W85: Challenge Guaranteed or not?

DeletedUser69389

Guest
Jannes (@JokersBrain ), Jordi (@Conceived by Communism ) & Roald (@Roald97 ) hebben dit concept al eens eerder toegepast op wereld 47 en 73 met succes om te zorgen voor een leuke uitdagende wereld. Afgelopen week was er naar aanleiding van een gesprek met ondermeer ondergetekende, @lord-toms , Carlo en bovenstaande Jordi een gesprek over om weer zoiets te doen. Dit naar aanleiding van toch enigszins een treurig einde van een spannende strijd op wereld 80 en ook op andere werelden waar dat enigszins aan ontbrak. Daarom onder het mom van liever goed gejat dan slecht bedacht dit topic.

In de hoop om toch op zijn minst nog één wereld een leuke strijd te laten komen met in elk geval minimaal twee gelijkwaardige stammen wil ik dat extra aansporen middels dit topic. Juist ook omdat in de wandelgangen er al geruchten zijn over vermeende premades. Daarom wil ik eenieder uitdagen om deze wereld te gaan spelen. Hopelijk zullen er vele bekende en minder bekende spelers deze wereld gaan spelen en wordt het op die manier een spannende en uitdagende wereld.

Het idee is namelijk om spelers niet alleen deze wereld te laten kiezen om te spelen op basis van of de instellingen hem of haar bevallen of niet. Maar ook op basis van het idee dat je misschien gemotiveerd raakt om deze wereld te spelen wanneer je ziet dat er iemand gaat starten die jij graag zou willen wegspelen, omdat jij een hekel hebt aan diegene of dat je juist oude bekenden ziet waar je graag nog eens mee zou willen spelen.

Wij hopen dus een (iets) grotere wereld met kwalitatief betere spelers en met meerdere premades te verwezenlijken met behulp van dit topic. Juist ook omdat 80 en 81 zich in de afrondende fase bevinden en er twijfels zijn over hetgeen gebeuren gaat op 82 en 83. Ben je een flopper of een topper? Ervaren of onervaren? Heb je veel of weinig tijd? Wij nodigen iedereen uit om er een zo leuk mogelijke wereld van te maken.

Er zal geprobeerd worden om de wereld op een zo prettig mogelijke manier te laten verlopen en daarom zal ervoor gestreden worden om te komen tot globale regelgeving en wordt fair-play gepredikt.

Wat is nou het idee? Allereerst dienen mensen zich via een pm bij mij, een berichtje via mijn discord martijn#9410 of in dit topic te melden met de namen van de spelers waar hij, zij of hun een account mee gaan vormen. Dit kan eventueel gedaan worden met een accountnaam maar dat hoeft niet wanneer men anoniem wenst te spelen. Als voorbeeld acc: Underground Tacticz., AF Underground Tacticz, Persoon Martijn.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een aantal juryleden die gaan proberen om accounts in te delen op rang van kwaliteit met behulp van de kennis die wij beschikken over jullie. Dit wordt gedaan door de onafhankelijke jury die gevormd zal worden, maar jullie mogen zelf ook proberen om jullie zelf in te delen of anderen. Maar wij voelen ons wel vrij om dit een beetje aan te passen. Volledig objectief zal het dus nooit wezen, maar daarom is de intentie om ook een zo breed mogelijke jury te formeren. Ook daarvoor kunnen mensen zich nog melden.

Belangrijke sidenote: Wanneer jullie ons de informatie vertrouwelijk willen geven dan blijft dit ook vertrouwelijk. Je mag dus bijvoorbeeld ook enkel je Algemeen Forum accountnamen geven en je accountnaam weglaten, zodat je wel anoniem kan starten.

BELANGRIJK: dit topic is niet bedoeld om een discussie te openen over de instellingen of pp-functies van het spel. Hiervoor verzoek ik je naar andere topics te gaan (zoals bijvoorbeeld hierboven aangegeven). Wel mag er vanzelfsprekend gediscussieerd worden over de accounts en waar jij dat account onder zou scharen. Zolang dit maar wel respect plaatsvindt!!!


Juryleden:
- Underground Tacticz.
- Rene El Grande/Snurko EquinoxDR
- Joppe PinmunchDeadline indienen is 28 februari 23:59.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser69389

Guest
Accounts:

0. Nog te kwalificeren:

- .Da Vinci @EquinoxDR @martijn1279 @RegelSentaxs (NICKY) @.Da Vinci @kevinmook @brehbreh @ - .da Vinci
- lejel2000, @lejel2000 , lejel2000
- slaman69 @DragonShield3 @dragonfireshield4 @Vleesje @Burger @Rob. @Goth Angel @Klaveren Koning
- Qqeezz @I Just Knocked You Out. (Carlo) @Road Runner (Rik/Mathias) (Nicolas, eigenaar QQEEZZ) en Luc Aapjeklap op account
-We Like Turtles..: Jamie (@We Like Turtles. ), Mark (Pony), Tim (@dontw8run ), Thomas AF loos, Tijn en ikzelf Martijn Underground Tacticz.
- Exploration of Space: @Rave Into Space, @Klaveren Koning, @Kaizer Dan1el, @United Masters , @Kyuka, @Goth Angel, @ThaLightOne420 en @AlmightyMisRa ook toe.
- Conceived by Communism: Jordi (@Conceived by Communism), Tom (@lord-toms), Rick (@Exact.), Thorsten (@FarmoX), William (@sosabowski), John (@TasmanianDevil) en Piet (@pietyx).
- Do Not Eat Yellow Snow: Michiel (@Do Not Eat Yellow Snow), Kyle (@Absurd.), Sander (@iron maiden), TJ (@TJbins), Thomas (@Smoke Bomb), Wouter (@The Pooh), Frank, Bryan en onze favoriete mascotte Joppe (@Pinmunch)


UITSLAG

1. Tunnelvisie account2. Zwak account3. Middelmatig accountGoed account.5. Account met hoge verwachtingen.
Lejel.Da VinciQQEEZZ
.We like turtlesConceived by Communism
Do you eat yellow Snow
Exploration of Space

Uitleg.
Lejel: Volgen wij met veel interesse, maar wij kennen hem niet en speelt solo. Door zijn AF gedrag gaan wij er van uit dat dat die actief is en wel iets kan presteren. Maar solo spelen gaat tegenwoordig vrijwel niet meer. Daarom geen hogere ranking.
.Da Vinci: Heeft ingeleverd, omdat Luc er niet meer speelt. Niettemin een uitermate goed account waarbij de discussie was hoort het bij vier of hoort het bij vijf. Mede door het feit welke invloed Luc had op 80 is besloten om het bij een goed account te laten, maar wel met verwachtingen. Activiteit en sfeer is er hoe dan ook aanwezig door het hebben van Rene El Snurko, Isaac, Kevin de plakker en Nicky de .... lover.
.We Like Turtles: Het is een goed account, maar heeft soms ook gebreken. Het beschikt met o.a. ondergetekende over spelers die een dubieus verleden hebben of op zijn minst een randje twijfels. De aanvulling met Tim zal naar verwachting een goede zijn. Het account zal gaan draaien is de verwachting, maar zal het de wereld gaan bepalen? Dat zijn vragen die gesteld worden.
Qqeezz: Beschikken met onder andere Carlo en Luc zeer gedreven en goede spelers. Het geldt natuurlijk voor elk account, maar ook bij dit account, dat het valt of staat met de activiteit van het account. Zal die aanwezig zijn met deze bemanning dan kan het uitgroeien tot een kartrekkend account op verschillende spelaspecten.
CBC: Het account bestaat uit zeer ervaren rotten - je zou bijna zeggen TW fossielen - met ook leidinggevende capaciteiten wat cruciaal kan zijn. Wanneer het account start willen ze wat laten zien. Ook ikzelf heb dat meermaals mogen ervaren en recent hebben ze het ook op 81 laten zien. Natuurlijk is het team nooit hetzelfde en mis je bepaalde klasbakken van vroeger zoals Jeremy Vitalise. Toch denken wij dat met de verse rekruten het alsnog weer in potentie een top drie account kan worden qua prestaties zoals altijd.
EOS:
Op 80 een stabiel account gebleken. Absoluut zijn er veel praatjes en lopen over van zelfvertrouwen. Maar zeker wanneer de nieuwe aanwinsten ook daadwerkelijk actief worden zullen ze, zo is onze verwachting, nog meer dan op 80 zichzelf laten zien. Maar het kan ook een account zijn, door de personen die er spelen, die het laks oppakken, De vraag is hoe het er uit komt. Plaatsen ze moestuintjes of krijgen ze moestuintjes?
DYEYS: Een uitermate stabiel account. Hebben op 80 ook wel foutjes gemaakt, maar als je dan hoort dat bijna heel het team uitgewaaid was over noord Looney om daar de boel te redden dan verklaart dat een hoop. Voor een Davroar werd het daardoor ook lastiger tegen Guided by the Light, zoniet onmogelijk. Het is een account dat altijd een 7.5 of een 8 scoort. Je zult ze niet snel een 10 zien scoren, althans op basis van de werelden waar ik ze zag, maar nog belangrijker is dat ze ook nooit een 3 of 4 scoren. Juist die stabiliteit zorgde er - mede - voor dat Looney op 80 wist te winnen. Activiteit en ervaring is aanwezig. Zouden ze nog een stabiel puntje hoger weten te scoren? Wij zijn benieuwd.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.632
ik start samen met howlin en jannes
 
Reactiescore
1.737
Ik ga een fake solo start doen gewoon omdat ik wil weten wat de publieke opinie van mijn traibolwars skillzz is
 
Reactiescore
2.062
LETS GO
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.343
Als de eerste post op een wereld begint met ‘Jannes’ beloofd dat weinig goeds.
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.289
Ik wil best Cala aanmelden maar dat helpt het idee van twee gelijkwaardige stammen beetje omzeep?
 
Bovenaan