1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Wijziging Community Management -- Je zal gemist worden :'(

Discussie in 'Discussie' gestart door Duckje, 1. jun 2018.

Deel Deze Pagina

 1. famdecibel

  famdecibel Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  26. jul 2008
  Berichten:
  5.456
  Leuk Bevonden:
  772
  Mij is gezegd sorry te zeggen als je het meent. Daarnaast zijn wij mensen. Waarschijnlijk is de 'fout' die ik in jouw ogen gemaakt heb daarvoor niet geschikt. Als je denkt het beter te kunnen of te weten, solliciteer dan. Ik hoor je alleen maar klagen dat we fouten maken, maar volgens mij wordt er echt meer goed gedaan dan fout. En dat stuit mij tegen de borst.
   
 2. warre

  warre

  Lid geworden:
  19. feb 2008
  Berichten:
  4.082
  Leuk Bevonden:
  276
  Als ik het verhaal van robbeke lees dan ga ik er van uit dat er een situatie geweest is waar jij (of jullie tools, maar dat is geen verschil aangezien jij het gezicht van die tools bent) fout was. Als je wanneer jij in fout bent als mod geen gemeende sorry over je lippen krijgt dan scheelt er iets met je hoor. Last dacht dat ik last had van een "ik heb altijd gelijk" ego, maar zelfs ik krijg dat over mijn lippen als ik effectief fout ben...
   
 3. famdecibel

  famdecibel Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  26. jul 2008
  Berichten:
  5.456
  Leuk Bevonden:
  772
  Daar is het probleem dan.. want als ik vind dat ik niet fout zit, dan volgt er echt geen sorry. En ik zeg genoeg sorry hoor als ik wel fout zit. Ik durf uit te komen voor mijn fouten en dan komt er wel degelijk een sorry, maar praat mij geen fout aan die ik niet als fout zie, want dan komt die sorry er echt niet.
   
 4. warre

  warre

  Lid geworden:
  19. feb 2008
  Berichten:
  4.082
  Leuk Bevonden:
  276
  Tjah ik weet niet wat er net gebeurt is he, ik begon mijn zin dan ook met "ga ik er van uit dat je in de fout was", als dat niet zo was dan is dat een ander verhaal. Maar je hebt ook mensen die nooit vinden dat zij in de fout zijn terwijl ze het wel zijn :oops:
   
  robbeke vindt dit leuk.
 5. famdecibel

  famdecibel Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  26. jul 2008
  Berichten:
  5.456
  Leuk Bevonden:
  772
  Nee, als ik fout ben, dan kom ik daar vooruit. Maar als ik vind dat dat niet zo is, dan ga ik geen sorry zeggen. Sorry. Aan een ongemeende sorry heb je niets.
   
 6. robbeke

  robbeke

  Lid geworden:
  21. apr 2007
  Berichten:
  4.298
  Leuk Bevonden:
  584
  Ach, het was maar iets te snel klikken op de beurs wat jij aanzag als een bot hebben op diezelfde beurs, of tenminste je tools, maar net die tools zijn voor u heilig. Maar het blijven tools die jij gebruikt, en die dus fout waren. Duckje, uw grote heilige, heeft zich tegenover die spelers absoluut verontschuldigd en echt gemeend, ik heb hem onmiddellijk gezegd dat ik dat enorm waardeer. Ik heb het u nog niet zien doen. Je bent altijd super rustig en welbespraakt, maar als je eens op een foutje wordt betrapt dan ga je eigenlijk doen wat vele spelers ook doen. ‘Ik heb niks gedaan’ en daar maak jij je als zeer ervaren mod dus schuldig aan het zichzelf niet populair maken. Dat heeft verder niks met de mod functie op zich te maken zoals Poo of anderen zeggen. Dat is hoe je je opstelt. Niet als copy paste machientjes met de mentaliteit dat we valsspelen.

  Maar als je goed hebt gelezen wat ik zei, is het heeeeeel normaal dat je doordat je met zoveel bedrog in aanraking komt, soms gaat denken dat iedereen zo maar schuldig is, want mijn tools zeggen het. En maak je dan eens een fout, of je tools, kom er dan ridderlijk en zeer open voor uit. Dat maakt een mod een mens die fouten maakt. En ga dan niet onhebbelijk zijn en zeggen dat ik altijd klaag @famdecibel . Want weet je wat. Ik zeg al tien jaar hetzelfde. Niet dat je geen fouten mag maken , maar dat vele mods zich niet correct opstellen.

  Verder wil ik hier in dit afscheidstopic niet op ingaan. Tenslotte heeft Poo zich ingezet voor wij die het spel spelen. En daar wil ik hem nog eens voor bedanken.
  En jij mag hem gerust nog een keer verafgoden. Het is leuk om te lezen.
   
  the king 123 vindt dit leuk.
 7. famdecibel

  famdecibel Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  26. jul 2008
  Berichten:
  5.456
  Leuk Bevonden:
  772
  Omdat dit geen fout was die ik gemaakt heb. Simpel. Maar kom mod worden, dan snap je wat ik bedoel. Ik kan daar hier niet over uitweiden, sorry.
   
 8. robbeke

  robbeke

  Lid geworden:
  21. apr 2007
  Berichten:
  4.298
  Leuk Bevonden:
  584
  Mooi slot, daar kan ik niet over uitweiden, dat is een ingestuurde paraplu, maar goed. Ik weet dat je als pion bent uitgespeeld. Maar fam, jij zegt wel dat je voor 100% achter je 2 cm’s staat, het staat hier te lezen. Dus als je door hen wordt uitgespeeld als gamemod op dat bewust moment dan ben jij wel diegene die de afhandelingen doet, of deed voor je dan op reis vertrok. Je hebt mensen gevraagd hun bot door te geven, mensen die geeneens een bot hadden.
  Alsnog vind ik persoonlijk dat er een verontschulging mocht komen, want of jij nu persoonlijk die fout maakte, je tools, of de twee cm’s die je dan uitspeelden als gamemod, dat heeft daar totaal niks mee te maken.

  Dit was echt wel mijn laatste antwoord.

  Je hebt heel veel valsspelers gepakt en dat heb je goed gedaan. Iedereen is u daarvoor dankbaar. Ook al lijkt dat niet zo.

  Trouwens, ik weet perfect hoe het is om om te gaan met mensen in een spelletje. Zoals je weet doe ik het dagdagelijks en zelfs op professionele manier. Ik weet dan niks van het technische, dat klopt, maar ik weet perfect hoe mensen reageren. Ik heb hier op dat vlak echt niks te leren hoor, integendeel.
   
  the king 123 vindt dit leuk.
 9. famdecibel

  famdecibel Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  26. jul 2008
  Berichten:
  5.456
  Leuk Bevonden:
  772
  Ik ga er verder niet op in. Ik zeg geen sorry voor dingen waar ik niet de fout in ben gegaan. Dat ik in deze de zwarte Piet ben maakt me niks uit.

  Maar mijn niet gemeende sorry voor de fouten van de afgelopen 6,5 jaar. Als dat voor jou zoveel waarde heeft @robbeke

  Ik ben er zeker van dat @Poo. mij wel verstaat. Jullie gaan hem nog missen.
   
 10. tim010

  tim010 Speed Kampioen 2017 & Skilled Soldier

  Lid geworden:
  30. mrt 2013
  Berichten:
  9.906
  Leuk Bevonden:
  1.239
  Wanneer volwassen de koppigheid van kleuters overstijgen :rolleyes::rolleyes: (Maar dat was dan ook al langer geweten)

  Aight, veel succes Joris met wat je ook gaat doen!
   
  robbeke vindt dit leuk.
 11. Jus soli

  Jus soli

  Lid geworden:
  15. dec 2017
  Berichten:
  468
  Leuk Bevonden:
  142
  Wauw, lees je een afscheidsbericht... en een paar post later tref je dan dit aan. Martijn je bent wel een buitengewoon triest figuur om dit hier te zeggen. Not the place. Not the time.

  On:
  Bedankt voor je inzet Joris, het gaat je goed en succes verder!
   
 12. Ben Howard.

  Ben Howard.

  Lid geworden:
  11. mei 2015
  Berichten:
  321
  Leuk Bevonden:
  265
  Nu voel ik me toch ook lichtelijk aangesproken gezien de meerdere classics waar de boel fout liep en ik me meerdere keren opgeworpen heb als aanspreekpunt voor de classic-community van dat moment. We hebben toen denk ik meerdere normale volwassen discussies gehad die vaak gewoon op slot gegooid werden zonder dat er duidelijk of goed gecommuniceerd werd. We gaan geen specifieke cases aanhalen maar je nam al eens als excuus voor het publiek 'technisch niet mogelijk' terwijl wij allemaal weten dat het wel technisch mogelijk was. Als je daar gewoon communiceerde dat het niet mocht van hogerop of whatever dan was dat ook op een normalere manier ontvangen geweest bij ons. Zoals je in je afscheidspost aangeeft is tribalwars meer de mensen dan het spel dus begrip kon je zeker gekregen hebben als je het op een andere manier bracht.

  Tot driemaal toe gecontroleerd geloof ik best: zelfst tot 10-maal toe. Maar misschien had je eerder mensen als Segg, KPHS, ... moeten contacteren om ook éénmaal te kijken. Ik trek je technisch inzicht niet in twijfel maar de classics die ik deelnam ging er toch vaak iets mis qua instellingen of regelgeving of ... Wij stonden allemaal klaar om met plezier mee te denken en onze mening te geven maar die werd niet altijd in acht genomen. Later kwam er dan wel een publieke stemming waarover ik ook een mening heb (je weet wel: de stem van x telt evenzwaar door als y terwijl x er niks van kent).

  Om dan nog kort op die bedrijfsmetafoor terug te komen. Degene die de communicatie verzorgt binnen een bedrijf naar de lagere posities binnen een bedrijf is inderdaad niet altijd de meest populaire maar dat betekent niet dat je al op voorhand moet communiceren de gedachte die je hierboven neerschrijft. Ik denk dat het doel toch altijd moet zijn om zo'n goed mogelijke band met al je werknemers te hebben.

  Meerdere berispingen of bans is trouwens helemaal niet , per definitie , relevant voor de waarde van iemand zijn mening. Vaak werd er gewoon met de ijzeren hand iets beslist en als je er tegenin ging kreeg je een berispingen. Ik las hier eerder de term 'schapen'. Dan zou je die met berispingen misschien als leeuwen kunnen zien.
  Maargoed genoeg gezeikt voor nu.

  Joris, ondanks onze verschillen van mening wil ik je bedanken voor je jarenlange dagelijkse inzet. Ik ben ervan overtuigd dat er heel wat anderen waren waarmee we slechter af geweest zouden zijn :rolleyes: Veel succes met je nieuwe functie en met je leven.

  Naast deze bedanking zul je nooit vergeten worden binnen de TribalWars.nl community. :D
   
  sseg, Pedrosa, Big Bang. en 4 anderen vinden dit leuk.
 13. Lytho

  Lytho

  Lid geworden:
  25. sep 2007
  Berichten:
  3.519
  Leuk Bevonden:
  268
  Bedankt Joris, hopelijk ben je beter in jouw nieuwe functie dan in het CM-schap. :)

  Ik hoop wel echt heel erg hard dat fam de nieuwe CM gaat worden!
   
 14. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  9.197
  Leuk Bevonden:
  595
  Tribal Wars.nl krijgt geen nieuwe Community Manager.
   
 15. Ik hou van Vitabiskoeken

  Ik hou van Vitabiskoeken

  Lid geworden:
  20. apr 2018
  Berichten:
  1.078
  Leuk Bevonden:
  302
  Owh...

  #famforCoMa
   
 16. Pedrosa

  Pedrosa

  Lid geworden:
  25. jan 2014
  Berichten:
  993
  Leuk Bevonden:
  226
  Execute order 66
   
 17. Lytho

  Lytho

  Lid geworden:
  25. sep 2007
  Berichten:
  3.519
  Leuk Bevonden:
  268
  Aaah.. Duckje en Magic is natuurlijk voldoende ;)
   
  robbeke vindt dit leuk.
 18. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  9.197
  Leuk Bevonden:
  595
  lol, laten we er maar gewoon Duckje van maken :)
   
  robbeke vindt dit leuk.
 19. dragonfriend723

  dragonfriend723

  Lid geworden:
  11. sep 2012
  Berichten:
  28.292
  Leuk Bevonden:
  489
  Het ga je goed Joris! Veel te lang geleden dat we elkaar nog eens spraken en nu ben je nog verdwenen ook :eek:
   
 20. Lytho

  Lytho

  Lid geworden:
  25. sep 2007
  Berichten:
  3.519
  Leuk Bevonden:
  268
  Het heeft een tijdje geduurd, maar je bent eindelijk weer alleenheerser.

  Gefeliciteerd!