Recente inhoud door Power of Knowledge

 1. Top/Flopspelers

  Stab stab!! @Mr.Bob eis hem ff op dan kan UM weer door, Zzzzz..
 2. Top/Flopstammen

  Is het een aanname als je het weet tho? :P
 3. Top/Flopstammen

  Gaat ews tegen zichzelf vv'en dan? :p
 4. Top/Flopstammen

  Betekent niet dat datgene wat flex aandraagt voor zowel Venari waarschijnlijk slimmer is en daarnaast voor jullie de situatie moeilijker maakt. Of je iedereen tot op heden hebt weggespeeld, geinternd of wat dan ook, neemt niks weg van bovenstaande.
 5. Top/Flopstammen

  Voor iemand met maar 1 uitgevoerde actie op de wereld: Je weet dat als je zoiets op je profiel hebt staan dat iemand er gebruik van gaat maken, of diegene nu al mb af is of niet. Je kan het smerig vinden, maar ergens kan je er ook niks tegen inbrengen omdat je zelf naar buiten communiceert dat...
 6. Spotprenten

  dan Martijn:oops:
 7. Spotprenten

  Ik voel deze nog altijd... :sad:
 8. Spotprenten

  Onder het mom van beter goed gejat dan slecht bedacht. Fred en ik hebben een gezellige middag gehad op een voor ons (inmiddels) onbekend account. Aanval zat lekker in elkaar en Beertje had helaas (te) weinig recapedels en/of stacks. Desondanks zou ik het zo weer doen @Chameleon ps: edels die...
 9. Het grote complimententopic

  Ook dan sturen wij weer een pm met het verzoek ons niet lastig te vallen met onheilspellende praktijken tijdens zulke prachtige momenten.
 10. Het grote complimententopic

  Complimenten aan iedereen die Paddington zojuist op tv heeft gezien. Er is toch weer een hoop emotie bij mij losgekomen. Voor hen die het gemist hebben kan je het natuurlijk altijd terugkijken. Kijktip: morgen om 20:30 Paddington 2.
 11. Spotprenten

  Overtreed geen enkele regel? Bijna de neiging om voor het eerst iemand van de tijdlijn te laten verdwijnen. Blijft tenminste eerlijk :)
 12. Spotprenten

  Kyle laten we aub niet beginnen over het doorcommuniceren van afspraken want als we daar naar gaan kijken, hoe vaak dat mis is gegaan binnen Salt, dan word je er niet goed van ;) Is gewoon een ronduit belachelijke onzin uitspraak die niet verdedigt hoeft te worden. Zeker niet door iemand als...
 13. Spotprenten

  Vind het prachtig dat je zegt dat je iemand de ‘tijd geeft’ om het te edelen. Heb je hem dat ook ergens doorgegeven of lul je slap uit je nek? (Retorische vraag) :)
 14. Het grote complimententopic

  Open vragen waren wel te doen, meerkeuze was lastig. Hopen dat dat enigszins positief uitvalt.
 15. Het grote complimententopic

  Complimenten aan mijzelf om druk te zijn met uni en andere mensen het werk laten doen.
Bovenaan