Praathoek W69

maretan

The Sniper 2020
Complimenten voor de aanval van Walk vandaag.
Jullie samenwerking en aanvalsplan is een voorbeeld voor vele stammen.
Bedankt dat ik dit mee mocht maken, jullie hadden mij bijna gek gekregen.
Hier en daar even aan de nood-rem moeten trekken en duur moeten deffen, maar ach, gooien wat boosters aan en alles staat weer binnen enkele dagen.
 
Inderdaad prima wave vandaag, paar kleine foutjes met times en had wat meer deff getimed mogen worden, maar met zo'n aankomende counter moet je nou eenmaal keuzes maken. Verder ook mijn complimenten aan de deffkunsten aan de kant van Cave. Naar mijn idee nauwelijks dodgefouten tegengekomen en veelal verloren dorpen opgelost met recaps die te strak liepen te om er op te reageren door de vele backdrafts. Een paar dure snipes gezien en wat schrale stacks maar buiten dat zeker goed opgevangen. Ben benieuwd wat de counter van vanavond brengt en of jullie het ons ook lastig kunnen maken.
 
Laatst bewerkt:
Ook mijn complimenten naar Cave voor deze massa.
Over de aanval op Geit & freyr kan ik persoonlijk maar weinig over zeggen maar daar is er beperkt/geen dorpenverlies en waren er een hele hoop blocks hoorde ik, prima gedaan.

Mijn complimenten gaan vooral uit naar de deffers van DUCK, het was toch wel een massa met redelijk grote omvang en ik had toch verwacht dat ze het iets moeilijker gingen hebben. Uiteraard waren er wel wat fouten zoals dodgefouten, te kleine stacks etc maar dat is vrij verwaarloosbaar.
Dorpen die op voorhand op recap stonden kregen 4-5 drafts en de dorpen die toch verloren gingen door foutjes werden snel rechtgezet voor er def toe kon komen van ons, chapeau.

Ook wel fier over onze massa alleen niet helemaal tevreden over de hoeveelheid (fake)def die liep. Langs de andere kant is dit door de slimme counter aanval van Cave op dit moment, als ik me niet vergis is dit al de tweede keer dat ze dit doen en heb ik de indruk dat zij altijd liever op de counter spelen en we daarom zo weinig offensieve druk krijgen van hun.

Leuke dag, minder resultaat dan verwacht, respect naar Cave! Goed werk jongens, kijk uit naar meer!
 
Ik zal eens met Warre samenzitten voor een oorlogstopic. Praathoek lijkt me hier niet de juiste plaats voor :)