Golden Awards

Reactiescore
37
Ik zag dat veel mensen een lijstjes willen zien dus ik dacht laat ik maar eens een lijstje maken. Dit lijstje komt van iemand die niet in Fresh! of Motr speelt dus dat is voor de verandering ook weleens leuk.

Beste speler: Ik vind het moeilijk om deze vraag te beantwoorden aangezien ik behalve shakedown8 eigenlijk geen idee heb hoe de rest van Fresh! en MOTR aanvallen en deffen. Als ik het forum lees dan hoor ik veel goeie verhalen over Insomnia Has Yoda deze speler schijnt offensief, defensief het prima voor elkaar te hebben en ondersteunt ook nog eens volop zijn stamgenoten gezien zijn ondersteunings rank. Daarom nomineer ik met mijn beperkte kennis Insomnia Has Yoda hier.

Beste stam: Voor mij is dit overduidelijk MOTR defensief staat alles daar perfect volgens mij en bij de paar massa's die fresh! gedaan heeft waren er weinig tot geen verliezen wat ik uit TWstats kan afleiden. Offensief is MOTR logisch gezien de grote winsten die weer op Fresh! geboekt worden.

De beste stam speler: In TIP is dat de hele stam iedereen heeft alles voor elkaar over en iedereen is bereidt om zich voor elkaar in te zetten. Bij Fresh! en MOTR vindt ik dit lastig om te bepalen. Als puur kijk naar tegenstanders verslagen als ondersteuner is dit bij MOTR Insomnia Has Yoda en bij Fresh! accounts als Shakedown8 en A lone Wolf.

Het grootste ego: Shakedown8 100 procent gezien hoe hij overkomt via PM.

Beste leider: De leiding van MOTR heeft het prima voor elkaar defensief en offensief sterk al tijden een stabiele stam en mooie edellijnen en cluster vorming.

Slechtste leider: Sowieso Monymaker je eigen stam stabben en alle dorpjes aan de vijand geven dit zegt genoeg lijkt mij.

Meest onderschatte stam: Maandje geleden TIP denk dat weinig mensen hadden verwacht dat wij er nog steeds staan met evenveel punten als een maand geleden. En dat de meeste massa's op de actieve spelers zonder al te veel verliezen afgeslagen zijn.

Meest overschatte stam: Fresh! had er veel meer van verwacht lijken de strijd met MOTR nu al aardig snel te verliezen.

Meest overschatte speler: .Conor Mcgregor behalve internen, bbs edelen en abusen heeft dit account weinig laten zien. En bij de eerste de beste massa gingen er gelijk veel dorpjes verloren terwijl gezien hun front dit onnodig lijkt.

Meest onderschatte speler: Gonish een relatief klein accountje in de rim de speler ken ik nog van wereld 43 was daar een dragende kracht en een prima speler offensief en defensief.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: 99 procent van de mensen met wie ik op wereld 43 in DAAP zat, alle spelers van TIP natuurlijk, plaaimout lijkt mij echt een chille stamgenoot en shakedown8 ben benieuwd hoe hij in stamverband is.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: stabbers, botters, en mensen die alleen in eigenbelang denken en niet in stambelang.

Mooiste spelers naam: Smokin Aces

Mooiste stam naam: The Inglorious Pirates

Het tofste topic: Golden Awards altijd leuk om die lijstje te lezen.

Het domste topic: Wereldafspraken komt altijd gezeik van aangezien iedereen afspraken anders interpreteert zeker als je veel afspraken maakt. Persoonlijk vindt ik het belangrijk dat mensen niet op boerderij katapulten sturen en geen bb dorpjes als clusterfuck pakken. Spelers dorpjes als clusterfuck pakken heb ik minder moeite mee.

Favoriete forum poster: Ik heb niet echt een persoonlijke voorkeur voor een bepaalde posters zijn meerdere spelers die wel leuk posten.

Minst favoriete forum poster: Al die nep accounts die hier komen om te trollen.

Dikste wannabe op het forum:

Dikste wannabe in het spel: Shakedown8

Mooiste profiel foto van spelers: Die van TheWitch

Mooiste profiel foto van stammen: TIP

Mooiste actie van de wereld: Eerste massa van MOTR op Devil in Disguise denk ik toch gelijk op een belangrijk front account klappen en toch aardig wat dorpjes binnen hengelen.

Meest belovende speler voor de toekomst: Als je puur naar farm gebied en ruimte kijkt Anonymous Threat. wat kan die gaan knallen zeg.

Meest belovende stam voor de toekomst: Fresh! als de zaken daar eindelijk op orde gesteld worden denk ik nog steeds dat fresh! potentie heeft op deze wereld.

Grootste blunder: Vlaggenbooster aanzetten gs pompen naar dat dorpje alleen vergeten dat je die gs gepompt oftewel ruim 1m gs hiermee verkloot.

Voor wie heb je nu echt respect: Spelers die bij een eerste tegenslag niet gelijk opgeven maar gewoon door blijven gaan.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen van TIP en Bas in het bijzonder, shakedown8, plaaimout en de stam SD8.

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik de kracht van de uitkijktoren ernstig onderschat heb, is toch veel makkelijker met dat ding.
 
Reactiescore
31
Het domste topic: Wereldafspraken komt altijd gezeik van aangezien iedereen afspraken anders interpreteert zeker als je veel afspraken maakt. Persoonlijk vindt ik het belangrijk dat mensen niet op boerderij katapulten sturen en geen bb dorpjes als clusterfuck pakken. Spelers dorpjes als clusterfuck pakken heb ik minder moeite mee.
Dt-fout
verder wel een leuk bericht.
 
Reactiescore
565
Als ik het forum lees dan hoor ik veel goeie verhalen over Insomnia Has Yoda deze speler schijnt offensief, defensief het prima voor elkaar te hebben en ondersteunt ook nog eens volop zijn stamgenoten gezien zijn ondersteunings rank.

@POOHBEER1 nieuw AF accountje aangemaakt zie ik.
 
Reactiescore
22
In de hoogste verveling van de avond, nadat mn vrienden offline waren gegaan van een leuk virtueel spelletje bierpong, heb ik besloten met mn halfdronken kop een Golden Awards lijstje te maken, omdat er wat knakkers zijn die wel wat leesvoer nodig hebben, bij deze!

Wel een kleine disclaimer, heb weinig meegemaakt van war tussen Fresh en Motr! Enkel de strijd tussen TIP en Fresh gevolgd :)

Beste speler: Hmm, begin met een lastige vraag, hier is een deel naar ODA/ODS kijken, hier staan de heren van Insomania Has Yoda (voor alle haters, disclaimer2.0, ben halfdronken dus let niet op de spelling (van de namen), thnx <3) op een goede supportive role. Ik houd hier wel van! Lekker ondersteunde role voor de stam is altijd een +1 om te hebben! Daarnaast ken ik de strijders van Devil In Disguise die echt f*cking goede mensen op spelen en die niet houden van een potje rennen. Zie je ook aan hun mooie ODD score. Wat daar is gebeurd :O?

Beste stam: Motr! staat er momenteel significant beter voor dan Fresh! én hebben een mooie core posititie waar lekker veel uitkiektorens kunnen staan! Of dit de ''beste'' stam is, who knows? Zijn op offensief veel winsten gemaakt, maar blijft dat aanhouden in de toekomst? Time will tell!

De beste stam speler: Ik houd deze vraag TIP-gerelateerd, iedereen heeft zijn hardste steentje bijgedragen, ondanks dat iedereen solo speelde, waren ze vaak dag en nacht te bereiken. Echte toppers! Als je dit soort mentaliteit hebt aan het echte-mannen-front, succes met hier doorheen te beuken :D! Deze wil ik eerlijk verdelen over Patty72, TheBitch, Sir Louderlade en natuurlijk m'n maatje Bree Henkie!

Het grootste ego: Shakedown8, hoef geen verdere uitleg te geven LOLOOLOL

Beste leider: Mannen van Motr boeken winst, mannen van Fresh verliezen dorpen. Ken beide leidingen niet van beide stammen. Dus ik laat deze lekker in het midden.

Slechtste leider: Monymaker, eigen stam stabben en alle dorpjes laten internen door Shake, ik vind dat ik mezelf niet mag nomineren in mn eigen Golden Awards, dus daarom staat hij rank 1 noob leader. Dus Monymaker, mocht je dit lezen. Noob! :D!

Meest onderschatte stam: Ruim drie maanden geleden was TIP nog een relatief kleine stam, is ondanks de vele massa's relatief gezien gegroeid. Welgeteld 44m stam ODD, waarvan 12m ODS dankzij pitch perfect samenwerking. Meeste sterke, actieve spelers waarvan ik dacht. Die blijven staan, die staan nogsteeds. De mensen waarvan ik dacht die gaan 100% runnen, die zijn al gerund. Accountje op delete, intern voor de vijand (wat gezien wordt als HEVIGE WINST OP TIP!), was eigenlijk een gestopte speler, of mensen die naar een Fresh-onderdeel hoppen. (Geen haat Ruub, je bent echt een toffe vent, still love ya!)
Maar ff terug naar onderwerp, zijn relatief gezien gegroeid, ook vele massa's (bijna) perfect afgeslagen met minimale verliezen van onze actieve leden, ondanks de zieke overkill. (hiervoor genoemd bij ''beste stam speler'')

Meest overschatte stam: Motr! for sure.... XD, weinig tegenstoot gehad. We halen jullie bijna in met ODD stammen nubs! <3

https://gyazo.com/32bbf6c33568ab90e5ccdd5e3b552e96

Meest overschatte speler: Zoals ik zei, ik weet vrij weinig van war tussen Motr & Fresh, dus ik nomineer de mannen van @Shakedown8 hier. Drie massa's, 300+ clears, 1 dorp. M'n vriendin zei al, klinkt als een overrated porno film! Van ''2 girls 1 cup'' wordt ''300 clears 1 village''

Meest onderschatte speler: Hmm, ik denk dat ik hier Devil In Disguise neerzet. Zijn echt pittig goede mensen waar ik liever mee speel dan tegen.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Alle resterende spelers van TIP, Patty72, TheBitch, Sir Louderlade en natuurlijk m'n maatje Bree Henkie! Werkeloze Abdullah van Conor, en niet te vergeten m'n schat Dorine van Devil in Disguise!

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Daniël van Shakedown, maar die heeft na 3 geflopte massa's op mij de benen genomen, doei doei!

Mooiste spelers naam: @ThaLightOne420, stay high buddy!

Mooiste stam naam: The Inglorious Pirates

Het tofste topic: Golden Awards of TIP 1.36m, werd altijd lekker veel politiek modder gegooid. Hilarisch om te zien hoe snel mensen uit hun slof schieten, pieuw pieuw pieuw!

Het domste topic: Wereldafspraken, ben zelf stabbed & cf'ed door Shake. Dus wereldafspraken is no use als er enkel gezeik van komt en niets concreets afgesproken wordt.

Favoriete forum poster: Niet een voorkeur

Minst favoriete forum poster: Shi Sha SHAKIDOWN/y XD, neuh geintje, vond t altijd wel grappig hoe toxic je reageert op uitlokgedrag. Heb hier niet echt een minst favo poster voor. Wellicht was jij wel mn favoriete?

Dikste wannabe op het forum: Shakedown8

Dikste wannabe in het spel: Zowel forum, als ingame, zo ging die uitspraak toch?

Mooiste profiel foto van spelers: blauwebeer

Mooiste profiel foto van stammen: TIP

Mooiste actie van de wereld: NaN, nog niet zoveel gezien buiten TIP. Ga ik geen uitspraak over doen.

Meest belovende speler voor de toekomst: Als de spelers van Exact. de zaakjes op orde krijgen, dan gaat mijn stem naar Exact.

Meest belovende stam voor de toekomst: Fresh!, zaken op orde stellen & je kan ze terugbeuken, zover ik gezien heb is er relatief weinig terugstoot. Smijt ff wat water in je gezicht, fresh je ff op en gassen boys!

Grootste blunder: Vlaggenbooster op je 6% deffvlag (terwijl je eentje beschikbaar hebt van 9%), denken dat dat je dorp-lost-counter op 0 blijft, maar je er achter komt dat moraal in je voordeel werkt en het dorp eigenlijk zwaar overstacked stond met een niet-opgebouwde muur van 0. Mijn oog was donkerrood na een keiharde facepalm. LOLOL

Voor wie heb je nu écht respect: Lennard van Bree Henkie, vandaar die trema op de écht. Kan niet infinite herhalen hoe dankbaar ik ben met deze crew van TIP.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Iedereen van TIP, Lennard van Bree Henkie in het bijzonder. Dats echt een topper day & night. Ook Dorine van Devil In Disguise.

Ik wil graag nog meedelen dat: Uitkijktoren én overwinningsvoorwaarde zijn nog meer gay dan James Charles.
Ohja en boys van TIP, ily <3Ja dat was het, kusjes van Bassie en gn want bir.
 
Reactiescore
378
Bijzondere keuze om het acc van Fresh dat de meeste dorpen aan MoTr verloren is als beste speler neer te zetten en meest onderschat. Mag hopen dat je het dan over een nieuw team hebt ofso :biggrin:

Verder leuk om ook eens lijstjes vanuit TiP te zijn, lekker bezig mannen!
 
Reactiescore
22
Neuh, had welgeteld 2 tactische offdorpen/recap, meer like 96% deff @What the Duck XD
Maarja, als dat wat het nodig is om niet massaal dorpen te verliezen, letsgo for it, right?

En zover ik begrepen had was er geen tijd toen die dorpen vielen. En zoals ik al zei, weinig Motr! vs Fresh fights meegemaakt, moet me golden awards uitreiken op basis van OD en spelers die daar zitten :), zal tegen eind vd wereld nog eentje maken als k wat nuchteriger ben <3
 
Reactiescore
378
Neuh, had welgeteld 2 tactische offdorpen/recap, meer like 96% deff @What the Duck XD
Maarja, als dat wat het nodig is om niet massaal dorpen te verliezen, letsgo for it, right?
WTD doelt hier op het acc DiD, niet op jouw eigen acc ;)
 
Reactiescore
304
Meest overschatte speler: conor mcgregor , had er grootse verwachtingen van, maar buiten BBs edelen tot rang 1 heeft dat acc 0,0 gepresteerd! Meende te horen dat er nu nieuwe spelers zitten dus hoop dat we nog iets positief van d t account kunnen verwachten!
Ik deed ook gewoon mee voor de gezelligheid en de hoop te vergroten :p
Kan er niet aan doen dat ik nup ben.
Had ook niet zoveel tijd doordat ik me huis aan het bouwen was/ben, toen Dennis weg viel kwam het vooral op mij en dat ging niet ;)
Kan echter je redenering niet 100% tegenspreken, lag ook aan de buurt waarin we lagen, moet je ergens diep vanbinnen ook wel toegeven <3
 
Reactiescore
595
Ik deed ook gewoon mee voor de gezelligheid en de hoop te vergroten :p
Kan er niet aan doen dat ik nup ben.
Had ook niet zoveel tijd doordat ik me huis aan het bouwen was/ben, toen Dennis weg viel kwam het vooral op mij en dat ging niet ;)
Kan echter je redenering niet 100% tegenspreken, lag ook aan de buurt waarin we lagen, moet je ergens diep vanbinnen ook wel toegeven <3
verkeerd front gekozen gwn:S
 
Reactiescore
304
Lag ik maar naast jou, had alles makkelijker gemaakt destijds :D