Echter is de kwaliteit bij deze jongens er zeker, hebben heel wat ervaring in huis. Zijn bereid om andere te helpen, waardoor andere ook snel geneigd zullen zijn hen een handje te helpen.
Ik verwacht dat deze heren nog wel het een en ander gaan neerzetten qua prestatie.
Meest belovende stam voor de toekomst:
Ook hier heb ik geen idee, ik denk dat ANB en Finity uiteindelijk het gevecht aangaan om de wereldwinst. Welke van de twee gaat winnen weet ik niet.
Vooralsnog denk ik dat ze redelijk aan elkaar gewaagd zijn.
Grootste blunder:
Het niet willen dumpen van een edelman, dus er maar een mooi bonusdorpje mee veroveren. Niet realiserende dat dit dorpje van een speler is geweest (vandaar dat het ook barbarendorp hete ipv bonusdorp) en het dus nog troepen bevatte. Dus heel enthousiast een edelman met ca. 2k bijl gestuurd. Boem. Dood.
Of toch het feit dat ik een dorpje wilde overnemen, maar de trein verstuurde naar het barbje eronder (vanaf men telefoon). Aangezien ik die niet wilde overnemen, dacht ik hem te snipen.
Vergat ik vervolgens met mijn stomme kop om 2 snips te annuleren, waardoor ik 3 edels verloor in plaats van 1 :(
Voor wie heb je nu echt respect:
Mensen die durven toegeven wanneer ze iets fout doen en andere om hulp durven vragen omdat ze weten dat ze zelf niet perfect zijn.
Onder 'beste leider' heb ik daarvan al een voorbeeld gegeven, namelijk Jim van Squirtle the Turtle.
Er zullen naast Jim nog genoeg andere mensen zijn die dat kunnen c.q. doen, maar van Jim weet ik het en daar heb ik dus ook echt respect voor.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Sympathieke en gemotiveerde spelers. Wanneer mensen sympathiek zijn geeft mij dat de motivatie om een extra stapje te zetten voor hen, wat meestal ten goede komt aan het stambelang. Gemotiveerde spelers drijven mij ertoe om zelf ook maximale inzet te tonen en de stam naar een hoger niveau te tillen.


Wat lief dat ik in je postje voorkom <3. En het klopt inderdaad dat ik examens heb : , Ik kan best snappen dat mensen mij een 'vervelend persoon' vinden op het AF, maar dit komt puur omdat ik soms te snel post (wat jij ook al vermelde) en heb niet altijd zin om een hele post terug te lezen xD

En als je het hele verhaal over Godfarmer wilt weten, zodat je je post kan aanpassen, moet je me even contacten :S
 

DeletedUser54179

Guest
Vind je de vergelijking tussen een kindermisbruiker en iemand die iets verkeerds doet op TW niet een beetje overdreven? Dat wordt hier bedoeld met rare vergelijking...
 

DeletedUser1270

Guest
Naar aanleiding van je boek, blijf ik het nog steeds een rare vergelijking vinden.
Zet me maar in je lijstje als minst favoriete AF poster, maar ik vind zulke vergelijkingen not done!

Soort van geen tweede kans verdienen als je zoiets zegt. Waar heb ik dat eerder gehoord?
 

DeletedUser71240

Guest
Het is intussen al een paar pagina's terug, maar ik wil hier toch nog even op inhaken.

Scheve vergelijking?
Martijn kwam met het volgende voorbeeld:


Daar kwam vervolgens een aantal reacties op, wat ik best kan begrijpen. Als je namelijk te snel leest kom je soms tot de onjuiste conclusie.
Reactie 1: Dionnyy2 geeft hier duidelijk aan dat hij Martijn zijn reactie bizar vindt, zelfs zo bizar dat hij Martijn zelfs toevoegt dat hij niet helemaal 100% is.


Reactie 2: Melania Trump geeft aan dat wat hem (klinkt wat gek, gezien de naam) de vergelijking compleet verkeerd & vreemd is. Echter kan hij dit wel plaatsen, aangezien hij van anderen heeft vernomen dat Martijn een vreemde knaap is.


Reactie 3: Ook Cahjo doet een duid in het zakje, hij beaamt nog eens dat het een rare vergelijking is.


Toen ik al deze reacties las, via mijn telefoon, dacht ik: Hé? Volgens mij zei Martijn iets wat juist heel goed duidelijk maakte wat hij probeerde te verwoorden. Maar gezien deze reacties raakte ik wat aan het twijfelen, dus besloot ik even terug te lezen. Nadat ik had teruggelezen was ik nog steeds van mening dat Martijn hier ten onrechte een verwijt werd gemaakt, dus besloot ik tot de volgende post:
(Vergeef me de typefouten, zoals 'vel' met een 'v' :eek:)


Ik had vrij uitgebreid (althans, op mijn telefoon leek het heel wat) mijn uiteenzetting gedaan, om zo goed mogelijk duidelijk te maken dat Martijn hier ten onrechte iets werd verweten.
Maar dat mocht blijkbaar niet baten, want de reactie die erop kwam was echt om te huilen. Werkelijk waar, ik heb al veel onzin voorbij zien komen op het AF. Vaak betreft het dan een onzinnige reactie op een onzinnige post, dan heb ik nog zoiets van soit. Maar de reactie op mijn post vond ik echt beneden elk niveau. Zie hieronder:


Het begint al met het vrij onzinnige verwijt dat ik het verschil niet zou kennen tussen 'iets aanduiden' en 'iemand beschuldigen'.
Allereerst doet het weinig af van wat ik probeerde aan te geven en bovendien is het ook nog eens zo dat Martijn wel degelijk van iets wordt beschuldigd.

beschuldigen werkw.Uitspraak: [bəˈsxʏldəxə(n)] Verbuigingen: beschuldigde (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft beschuldigd (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen zeggen dat iemand iets (slechts) heeft gedaan
Bron: http://www.encyclo.nl/begrip/beschuldigen

Zoals uit de hierboven opgenomen quotes (zie reactie 1, 2 en 3) is wel degelijk sprake van het 'zeggen dat iemand iets (slechts) heeft gedaan'.
Het is zelfs nog een stapje erger, er wordt meteen de conclusie aan verbonden dat Martijn niet helemaal 100% is.

aanduiden werkw.Uitspraak: [ˈandœydə(n)] Verbuigingen: duidde aan (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft aangeduid (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen 1) duidelijk maken
duidelijk maken hoe het zit
vb: zijn verhaal duidt wel aan dat hij bang geweest is

Bron: http://www.encyclo.nl/begrip/aanduiden

Verder heeft men duidelijk gemaakt dat Martijn niet 100% is omdat hij een rare vergelijking maakt, dat wat hem ten laste wordt gelegd c.q. waarvan hij wordt beschuldigd.
Oftewel: Zijn verhaal zou aanduiden dat hij niet 100% is.

Dat over het feit dat ik wel degelijk van mening ben dat Martijn ergens van beschuldigd wordt.

Ten onrechte
Verder wil ik dan nog even stilstaan bij het feit dat dit naar mijn mening ten onrechte is.
Ik heb gepoogd in mijn bericht, zoals opgenomen in de quotes, aan te geven dat Martijn juist een hele goede vergelijking maakt.
Waarbij hij heel duidelijk maakt dat hij verschil ziet tussen bepaalde acties, namelijk:
1. Verkeerde acties die niet kunnen, maar waarna je nog wel een tweede kans verdient (mits je berouw hebt getoond).
2. Verkeerde acties die niet kunnen en waarna je geen tweede kans meer verdient. Dit omdat deze zo verwerpelijk zijn in de ogen van Martijn.
Nu kun je het daar mee eens of het er mee oneens zijn, maar Martijn heeft dan ook alleen aangegeven wat hij er van vindt (zijn mening).
Het zou mensen sieren als ze vervolgens de discussie aangaan met Martijn, maar wat doet men?
Negeert zijn post verder en gooit met wat ongefundeerde onzin over hoe slecht zijn vergelijking is.

Dit terwijl men niet eens de tijd neemt om goed te lezen.
Neem namelijk de volgende post van Melania nog eens als voorbeeld:

Hier wordt beweert dat Martijn vindt dat op een moment dat iemand iets doet wat verkeerd is, op TW, dat die persoon geen tweede kans verdient op TW.
Dit kan bijna niet anders geïnterpreteerd worden dat hier wordt beweert dat Martijn vindt dat iemand die iets fout doet (ongeacht wat, binnen TW ofc) deze persoon geen tweede kans verdient op TW.
Dat is niet zo! Lees daarvoor Martijns post nog maar een keer goed:


Dat was het wat mij betreft over de onterechte beschuldiging aan het adres van Martijn.
Ik hoop dat men in het vervolg eerst de moeite neemt om de post in zij geheel te lezen als tevoren iemand meteen allerlei ongefundeerde verwijten te maken en voor 'niet 100%' te verklaren.

Golden Awards
Aangezien dit nog steeds het topic GA is zal ik ook een lijstje maken in deze post, anders wordt Aldo straks weer boos ;)
Mijn oprechte excuus Aldo, maar ik ben genoodzaakt tot het plaatsen van een dubbel post.
Aangezien ik blijkbaar niet meer dan 20.000 tekens in een post mag plaatsen :(
95add8416fea5c42e14679cb5a9ffc46.png


Zie vervolg dus in mijn volgende post.

Heb jij wel een leven? :D

Vervolgens wel een mooi lijstje neergezet. Mijn complimenten. Ietwat meer objectief en beargumenteerd dan de andere lijstjes. Chapeau!
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Beste speler: Mirage, absoluut bazen account met een lekker cluster gecombineerd met meer dan voldoende ego en skills. Als ze gemotiveerd zijn, knallen ze over gemakkelijk doorheen.
Beste stam: ANB heeft de betere kaarten in handen momenteel, maar dat baseer ik puur op ligging en punten. Qua kwaliteit zal het erom spannen. Ik denk dat ANB meer inzet en activiteit heeft, maar de kwalitatieve piek van Finity hoger ligt.
De beste stam speler: Daniël van Mirage is een stamspeler puur sang en verdiend deze titel, verder vind ik Jim (Squirtle) ook een goede stamspeler die zich 100% inzet voor zijn stam.
Het grootste ego: Thomas (Mirage) heeft toch wel een flink ego ontwikkeld begin ik te merken.
Beste leider: David, maar hij is altijd al stiekem mijn favoriet geweest :$.
Slechtste leider: Dylan leider maken is gewoon niet het beste idee.. Toffe speler hoor met genoeg kwaliteit en een mentaliteit waar menigeen een puntje aan kan zuigen, maar gewoon te impulsief om leider te zijn.
Meest overschatte stam: In Finity werden die noobs uit het zuiden, ik meen dat ze S heten, flink overschat.
Meest onderschatte stam: Pfoe, geen idee?
Meest overschatte speler: Avitar74, sowieso is het een flink stab account wat elke morele waarden aan zijn laars lapt. Hebben ze er ook nog eens JustinWebs op gezet, een speler die trouwens voor geen meter kan spelen ook.
Meest onderschatte speler: Mienmaaiers heeft met Inge en Danny twee lekkere spelers (vooral Inge lekkerwijf van me xx) op het account zitten, staan veel te laag voor hun kunnen.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: De meeste zitten al in m’n stam :$. Verder zou ik Dylan er graag bij willen hebben.
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Avitar74, de rest boeit me vrij weinig tbh.
Mooiste spelers naam: Mirage, duh.
Mooiste stam naam: Finity. A New Beginning, hoe standaard wil je het hebben?
Het tofste topic: Golden Awards.
Het domste topic: De rest.
Favoriete forum poster: Leaving Behind.
Minst favoriete forum poster: Niemand, lekker blijven posten sletjes.
Dikste wannabe op het forum: Die Hammer Bro is echt een complete wannabe die veelte interessant probeert te doen. Vanaf het begin van de wereld al.
Dikste wannabe in het spel: Thomas. Probeert het mannetje te zijn, maar doneert wel volle bak clears voor de stam. Als je zo cool wilt zijn, neem dan gewoon de halve wereld over en laat zien dat je het alleen kan dan joh lekkere gangster van me xxx.
Mooiste profiel foto van spelers: Mirage, mijn plaatje :$.
Mooiste profiel foto van stammen: Allemaal kut ;(.
Mooiste actie van de wereld: Het moment dat ik nog op Mirage zat en het account pas echt OG was…
Meest belovende speler voor de toekomst: Zwoele Toyboys, een account dat weinig genoemd wordt en zich op de achtergrond gehouden heeft. Die tijden zijn voorbij. Zwoele Toyboys gaat voor rang 1 en heeft met Davy, Louis, Tristan en mij momenteel een heerlijk (vooral qua uiterlijk) team op het account zitten. Tegenstanders zijn net Tinder chicks, je gaat er één keer overheen en dan laat je ze voorgoed achter je.
Meest belovende stam voor de toekomst: Finity gaat winnen, dacht je nou echt dat ik hier kwam om te verliezen?
Grootste blunder: Thomas als beste speler nomineren, Daniël is de echte baas op Mirage duhhhh. (Nee jij bent ook wel goed hoor Thomas en Kayo rolt goeie jointjes xx). Jannick is wel cute trouwens.
Voor wie heb je nu echt respect: Mezelf.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Inge, geil wijf. Daar speel je toch voor? Gewoon om in je achterhoofd te hebben dat je een stamgenoot hebt die met een paar stijve tepels en een flinke cupmaat op die C-knop loopt te rammen.
 

DeletedUser1270

Guest
Hier mijn serieuze lijstje. Net zoals Cala had ik een trollijst gemaakt.

Beste speler:
Dat zal Woepsie zijn, heeft groot front met Finity en houd mooi stand. Heeft in het verleden al laten zien dat hij stand weet te houden tegen de aanvallen van Finity.
Beste stam: Nog niet over uit. ANB staat nu bovenin maar de wedstrijd is nog niet gespeeld. Ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren nu ook TOC in de top is gekomen en .S naar een lager plaatsje heeft gebracht. (Waarmee ik .S absoluut niet als verloren afschilder)
De beste stam speler: Heer Yoshiii, draait veel VV's heb ik begrepen, en weet zijn mannetje te staan.
Het grootste ego: Ben ik nog niet echt tegen gekomen, wel op het AF, maar dat laten we hier maar bij.
Beste leider: Sensoxx, de stille kracht in .S, maar ook een Beyond Godlike. Heeft een mooie groep bij elkaar weten te krijgen en te houden.
Slechtste leider: -
Meest overschatte stam: Denk toch Finity. Al hebben ze in het Westen een mooi gat geslagen om naar de rim te groeien. Toch denk ik dat als er 1 of 2 bij hen breken, de deff weggespeeld wordt en ze een deel van de dorpen kwijt zullen raken. En zo een deel van de Werelddominatie verliezen.
Meest onderschatte stam: Tegenwoordig is niemand meer onderschat. Stammen laten wel zien wat ze waard zijn.
Meest overschatte speler: deblock007, vallen nu gaten in zijn deff.
Meest onderschatte speler: Geen idee
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Yorick x en Keizerarend. Daarnaast de spelers van .S
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Egospelers in dit spel
Mooiste spelers naam: Woepsie Poepsie vind ik nog steeds grappig. Poep en piesgrapjes blijven grappig!
Mooiste stam naam: 1990, mijn geboortejaar
Het tofste topic: Dit topic wordt steeds interessanter, vanwege alle discussies
Het domste topic: -
Favoriete forum poster: Ondanks alle kritiek toch Heer Yoshiii, mooie vent!
Minst favoriete forum poster: -
Dikste wannabe op het forum: Hammer Bro, gewoon omdat het mainstream is om dit te antwoorden.
Dikste wannabe in het spel: -
Mooiste profiel foto van spelers: Die van A. von Smits is gaaf. Die van Schoppenaas is ook grappig.
Mooiste profiel foto van stammen: Denk die van .S, soort mysterieus.
Mooiste actie van de wereld: Nog niet echt gezien
Meest belovende speler voor de toekomst: Iedereen in de top. Ga zo door!
Meest belovende stam voor de toekomst: De top 5 zal het uitvechten
Grootste blunder: -
Voor wie heb je nu echt respect: Spelers die het spel eerlijk en leuk weten te houden
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen die me goed weet te triggeren
 
Reactiescore
96
Wat lief dat ik in je postje voorkom <3. En het klopt inderdaad dat ik examens heb : , Ik kan best snappen dat mensen mij een 'vervelend persoon' vinden op het AF, maar dit komt puur omdat ik soms te snel post (wat jij ook al vermelde) en heb niet altijd zin om een hele post terug te lezen xD

En als je het hele verhaal over Godfarmer wilt weten, zodat je je post kan aanpassen, moet je me even contacten :S

Mooi dat je het zelf ook inziet :)
En succes met je examens!

Qua godfarmer verhaal pas ik ff, interesseert me verder niet zoveel ;)
Met name omdat ik dan graag hoor en wederhoor toepas en dat gaat lastig zijn als ik alleen jou contact.

Vind je de vergelijking tussen een kindermisbruiker en iemand die iets verkeerds doet op TW niet een beetje overdreven? Dat wordt hier bedoeld met rare vergelijking...

Ik heb, denk ik dan toch, redelijk helder uiteen gezet dat Martijn dat nu precies niet doet.
Hij schetst een situatie in RL, waarvan hij vindt dat mensen geen tweede kans verdienen.
Met als doel om daarmee helder te krijgen dat er wat heb betreft ook binnen TW situaties zijn waarin mensen geen tweede kans verdienen.
Het gaat dus niet om de vergelijking met 'daad X' binnen TW is hetzelfde als kindermisbruik.
Het gaat erom dat er binnen TW zaken zijn die erger zijn dan het gemiddelde van slechte acties binnen TW en die verdienen geen tweede kans.

Maar goed, ik heb het vermoeden dat ik je toch niet kan overtuigen. Dus so be it.

Naar aanleiding van je boek, blijf ik het nog steeds een rare vergelijking vinden.
Zet me maar in je lijstje als minst favoriete AF poster, maar ik vind zulke vergelijkingen not done!

Soort van geen tweede kans verdienen als je zoiets zegt. Waar heb ik dat eerder gehoord?

Zie mijn reactie op de voorgaande qoute.

Heb jij wel een leven? :D

Vervolgens wel een mooi lijstje neergezet. Mijn complimenten. Ietwat meer objectief en beargumenteerd dan de andere lijstjes. Chapeau!

Gelukkig wel, dank voor je interesse (al dan niet gemeend :p).
Maar ik kan er nu eenmaal slecht tegen als mensen ten onrechte iets wordt verweten, dus dan zet ik dat graag even recht.
En in dit geval vereiste dat de nodige aantal woorden ;)

Thanx voor de complimenten!
 

DeletedUser78443

Guest
Mooi dat je het zelf ook inziet :)
En succes met je examens!

Qua godfarmer verhaal pas ik ff, interesseert me verder niet zoveel ;)
Met name omdat ik dan graag hoor en wederhoor toepas en dat gaat lastig zijn als ik alleen jou contact.

Tuurlijk zag ik het zelf al in, maar ik ben een beetje klaar met de mensen die lekker kontje lik doen op het forum, daarom dat ik wat tegenstrijdige antwoorden geef dan de meeste mensen :) . Of ik hier verandering in ga brengen, ben ik niet zeker van, misschien eens ff de tijd nemen om sommige post te lezen, maar qua antwoorden zal er weinig veranderen denk ik (al sta ik altijd open voor kritiek van anderen)

En bedankt voor het succes wensen :)
 
Reactiescore
96
Fix ff je post, jouw tekst staat nu in mijn quote ;)
Volgens mij is dat ook hetgeen is gebeurt bij jouw reactie op .Royalist ;)

En een beetje prikkelend posten mag altijd natuurlijk, anders smijt je de discussie dood.
Maar hou het wel reëel :)
 

DeletedUser1270

Guest
En een beetje prikkelend posten mag altijd natuurlijk, anders smijt je de discussie dood.
Maar hou het wel reëel :)

Het gaat mij niet om de vergelijking zelf. Maar dat het hele kindermisbruik hier ter sprake is gekomen, dat vind ik not done.
Maar goed, het zal wel aan mij liggen dat ik daarover val.

Veel plezier verder met discussiëren!
 
Bovenaan