W85: Challenge Guaranteed or not?

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.618
mooi de accounts zijn gerate zie ik


prank
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.618
triest topiek
 
Reactiescore
1.350

DeletedUser69389

Guest
1. Tunnelvisie account.2. Zwak account.3. Middelmatig account.4. Goed account.5. Account met hoge verwachtingen.
Lejel.Da VinciQQEEZZ
.We like turtlesConceived by Communism
Do you eat yellow Snow
Exploration of Space

Uitleg.
Lejel: Volgen wij met veel interesse, maar wij kennen hem niet en speelt solo. Door zijn AF gedrag gaan wij er van uit dat dat die actief is en wel iets kan presteren. Maar solo spelen gaat tegenwoordig vrijwel niet meer. Daarom geen hogere ranking.
.Da Vinci: Heeft ingeleverd, omdat Luc er niet meer speelt. Niettemin een uitermate goed account waarbij de discussie was hoort het bij vier of hoort het bij vijf. Mede door het feit welke invloed Luc had op 80 is besloten om het bij een goed account te laten, maar wel met verwachtingen. Activiteit en sfeer is er hoe dan ook aanwezig door het hebben van Rene El Snurko, Isaac, Kevin de plakker en Nicky de .... lover.
.We Like Turtles: Het is een goed account, maar heeft soms ook gebreken. Het beschikt met o.a. ondergetekende over spelers die een dubieus verleden hebben of op zijn minst een randje twijfels. De aanvulling met Tim zal naar verwachting een goede zijn. Het account zal gaan draaien is de verwachting, maar zal het de wereld gaan bepalen? Dat zijn vragen die gesteld worden.
Qqeezz: Beschikken met onder andere Carlo en Luc zeer gedreven en goede spelers. Het geldt natuurlijk voor elk account, maar ook bij dit account, dat het valt of staat met de activiteit van het account. Zal die aanwezig zijn met deze bemanning dan kan het uitgroeien tot een kartrekkend account op verschillende spelaspecten.
CBC: Het account bestaat uit zeer ervaren rotten - je zou bijna zeggen TW fossielen - met ook leidinggevende capaciteiten wat cruciaal kan zijn. Wanneer het account start willen ze wat laten zien. Ook ikzelf heb dat meermaals mogen ervaren en recent hebben ze het ook op 81 laten zien. Natuurlijk is het team nooit hetzelfde en mis je bepaalde klasbakken van vroeger zoals Jeremy Vitalise. Toch denken wij dat met de verse rekruten het alsnog weer in potentie een top drie account kan worden qua prestaties zoals altijd.
EOS: Op 80 een stabiel account gebleken. Absoluut zijn er veel praatjes en lopen over van zelfvertrouwen. Maar zeker wanneer de nieuwe aanwinsten ook daadwerkelijk actief worden zullen ze, zo is onze verwachting, nog meer dan op 80 zichzelf laten zien. Maar het kan ook een account zijn, door de personen die er spelen, die het laks oppakken, De vraag is hoe het er uit komt. Plaatsen ze moestuintjes of krijgen ze moestuintjes?
DYEYS: Een uitermate stabiel account. Hebben op 80 ook wel foutjes gemaakt, maar als je dan hoort dat bijna heel het team uitgewaaid was over noord Looney om daar de boel te redden dan verklaart dat een hoop. Voor een Davroar werd het daardoor ook lastiger tegen Guided by the Light, zoniet onmogelijk. Het is een account dat altijd een 7.5 of een 8 scoort. Je zult ze niet snel een 10 zien scoren, althans op basis van de werelden waar ik ze zag, maar nog belangrijker is dat ze ook nooit een 3 of 4 scoren. Juist die stabiliteit zorgde er - mede - voor dat Looney op 80 wist te winnen. Activiteit en ervaring is aanwezig. Zouden ze nog een stabiel puntje hoger weten te scoren? Wij zijn benieuwd.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
1.918

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.280
wanneer je account de deadline mist, rip
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.618
godver ik vergeet weer te loggen al een ruime tijd
 
Reactiescore
1.531
Bedankt voor de veer Martijn <3
 
Reactiescore
903
Voel me vereerd om als fossiel weggezet te worden :cool:
 
Reactiescore
2.414
Waarom staat Turtles zo hoog?
 
Reactiescore
903
Hoe hoger je staat, hoe harder je kan vallen
 
Bovenaan