[Speeltopic] WvW #325 - Vampire Masquerade

  • Topicstarter Deleted User - 2265087
  • Startdatum
Reactiescore
723
Zegt die nadat er een wolf is uitgewerkt.
Twas 50/50 aan het rad, maar heb het toch tot 2 personen gereduceerd
 

Deleted User - 487974942

Guest
Als het dash niet is, is het arbeitman. Maar ik verdenk toch dash
 

Deleted User - 2265087

Guest
Zo, dat was dat

Nadat Miketijger de heidense vampier I Like Trains had vermoord, was de chaos losgebarsten in Wakkerdam. De laatste negen overlevenden hadden zich verzameld voor een gezamenlijk diner. Maar eigenlijk had niemand eetlust. Hun inwonersaantal was in de afgelopen vier dagen ineens meer dan gehalveerd. Ze waren er zelfs nog niet aan toe gekomen om de lijken te begraven en enkelen begonnen inmiddels behoorlijk te stinken.

De meeste mensen zaten eenzaam op een stoel, alleen Miketijger en Famdecibel zochten in een hoekje troost bij elkaar. Plotseling stond Combino op.
"Gelukkig is de schavuit die mij zomaar met een smerig goedje besmeurde, nu dood." Hij gaf een knik van dank aan Miketijger. "Maar we zijn nog niet bevrijd van de ellende hier. Er is vast nog een andere vampier hier!"
"Ja, jij!" Riepen vier stemmen in koor. ItsDash nam het woord namens de groep. "I Like Trains probeerde jouw onschuld te bewijzen. En alleen schuldigen proberen hun onschuld te bewijzen!"
"Onzin. I Like Trains probeerde zijn eigen onschuld te bewijzen. Niet de mijne," bromde Combino.
"Ik vind jou wel heel verdacht ItsDash. Meteen naar andere mensen wijzen. Ben je teleurgesteld dat jullie snode plannetje om I Like Trains onschuld te bewijzen niet werkte?" Riep Jokersbrain terug.

Meteen ontstond er een tweestrijd. De Wakkerdammers, kort geleden nog zo beschaafd, waren in korte tijd zodanig verwilderd dat ze daadwerkelijk begonnen te vechten alsof ze weer tien jarige kinderen waren.
Maar het was vijf tegen vier en die kleine overmacht leidde er toch toe dat ItsDash het onderspit dolf. Het was Combino zelf die ItsDashs voorhoofd een aantal keer hard tegen de stenen vloer sloeg en het zo afmaakte.

Na deze gewelddadige dood leek iedereen ineens te beseffen met wat voor gruwelheden ze bezig waren. Verdwaasd stopten ze met vechten en lieten zich moedeloos op de grond zakken.
"Wat voor nachtmerrie is dit nou weer? Hoe komen we hieruit?" vroeg Laila zich na een paar minuten stilte wanhopig af. Ze keek achterom naar de hoek waar Famdecibel en Miketijger zaten in de hoop daar een antwoord te vinden. Een antwoord vond ze niet, wel een nieuwe nachtmerrie.

Famdecibel lag levenloos op de bank, een klein stroompje bloed liep langs haar nek. Ernaast zag Miketijger te huilen met grote, stille tranen. Toen stokte zijn adem ineens en overleed ook hij.


Nu waren we Wakkerdammers hun zonnetje kwijt én degene die altijd iedereen liefde en vriendschap bezorgde. Er was nog maar één oplossing voor dit probleem, verkondigde Pr0blieeb luid.
"We gaan net zoveel drinken totdat we deze hele nachtmerrie zijn vergeten." Hij greep de sterkste, smerigste wodka die ze hadden staan en vulde voor iedereen een champagneglas tot het randje met wodka. Hij gaf iedereen een glas.

"Proost!" Hij hief zijn glas op als was het een feest. "Opdat we al onze hersencellen kapot drinken." Daarna sloeg hij het halve glas achterover. De meesten vonden het maar onzinnig, maar MOHniels was altijd wel in voor alcohol en MOHniels dronk het hele glas in één teug leeg. Hij had nooit last van katers door alcohol, zijn krachten beschermden tegen alles wat kwaad en giftig was. En alcohol was in feite gewoon vergif.
De enige andere die dit voorbeeld volgde was Arbeitman. Iets minder snel dan MOHniels dronk ook Arbeitman het glas leeg. De wodka brandde op zijn tong en in zijn keel. Het brandde in zijn slokdarm en in zijn maag. In feite brandde het heel zijn lichaam op.

Toen hij eindelijk door had wat Pr0sieeb had gedaan, was het al te laat. Zijn hele lichaam was in vlammen opgegaan. Een hoopje as was alles wat van hem overbleef.

Pr0sieeb klopte zijn handen af. "Zo, dat was dat. Iemand die zin heeft in champagne? Stuk betere kwaliteit dan die ranzige wodka."

ItsDash was lynch en burger
Famdecibel was lynch en burger + cupido
Miketijger was geliefde van Famdecibel
Hij was beul
Arbeitman is gedood door het doodsdrankje van de heks
Arbeitman was infectie vampier
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Deleted User - 2265087

Guest
Voor degenen die nieuwsgierig zijn:

1. BapposInbrekerFam (dag 1)
2. FamBurger + cupidoKoppel Mik
3. MOHBengel
4. pr0blieebHeksLevensdrankje gebruikt (dag 1)
5. combinokeBurger
6. arbeitDracula
7. JojorJagerSchot Killingspree
8. zonnetjeBeulKoppel Fam
9. JokersbrainBurger
10. ILTKetterse vampier
11. DASHBurger
12. TLFBurger
13. Anders59Burger
14. KSDO
15. Calamus IncendiumBabyvampier
16. ANTHRAXXOLBurger
17. LailaBurger
25. DenDuvelOneven dorpsgek
 
Reactiescore
1.279
Echt mike en fam jezus wat zijn jullie dom. Dan ga ik toch niet zo lopen sleuren als ik wolf ben...
 
Bovenaan