Golden Awards.

DeletedUser74572

Guest
Waarop baseer jij jou team en de mensen rondom je?:
Activiteit, sirieusheid en staminzet. Spel inzicht (vooruitdenken). Naar een ander account stappen omdat de nood daar is zijn acties waarbij je van mij lintjes verdient.

Enjoy

:confused::confused::eek::eek:
 

DeletedUser75377

Guest
Tijd voor mij om eens wat te zeggen hier..

Welke speler(s) is/zijn uitblinker(s) in verdedigen?:
Met vlag en wimpel Luuk (Gerl). Mijn mentor in het deffen. Ik weet dat ik ik hoeveelheid altijd wel aankan maar kwalitatief deffen zoals Luuk is nog een ver van me bed show. Gerl had, en daar ben ik 99% zeker van, allang geweest als er een andere speler op had gezeten.
De andere topper is Jakob. Ijzeren heeft genoeg shit over zich heen gehad maar al meerdere keren gebleken dat die winst maakt als die word aangevallen dan dat er verliezen zijn. Prachtig hoe Aesthetican zich in Ijzeren toen der tijd heeft verslikt.
Arme Jens krijg zeker een schouderklopje, elk account dat hij op zich neemt krijgt vaak shit overzicht heen. Jongen kan zich niet eens meer herinneren hoe je moet aanvallen. Maar prima deff werk. Gelijk mijn uiting van waardering voor de mensen die andere accounts uit de brand helpen door eindeloos veel vv's pakken.

Welke speler(s) is/zijn uitblinker(s) in Aanvallen?:
Niet alleen in verdedigen maar in aanvallen heb je aan ijzeren ook een goede aanwinst. Aangevallen worden door hem is altijd lastig. Blijkt ook wel doordat hij aan elke kant van zn cluster zijn winsten weet te pakken.
Liquicity is een clear machine.. is de laatste gebruikt, staat de eerste alweer klaar! Altijd handig om contact wat in huis te hebben. De grootte van zijn cluster werkt hem natuurlijk zoals Roald al zei in zijn voordeel maar hier heeft die ook wat voor moeten doen. Plukt nu de vruchten van zn eerdere harde werken.
Vind het altijd heerlijk om de aanvalsrapport van Vlemis, Colla en Pacman voorbij te zien komen. Sterke aanvallen of slecht deffen maakt niet uit. Ze staan altijd op scherp en slaan toe zonder waarschuwing.

Beste leider:
Mag natuurlijk niet teveel over mezelf praten, maar Damn ik ben goed!
Mijn diepe respect uit ik hier toch wel naar Hans. Altijd en overal te vinden zodra het over stamvader gaat.
Mijn voorganger Matthias die als een Spook door skype dwaalt nog steeds zijn strepen verdient. Nam het stokje graag van hem over.
Momentele leiding binnen Carna vaak erg onduidelijk. Proberen allemaal wel beetje leidertje te spelen geloof ik. Alleen degene die dan echt leider is, is nergens te bekennen. Kan er wel om lachen eigenlijk

De beste stam speler:
Zal een opsomming maken. Hans, Roals, Jens, Daan, Luuk, Lean, vast nog een paar die mis. Maar als leider van Juvy zie ik goed wie wat waar doet en zich het meest inzet voor de stam.

Meest overschatte speler:
Momenteel overschat; Hossa Sossa. Hoorde laatst iets voorbij komen over dat we respect zouden moeten hebben dat die er nog steeds is en zo groot ook?? Kom op man, is geloof ik de eerste keer dat jij het tekentje voorbij ziet komen dat je aanvallen krijgt. Maatgoed we gaan het zien, misschien dat ik er nu naast zit.

Speler(s) die volgens jou te hoog in de ranking staan:
Soms bepaald waar je ligt op de wereld en hoe dit gebied zich ontwikkeld heel erg of er grote spelers zijn of niet. Vandaar dat er altijd spelers zijn die niet zo hogen hadden gestaan als ze in een wat moeilijker cluster terecht waren gekomen. Zo denk ik dat Optio altijd makkelijke ligging heeft gehad en front oppakken vaak vermijdde. Staat naar mijn inzien iets wat te hoog. Maar door het altijd inzetten van zijn troepen gaat dit om een paar plaatsjes. Figther staat wat aan de hoge kant. Net als Athena en Boarders. Laatste 2 omdat ze het altijd leuk vinden om mijn rover vlak voor me neus we te kapen. Dus dit is niets meer dan jaloezie wat ik nu uit.

Speler(s) die volgens jou te laag in de ranking staan:
Gerl, Ijzere, Vlemis, Rozema, Colla.

Meest Favoriete forumposter:
Roald, Hans

Minst Favoriete forumposter:
Stefan

Mooiste actie van de wereld:
Door mijn toedoen werd Zero ingelijfd om Juvy te joinen. Iets meer hulp en inzet vanuit Faith had dit kunnen verhelpen. Maar omdat de BG die Faith met Zero had maar door 1 kant serieus werd genomen en door de ander (Faith) vooral werd misbruikt hebben ze hier hun slag mis geslagen.
De counteraanval van Ijzeren op AES. Zou er wel een film van willen maken.
Verder kan ik ook erg lachen om de momentele acties in het oosten van de wereld. Seavus die Kyro internt, samen met SBI, waarbij uiteindelijk Kyro toch weer seavus overneemt en hier hulp bij krijgt van Legion die dus ook seavus internt. Mag wacht was Cullen ook niet kyro aan het internen en zie nu ook opeens een burger verschijnen.
Mooi tijdverdrijf je want wie wie nou aan het internen is weten ze zelf ook niet meer geloof ik! Ik pak rustig mijn winsten daar..

Waarop baseer jij jou team en de mensen rondom je?:
Activiteit, sirieusheid en staminzet. Spel inzicht (vooruitdenken). Naar een ander account stappen omdat de nood daar is zijn acties waarbij je van mij lintjes verdient.

Grootste Blunder:
Verbreken van de nap tussen .DC. met mlv/Juvy. Zonder enig inzicht te hebben in deze wereld had iedereen wel kunnen inzien hoe dit zou eindigen. Wij

Enjoy


Mooiste actie was mijn idee hehe;)
Jij voerde het uit:D
 

DeletedUser

Guest
Haha cona toch :p

Thx aapsel zal het vaker doen :) vorige keer dat ik het deed zei ik het nog wel zo netjes in pm tegen je
 
Bovenaan