Een nieuwe contest

Reactiescore
123
Zou het fijn vinden als we nu weer on topic gaan :) deze discussie die er was kun je in praathoek verder zetten.... heeft niks met topic te maken.

Dank je wel :D
 
Reactiescore
2.509
Beste AF-gebruikers,

Inmiddels staat de beginpost van dit topic er alweer een kleine week. Ik zie dat er op bepaalde werelden lekker gereageerd wordt. Maar op andere werelden wordt mijn initiatief veel geopend maar wordt er niks in gepost, waardoor dit initiatief tot mijn spijt doodbloed. Jullie slaan hierdoor een evenement op het AF af. Waar zowel prijzen als de eer en entertainment valt te halen. Ik snap dus niet goed waarom jullie deze kans niet aangrijpen. Is er geen behoefte aan een contest op deze wereld? Want als dit het geval is, zal ik er ook geen tijd meer in steken en dan weet iedereen hoe de kaarten geschut zijn.

Dit zal dus mijn laatste poging zijn om dit topic op deze wereld een nieuw leven in te blazen (op de werelden 51,52 en 53), anders is wat mij betreft het een kansloze zaak, omdat toch niemand zal meedoen met een contest. Ik laat de keus dus geheel aan jullie wat jullie wel of niet willen. Ik zet hier een deadline op.
De deadline om met voorstellen te komen en deze te steunen(bedanken) zet ik op aankomende zaterdag 12:00, hierna zijn er een aantal dagen gereserveerd om het idee samen uit te denken hoe alles ingeleverd en beoordeeld moet worden. Als er naar mijn mening tussen nu en dan meer activiteit op dit topic komt, dan zal er een contest komen.

Wat betreft de werelden 49 en 50, bij jullie zal er een contest plaats vinden doordat er hier meer support is voor dit topic. Tot dit weekend krijgen ook jullie, de tijd om met nieuwe voorstellen te komen en huidige voorstellen de steunen. De post die de meeste bedankjes heeft op zaterdag 12:00 en ook een reëel is, zal worden uitgewerkt. Voor de uitwerkingen krijgen jullie tot dinsdag 23:59. Zodat ik woensdag het idee kan samenvatten en we donderdag kunnen beginnen met de gekozen contest.

Als hier een quiz uitkomt dan moeten de vragen ook voor woensdag worden ingeleverd. Ik verwacht dat er op zijn minst 1 vertegenwoordiger van de grootste stammen met mij contact zoekt en zich vrijwillig aanmeld de vragen te bedenken. De vragen zullen dan van zaterdag tot dinsdag samen verzonnen worden. Het is vanzelfsprekend dat als je mee helpt vragen te verzinnen je uitgesloten bent van deelnamen aan deze contest.
Klik hier voor een voorbeeld van een quiz

Hieronder vinden jullie nogmaals een overzicht hoe het er op elke wereld voorstaat. Ik zal er een logboek bijgeven.
Als je wereld rood is; betekent dit dat er onvoldoende respons is om een contest te organiseren op de wereld.
Als je wereld groen is; betekent dit dat er een contest zal plaatsvinden.

xxk4fz4nlindo.png
 

Deleted User - 2265525

Guest
Ik vond een verhaal over wereld 49 vanuit jouw eigen visie verteld, ook wel een leuk idee :)
 

DeletedUser75767

Guest
Aldo waar is mijn rap battle? Op w45 was het ook actief geweest daardoor.
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356

DeletedUser75767

Guest
Maar dan kan het wel genoemd worden als optie toch? Anders maak ik morgen 4 accounts aan en ga ik mezelf bedanken als je dat wilt?
 
Reactiescore
2.509
Maar dan kan het wel genoemd worden als optie toch? Anders maak ik morgen 4 accounts aan en ga ik mezelf bedanken als je dat wilt?

Tuurlijk kan het een optie zijn, enkel moet er wel support op komen van de rest van de wereld ;)
 

DeletedUser7072

Guest
Je lijkt verdacht veel op mij Aldo, ik probeer ook wel eens wat te organiseren. Alleen levert het bij mij veel meer controverse op, zoals in mijn laatste topic op het VF.

Dat dit soort dingen doodbloeden is helaas iets waar je bijna vanuit kunt gaan. Noah heeft er ook ervaring mee.
 
Reactiescore
2.509
Ben ik echt zo laag gezakt :confused:
 
Reactiescore
2.509
De laatste update voor jullie. Helpen jullie @aZemmel mee met het uitwerken van zijn plan "promoot je account" Het lijkt erop dat die het gaat worden namelijk.

q18umxjy3srlc.png
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Promoot je account
Na vele spannende en minder spannende maanden is op Wereld 49 momenteel (vermoedelijk) de eindstrijd aan de gang. In-game lopen de spanningen hoog op, maar op het AF is het nogal stilletjes. Hopelijk zal deze contest daar verandering inbrengen en leuk leesvoer opleveren.

Wat houd deze contest in?
De titel verklapt het al voor een groot gedeelte; promoot je account. Het doel is dat iedereen een leuk, interessant, origineel en spannend verhaal schrijft over zijn account en/of de rol van het account op de wereld. Verder mag iedereen zijn fantasie de vrije loop laten. Hierdoor zal er een interessant topic komen met veel verschillende verhalen waarin flinke sneren naar verslagen tegenstanders uitgedeeld kunnen worden en het eigen team/stam/de buren flink opgehemeld kunnen worden. Enkele ideeën voor verhalen zijn bijvoorbeeld een verhaal over een gevoerde oorlog of het verloop van het account vanaf het begin tot het eind.

Wat zijn de beoordelingscriteria?
Op verhalen zullen door de jury op basis van de volgende punten beoordeeld worden :

- Inhoud van het verhaal (80% van het eindcijfer)
Hoe origineel is het verhaal? Was het interessant en spannend om te lezen? Was het überhaupt de moeite waard om af te lezen? Bevat het niet overdreven veel onwaarheden of is het uit de duim gezogen?

- Schrijfstijl (10% van het eindcijfer)
Zijn er mooie verbanden gelegd tussen de teksten in? Was het gemakkelijk te lezen? Moest je dingen vaak overlezen? Zijn er mooie vergelijkingen getrokken? Zijn er niet te veel spelfouten gemaakt waardoor het hinderlijk werd? Is er niet 100x het zelfde verteld? Is het taalgebruik netjes?

- Uiterlijke verzorging (10% van het eindcijfer)
Hoe is de alinea opbouw? Heeft het verhaal genoeg inhoud en lengte? Is er creatief gebruik gemaakt van kaartjes of spotprenten?

Afsluiting
Ter afsluiting wil ik iedereen vragen het netjes te houden in zijn verhaal en geen plagiaat te plegen. Een flinke sneer richting een vijand uitdelen mag uiteraard, maar let wel op het taalgebruik. Daarnaast de vraag aan elk team/account om als één geheel een verhaal in te leveren in plaats van iedereen apart. Hopelijk heeft het idee jullie enthousiast gemaakt en zullen er leuke stukken volgen!

Met vriendelijke groet,
aZemmel
 

DeletedUser

Guest
Goed idee, ik doe mee. Ik vind tien procent voor de schrijfstijl wel echt te weinig hoor. Tot wanneer is de deadline?
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Goed idee, ik doe mee. Ik vind tien procent voor de schrijfstijl wel echt te weinig hoor. Tot wanneer is de deadline?

Mweh, schrijfstijl is meer gedaan zodat mensen er een leuk lopend verhaal van maken dan dat hun Nederlands echt perfect is. Spanningsopbouw etc wordt meegenomen in de inhoud, wil er ook geen les Nederlands van maken :$.
 

Pimsie.

Tribe Mate Of The Year 2017
Reactiescore
2.526
Ik hoop oprecht dat er meer dan 3 mensen een verhaal maken, maar ik ben er bang voor dat het niet het geval zal zijn
 

Deleted User - 1533669

Guest
Ik speel helaas niet lang genoeg op Slash, anders had ik wel ff een heroïsch verhaal geschreven :D
 

DeletedUser

Guest
Dit is iets wat veel tijd en creativiteit van je vraagt om het verhaal natuurlijk zo goed mogelijk en leuk te schrijven. Beide dingen wat ik totaal niet heb op het moment. Absoluut geen tijd om een verhaal te schrijven zodanig dat het op iets trekt. En creativiteit bezit ik sowieso al niet.

Een idee dat niet veel tijd en moeite vraagt is denk ik beter in dit geval, wel een tof idee van Melvin
 
Bovenaan