Met Ui: Schijnheilig of onwetend?

DeletedUser51467

Guest
4mpw260u7a1jq.png

Beste forumgangers,

Zoals jullie hebben gezien is er een nieuwe stam opgestaan in het westen. Een stam geleid door de oud-leiding van Iuvat/Crows. Een samenstelling van verscheidene spelers die kennelijk niet samen door één deur gingen, maar vooral een samenstelling van hypocrisie.

Mejor. El Mejor, allemaal welbekend als de ex-leider van Deluxe. Voor de één een topleider, bij de ander helemaal het tegenovergestelde. Zwart of wit, grijs bestaat amper bij El Mejor. Desondanks bestaat Deluxe niet meer dus de vraag is of topleider wel de juiste benaming is. Dat laat ik aan jullie over en daar wil ik het bij de M niet over hebben. Een quote van een oud-speler van Deluxe: el mejor als leider van deluxe vind het geen enkel punt om NAP/BG te breken als dat de stam beter uit komt, en kata's zijn een leuk item om random te gebruiken. (post) Een leider die geen morele waarden heeft en wordt verguisd door verschillende spelers waaronder meest recent ook nog met Koutetsujou no Kabaneri. Een speler die geen morele waarden heeft waar ex-Crows toch zo op hamerde.​
Een stab is rap gemaakt. Weten we nog allemaal de uithaal van Crows naar JustinStabs. Deze heeft de Crows verlaten en hebben hard van leer getrokken op het AF tegen hem. Deze leiding van Crows is momenteel ook de leiding van Met Ui en wat doen zij, zij recruiteren No1Rules van Irid. Ja inderdaad de stam waarvoor JustinWebs Crows verliet. Nochtans liggen de morele waarden van de Crows-leiding heel hoog. Zie volgende screen:​

jd0p9rjyvkvtm.png
Deze screen slaat zelf niet enkel op No1Rules, want was Fear hun vijand ook niet? Net zoals gewoonlijk verdraaien ze dus het liefst hun normen naar wat hen het best past.

Tegen Fear. Laten we even terugkeren naar één van de redenen waarom Koutetsujou no Kabaneri Deluxe heeft verlaten.
[30/09/2016 14:37:17] Ramon (Hard Target/El Mejor): kijk..


[30/09/2016 14:37:21] Ramon (Hard Target/El Mejor): we kunnen een brainstorm sessie gaan doen


[30/09/2016 14:37:28] Ramon (Hard Target/El Mejor): kijken wat we met bijv een account als the muppet show kunnen


[30/09/2016 14:37:33] Ramon (Hard Target/El Mejor): we hebben nog niks concreets met Fide afgesproken


[30/09/2016 14:37:38] Seb | Tears Of The River: Das backstabben


[30/09/2016 14:37:41] Seb | Tears Of The River: we hebben duidelijk afgesproken


[30/09/2016 14:37:45] Seb | Tears Of The River: dat er geen recruits uit fear gebeuren


[30/09/2016 14:37:53] Ramon (Hard Target/El Mejor): nja dan maak ik een nieuwe stam haha


[30/09/2016 14:38:08] Seb | Tears Of The River: Zonder mij dan alleszinds, komt op hetzelfde neer


[30/09/2016 14:38:14] Ramon (Hard Target/El Mejor): knallen we mazzelventje & gonohaba eruit


[30/09/2016 14:38:24] Ramon (Hard Target/El Mejor): ga ik onder TMS langs


[30/09/2016 14:38:31] Seb | Tears Of The River: Ik join geen stam waar TMS in zit


[30/09/2016 14:38:35] Seb | Tears Of The River: Ik ga geen beloftes verbreken tov fide


[30/09/2016 14:38:39] Seb | Tears Of The River: geert zit met die jongens in de stam op w47


[30/09/2016 14:38:45] Seb | Tears Of The River: das het minste respect van mij naar geert toe

Seb vond dit zelf een backstab en dit vond hij erover. Hij is een man van morele waarden en daardoor dat hij Crows ook joinde, die daar toch voor staat… Opeens gaat hij echter zelf naar de nieuwe stam, samen met El Mejor :eek: Toch wel heel opmerkelijk en extreem schijnheilig om dit iets meer dan een week op het forum te posten. Dit noem ik geen morele waarden, maar de waarheid omplooien naar wat het best uitkomt op dat moment.

Uitgerekend The Muppet Show. The Muppet Show is de speler die Deluxe niet weg kon spelen. Duidelijk van het principe dus, if you can’t beat them, join them. Een goede basis voor de nieuwe stam. Dat is echter minder opvallend dan de ruzie die tussen de spelers ontstond. Was El Mejor niet de speler die eigenhandig de kata-nap opzegde met TMS? Was Koutetsujou no Kabaneri niet die deze opgezegde kata-nap zo tegenvocht? Was TMS niet de speler die de impulsiviteit en de handelingen van Deluxe hekelde? Was Koutetsujou no Kabaneri niet de speler die TMS verweet van een spion? Als hij de naam niet zou vrijgeven zouden er kata’s volgen, want Koutetsujou no Kabaneri staat voor morele waarden en een spion is daar geen toonbeeld van. Was TMS niet de speler die cf’s beging aan Deluxe-zijde?

Dit klopt inderdaad allemaal. En toch zitten deze 3 spelers nu samen in een stam, 3 spelers die niet door 1 deur kunnen en elkaar verwijten van de morele waarden. Schijnheiligheid of onwetendheid?

Ignorant, misschien het beste woord om de hele situatie te beschrijven. We zitten met een stam met de gefaalde leider van Mono (4Farmers), 2 geflopte leiders van Deluxe die niet door dezelfde deur kunnen (El Mejor en Koutetsujou no Kabaneri), de geflopte leider van V. (Kayo nu op TMS), … En de personen die de leiding nu nemen staan voor hun morele waarden. Dat hebben ze toch al vele keren benadrukt op het forum. We recruiteren geen vijanden volgens hen, een stam met alleen maar vijanden van verschillende kampen joinen is natuurlijk iets helemaal anders. Koutetsujou no Kabaneri die goedheilig wilt doen en zijn leiderpositie opzegt omdat het recruiteren van TMS een backstab is, de stam joinen is natuurlijk opnieuw iets helemaal anders. TMS die vele verwijten heeft gestuurd naar Deluxe en zeker naar El Mejor over zijn impulsieve handelingen en andersom Koutetsujou no Kabaneri die (opnieuw voor zijn waarden opkomt) TMS beschuldigt van het gebruiken van een spion en anders kata’s zal gooien. Kayo die zijn account zomaar aan de Turken geeft en hiermee eigenlijk hun waarden steunt, zou Koutetsujou no Kabaneri die zo op morele waarden focust het daarmee eens zijn?

Een leiding die zo voor morele waarden staat, zet al zijn principes opzij om met hun vijanden, de spelers die ze zelf verguisden, spelers die niet door 1 deur kunnen en een samenstelling van geflopte leiders en spelers die faalden op het front en dan maar die vijand joinen. Een samenstelling van spelers die zelf zoveel kritiek uitte op het recruitbeleid van Mono (4Farmers heeft hiervoor zelf de stam verlaten) want recruit2win en het recruiten van vijanden doe je toch niet :eek: Ja deze samenstelling van spelers zit nu in 1 stam. Mijn vraag is dus:
IS DIT SCHIJNHEILIG OF ZULLEN WE HET STEKEN OP ONWETENDHEID?

 
Reactiescore
1.169

Kayo die zijn account zomaar aan de Turken geeft en hiermee eigenlijk hun waarden steunt, zou Koutetsujou no Kabaneri die zo op morele waarden focust het daarmee eens zijn?​

Denk dat deze zin wel even wat meer aandacht mag krijgen. Prima als je een account verlaat om op een ander account gaat spelen, maar als je dan toch tegen kata's en cf'en bent is het uiterst zwak om je account achter te laten bij die turken. Het eerste wat zij ermee deden is kata'en en meermalen CF'en bij Fide.
 

Deleted User - 2265525

Guest
Het is allemaal best simpel te verklaren, we bundelen de krachten om het fide nog eens moeilijk te gaan maken, ipv ze steeds spelers te laten edelen die runnen. We kunnen wel tegen elkaar blijven vechten, maar daarmee helpen we de grootste vijand: Fide.
 
Reactiescore
3.540
Goede post, in eerste instantie, en ik snap de onderbouwing op alle punten.

Na ellenlang aankijken hoe Fide langzaam de wereld in kroop en een steeds dominantere en ondenkbare factor in het oosten werd was het tijd om bij de wereld maar eens hard over de toekomst na te gaan denken. Al voordat de gesprekken officieel begonnen waren was iedereen er zich van bewust dat het geven en nemen zou worden bij de onderhandelingen. Fide streefde op wereldwinst af omdat Crows de capaciteiten niet had, Deluxe & Irid. niet de stabiliteit (waren wel meer dingen mis, maar bon) en Fear niet de leiding of een deftig cluster.

Met dit in ons achterhoofd begon vol tegenzin bij velen de gesprekken op gang te komen. Het is een rare mengelmoes van spelers met andere idealen maar als je elkaar beter leert kennen kom je er al snel achter dat veel van het Algemeen Forum (verassing) eigenlijk niet een weerspiegeling van de spelers zelf geeft. De kata-kwestie van Ramon/El Mejor waren we met een lach, een grap, en een korte uitleg met een minuutje mee klaar. De rest van de persoonlijke issues werden aan de kant gezet om deze wereld weer zin te geven, een doel.

The enemy of my enemy is my friend. Waarom zouden we het elkaar moeilijk maken als het overduidelijk maar een eindwinnaar achter laat, en dat geen van de deelnemende partijen gaat zijn? Na de eerste gesprekken in tekst ontstond er zo een call waarin alle issues open en bloot werden gelegd, en er onder leiding van de zwoele stemmen in mijn oren al gauw een algemeen consensus was bereikt: Fide moest weerstand krijgen, anders is deze wereld gespeeld, op een donders saaie manier. Met dit in ons achterhoofd werden de eerste kaarten getekend en de desbetreffende personen benaderd. Iedereen die benaderd werd reageerde nog diezelfde avond (props aan iedereen voor de activiteit, klasse) en iedereen was het unaniem eens met de voorstellen, op wat finetuning aan de kaart met edelrichtingen na. Deze details zijn ook ontzettend snel opgelost en zo is de stam Met Ui in zijn eindvormen beland.

Gaat dit een totale flop worden of gaat deze stam de schijnbare eindbattle met Fide aan? Only time will tell, maar een ding weet ik zeker, en dat is dat het een gezellige boel gekken bij elkaar is en dat ik persoonlijk deze wereld graag met deze stam uit wil gaan zitten.
 

DeletedUser77254

Guest
Ben het eigenlijk compleet met Cacturne eens.

Moet wel zeggen dat je goed bent in propoganda voeren Vetrix. Je belicht alles vanuit 1 kant en probeert het op te blazen.

Koutsejou en ik waren het op punten niet met elkaar eens, maar niet met elkaar door 1 deur kunnen is onzin. Daarnaast zitten er nu andere spelers op TMS wat je beargumentatie mbt El Mejor vs TMS ook weerlegd.

Wel lief dat je ons allemaal als spelers zonder normen en waarden wilt neerzetten en Fide weer als de heilige boontjes. Maar zoals ik zei, prima stuk propoganda.
 

DeletedUser

Guest
Moet wel zeggen dat je goed bent in propoganda voeren Vetrix. Je belicht alles vanuit 1 kant en probeert het op te blazen.

Hetgeen waar het jou zo te zien duidelijk aan ontbreekt als oud "leider" zijnde.

Kan de actie goed begrijpen hoor Cacturne, heb het hier met Michel van .Euphoria nog over gehad paar dagen geleden. Had alleen de samenstelling ietsje anders verwacht.

Leuke post Vetrix, weer eens wat beter dan al die spam. :)
 

DeletedUser71565

Guest
Wel lief dat je ons allemaal als spelers zonder normen en waarden wilt neerzetten en Fide weer als de heilige boontjes

Fide als heilige boontjes neerzetten, lees jij dingen die er niet staan of ben ik nou zo blind?
 

DeletedUser7072

Guest
Als wereldverlater moet ik zeggen dat Vetrix 100% gelijk heeft op alle punten. Ondanks dit feit is het wel zo dat de wereldwinst van Fide zo goed als vast zou staan als deze fusie niet zou plaats vinden. Deze fusie maakt de wereld interessanter, en kan ook puur om die reden gerechtvaardigd worden. Sommige mensen van Fide gaven via skype aan dat het zelfs te makkelijk ging tegen mono, die zouden hier juist blij mee moeten zijn toch :)

Wat denk ik slimmer was geweest is als Fide direct na de val van deluxe de nieuwe stam Iuvat had benaderd met een goed voorstel omtrent eventuele samenwerking oid. Geen idee of dat gebeurt is verder overigens.
 

DeletedUser77254

Guest
Fide als heilige boontjes neerzetten, lees jij dingen die er niet staan of ben ik nou zo blind?

Vetrix zijn algemene postbeleid is niet echt anti-fide nee. Wil daarnaast wel zeggen dat ik het over het algemeen met hem eens ben en zijn sterke posts waardeer.

Maar je bent een beetje blind als je dit niet als 1 groot propoganda stuk herkend. Fide ziet plotseling (een hoop ik) sterke concurrent opstaan, terwijl ze hiervoor de touwtjes flink in handen hadden. Wat is dan een betere manier om daar direct druk op te zetten dan een mooi stuk propoganda.
 

DeletedUser77130

Guest
The enemy of my enemy is my friend. Waarom zouden we het elkaar moeilijk maken als het overduidelijk maar een eindwinnaar achter laat, en dat geen van de deelnemende partijen gaat zijn?

Je geeft hiermee aan dat beide stammen zichzelf kwalitatief en kwantitatief zo ondermaats vinden en uit wanhoop nog eens elkaar gaan knuffelen ipv een beetje oorlog te voeren.

Na de eerste gesprekken in tekst ontstond er zo een call waarin alle issues open en bloot werden gelegd, en er onder leiding van de zwoele stemmen in mijn oren al gauw een algemeen consensus was bereikt: Fide moest weerstand krijgen, anders is deze wereld gespeeld, op een donders saaie manier. Met dit in ons achterhoofd werden de eerste kaarten getekend en de desbetreffende personen benaderd. Iedereen die benaderd werd reageerde nog diezelfde avond (props aan iedereen voor de activiteit, klasse) en iedereen was het unaniem eens met de voorstellen, op wat finetuning aan de kaart met edelrichtingen na. Deze details zijn ook ontzettend snel opgelost en zo is de stam Met Ui in zijn eindvormen beland.

Weerstand krijgen hoeft niet per sé door middel van een fusie. Maar knuffel elkaar lekker verder. :oops:
 

DeletedUser76166

Guest
Goede post, in eerste instantie, en ik snap de onderbouwing op alle punten.

Na ellenlang aankijken hoe Fide langzaam de wereld in kroop en een steeds dominantere en ondenkbare factor in het oosten werd was het tijd om bij de wereld maar eens hard over de toekomst na te gaan denken. Al voordat de gesprekken officieel begonnen waren was iedereen er zich van bewust dat het geven en nemen zou worden bij de onderhandelingen. Fide streefde op wereldwinst af omdat Crows de capaciteiten niet had, Deluxe & Irid. niet de stabiliteit (waren wel meer dingen mis, maar bon) en Fear niet de leiding of een deftig cluster.

Met dit in ons achterhoofd begon vol tegenzin bij velen de gesprekken op gang te komen. Het is een rare mengelmoes van spelers met andere idealen maar als je elkaar beter leert kennen kom je er al snel achter dat veel van het Algemeen Forum (verassing) eigenlijk niet een weerspiegeling van de spelers zelf geeft. De kata-kwestie van Ramon/El Mejor waren we met een lach, een grap, en een korte uitleg met een minuutje mee klaar. De rest van de persoonlijke issues werden aan de kant gezet om deze wereld weer zin te geven, een doel.

The enemy of my enemy is my friend. Waarom zouden we het elkaar moeilijk maken als het overduidelijk maar een eindwinnaar achter laat, en dat geen van de deelnemende partijen gaat zijn? Na de eerste gesprekken in tekst ontstond er zo een call waarin alle issues open en bloot werden gelegd, en er onder leiding van de zwoele stemmen in mijn oren al gauw een algemeen consensus was bereikt: Fide moest weerstand krijgen, anders is deze wereld gespeeld, op een donders saaie manier. Met dit in ons achterhoofd werden de eerste kaarten getekend en de desbetreffende personen benaderd. Iedereen die benaderd werd reageerde nog diezelfde avond (props aan iedereen voor de activiteit, klasse) en iedereen was het unaniem eens met de voorstellen, op wat finetuning aan de kaart met edelrichtingen na. Deze details zijn ook ontzettend snel opgelost en zo is de stam Met Ui in zijn eindvormen beland.

Gaat dit een totale flop worden of gaat deze stam de schijnbare eindbattle met Fide aan? Only time will tell, maar een ding weet ik zeker, en dat is dat het een gezellige boel gekken bij elkaar is en dat ik persoonlijk deze wereld graag met deze stam uit wil gaan zitten.

Waarom heb jij niet gewoon binnen mono/Irid je schouders eronder gezet? Als stamleiding ruimte zat daarvoor
 

DeletedUser71565

Guest
Ook wel interessant: Gentle nu lid van RDR, zijn dat nog meer kata's en (bb) cf's voor Fide?
 

DeletedUser77699

Guest
4mpw260u7a1jq.png

Beste forumgangers,

Zoals jullie hebben gezien is er een nieuwe stam opgestaan in het westen. Een stam geleid door de oud-leiding van Iuvat/Crows. Een samenstelling van verscheidene spelers die kennelijk niet samen door één deur gingen, maar vooral een samenstelling van hypocrisie.

Mejor. El Mejor, allemaal welbekend als de ex-leider van Deluxe. Voor de één een topleider, bij de ander helemaal het tegenovergestelde. Zwart of wit, grijs bestaat amper bij El Mejor. Desondanks bestaat Deluxe niet meer dus de vraag is of topleider wel de juiste benaming is. Dat laat ik aan jullie over en daar wil ik het bij de M niet over hebben. Een quote van een oud-speler van Deluxe: el mejor als leider van deluxe vind het geen enkel punt om NAP/BG te breken als dat de stam beter uit komt, en kata's zijn een leuk item om random te gebruiken. (post) Een leider die geen morele waarden heeft en wordt verguisd door verschillende spelers waaronder meest recent ook nog met Koutetsujou no Kabaneri. Een speler die geen morele waarden heeft waar ex-Crows toch zo op hamerde.​
Een stab is rap gemaakt. Weten we nog allemaal de uithaal van Crows naar JustinStabs. Deze heeft de Crows verlaten en hebben hard van leer getrokken op het AF tegen hem. Deze leiding van Crows is momenteel ook de leiding van Met Ui en wat doen zij, zij recruiteren No1Rules van Irid. Ja inderdaad de stam waarvoor JustinWebs Crows verliet. Nochtans liggen de morele waarden van de Crows-leiding heel hoog. Zie volgende screen:​

jd0p9rjyvkvtm.png
Deze screen slaat zelf niet enkel op No1Rules, want was Fear hun vijand ook niet? Net zoals gewoonlijk verdraaien ze dus het liefst hun normen naar wat hen het best past.

Tegen Fear. Laten we even terugkeren naar één van de redenen waarom Koutetsujou no Kabaneri Deluxe heeft verlaten.
[30/09/2016 14:37:17] Ramon (Hard Target/El Mejor): kijk..


[30/09/2016 14:37:21] Ramon (Hard Target/El Mejor): we kunnen een brainstorm sessie gaan doen


[30/09/2016 14:37:28] Ramon (Hard Target/El Mejor): kijken wat we met bijv een account als the muppet show kunnen


[30/09/2016 14:37:33] Ramon (Hard Target/El Mejor): we hebben nog niks concreets met Fide afgesproken


[30/09/2016 14:37:38] Seb | Tears Of The River: Das backstabben


[30/09/2016 14:37:41] Seb | Tears Of The River: we hebben duidelijk afgesproken


[30/09/2016 14:37:45] Seb | Tears Of The River: dat er geen recruits uit fear gebeuren


[30/09/2016 14:37:53] Ramon (Hard Target/El Mejor): nja dan maak ik een nieuwe stam haha


[30/09/2016 14:38:08] Seb | Tears Of The River: Zonder mij dan alleszinds, komt op hetzelfde neer


[30/09/2016 14:38:14] Ramon (Hard Target/El Mejor): knallen we mazzelventje & gonohaba eruit


[30/09/2016 14:38:24] Ramon (Hard Target/El Mejor): ga ik onder TMS langs


[30/09/2016 14:38:31] Seb | Tears Of The River: Ik join geen stam waar TMS in zit


[30/09/2016 14:38:35] Seb | Tears Of The River: Ik ga geen beloftes verbreken tov fide


[30/09/2016 14:38:39] Seb | Tears Of The River: geert zit met die jongens in de stam op w47


[30/09/2016 14:38:45] Seb | Tears Of The River: das het minste respect van mij naar geert toe

Seb vond dit zelf een backstab en dit vond hij erover. Hij is een man van morele waarden en daardoor dat hij Crows ook joinde, die daar toch voor staat… Opeens gaat hij echter zelf naar de nieuwe stam, samen met El Mejor :eek: Toch wel heel opmerkelijk en extreem schijnheilig om dit iets meer dan een week op het forum te posten. Dit noem ik geen morele waarden, maar de waarheid omplooien naar wat het best uitkomt op dat moment.

Uitgerekend The Muppet Show. The Muppet Show is de speler die Deluxe niet weg kon spelen. Duidelijk van het principe dus, if you can’t beat them, join them. Een goede basis voor de nieuwe stam. Dat is echter minder opvallend dan de ruzie die tussen de spelers ontstond. Was El Mejor niet de speler die eigenhandig de kata-nap opzegde met TMS? Was Koutetsujou no Kabaneri niet die deze opgezegde kata-nap zo tegenvocht? Was TMS niet de speler die de impulsiviteit en de handelingen van Deluxe hekelde? Was Koutetsujou no Kabaneri niet de speler die TMS verweet van een spion? Als hij de naam niet zou vrijgeven zouden er kata’s volgen, want Koutetsujou no Kabaneri staat voor morele waarden en een spion is daar geen toonbeeld van. Was TMS niet de speler die cf’s beging aan Deluxe-zijde?

Dit klopt inderdaad allemaal. En toch zitten deze 3 spelers nu samen in een stam, 3 spelers die niet door 1 deur kunnen en elkaar verwijten van de morele waarden. Schijnheiligheid of onwetendheid?

Ignorant, misschien het beste woord om de hele situatie te beschrijven. We zitten met een stam met de gefaalde leider van Mono (4Farmers), 2 geflopte leiders van Deluxe die niet door dezelfde deur kunnen (El Mejor en Koutetsujou no Kabaneri), de geflopte leider van V. (Kayo nu op TMS), … En de personen die de leiding nu nemen staan voor hun morele waarden. Dat hebben ze toch al vele keren benadrukt op het forum. We recruiteren geen vijanden volgens hen, een stam met alleen maar vijanden van verschillende kampen joinen is natuurlijk iets helemaal anders. Koutetsujou no Kabaneri die goedheilig wilt doen en zijn leiderpositie opzegt omdat het recruiteren van TMS een backstab is, de stam joinen is natuurlijk opnieuw iets helemaal anders. TMS die vele verwijten heeft gestuurd naar Deluxe en zeker naar El Mejor over zijn impulsieve handelingen en andersom Koutetsujou no Kabaneri die (opnieuw voor zijn waarden opkomt) TMS beschuldigt van het gebruiken van een spion en anders kata’s zal gooien. Kayo die zijn account zomaar aan de Turken geeft en hiermee eigenlijk hun waarden steunt, zou Koutetsujou no Kabaneri die zo op morele waarden focust het daarmee eens zijn?

Een leiding die zo voor morele waarden staat, zet al zijn principes opzij om met hun vijanden, de spelers die ze zelf verguisden, spelers die niet door 1 deur kunnen en een samenstelling van geflopte leiders en spelers die faalden op het front en dan maar die vijand joinen. Een samenstelling van spelers die zelf zoveel kritiek uitte op het recruitbeleid van Mono (4Farmers heeft hiervoor zelf de stam verlaten) want recruit2win en het recruiten van vijanden doe je toch niet :eek: Ja deze samenstelling van spelers zit nu in 1 stam. Mijn vraag is dus:
IS DIT SCHIJNHEILIG OF ZULLEN WE HET STEKEN OP ONWETENDHEID?


IS DIT JALOEZIE OF ZULLEN WE HET HOUDEN OP "KUT NU MOETEN WE ECHT AAN DE BAK"
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Het is allemaal best simpel te verklaren, we bundelen de krachten om het fide nog eens moeilijk te gaan maken, ipv ze steeds spelers te laten edelen die runnen. We kunnen wel tegen elkaar blijven vechten, maar daarmee helpen we de grootste vijand: Fide.

Hé kijk, 4Farmers on a Train!
Waren jullie niet de ex-leiders van Mono die leavde toen de vijand joinde? Was niet de weg die jullie wilden bewandelen en er kwam een heel emotioneel verhaal de wereld in dat jullie jezelf niet meer in de spiegel konden kijken en het tegen jullie principes in was niet?
Wat vind je dan eigenlijk van wat er nu gebeurd? De situatie herhaalt zich alleen dan met andere pionnen? Gaan jullie nu weer leaven of zijn jullie nu hypocriet omdat het in jullie voordeel is?

Verder een mooie post van Vetrix waarmee hij alles aan het daglicht brengt en eindelijk eens wat kwaliteit op dit forum brengt. Toch wel vreemd deze wending, maar dat zal wel snel in de doofpot verdwijnen
 

Deleted User - 2265525

Guest
Ik ga nu slapen, zal kijken of ik dit morgen hopelijk voor het laatst uit kan leggen.
 
Reactiescore
3.457
Hé kijk, 4Farmers on a Train!
Waren jullie niet de ex-leiders van Mono die leavde toen de vijand joinde? Was niet de weg die jullie wilden bewandelen en er kwam een heel emotioneel verhaal de wereld in dat jullie jezelf niet meer in de spiegel konden kijken en het tegen jullie principes in was niet?
Wat vind je dan eigenlijk van wat er nu gebeurd? De situatie herhaalt zich alleen dan met andere pionnen? Gaan jullie nu weer leaven of zijn jullie nu hypocriet omdat het in jullie voordeel is?

Verder een mooie post van Vetrix waarmee hij alles aan het daglicht brengt en eindelijk eens wat kwaliteit op dit forum brengt. Toch wel vreemd deze wending, maar dat zal wel snel in de doofpot verdwijnen

https://gyazo.com/68816354b5cfb2ae26943c8c85d89c84 :redface:
 
Bovenaan