Spion in Maai?

Single Malt

The Wall Breaker 2019
Reactiescore
2.548
Jeetje wat ben jij zielig. Andere mensen dom noemen omdat je zelf niet een argument kan winnen.
Jij bent het eens met die manier van praten en dat verbaast me totaal niets haha. Wat ik van iedereen hoor en ook keer op keer zelf moet ervaren is dat er geen respect is naar anderen en dat sportieve concurrentie gewoon niet aanwezig is. Steun je leider in dat soort dingen vooral! Als jij denkt dat je zo tegen mensen kunt praten dan moet je dit vooral blijven doen en kijken hoe mensen je gaan behandelen. Gelukkig is niet iedereen in maai zo beperkt als jou ;)

Goedzo niet meer discusseren want er komt geen zinnig woord uit. Je komt met een dom metafoor waar iedereen direct door heen prikt maar goed als we hem daadwerkelijk op de sitatie aanpassen zijn we '' mierenneukers''. Sorry prinses malt maar je leuke metafoor zet je alleen maar in slecht daglicht omdat als we hem op de situtatie aanpassen het alleen maar duidelijke wordt hoe dom de beschuldigingen zijn.

Je vraagt om voorbeelden wat dacht je van:
Screenshots van binnenkomende aanvallen en de verzonden os. (dit is de enige directe link die jullie hebben met ax en een spion) en het enige wat er gegeven wordt is 3 screenshots van een maai speler die zegt ow het komt 3 min binnen nadat het verstuurd is). LAAT DAN ZIEN DAT AX OVERAL WAAR OS VANDAAN VERSTUURD WORD ER DIRECT AANVALLEN NAAR TOE WORDEN GESTUURD. LAAT ZIEN DAT HET ZO VAAK VOOR KOMT DAT HET GEEN TOEVAL IS. LAAT DAT ZIEN. NIET EEN ONDERLING GESPREK MET MAAI SPELERS.
Screenshots van edels van maai en van XII

Ik moet nu voor jou bedenken wat voor bewijs je moet geven voor iets wat jou baasje claimed. Begrijp je wel hoe ontzettend scheef de situatie is? Jullie beschuldigen ons van iets. Hebben letterlijk 0 bewijs en noemt ons vervolgens dom omdat we niet eens zijn met je domme metaforen die nergens op slaan. Probeer eens niet een schaap te zijn en zelf eens te kijken naar de beschuldiging. Er is NOG STEEDS en ik herhaal NOG STEEDS geen bewijs gegeven dat AX een spion heeft en is alleen maar gebaseerd op dat we een massa uitvoerden en de timing op sommige dorpen gelukkig was. En het lachwekkende van allemaal is dat zelfs dat kleine beetje '' bewijs'' wat jullie hebben niet eens onderbouwd kan worden met screenshots.

Jullie hebben commentaar op een paar aanvallen terwijl er duizenden zijn verstuurd die niet goede timing hadden. Ook dit laat je heel makkelijk weer achterwege en wordt gegeneerd. Je zegt steeds dat ik de situatie niet goed begrijp maar jij bent een soort van ezel die alleen maar 1 ding kan zeggen. : MAAI IS GEWELDIG EN ROALD KAN HET NIET FOUT HEBBEN, MAAKT NIET UIT DAT WE GEEN BEWIJS HEBBEN WE KUNNEN IEDEREEN VAN ALLES BESCHULDIGEN EN HET BEWIJS KOMT ER VANZELF WEL EN ALS JULLIE HET DAAR NIET MEE EENS ZIJN ZIJN JULLIE DOM.

Ik herhaal en probeer het nu eens niet te negeren. Ik kreeg een zielig berichtje van roald direct nadat ik een verkenningsronde had gedaan. Hierin beschuldigde hij mij en ax voor het gebruik van een spion. Jij begrijpt de situatie niet want dat is de enige reden dat roald deze hele statement zit te verdedigen. Hij heeft in emotie mij op een belachelijke manier aangesproken en moet dit nu verdedigen. Je baasje heeft een fout gemaakt en ipv deze toe te geven is hij '' dubble down'' gegaan op de leugen in de hoop dat er toch wat zou blijven steken. Je bent naïef als je denkt dat het niet zo is en ik snap dat je nooit tegen je baasje in zou durven gaan. Maar dear lord ga zelf eens nadenken ipv je baasje bevredigen.

Als over 2 maand blijkt dat ax geen spion had wat dan? Ga je dan zeggen dat Roald het wel goed had maar wij het niet goed begrepen? Ga je dan zeggen dat we dom zijn en dat jullie al het recht hebben om zulke leugens de wereld in te gooien? Ga je dan zeggen dat het heel normaal is om tegen iemand te zeggen dat hij geen plek heeft op de wereld als je iemand vals beschuldigd? Ja wat ga je dan zeggen? Ik weet wel wat je gaat zeggen: MAAI IS GEWELDIG EN ROALD KAN HET NIET FOUT HEBBEN, MAAKT NIET UIT DAT WE GEEN BEWIJS HEBBEN WE KUNNEN IEDEREEN VAN ALLES BESCHULDIGEN EN HET BEWIJS KOMT ER VANZELF WEL EN ALS JULLIE HET DAAR NIET MEE EENS ZIJN ZIJN JULLIE DOM.
I rest my case.
 

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.705
Klein stukje toelichting wel: Er posten er twee vanaf Barnix. Die gast die vooral ladingen onzin produceert en die Casper die wel een degelijk stukje schreef. :D
 
Reactiescore
64
<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>