Stelling van de dag

Reactiescore
30
Ja en ja, maar elke wereld heeft wel zon fase toch? Ben nog steeds heel blij dat je niet dom kan abusen!
 
Reactiescore
1.612
Stelling: De hype rond deze pp-loze wereld is volledig weg, de sleur zit erin?
Eens, is ook wel te verklaren door inderdaad het opkomende mooie weer, maar ook dat veel accounts het gwn niet vol gaan houden om dag in dag uit als een idioot te gaan farmen. Wat dat betreft hadden ze beter de roof functie in deze wereld moeten brengen met een soort van uitgebreide farm limiet zodat het wel behapbaar blijft voor iedereen.

Nu is het een kwestie van wie heeft de meeste spelers per account of steekt er de meeste tijd in, over het algemeen zijn dat dezelfde accounts die op andere werelden met pp de boel boosten. Dus al met al zal de endgame weer gespeeld worden door “grote bekende accounts”.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
769
oftewel tw is een net een baan waar je niet voor word betaalt vroeger kon je het als hobby zien nu niet meer je hebt gwn minimaal een team van 4/5 man nodig en dan moet het nog kunnen kwa tijden
 
Reactiescore
1.612
Stelling opslagplaats uitbouwen is gs verspilling!

Oneens, Zodra je dorpen grotendeels uitgebouwd raken en je blijft op dagelijkse basis farmen of gs inkomsten genereren dan ga je je die hoge opslagen zeker nodig hebben. Tevens is er niks irritanter dat wanneer je cluster veranderd / groter wordt en je wilt een nieuw dorp kiezen om munten te meppen dat je dan een lage opslag hebt, wat kut is met meppen.
 
Reactiescore
475
Kruidenkaas maken met opslag lvl 20 is echt niet handig idd
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
1.480
Heerlijk, zo'n ouwerwets Nederlandse zin met een random Engels woord dat nooit iemand gebruikt erin geflikkerd :d
Daar kan ik nou echt van genieten.
Er staan meer Engelse woorden in de post dan ouderwetse Nederlandse woorden?
Farmen is begin van de wereld ook saai naar mijn mening.
 
Reactiescore
475
Is nogal de vraag inderdaad wat er nu precies gebeurt is. Ze zijn druk bezig in het oosten om te formeren tegen al het machtige DEI in ieder geval. Gaan deze jongens op termijn niet gewoon op intern?
 
Bovenaan