Levens en liefdes van CactUrne: ons w78 verhaal

Reactiescore
1.918
Vrees dat David de balans de verkeerde kant doet uitslaan

Rip Semmeke
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.788
Zou hem sieren zijn AF account te verlaten zodat wij niet meer met hem geassocieerd worden
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.775
Wat krijg je als je Sem omdraait?

Een mes in de rug komend van Robbert.
 
Reactiescore
1.918
vandaag de dag nog steeds bezig aan een heuse war on drugs (inclusief alcohol)

terloops ook even coruskrantje gesloopt, maar dat terzijde.


Later meer in een uitgebreide epistel van @Rob.
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.788
Cacturne and The War On Drugs

Mooi spel ingame gaat onlosmakelijk hand in hand met een mooie attitude en ingesteldheid in het echte leven. Immers zijn de handelingen, ingesteldheid en moraliteit op dit browserspel een projectie van het echte leven. Daarom rust het account Cacturne op 3 pillaren die dag in dag uit de fundering van onze visie zijn.

wod3.JPG



Voor the holy brotherhood die samen dit account zijn gestart een makkie. Deze regels volgen is zo makkelijk als ademen. Zo makkelijk als genieten van een zonnige dag. Zo makkelijk als vv draaien in de rim van Shock.

wod1.JPG

Zoals iedereen wel bestaat het account Cacturne niet meer uit deze vier spelers, maar zijn er nog meer leden in the holy brotherhood toegetreden die deze zelfde visie hebben. Althans, dat was het idee.

De Infiltranten

Het ledenaantal op het account werd alsmaar groter. Volgens traditie werd ieder nieuw lid gevraagd zichzelf voor te stellen door middel van een powerpoint en een selfie. Een betere vraag bleek; bent u een DRUGgebruiker? Is het niet om onze visie in ere te houden, dan is het om makkelijk beïnvloedbare jonge spelers zoals Zidan te beschermen.

Een klein drugkartel had zich reeds gevormd binnen de veilige zone van account Cacturne in de schaduwen van geluk en vriendschap. Hoofd van dit Kartel, is niemand minder dan Carlito. Op dat moment, de enige erkende druggebruiker.

wod2.JPG

Een kaakslag in ons gezicht. Dit staat haaks op onze filosofie. De geloofwaardigheid van ons account begon langzaam maar zeker af te brokkelen. Maar Sem, Noah, Zidan en ik stonden samen sterk. Zouden we Carlo kunnen laten bekeren? Hem het licht laten, en hem meenemen op het pad dat wij al jaren bewandelen?

The War has begun

Terwijl wij Carlo proberen onderwerpen aan de full experience brainwash deluxe , is niemand meer dan Walter, hoofdinspecteur in onze oorlog tegen drugs op verkenningspad vertrokken.

wod6.JPG


De oorlog was nog maar net begonnen en Walter had zijn eerste vis al beet. Opvallend dat Noah niet deze wandaden veroordeeld, maar hij zich eerder neutraal opstelt? (wordt vervolgd).

Deze eerste overwinning werd uitbundig gevierd. Er werd water gedronken, boterhammen met kaas gegeten, en af en toe werd de bellenblazer gebruikt waarna we om ter meest bellen kapot prikten met de naalden van verslagen druggebruikers. Terwijl de meesten een waterbuik aan het krijgen waren, gebeurde er in de schaduwen van het feest het ondenkbare....

wod7.JPG

Onder onze eigen neus is Zidan tot the dark side toegetreden. We waren Zidanakin verloren aan de duistere Chancellor Carlotine. De sfeer was gespannen; van overwinningsfeest naar begrafenis. Een begrafenis van ons eigen account.

wod5.JPG

Er was een tijd van zonnenschijn en vogeltjes die hun mooiste zang zongen, en nu is er een tijd van duister- en onzekerheid. Onze strijd tegen drugs, is veranderd naar een strijd tegen de vergiftiging van account Cacturne.

Maar Cacturne staat niet alleen. We hebben de steun van de kampbewoners. Samen sterk!

wodews.JPG
 
Reactiescore
524
Once you go cactus you never go backtus.
 
Bovenaan