Golden Awards

DeletedUser69389

Guest
Misschien op het einde maar in het begin in elk geval niet want ik herinner mij weinig van een actieve Martijn in Finity. Inge daarentegen was volgens mij wel redelijk actief, of toch tenminste in de stamchats voor zover ik mij herinner. :wink:
En ja geen idee of er een Tuur op San Holo speelde. Ik herinner mij enkel nog Max, Siebert en mezelf in het begin en later is Yago (edward van woodstock) erbij gekomen. Toen was ik samen met Maick leider van Finity en Manu (Deceived by the Devil) speelde ook een grote rol. Ik herinner mij de naam Tuur in elk geval niet dus dat zal waarschijnlijk pas end-game geweest zijn toen ik gestopt was (+ 3 mil punten). Beetje lame dat je het dan bij je ervaring lijst zet maar goed, wat jij wilt natuurlijk.
Zoals Lau al aangaf speelde ik eerst op Deceived en daarna op Sjeinen.
 
Reactiescore
983
Actieve Martijn in finity zat eerst op DbD, waar die het account defensief carryde tot Manu hem kickte. Daarna nam ik hem op Sjeinen. Actief is die altijd geweest.

fwi: ik ken alleen Yago van San Holo, de rest heb ik in die tijd amper mee gesproken. Noobs

nice b8 m8
 

Deleted User - 487957763

Guest
Het is al even geleden dat ik een lijst gemaakt heb. vorige keer werd deze niet door iedereen gewaardeerd hopelijk is deze meer naar ieders smaak.

Beste speler: Account dat zich allround beste laat zien de laatste weken is naar mijn mening het account HoneyBooBoo oftewel Honing zoals de tientonner ze noemt. Waarbij defensief Ian @Faithless. de zwaarste last draagt valt de inzet van Jeroen en Jordy op offensief gebied zeer te waarderen en worden er steady winsten geboekt op een account wat ik later nog zal benoemen. Het gigantische front dat dit account had is altijd steady behouden gebleven mede dankzij de grote broer Semper die achter Honing ligt. Dit account heeft naar mijn mening het meeste laten zien op beide fronten.

Offensief: Wat mij betreft zijn er in beide kampen accounts die offensief erboven uitsteken door een combinatie van kwaliteit, variatie, timings en doorzettingsvermogen.

Aan de zijde van Imago is dit voor mij Interdictum. De waarde van dit account voor Imago heeft zich meerdere malen al tijdens massa’s uitgedrukt in dorpen winst. Zowel op Fart als TAD hebben zij behoorlijk huisgehouden en winsten geboekt.

Aan de Spread kant is dit voor mij mijn eigen account Noo-Noo de Stofzuiger en het account van de Anarchisten. Onder leiding van Anton @kingsdorp heeft Noo-Noo flinke winsten geboekt op meerdere fronters en hebben wij meermaals MOAM en Cabbage het vuur aan de schenen gelegd. Door ons toedoen zijn we flink diep in de rangen gekomen van Cabbage. Het doordrukken heeft ons dusdanig veel opgeleverd dat het ons zelfs in de problemen bracht tijdens het koppen van de tegenaanval. Tijdens deze aanvallen konden wij gelukkig altijd rekenen op de steun van onze buren.

Anarchist een account met een gebruiksaanwijzing die weleens impulsieve acties onderneemt waar niet iedereen even blij mee is. Uitgesproken karakters, activiteit en skills is de combinatie waarmee dit team het vuur aan de schenen legt van de vijand. Anarchist is gewoon erg belangrijk voor Spread gekeken naar planningen, mobiele deff schuiven en het uitvoeren van aanvallen. Al wil ik het ego van de tientonner niet teveel strelen kan ik niet om het account heen zonder benoeming in mijn lijst.

Defensief: Iemand complimenteren op zijn defensieve vaardigheden vind ik redelijk lastig in te schatten. Als iemand alles op block kan gooien heeft deze persoon de situatie dan perfect ingeschat of simpelweg gebruikt gemaakt van de geboden kwantiteit die aanwezig was? Als iemand veel dorpen verliest tijdens een massa maakt dit diegene tot een slechte deffer ondanks dat deze zich misschien wel 110% ingezet heeft om deze te beperken. Het Imago account die ik hier benoem is misschien per definitie niet de beste deffer van deze wereld, maar ze laten wel zien dat ze doorzettingsvermogen hebben en niet rap zullen buigen.

Hierbij doel ik op het account Cabbage de verliezen waren hevig, maar hier zat een redelijk nieuw team op dat nog niet ingespeeld was op het account. Ondanks dat is er hevig gestreden en is er altijd getracht de verliezen zo beperkt mogelijk te houden.

Spread accounts die hier een vernoeming verdienen zijn Barnie en Savior.

Barnie stond dan weliswaar met Spread deff gestacked toch heeft dit account het gewoon goed volgehouden en amper onder vv gestaan. @aapjeklapklap komt dan soms wat arrogant over, maar deze knul heeft een doorzettingsvermogen van jewelste. Als co van team Witch ken ik hem maar al te goed en deze speler moet je niet onderschatten.

Savoir heeft de afgelopen massa gewoon met minimale verliezen afgeslagen ondanks de CF’s die Snow bij ze heeft liggen gewoon verdienstelijk gedeffed naar mijn mening. Aan doorzettingsvermogen bij dit account ook geen gebrek en dat terwijl de grote baas afwezig was.

Slechtste speler: Too Long Didn’t Read waar begin je met dit account… Zoveel interns, zo weinig bewezen, zo hard gefaald. Dit is voor mij echt de flop van de wereld. Niks persoonlijks tegen de spelers van het account, maar het account heeft zoveel fouten gemaakt. Vergeet daarbij niet de perma nap die zij hadden afgesloten waar ze hard voor door het stof moesten om deze op te zeggen. Elke dag gaan er dorpen verloren. Waar zal het aan liggen? Een te kort aan hulp/ vv/ os? Activiteit problemen? Ik hoop nog betering te zien van dit account, maar ik zie het somber in en verwacht dat dit een van de eerste accounts zal zijn dat van de kaart gaat verdwijnen.

Meest belovende speler front voor de toekomst: Het oosten is nog redelijk ongerept, maar Kratje Grolsch krijgt een zeer uitdagend front met 3 verschillende fronters. Ik ben zeer benieuwd hoe de oostzijde van de wereld zich zal ontwikkelen en welke accounts daar furore gaan maken.

Grootste ego: Tientonner Melvin @Kyuka heeft in de loop van de tijd wel een ego ontwikkeld die matched met zijn lichaamsgewicht. Mensen mogen best weten dat Melvin en ik wel eens botsen en dat wel eens vuurwerk in de chats kan opleveren, maar aan het einde van de dag hebben we beide het beste met Spread voor en maar een doel en dat is de wereld winnen. Daarbij is de onderliggende strijd tussen onze accounts ook wel leuk wie nou de meeste dorpen van Imago kan snoepen en zich het beste Spread account mag noemen.

Beste stam: Voor mij blijft Spread de beste stam. Hebben naar mijn mening gewoon het meeste laten zien op offensief en defensief gebied. Dit valt ook terug te zien in de statistieken.

Slechtste stam: Geen van de stammen is slecht naar mijn mening. Het niveau op de wereld is hoog en daardoor zijn er aan beide kanten winsten en verliezen te zien. Imago verloor weliswaar 100+ dorpen tijdens de eerste massa, maar dit maakt hen niet een slechte stam. Vanuit Imago zie ik namelijk ook genoeg goede aanvallen komen. Een volgende Spread massa zal ook geen 100+ dorpen opleveren.

Meest belovende stam voor de toekomst: Pit. Kan zich mooi bewijzen met de nieuwe phanalaxen. Waar ik de stam phanalxen van Pit eerder echt belabberd vond hebben ze dit goed hersteld tijdens de NAP en deze netjes gevormd.

Meest onderschatte stam: -

Meest overschatte stam:
Tbh denk ik dat niemand -100 had verwacht op een eerste massa die Imago zou ontvangen. Defensief zal het echt beter moeten. Wellicht dat Imago een beetje overschat is. Dit kan aan meerdere factoren liggen natuurlijk. Destijds in het openingstopic van 73 leek Imago de te kloppen stam gekeken naar de namen. Ben op zich wel benieuwd hoeveel van de “bekende” namen nog actief spelen.

Beste leider: Fabian @Erebos. heeft zich meermaals een goede leider getoond en een sterke stam op poten gezet dat vol voor wereldwinst kan gassen. Kent zijn eigen zwaktes als leider/organisator en weet dit goed te delegeren, waardoor de stam steady blijft doorgroeien in een rap tempo. Als een echte leider zal hij ook altijd het voortouw nemen wanneer er inkomende massa’s zijn of als een account een tijdje mindere activiteit heeft, om dan zelf over te stappen en zijn vlaggenschip tijdelijk achter te laten.

Slechtste leider: Alle stammen die er nu nog staan hebben hun best gedaan om de beste papieren te bemachtigen en daardoor is er een redelijk gelijk strijd veld ontstaan in mijn ogen. Een slechtste leider van de huidige stammen kan ik niet direct aanwijzen. Mocht ik een oude koe uit de sloot trekken dan zou ik weeral GBL benoemen.

Meest overschatte speler: In mijn vorige lijstje kreeg SmashingIntern hier de vernoeming dit doordat Anton mij lekker gepraat had over Cees the Machine die op dit account aanwezig zou zijn geen idee of dit nog het geval is? Zelf ben ik nog steeds niet overtuigd van dit account, maar heb aan onze kant ook een account gezien die ik redelijk overschat vind. Sorry not sorry boys, maar TAD is wel redelijk overschat. Het is niet per se dat ik dit een slecht account vind, maar persoonlijk had ik er iets meer van verwacht. Het account werd destijds benoemt als account met hoge verwachtingen in het W73: Challenge Guaranteed, or Not? Topic en dit hebben jullie nog niet helemaal waar kunnen maken naar mijn mening. Roald gaf later zelfs aan in een GA lijst dat TAD een van de stamdragers zou zijn, maar persoonlijk zie ik dit niet zo. Dit zou in de toekomst natuurlijk nog kunnen veranderen dus laat zien wat je waard bent boys!

Meest onderschatte speler: Kan mij niet voorstellen dat er in dit stadium nog spelers onderschat worden. De meeste accounts hebben nu wel laten zien wat zij ongeveer waard zijn.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Jongens van Snow & Absurd heb ik het altijd prima mee kunnen vinden op andere werelden.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Heb geen hekel aan iemand van welke stam dan ook eigenlijk. Verschillende visies zoals met Dialgaman over het edelen van de kleine dorpen zal je altijd hebben als tegenstander. Al had hij in Spread gespeeld en gezien dat er 40 frontclears doodgegooid werden op dorpen van 2k had hij het geweldig gevonden. Nu het andersom was een stuk minder ofcourse.

Mooiste spelers naam: The Night Pharmacy, eerder viel deze naam mij nog niet echt op, maar ben hem wel gaan waarderen de laatste weken. Leuk plaatje er ook bij.

Mooiste stamnaam: -

Het tofste topic: Zelf haal ik veel plezier aan het uitzetten van oorlogspost in het topic Oorlogstopic: Algemeen een mooi initatief van @Calitri de Sino waar ik nog veel mooie post hoop te kunnen lezen.

Het domste topic:
Hoofdstuk 321: De grote "Wie heeft de wereld het meest verziekt awards". Blij dat dit topic amper van de grond gekomen is. Dit zou een grote vingerwijs bende worden wie het stoutst is geweest.

Favoriete forumposter: Het forum is goed verbeterd ten opzichte van een tijdje geleden. Een favoriete poster heb ik persoonlijk niet, maar ik ben blij gestemd om te zien dat discussies tegenwoordig een stuk meer op inhoud gaan en dat sterke posters als CBC, Kyuka, Roald en Absurd de discussies respectvol en uitgebreid met elkaar aangaan.

Minst favoriete forumposter: @Yerpel sfeer verziekend ventje. Verder heb ik de laatste tijd vrij weinig irritatie aangezien de sfeer op het AF wel wat gebeterd is.

Mooiste profielplaatje speler: Vorige keer had ik hier een andere selectie aan plaatjes. Nu gekozen voor het plaatje van Interdictum.
1597921689802.png
Mooiste profielplaatje stam: Plaatjes zijn in tussentijd niet/weinig veranderd. Daarom is deze weeral voor Imago.
1597921674350.png

Mooiste actie van de wereld:
Er zijn nu een aantal massa’s geweest. De mooiste is natuurlijk de combi massa op Cabbage + TLDR qua winsten, maar de massa van Imago gecombineerd op NTD/TAD/FART vond ik een interessante combinatie om te zien. Op elk front werden winsten geboekt uitgedrukt in diepe cf’s en frontdorpen. De manier waarop de molen in de massa overliep was goed gecoördineerd. We hadden wel een vermoeden dat die zou landen op de dag dat ie landde, maar we hebben daar eigenlijk niet heel goed op geanticipeerd. De massa op Noo-Noo & Savior vond ik ook een interessante combinatie. Het merendeel had eigenlijk een wave op TAD verwacht dus de fakes deden goed hen werk. Steady winst geboekt op Noo-Noo en er wordt goed doorgedrukt gelukkig zijn wij na de massa dag niks meer verloren verder.

Voor wie heb je nu echt respect: Het nieuwe team van Cabbage. Fresh op een account beginnen wat zo onder vuur ligt en dusdanige verliezen geboekt heeft en toch door blijven strijden en zelfs een redelijk succesvolle counter uitvoeren. De huidige status van dit account is mede te danken aan de inactiviteit van de vorige bespelers. Ik denk dat het nieuwe team van Cabbage nog genoeg spektakel zal beleven en wens ze succes.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Ik kan soms best heated raken wanneer er geslacked wordt dit pushed mij enkel om meer uit de stam te halen en de puntjes op de I te zetten. Verder raak ik gemotiveerd van de vele carries in onze stam om het beste te halen en een ultiem resultaat na te streven. Soms gaat het er hard aan toe, maar uiteindelijk doen we het met zijn allen en moet je elkaar pushen om het maximale eruit te halen.

Verder heb ik altijd nieuwere spelers de kans gegund om zich te ontwikkelen en te groeien. Zoals ook deze wereld dat wij een speler op ons account hebben genomen die ik via een andere wereld had leren kennen als een liergierige speler. Defensief is het verre van vlekkeloos nog, maar als ik zie hoe hij groeit op offensief gebied door samen te werken dan motiveert mij dit enkel meer om misschien na 73 toch nog een wereld te starten.

Ook de ontwikkeling van de jongeling van Oele vind ik mooi om te zien onze @Meister maakt genoeg fouten en wordt nog wel eens geflamed, maar deze boy heeft doorzettingsvermogen en ruggengraat. Van elke fout leert die en al doet hij iets fout op een vv pakt die hem de volgende dag weer om zijn fouten recht te zetten en zich te bewijzen.

Verder zijn enthousiaste spelers zoals Rik en Shepren een welkome toevoeging aan elke stam. Niet zeiken, maar zoeken en denken in oplossingen en de chats gezellig houden, kortom toppers voor in elke stam.

Grootste Blunder: Goh waar begin ik heb deze wereld zoveel blunders meegemaakt niet te filmen. Een van de grappigste vond ik wel Fabian die de troepen op roven had gestuurd toen we de POV massa plande en dat Melvin kwam met SaviorTheWhale. Die houden we erin!
 
Reactiescore
1.579
Prima objectief lijstje Ezzieboy, +1 :like:
 

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.785
Mooiste actie van de wereld: maar de massa van Imago gecombineerd op NTD/TAD/FART vond ik een interessante combinatie om te zien. Op elk front werden winsten geboekt uitgedrukt in diepe cf’s en frontdorpen. De manier waarop de molen in de massa overliep was goed gecoördineerd. We hadden wel een vermoeden dat die zou landen op de dag dat ie landde, maar we hebben daar eigenlijk niet heel goed op geanticipeerd.

Fijn te lezen dat deze zieke klus qua sturen (voor heel imago) en coördineren in ieder geval enig effect gehad heeft, was uiteraard ook de bedoeling. Of al die dode fakes en inspanningen het waard zijn geweest, is wel een vraagstuk wat ik nog niet heb kunnen beantwoorden.
 
Reactiescore
1.647
Het is al even geleden dat ik een lijst gemaakt heb. vorige keer werd deze niet door iedereen gewaardeerd hopelijk is deze meer naar ieders smaak.

Beste speler: Account dat zich allround beste laat zien de laatste weken is naar mijn mening het account HoneyBooBoo oftewel Honing zoals de tientonner ze noemt. Waarbij defensief Ian @Faithless. de zwaarste last draagt valt de inzet van Jeroen en Jordy op offensief gebied zeer te waarderen en worden er steady winsten geboekt op een account wat ik later nog zal benoemen. Het gigantische front dat dit account had is altijd steady behouden gebleven mede dankzij de grote broer Semper die achter Honing ligt. Dit account heeft naar mijn mening het meeste laten zien op beide fronten.

Offensief: Wat mij betreft zijn er in beide kampen accounts die offensief erboven uitsteken door een combinatie van kwaliteit, variatie, timings en doorzettingsvermogen.

Aan de zijde van Imago is dit voor mij Interdictum. De waarde van dit account voor Imago heeft zich meerdere malen al tijdens massa’s uitgedrukt in dorpen winst. Zowel op Fart als TAD hebben zij behoorlijk huisgehouden en winsten geboekt.

Aan de Spread kant is dit voor mij mijn eigen account Noo-Noo de Stofzuiger en het account van de Anarchisten. Onder leiding van Anton @kingsdorp heeft Noo-Noo flinke winsten geboekt op meerdere fronters en hebben wij meermaals MOAM en Cabbage het vuur aan de schenen gelegd. Door ons toedoen zijn we flink diep in de rangen gekomen van Cabbage. Het doordrukken heeft ons dusdanig veel opgeleverd dat het ons zelfs in de problemen bracht tijdens het koppen van de tegenaanval. Tijdens deze aanvallen konden wij gelukkig altijd rekenen op de steun van onze buren.

Anarchist een account met een gebruiksaanwijzing die weleens impulsieve acties onderneemt waar niet iedereen even blij mee is. Uitgesproken karakters, activiteit en skills is de combinatie waarmee dit team het vuur aan de schenen legt van de vijand. Anarchist is gewoon erg belangrijk voor Spread gekeken naar planningen, mobiele deff schuiven en het uitvoeren van aanvallen. Al wil ik het ego van de tientonner niet teveel strelen kan ik niet om het account heen zonder benoeming in mijn lijst.

Defensief: Iemand complimenteren op zijn defensieve vaardigheden vind ik redelijk lastig in te schatten. Als iemand alles op block kan gooien heeft deze persoon de situatie dan perfect ingeschat of simpelweg gebruikt gemaakt van de geboden kwantiteit die aanwezig was? Als iemand veel dorpen verliest tijdens een massa maakt dit diegene tot een slechte deffer ondanks dat deze zich misschien wel 110% ingezet heeft om deze te beperken. Het Imago account die ik hier benoem is misschien per definitie niet de beste deffer van deze wereld, maar ze laten wel zien dat ze doorzettingsvermogen hebben en niet rap zullen buigen.

Hierbij doel ik op het account Cabbage de verliezen waren hevig, maar hier zat een redelijk nieuw team op dat nog niet ingespeeld was op het account. Ondanks dat is er hevig gestreden en is er altijd getracht de verliezen zo beperkt mogelijk te houden.

Spread accounts die hier een vernoeming verdienen zijn Barnie en Savior.

Barnie stond dan weliswaar met Spread deff gestacked toch heeft dit account het gewoon goed volgehouden en amper onder vv gestaan. @aapjeklapklap komt dan soms wat arrogant over, maar deze knul heeft een doorzettingsvermogen van jewelste. Als co van team Witch ken ik hem maar al te goed en deze speler moet je niet onderschatten.

Savoir heeft de afgelopen massa gewoon met minimale verliezen afgeslagen ondanks de CF’s die Snow bij ze heeft liggen gewoon verdienstelijk gedeffed naar mijn mening. Aan doorzettingsvermogen bij dit account ook geen gebrek en dat terwijl de grote baas afwezig was.

Slechtste speler: Too Long Didn’t Read waar begin je met dit account… Zoveel interns, zo weinig bewezen, zo hard gefaald. Dit is voor mij echt de flop van de wereld. Niks persoonlijks tegen de spelers van het account, maar het account heeft zoveel fouten gemaakt. Vergeet daarbij niet de perma nap die zij hadden afgesloten waar ze hard voor door het stof moesten om deze op te zeggen. Elke dag gaan er dorpen verloren. Waar zal het aan liggen? Een te kort aan hulp/ vv/ os? Activiteit problemen? Ik hoop nog betering te zien van dit account, maar ik zie het somber in en verwacht dat dit een van de eerste accounts zal zijn dat van de kaart gaat verdwijnen.

Meest belovende speler front voor de toekomst: Het oosten is nog redelijk ongerept, maar Kratje Grolsch krijgt een zeer uitdagend front met 3 verschillende fronters. Ik ben zeer benieuwd hoe de oostzijde van de wereld zich zal ontwikkelen en welke accounts daar furore gaan maken.

Grootste ego: Tientonner Melvin @Kyuka heeft in de loop van de tijd wel een ego ontwikkeld die matched met zijn lichaamsgewicht. Mensen mogen best weten dat Melvin en ik wel eens botsen en dat wel eens vuurwerk in de chats kan opleveren, maar aan het einde van de dag hebben we beide het beste met Spread voor en maar een doel en dat is de wereld winnen. Daarbij is de onderliggende strijd tussen onze accounts ook wel leuk wie nou de meeste dorpen van Imago kan snoepen en zich het beste Spread account mag noemen.

Beste stam: Voor mij blijft Spread de beste stam. Hebben naar mijn mening gewoon het meeste laten zien op offensief en defensief gebied. Dit valt ook terug te zien in de statistieken.

Slechtste stam: Geen van de stammen is slecht naar mijn mening. Het niveau op de wereld is hoog en daardoor zijn er aan beide kanten winsten en verliezen te zien. Imago verloor weliswaar 100+ dorpen tijdens de eerste massa, maar dit maakt hen niet een slechte stam. Vanuit Imago zie ik namelijk ook genoeg goede aanvallen komen. Een volgende Spread massa zal ook geen 100+ dorpen opleveren.

Meest belovende stam voor de toekomst: Pit. Kan zich mooi bewijzen met de nieuwe phanalaxen. Waar ik de stam phanalxen van Pit eerder echt belabberd vond hebben ze dit goed hersteld tijdens de NAP en deze netjes gevormd.

Meest onderschatte stam: -

Meest overschatte stam:
Tbh denk ik dat niemand -100 had verwacht op een eerste massa die Imago zou ontvangen. Defensief zal het echt beter moeten. Wellicht dat Imago een beetje overschat is. Dit kan aan meerdere factoren liggen natuurlijk. Destijds in het openingstopic van 73 leek Imago de te kloppen stam gekeken naar de namen. Ben op zich wel benieuwd hoeveel van de “bekende” namen nog actief spelen.

Beste leider: Fabian @Erebos. heeft zich meermaals een goede leider getoond en een sterke stam op poten gezet dat vol voor wereldwinst kan gassen. Kent zijn eigen zwaktes als leider/organisator en weet dit goed te delegeren, waardoor de stam steady blijft doorgroeien in een rap tempo. Als een echte leider zal hij ook altijd het voortouw nemen wanneer er inkomende massa’s zijn of als een account een tijdje mindere activiteit heeft, om dan zelf over te stappen en zijn vlaggenschip tijdelijk achter te laten.

Slechtste leider: Alle stammen die er nu nog staan hebben hun best gedaan om de beste papieren te bemachtigen en daardoor is er een redelijk gelijk strijd veld ontstaan in mijn ogen. Een slechtste leider van de huidige stammen kan ik niet direct aanwijzen. Mocht ik een oude koe uit de sloot trekken dan zou ik weeral GBL benoemen.

Meest overschatte speler: In mijn vorige lijstje kreeg SmashingIntern hier de vernoeming dit doordat Anton mij lekker gepraat had over Cees the Machine die op dit account aanwezig zou zijn geen idee of dit nog het geval is? Zelf ben ik nog steeds niet overtuigd van dit account, maar heb aan onze kant ook een account gezien die ik redelijk overschat vind. Sorry not sorry boys, maar TAD is wel redelijk overschat. Het is niet per se dat ik dit een slecht account vind, maar persoonlijk had ik er iets meer van verwacht. Het account werd destijds benoemt als account met hoge verwachtingen in het W73: Challenge Guaranteed, or Not? Topic en dit hebben jullie nog niet helemaal waar kunnen maken naar mijn mening. Roald gaf later zelfs aan in een GA lijst dat TAD een van de stamdragers zou zijn, maar persoonlijk zie ik dit niet zo. Dit zou in de toekomst natuurlijk nog kunnen veranderen dus laat zien wat je waard bent boys!

Meest onderschatte speler: Kan mij niet voorstellen dat er in dit stadium nog spelers onderschat worden. De meeste accounts hebben nu wel laten zien wat zij ongeveer waard zijn.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Jongens van Snow & Absurd heb ik het altijd prima mee kunnen vinden op andere werelden.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Heb geen hekel aan iemand van welke stam dan ook eigenlijk. Verschillende visies zoals met Dialgaman over het edelen van de kleine dorpen zal je altijd hebben als tegenstander. Al had hij in Spread gespeeld en gezien dat er 40 frontclears doodgegooid werden op dorpen van 2k had hij het geweldig gevonden. Nu het andersom was een stuk minder ofcourse.

Mooiste spelers naam: The Night Pharmacy, eerder viel deze naam mij nog niet echt op, maar ben hem wel gaan waarderen de laatste weken. Leuk plaatje er ook bij.

Mooiste stamnaam: -

Het tofste topic: Zelf haal ik veel plezier aan het uitzetten van oorlogspost in het topic Oorlogstopic: Algemeen een mooi initatief van @Calitri de Sino waar ik nog veel mooie post hoop te kunnen lezen.

Het domste topic:
Hoofdstuk 321: De grote "Wie heeft de wereld het meest verziekt awards". Blij dat dit topic amper van de grond gekomen is. Dit zou een grote vingerwijs bende worden wie het stoutst is geweest.

Favoriete forumposter: Het forum is goed verbeterd ten opzichte van een tijdje geleden. Een favoriete poster heb ik persoonlijk niet, maar ik ben blij gestemd om te zien dat discussies tegenwoordig een stuk meer op inhoud gaan en dat sterke posters als CBC, Kyuka, Roald en Absurd de discussies respectvol en uitgebreid met elkaar aangaan.

Minst favoriete forumposter: @Yerpel sfeer verziekend ventje. Verder heb ik de laatste tijd vrij weinig irritatie aangezien de sfeer op het AF wel wat gebeterd is.

Mooiste profielplaatje speler: Vorige keer had ik hier een andere selectie aan plaatjes. Nu gekozen voor het plaatje van Interdictum.
Bekijk bijlage 22595
Mooiste profielplaatje stam: Plaatjes zijn in tussentijd niet/weinig veranderd. Daarom is deze weeral voor Imago.
Bekijk bijlage 22594

Mooiste actie van de wereld:
Er zijn nu een aantal massa’s geweest. De mooiste is natuurlijk de combi massa op Cabbage + TLDR qua winsten, maar de massa van Imago gecombineerd op NTD/TAD/FART vond ik een interessante combinatie om te zien. Op elk front werden winsten geboekt uitgedrukt in diepe cf’s en frontdorpen. De manier waarop de molen in de massa overliep was goed gecoördineerd. We hadden wel een vermoeden dat die zou landen op de dag dat ie landde, maar we hebben daar eigenlijk niet heel goed op geanticipeerd. De massa op Noo-Noo & Savior vond ik ook een interessante combinatie. Het merendeel had eigenlijk een wave op TAD verwacht dus de fakes deden goed hen werk. Steady winst geboekt op Noo-Noo en er wordt goed doorgedrukt gelukkig zijn wij na de massa dag niks meer verloren verder.

Voor wie heb je nu echt respect: Het nieuwe team van Cabbage. Fresh op een account beginnen wat zo onder vuur ligt en dusdanige verliezen geboekt heeft en toch door blijven strijden en zelfs een redelijk succesvolle counter uitvoeren. De huidige status van dit account is mede te danken aan de inactiviteit van de vorige bespelers. Ik denk dat het nieuwe team van Cabbage nog genoeg spektakel zal beleven en wens ze succes.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Ik kan soms best heated raken wanneer er geslacked wordt dit pushed mij enkel om meer uit de stam te halen en de puntjes op de I te zetten. Verder raak ik gemotiveerd van de vele carries in onze stam om het beste te halen en een ultiem resultaat na te streven. Soms gaat het er hard aan toe, maar uiteindelijk doen we het met zijn allen en moet je elkaar pushen om het maximale eruit te halen.

Verder heb ik altijd nieuwere spelers de kans gegund om zich te ontwikkelen en te groeien. Zoals ook deze wereld dat wij een speler op ons account hebben genomen die ik via een andere wereld had leren kennen als een liergierige speler. Defensief is het verre van vlekkeloos nog, maar als ik zie hoe hij groeit op offensief gebied door samen te werken dan motiveert mij dit enkel meer om misschien na 73 toch nog een wereld te starten.

Ook de ontwikkeling van de jongeling van Oele vind ik mooi om te zien onze @Meister maakt genoeg fouten en wordt nog wel eens geflamed, maar deze boy heeft doorzettingsvermogen en ruggengraat. Van elke fout leert die en al doet hij iets fout op een vv pakt die hem de volgende dag weer om zijn fouten recht te zetten en zich te bewijzen.

Verder zijn enthousiaste spelers zoals Rik en Shepren een welkome toevoeging aan elke stam. Niet zeiken, maar zoeken en denken in oplossingen en de chats gezellig houden, kortom toppers voor in elke stam.

Grootste Blunder: Goh waar begin ik heb deze wereld zoveel blunders meegemaakt niet te filmen. Een van de grappigste vond ik wel Fabian die de troepen op roven had gestuurd toen we de POV massa plande en dat Melvin kwam met SaviorTheWhale. Die houden we erin!

Mooie lijst, was idd waardeloos topic maar heeft zijn doel gedient. Al die onzin discussies/modder gooien stoppen in alle andere topics
 

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.208
Dat TAD overschat word genoemd is enigsinds terrecht, we zijn geen stam dragend account maar beladen de stam ook zeker niet met vv oid. De eerste massa werd oke gedeffed, niet perfect maar ook niet zeker niet slecht.

Winsten en voorsprong voor rank 3 vooral in start en midgame gepakt, hier en daar wat intern gehad maar ook tacktisch zeker goed targets weggespeeld en aan de weg getimmerd. Op de massa met PoV ook zeker hard doorgetimmerd, idem op Apex.

Maargoed, ik hoop dat we in de toekomst natuurlijk gewoon van meer waarde kunnen zijn :)
 
Reactiescore
489
Dat TAD overschat word genoemd is enigsinds terrecht, we zijn geen stam dragend account maar beladen de stam ook zeker niet met vv oid. De eerste massa werd oke gedeffed, niet perfect maar ook niet zeker niet slecht.

Winsten en voorsprong voor rank 3 vooral in start en midgame gepakt, hier en daar wat intern gehad maar ook tacktisch zeker goed targets weggespeeld en aan de weg getimmerd. Op de massa met PoV ook zeker hard doorgetimmerd, idem op Apex.

Maargoed, ik hoop dat we in de toekomst natuurlijk gewoon van meer waarde kunnen zijn :)

Is ook ergens normaal, activiteit ligt iets lager nu. Jorn, Sikko en ik deden vooral de start en zijn daarna pleite gegaan rond de 1.5 mil ongeveer geloof ik. Ik vind het sterk dat jullie tot gisteren met de overige spelers voor de nodige activiteit zorgden :)
 

rikkert1234

Beste Stamlid 20/21
Reactiescore
1.005
Verder zijn enthousiaste spelers zoals Rik en Shepren een welkome toevoeging aan elke stam. Niet zeiken, maar zoeken en denken in oplossingen en de chats gezellig houden, kortom toppers voor in elke stam.

Mooi lijstje Ez! Thanks voor de benoeming <3
 

DeletedUser81766

Guest
Beste speler: Account dat zich allround beste laat zien de laatste weken is naar mijn mening het account HoneyBooBoo oftewel Honing zoals de tientonner ze noemt. Waarbij defensief Ian @Faithless. de zwaarste last draagt valt de inzet van Jeroen en Jordy op offensief gebied zeer te waarderen en worden er steady winsten geboekt op een account wat ik later nog zal benoemen. Het gigantische front dat dit account had is altijd steady behouden gebleven mede dankzij de grote broer Semper die achter Honing ligt. Dit account heeft naar mijn mening het meeste laten zien op beide fronten.

De eerste keer dat deze nominatie ons treft volgens mij. De timing is best grappig want ik had het er gister avond nog over met het team. Niet als ego streling maar zelf reflectie, dat wij toch één van de accounts waren die nu wel het meeste hebben laten zien op verschillende vlakken.

Ian @Faithless. is natuurlijk altijd al een topper geweest en altijd actief op de belangrijkste momenten, voor ons en de stam.

Jordy @MindAgainst daarbij is ook al tijden enorm actief en samen met Ian echt wel de spelers die Honey sterk en draaiende houden.

Ik zelf kan alleen maar zeggen dat ik vanaf mid game zo mijn ups en downs in activiteit had, nu ik een stuk actiever mee speel is de motivatie en activiteit (Van wat ik merk) binnen het team enorm omhoog gegaan.

Samen met de gedreven nieuwe co’s hopen we dit door te zetten en ons goed te houden voor je nominatie!

Grootste ego: Tientonner Melvin @Kyuka heeft in de loop van de tijd wel een ego ontwikkeld die matched met zijn lichaamsgewicht. Mensen mogen best weten dat Melvin en ik wel eens botsen en dat wel eens vuurwerk in de chats kan opleveren, maar aan het einde van de dag hebben we beide het beste met Spread voor en maar een doel en dat is de wereld winnen. Daarbij is de onderliggende strijd tussen onze accounts ook wel leuk wie nou de meeste dorpen van Imago kan snoepen en zich het beste Spread account mag noemen.

Ik denk dat iedereen wel een onderliggende strijd met de Anarchisten hebben. Wij krijgen hier ook als buur veel mee te maken maar het is ook een stukje begrip. Ze hebben een nogal een explosieve manier van hun opinie delen en handelingen verrichten maar bedoelen het goed. Als het er op aan komt kan je altijd op ze rekenen en presteren ze waar ze goed voor zijn.

Het tofste topic: Zelf haal ik veel plezier aan het uitzetten van oorlogspost in het topic Oorlogstopic: Algemeen een mooi initatief van @Calitri de Sino waar ik nog veel mooie post hoop te kunnen lezen.

Ik hoop zelf ook dat het topic wat actiever benut word. Het gaat er tenslotte om dat we leren van elkaars perspectieven en ook op een kwalitatief hoge wereld als deze ons zelf als betere spelers ontwikkelen. Al is volgens mij het leerproces ook vooral nodig voor het AF en sportiviteit.

Ik hoop dat we naar een volgende wereld kunnen werken waarbij wél alle partijen echt spelen zonder drastische versnellingen van de wereld. Dit zou uiteindelijk het statement moeten zijn wat je met de kwalitatief sterke en populaire spelers uit de community wilt bereiken.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
1.278
Bovenaan