Golden Awards

Reactiescore
167
In de hoogste verveling van de avond, nadat mn vrienden offline waren gegaan van een leuk virtueel spelletje bierpong, heb ik besloten met mn halfdronken kop een Golden Awards lijstje te maken, omdat er wat knakkers zijn die wel wat leesvoer nodig hebben, bij deze!

Wel een kleine disclaimer, heb weinig meegemaakt van war tussen Fresh en Motr! Enkel de strijd tussen TIP en Fresh gevolgd :)

Beste speler: Hmm, begin met een lastige vraag, hier is een deel naar ODA/ODS kijken, hier staan de heren van Insomania Has Yoda (voor alle haters, disclaimer2.0, ben halfdronken dus let niet op de spelling (van de namen), thnx <3) op een goede supportive role. Ik houd hier wel van! Lekker ondersteunde role voor de stam is altijd een +1 om te hebben! Daarnaast ken ik de strijders van Devil In Disguise die echt f*cking goede mensen op spelen en die niet houden van een potje rennen. Zie je ook aan hun mooie ODD score. Wat daar is gebeurd :O?

Beste stam: Motr! staat er momenteel significant beter voor dan Fresh! én hebben een mooie core posititie waar lekker veel uitkiektorens kunnen staan! Of dit de ''beste'' stam is, who knows? Zijn op offensief veel winsten gemaakt, maar blijft dat aanhouden in de toekomst? Time will tell!

De beste stam speler: Ik houd deze vraag TIP-gerelateerd, iedereen heeft zijn hardste steentje bijgedragen, ondanks dat iedereen solo speelde, waren ze vaak dag en nacht te bereiken. Echte toppers! Als je dit soort mentaliteit hebt aan het echte-mannen-front, succes met hier doorheen te beuken :D! Deze wil ik eerlijk verdelen over Patty72, TheBitch, Sir Louderlade en natuurlijk m'n maatje Bree Henkie!

Het grootste ego: Shakedown8, hoef geen verdere uitleg te geven LOLOOLOL

Beste leider: Mannen van Motr boeken winst, mannen van Fresh verliezen dorpen. Ken beide leidingen niet van beide stammen. Dus ik laat deze lekker in het midden.

Slechtste leider: Monymaker, eigen stam stabben en alle dorpjes laten internen door Shake, ik vind dat ik mezelf niet mag nomineren in mn eigen Golden Awards, dus daarom staat hij rank 1 noob leader. Dus Monymaker, mocht je dit lezen. Noob! :D!

Meest onderschatte stam: Ruim drie maanden geleden was TIP nog een relatief kleine stam, is ondanks de vele massa's relatief gezien gegroeid. Welgeteld 44m stam ODD, waarvan 12m ODS dankzij pitch perfect samenwerking. Meeste sterke, actieve spelers waarvan ik dacht. Die blijven staan, die staan nogsteeds. De mensen waarvan ik dacht die gaan 100% runnen, die zijn al gerund. Accountje op delete, intern voor de vijand (wat gezien wordt als HEVIGE WINST OP TIP!), was eigenlijk een gestopte speler, of mensen die naar een Fresh-onderdeel hoppen. (Geen haat Ruub, je bent echt een toffe vent, still love ya!)
Maar ff terug naar onderwerp, zijn relatief gezien gegroeid, ook vele massa's (bijna) perfect afgeslagen met minimale verliezen van onze actieve leden, ondanks de zieke overkill. (hiervoor genoemd bij ''beste stam speler'')

Meest overschatte stam: Motr! for sure.... XD, weinig tegenstoot gehad. We halen jullie bijna in met ODD stammen nubs! <3
32bbf6c33568ab90e5ccdd5e3b552e96.png

https://gyazo.com/32bbf6c33568ab90e5ccdd5e3b552e96

Meest overschatte speler: Zoals ik zei, ik weet vrij weinig van war tussen Motr & Fresh, dus ik nomineer de mannen van @Shakedown8 hier. Drie massa's, 300+ clears, 1 dorp. M'n vriendin zei al, klinkt als een overrated porno film! Van ''2 girls 1 cup'' wordt ''300 clears 1 village''

Meest onderschatte speler: Hmm, ik denk dat ik hier Devil In Disguise neerzet. Zijn echt pittig goede mensen waar ik liever mee speel dan tegen.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Alle resterende spelers van TIP, Patty72, TheBitch, Sir Louderlade en natuurlijk m'n maatje Bree Henkie! Werkeloze Abdullah van Conor, en niet te vergeten m'n schat Dorine van Devil in Disguise!

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Daniël van Shakedown, maar die heeft na 3 geflopte massa's op mij de benen genomen, doei doei!

Mooiste spelers naam: @ThaLightOne420, stay high buddy!

Mooiste stam naam: The Inglorious Pirates

Het tofste topic: Golden Awards of TIP 1.36m, werd altijd lekker veel politiek modder gegooid. Hilarisch om te zien hoe snel mensen uit hun slof schieten, pieuw pieuw pieuw!

Het domste topic: Wereldafspraken, ben zelf stabbed & cf'ed door Shake. Dus wereldafspraken is no use als er enkel gezeik van komt en niets concreets afgesproken wordt.

Favoriete forum poster: Niet een voorkeur

Minst favoriete forum poster: Shi Sha SHAKIDOWN/y XD, neuh geintje, vond t altijd wel grappig hoe toxic je reageert op uitlokgedrag. Heb hier niet echt een minst favo poster voor. Wellicht was jij wel mn favoriete?

Dikste wannabe op het forum: Shakedown8

Dikste wannabe in het spel: Zowel forum, als ingame, zo ging die uitspraak toch?

Mooiste profiel foto van spelers: blauwebeer

Mooiste profiel foto van stammen: TIP

Mooiste actie van de wereld: NaN, nog niet zoveel gezien buiten TIP. Ga ik geen uitspraak over doen.

Meest belovende speler voor de toekomst: Als de spelers van Exact. de zaakjes op orde krijgen, dan gaat mijn stem naar Exact.

Meest belovende stam voor de toekomst: Fresh!, zaken op orde stellen & je kan ze terugbeuken, zover ik gezien heb is er relatief weinig terugstoot. Smijt ff wat water in je gezicht, fresh je ff op en gassen boys!

Grootste blunder: Vlaggenbooster op je 6% deffvlag (terwijl je eentje beschikbaar hebt van 9%), denken dat dat je dorp-lost-counter op 0 blijft, maar je er achter komt dat moraal in je voordeel werkt en het dorp eigenlijk zwaar overstacked stond met een niet-opgebouwde muur van 0. Mijn oog was donkerrood na een keiharde facepalm. LOLOL

Voor wie heb je nu écht respect: Lennard van Bree Henkie, vandaar die trema op de écht. Kan niet infinite herhalen hoe dankbaar ik ben met deze crew van TIP.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen van TIP, Lennard van Bree Henkie in het bijzonder. Dats echt een topper day & night. Ook Dorine van Devil In Disguise.

Ik wil graag nog meedelen dat: Uitkijktoren én overwinningsvoorwaarde zijn nog meer gay dan James Charles.
Ohja en boys van TIP, ily <3Ja dat was het, kusjes van Bassie en gn want bir.
 
Reactiescore
455
Bijzondere keuze om het acc van Fresh dat de meeste dorpen aan MoTr verloren is als beste speler neer te zetten en meest onderschat. Mag hopen dat je het dan over een nieuw team hebt ofso :biggrin:

Verder leuk om ook eens lijstjes vanuit TiP te zijn, lekker bezig mannen!
 
Reactiescore
319
Een 80% def account neerzetten als meest onderschat? Drink er nog een paar!

Verder een leuk lijstje van de andere kant van de wereld.
 
Reactiescore
167
Neuh, had welgeteld 2 tactische offdorpen/recap, meer like 96% deff @What the Duck XD
Maarja, als dat wat het nodig is om niet massaal dorpen te verliezen, letsgo for it, right?

En zover ik begrepen had was er geen tijd toen die dorpen vielen. En zoals ik al zei, weinig Motr! vs Fresh fights meegemaakt, moet me golden awards uitreiken op basis van OD en spelers die daar zitten :), zal tegen eind vd wereld nog eentje maken als k wat nuchteriger ben <3
 
Reactiescore
455
Neuh, had welgeteld 2 tactische offdorpen/recap, meer like 96% deff @What the Duck XD
Maarja, als dat wat het nodig is om niet massaal dorpen te verliezen, letsgo for it, right?

WTD doelt hier op het acc DiD, niet op jouw eigen acc ;)
 
Reactiescore
167
Kiek, thats what I mean xd, teweinig frontformatie, front-informatie PE DUNG TSSS meegekregen :p
 
Reactiescore
306
Meest overschatte speler: conor mcgregor , had er grootse verwachtingen van, maar buiten BBs edelen tot rang 1 heeft dat acc 0,0 gepresteerd! Meende te horen dat er nu nieuwe spelers zitten dus hoop dat we nog iets positief van d t account kunnen verwachten!

Ik deed ook gewoon mee voor de gezelligheid en de hoop te vergroten :p
Kan er niet aan doen dat ik nup ben.
Had ook niet zoveel tijd doordat ik me huis aan het bouwen was/ben, toen Dennis weg viel kwam het vooral op mij en dat ging niet ;)
Kan echter je redenering niet 100% tegenspreken, lag ook aan de buurt waarin we lagen, moet je ergens diep vanbinnen ook wel toegeven <3
 
Reactiescore
758
Ik deed ook gewoon mee voor de gezelligheid en de hoop te vergroten :p
Kan er niet aan doen dat ik nup ben.
Had ook niet zoveel tijd doordat ik me huis aan het bouwen was/ben, toen Dennis weg viel kwam het vooral op mij en dat ging niet ;)
Kan echter je redenering niet 100% tegenspreken, lag ook aan de buurt waarin we lagen, moet je ergens diep vanbinnen ook wel toegeven <3
verkeerd front gekozen gwn:S
 
Reactiescore
306
Lag ik maar naast jou, had alles makkelijker gemaakt destijds :D
 
Bovenaan