1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Golden Awards

Discussie in 'Wereld 57' gestart door .Sun Tzu., 17. sep 2017.

Deel Deze Pagina

 1. spyronamic

  spyronamic

  Lid geworden:
  13. jan 2008
  Berichten:
  265
  Leuk Bevonden:
  78
  Beste account: Meerdere goede accounts op de wereld, maar geen dat écht duidelijk boven de rest staat.
  Beste stam: GOD. Stuk voor stuk aangename personen, alle accounts quasi even actief, stam steeds voorop & bovenal de nodige portie zelfrelativering.
  De beste stam speler: Moeilijk te kiezen omdat er meerdere spelers in deze categorie vallen. Maar bij deze een shout out naar team Jonny English, zonder twijfel staan zij mee op het hoogste schavotje in deze categorie.
  Het grootste ego: /
  Beste/Slechtste leider:
  GOD heeft geen leiding en bij de andere twee stammen merk ik eerlijk gezegd niet echt leiderschap op. Misschien is dat intern wel zo, maar daar kan ik niet over oordelen.
  Meest overschatte stam: Ik denk dat op dit moment alle stammen wel op de juiste hoogte worden ingeschat. Als ik toch iets moet noemen: Lost in het zuiden. Geen idee waar accounts zoals Incapable (dat nieuwe team), Confusing of Quid Pro Quo mee bezig zijn atm buiten misschien wat als def bunker te fungeren. Lost-Noord heft dit wel op waardoor ik hun stamnaam niet expliciet aan deze categorie wil koppelen.
  Meest onderschatte stam: DGM in oud format, dit is alleszins wat ik enkele weken terug gezegd zou hebben. Overstap naar Lost heeft hen duidelijk geen goed gedaan, zeker niet na de afgelopen dagen.
  Meest overschatte speler: San-der op dit moment, vooral rekening houdende met bepaalde statistieken is het jammer dat zij als regulier top 3 account geen doorslaggevende rol in de wereld spelen. Uiteraard kan dit nog veranderen. Als ik dit topic doorneem, zie ik QQEEZZ ook terugkomen in deze categorie, maar dat vind ik deels onterecht. Ja, ze hebben al veel geinternd, maar vergeet niet dat zij wel mooi op plek 4 OD staan met 50 mil meer dan San-der + hun account grenst aan 3 Hunt spelers die samen 12 mil hebben die ook enkel front met QQ hebben. 'Slagkracht' in je eentje heb je in zulke situatie niet.
  Meest onderschatte speler: GuessWhoIsBack, een naam die vreemd genoeg nogal weinig in wereldchats etc. terugkomt maar zijn gewoon hop en top.
  Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Primigenius, ook weer een account dat qua naam niet heel vaak voorkomt in de debatten, maar hoorde al meermaals dat het prima stamspelers zijn.
  Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Mensen die afspraken niet nakomen of alles in functie van zichzelf zien.
  Mooiste spelers naam: FlamingPhoenix
  Mooiste stam naam: Teutonic Order
  Mooiste profiel foto van spelers: FlamingPhoenix, Anxiety Disorder, Rise Against & alle andere plaatjes gemaakt door Daan :D
  Mooiste profiel foto van stammen: Order (+stamtekst), Dust
  Meest/minst favoriete forumposter: Forum is te inactief om daar wat over te zeggen en bepaalde spelers trollen ook maar wat.
  Mooiste actie van de wereld: Ondertussen toch al enkele acties geweest, maar die op AM blijft er wel bovenuit steken vanwege 1) speler was (voormalig) nummer één 2) iets van een 80 dorpen kwijt in dezelfde minuut 3) speler lag onmiddellijk simpel neer (ookal waren ze inactief/weggelopen)
  Meest belovende stam voor de toekomst: HENK
  Meest belovende speler voor de toekomst: ITSW18, hebben nog een enorm potentieel en rang 9 OD staan terwijl je maar 23ste staat qua punten smaakt naar meer.
  Grootste blunder: Om eens wat anders dan het heilige getal 124 op te noemen: Beats dat Roxanne aan de deur heeft gezet.
  Voor wie heb je nu echt respect: Spelers die Vv willen draaien, is in de rest van de wereld en TW blijkbaar zeldzaam tegenwoordig
  Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Speel al sinds 2k punten samen met team QQ, bij deze een vermelding naar deze 4 vrolijke jongens
   
  Laatst bewerkt: 11. mrt 2018
  Johnny English, Biemans, tyroncor en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. Mr.Bob

  Mr.Bob

  Lid geworden:
  3. mrt 2017
  Berichten:
  79
  Leuk Bevonden:
  51
  Nog even op Chris reageren tussendoor, het klopt dat ik je destijds een van de gezelligere spelers vond van real. Maar mede door het gedrag op AF en dan met name dat je mij uitmaakt voor iemand die leugens aan oud co spelers vertelt (zonder verdere onderbouwing). Heb ik toch aardig wat respect voor je verloren en zou ik niet graag met je willen samen spelen.
   
 3. Benzin11

  Benzin11

  Lid geworden:
  16. jan 2018
  Berichten:
  7
  Leuk Bevonden:
  7
  Bedankt voor de vermeldingen;) Wij als qq zijn ook blij met zn te gekke gast zoals jij:)

  Ruben
   
 4. Lord Neos

  Lord Neos

  Lid geworden:
  6. mei 2013
  Berichten:
  123
  Leuk Bevonden:
  61
  Eindelijk iemand die onze vlammende vogel mooi vindt ^_^ thanks voor de vermelding!

  Denk dat het AF en al het gezever erop (ook al is het misschiengewoon wat thrashtalk), van velen nogal een verkeerd beeld schept,in beide richtingen. Uiteraard is het nu gewoon je mening,en dat is je goed recht. Maar het AF kan nogal een verkeerd beeld scheppen ;) (spreek hier niets mee goed btw)
   
 5. Johnny English

  Johnny English

  Lid geworden:
  6. mrt 2012
  Berichten:
  1.847
  Leuk Bevonden:
  200
  Ging bij Bob ook niet over wat er gezegd werd op AF... Bob weet ook dat het AF te relativeren is.

  thx man!
   
 6. Lord Neos

  Lord Neos

  Lid geworden:
  6. mei 2013
  Berichten:
  123
  Leuk Bevonden:
  61
  Zal ook altijd botsende karakters zijn,is nu eenmaal niet anders. Bvb ik vind Chris geweldig,jullie "haten" hem. Er zijn er die jou geweldig vinden,en er zijn er die jou "haten",... Zou in principe allemaal niet mogen op een online spel,maar ja..
   
 7. Calamity.

  Calamity.

  Lid geworden:
  25. apr 2017
  Berichten:
  1.026
  Leuk Bevonden:
  394
  Sommige mensen zijn hartstikke gezellig binnen een stam maar tegenover de vijand tonen ze minder respect en grijpen elke kans als ze vijand zwart kunnen maken. In mijn ogen moet beide gewoon oké zijn om als chille speler naar buiten te komen voor iedereen.
   
 8. Johnny English

  Johnny English

  Lid geworden:
  6. mrt 2012
  Berichten:
  1.847
  Leuk Bevonden:
  200
  Ik denk dat je wat probeert goed te praten, maar is jouw taak niet uiteindelijk dat is iets tussen hun.

  Wat ik wou duiden was dat het niet om het AF draait bij Bob. Hij kan dat goed relativeren.

  En hoe kan je zo'n lieverd als mij nu haten.
   
 9. Lord Neos

  Lord Neos

  Lid geworden:
  6. mei 2013
  Berichten:
  123
  Leuk Bevonden:
  61
  Ik hoef niets goed te praten haha, ik heb er geen probleem mee dat ze beef hebben :D

  En euh, je ego is zo groot als de Burj Khalifa lel :D:D:D
   
 10. Johnny English

  Johnny English

  Lid geworden:
  6. mrt 2012
  Berichten:
  1.847
  Leuk Bevonden:
  200
  ooohw dus even groot als mijn ... :cool:
   
 11. Lord Neos

  Lord Neos

  Lid geworden:
  6. mei 2013
  Berichten:
  123
  Leuk Bevonden:
  61
  Ocharme je vrouw :confused:
   
 12. Alex Lannon.

  Alex Lannon.

  Lid geworden:
  30. aug 2014
  Berichten:
  5.899
  Leuk Bevonden:
  308
  mwha zn zonnebril kan niet zo groot zijn toch?
   
 13. Johnny English

  Johnny English

  Lid geworden:
  6. mrt 2012
  Berichten:
  1.847
  Leuk Bevonden:
  200
  Zo alle lijstjes kunnen naar de prullenmand nu Daan een nieuwe stamafbeelding voor GOD heeft gemaakt.

  Grote dankjewel aan Daan! Een echte HELD
   
  Power of Knowledge vindt dit leuk.
 14. Power of Knowledge

  Power of Knowledge

  Lid geworden:
  5. nov 2017
  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  64
  Die is maar even snel gemaakt hoor, not too special, but thanks
   
 15. Johnny English

  Johnny English

  Lid geworden:
  6. mrt 2012
  Berichten:
  1.847
  Leuk Bevonden:
  200
  Soms mijn lieve Daan moet je leren zwijgen....

  Maar nu ben ik wel benieuwd naar je plaatje als je je best doet! :)
   
  Power of Knowledge vindt dit leuk.
 16. Power of Knowledge

  Power of Knowledge

  Lid geworden:
  5. nov 2017
  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  64
  Beste account: Hiervoor zal ik een top 3 hanteren:
  1. QQEEZZ
  Menig persoon zal zijn wenkbrauwen nu tot bovenaan zijn hoofd hebben staan door het fronsen, maar laten we nu even voor een momentje eerlijk zijn met zijn allen. Ze hebben al voor een zeer lange tijd de top 1 / 2 spot in handen en inmiddels kan ook niet meer gezegd worden dat ze totaal geen tegenstand hebben gehad. Daarnaast is het een super actief account met ervaren spelers en ik zie ze de top 3 dan ook niet zomaar verlaten.

  2. ..Pikachu
  Een goed bezet account met in principe 2 nachters en dan nog iemand die veel op vakantie gaat, klinkt al meteen als een topteam als je het mij vraagt.
  Iedereen zal inmiddels weten dat de onuitputtelijke bron van energie op het account is teruggekeerd in de vorm van Umur en hij heeft de afgelopen week / weken al menig vv's in zijn handen geschoven gekregen. Daarnaast staan de andere 2 spelers ook niet stil en als het aan hen ligt zie ik ze dan ook zeker in de top 3 blijven hangen. Kleine tip: Umur let op je uitlatingen in de wereldchat xx

  3. Seduced by Lies
  Ik wil dit account hier het voordeel van de twijfel geven en de laatste plek binnen mijn top 3 aan hen geven. Er is op dit account veel gestreden voor dorpen echter is dit de laatste tijd enigszins afgenomen en daarnaast is het ook massaal bb's aan het front gaan edelen. Voor spelers die zichzelf als bovengemiddeld goed zien niet bepaalde een actie die dit ook uitwijst. Desondanks blijft het een account met een goed gemotiveerd team en de nodige ervaring en mochten ze aan het front van Hunt of GOD weten door te breken kunnen ze een lekkere groei pakken.

  De beiden accounts van Hunt binnen de top 5 hebben naar mijn mening te weinig te verwerken gekregen op verdedigend vlak, laat staan een deel van het geïntern.

  Beste stam: Ga ik geen uitspraak over doen, alle stammen hebben iets leuks laten zien op offensief en / of defensief vlak de afgelopen week / weken en simpelweg het wegspelen van één speler of één stam maakt voor mij de ene stam niet per se beter dan de ander. Hoe gek dit allicht ook klinkt.

  De beste stam speler: Ik kan niet in andere stammen kijken (helaas dan wist ik nog meer dan ik al weet), dus ga ik hier gewoon de mensen uit mijn eigen stam allemaal benoemen. Kan gezien worden als egoïstisch, desondanks denk ik dat iedereen weet dat alle spelers binnen GOD voor elkaar door het vuur gaan en het een actieve rotbende is.

  Het grootste ego:
  Kom hier niet om mensen onnodig zwart te maken tenzij ze dat echt verdienen.

  Beste leider: Denk dat er veel leiders op deze wereld zijn die toch hebben laten zien een goed leider te (kunnen) zijn. Art (voorheen op IT) heeft laten zien wat goed leiding geven is, Justin is teruggekomen en heeft de stam er enigszins bovenop gekregen wat toch een leuke prestatie is.
  Hunt / Real / Beats! bestaat al zo lang en er zijn vele wisselingen in leiders geweest daar, maar ze bestaan nog altijd. Dat zegt genoeg.

  Slechtste leider: Een leider is iemand die initatief durft te nemen, zelfs wanneer je dan keihard op je bek gaat heb je iets gedaan wat menig ander persoon je niet had nagedaan. Velen zijn te bang om te proberen en hun reputatie te schaden, daarom respect voor ieder die de rol durft op te pakken.

  Meest overschatte stam: Op het moment beschouw ik niemand meer overschat

  Meest onderschatte stam: Hunt, hebben recent leuke acties laten zien. Ze waren even van de radar maar toen zeiden ze: "Hallo, we zijn er nog!"

  Meest overschatte speler: -

  Meest onderschatte speler: Onderschatten is een bedrog voor jezelf en zal je waarschijnlijk in de toekomst nog leuk komen te staan, ik raad persoonlijk dan ook aan niemand te onderschatten. Natuurlijk heb ik dit forum enigszins in de gaten gehouden en zag vaker staan dat ITSW18 nog niks bereikt heeft. Ze bestaan echter nog steeds, en hebben hoogstwaarschijnlijk meer vv's gedraaid dan de personen die destijds met de vingers durfden te wijzen.

  Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Met iedereen. Sommige personen kunnen zelfs bij mij het bloed onder de nagels vandaan halen, maar iedere persoon is anders en verdient een aparte aanpak. Met die aparte aanpak weet ik zeker dat ik bij iedereen in de stam zou willen zitten (mits ze actief zijn, niet individueel ingesteld zijn en een leuke babbel hebben).

  Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: N.v.t.

  Mooiste spelers naam: Audere est Facere.

  Mooiste stam naam: Echoes of the Lost Tribe (Lost).

  Favoriete forum poster: Iedereen die in staat is de tijd te nemen voor een post en deze kwalitatief te onderbouwen.

  Minst favoriete forum poster: Mensen die enkel praten om maar te praten.

  Dikste wannabe op het forum: Heb hier al eens uitspraak over gedaan, het is enigszins beter geworden maar kan zeker nog wat beter.

  Dikste wannabe in het spel: N.v.t.

  Mooiste profiel foto van spelers: Vind die van mezelf wel leuk eigenlijk en geen zin om ze allemaal te bekijken. 659 spelers is aardig wat om te bekijken.

  Mooiste profiel foto van stammen: Lost, Maarten kickt me waarschijnlijk uit de designerchat anders :S

  Mooiste actie van de wereld: Iedere actie is een mooie actie, het toont namelijk initatief en durf. Je weet de uitkomst nooit als je het niet probeert.

  Meest belovende speler voor de toekomst: Iedere speler is belovend voor de toekomst als hij bijdraagt aan het collectief namelijk zijn stam.
  Wanneer iedere individu zich optimaal inzet zal dit uiteindelijk het beste zijn voor het collectief.

  Meest belovende stam voor de toekomst: Zijn nog 3 stammen over en verwacht dat het zo zal blijven. Leef dus vooral in het heden met je gedachten bij de toekomst. Op die manier zijn we alleen veelbelovend.

  Grootste blunder: Fouten maken, maar deze niet toe durven te geven.

  Voor wie heb je nu echt respect: Mijn eigen stammies, daarnaast voor Justin door het terugkeren en motiveren van stamgenoten.
  Voor Umur voor de onuitputtelijke energie ondanks zijn slechte communicatie. En voor de leiding van Hunt, ik vind dat de stam er zowel qua moraal als qua daden op vooruit is gegaan!

  Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Het leven is één groot leerproces, ik probeer dan ook te leren van iedereen en dus ook van iedere speler. Vandaar dat iedere speler stiekem het beste in mij naar boven kan halen, dit omdat ik kan leren van al jullie foute of goede beslissingen.
   
  Laatst bewerkt: 15. mrt 2018
 17. JustInWebs

  JustInWebs

  Lid geworden:
  13. aug 2016
  Berichten:
  743
  Leuk Bevonden:
  208
  Dank je wel voor de nominaties, hopen inderdaad met de dorpen van demarkie weer de goede weg te zijn ingeslagen :)
   
 18. HoboFobia

  HoboFobia

  Lid geworden:
  2. mei 2014
  Berichten:
  117
  Leuk Bevonden:
  28
  Bedankt voor de persoonlijke en stamnominaties :)
   
 19. Dude PP

  Dude PP

  Lid geworden:
  21. jul 2011
  Berichten:
  580
  Leuk Bevonden:
  25
  Mooi lijstje Daan! :)
   
 20. Alex Lannon.

  Alex Lannon.

  Lid geworden:
  30. aug 2014
  Berichten:
  5.899
  Leuk Bevonden:
  308
  noob