[Discussietopic] Weerwolven van Wakkerdam

Discussie in 'Weerwolven Van Wakkerdam' gestart door senne, 9. mrt 2009.

Deel Deze Pagina

 1. CrazySobek

  CrazySobek

  Lid geworden:
  20. jan 2014
  Berichten:
  4.094
  Leuk Bevonden:
  148
  Land:
  Klote om te horen :'(!
   
 2. BloodWolf14

  BloodWolf14

  Lid geworden:
  10. okt 2017
  Berichten:
  318
  Leuk Bevonden:
  30
  Ik had het ook pas bekend gemaakt na 3 rondes was het niet eerder al bekend geworden. Dat mensen onder een andere naam spelen opzich is niet zo erg. Daardoor wordt je gedwongen om te letten op het gedrag dat ze op dat moment tonen. Dan krijg je niet van die domme argumenten van: Ja maar, toen ik goedje was deed ik het ook zo! :eek:

  Dat mensen er om blijven vragen vind ik ook dom. Je moet gewoon spelen. Als ze het dan als goedje verneuken en voor wolf worden gezien, dan is dat ook hun eigen fout. Moeten ze maar anders spelen.

  I feel ya Gijsje :(
   
  DemocratischeZwijmelaars vindt dit leuk.
 3. Poedelpruik

  Poedelpruik

  Lid geworden:
  12. nov 2017
  Berichten:
  52
  Leuk Bevonden:
  31
  Bij deze claim ik Saboteur Wolf. Summer is gewone weerwolf.

  Waarom doe ik dit?

  De aanleiding is de lunch van DZ. Het spel was nog maar begonnen en TSLM wou DZ lunchen. Elk andere inactieve als alternatief was niet goed genoeg.
  Uiteindelijk zei hij dan: doe maar, stuur gwn een lunch in. Nu had ik wel al verwacht dat hij deze ging snipen EN dat deed hij ook. Om 21:59:59 werd DZ ingestuurd.

  Nu heb ik Time gepolst of ik dit mocht posten. Had het met hem over de situatie al net voor de DL en erna. Hij had hetzelfde gevoel als ik: potje verpest.
  Nu kon hij de andere lunch niet pakken, omdat TSLM dan nog harder ging zieken.

  Waarom heeft TSLM aka Jenskeuh zo'n haat richting DZ?

  Allereerst kan ik iedereen garanderen dat het Jenskeuh is. Ik heb dit zelf gecheckt via ip hardware. Die kan hij niet maskeren of rerouten.
  Alles viel samen. Sophie kwam er op het forum open voor uit dat ze transgender was. Dit werd over het algemeen door bijna iedereen positief onthaald en mensen moedigden haar aan en steunden waar nodig. Logisch ook, iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn op de manier waarop die persoon dat verkiest. Nu is er 1 iemand die het daar niet mee eens was en dat is jenskeuh.

  Jenskeuh heeft een enorme haat richting homo's, transgenders, vrouwen en andere zaken die onnatuurlijk zijn. Het duurde niet lang of dit droeg verder op het forum van WvW. Het werd zijn persoonlijke missie de tijd van yankee hier te doen verzieken en daar is hij ook in geslaagd. Sophie heeft zich een hele tijd teruggetrokken van het AF.
  Nu nam DZ het heel erg voor haar op (hier komt de clue). Als gevolg daarvan is jenskeuh ook gekickt uit het modteam. Volledig terecht, want het is echt een verderfelijke mens.

  Natuurlijk met Yankee weg, zocht hij maar een nieuw slachtoffer omdat hij ontslagen werd hierdoor. DZ was het logische slachtoffer. Vandaar is zijn enige doel DZ eruit knikkeren. Dit is gewoon ziekelijk en volgens mij heet Jenskeuh dringend mentale hulp nodig.

  Hoe dan ook zou ik willen vragen aan @Poo. en @Duckje om hem een hardware ip ban te geven. Zo'n personen hebben wij niet nodig op een forum als dit. Tot slot denk ik wel dat dit potje zal restarten, enkel zonder TSLM. Verder roep ik ook op, mits het CoMa een oogje dichtknijpt, om jens te weren.
  Bij elke nieuwe naam, stel ik voor, dat de gebruiker enkel tegen de spelleiding kan aantonen wie hij werkelijk is met bewijs. Anders zal Jens het wel met een nieuwe proberen.

  Tot slot wil ik het nog hebben over de post van Fam. Die was ook richting TSLM. Hij heeft Jo Han als infectiewolf ook weggepest uit dit potje. Normaal ging Fam vervangen, maar Kenneth durfde dat niet vragen door TSLM. De smerige, achterbakse opmerkingen kwamen al in de wolvenchat toen er over een vervanger werd voorgesteld.


  Meer heb ik niet te zeggen. Hoop dat iedereen zijn ogen open doet en er gepaste acties worden ondernomen.
   
 4. *Netsky

  *Netsky

  Lid geworden:
  25. sep 2012
  Berichten:
  7.544
  Leuk Bevonden:
  519
  Hier inderdaad mee eens. Door anonieme accounts moet je meer focussen op hoe iemand speelt op dat moment en niet op hoe diegene persoonlijk is of was. Ik was nu anoniem omdat ik laatste potjes niet meer heb meegedaan en degene die ik mee deed kon ik het niet aan omdat ik gewoonweg niet gemotiveerd was. Hiermee kon ik me eigenlijk meer motiveren, wat ook lukte.
   
  BloodWolf14 en GaMeBr3AKeR vinden dit leuk.
 5. Anthraxxis

  Anthraxxis

  Lid geworden:
  2. mei 2007
  Berichten:
  24.819
  Leuk Bevonden:
  279
  Stel jullie niet zo aan.
   
  .TheonlyplanisA vindt dit leuk.
 6. .TheonlyplanisA

  .TheonlyplanisA

  Lid geworden:
  5. aug 2017
  Berichten:
  1.246
  Leuk Bevonden:
  768
  Ik wilde gewoon een name change. Dus vandaar dat ik van sander14 naar PlanA ging. Niet omdat ik anoniem wilde spelen, maar omdat ik niet gelukkig werd van sander14.
   
  En Sabah Nur en Poedelpruik vinden dit leuk.
 7. Anpraxxis

  Anpraxxis

  Lid geworden:
  woensdag
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  4
  Haha maagd
   
 8. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  8.779
  Leuk Bevonden:
  208
  Land:
  Sta me toe hier even Feitelijk op te reageren en 3 elementen uit je tekst meteen te ontrkachten

  - Hardware ip's bestaan niet, MAC adressen wel, Daar heb je echter geen toegang toe (Ernaar graven is tevens ook illegaal). Wij kunnen dus ook niet bannen op Hardware IP-adressen.

  - Jenskeuh is niet gekicked uit het TW team. (Proof can be found here). De reden van zijn vertrek, de interne items op zijn file of eender welke andere elementen die hierin meegespeeld zijn zullen we niet over communiceren. (Mocht het een kick geweest zijn hadden we dit echter wel duidelijk gemaakt in het topic.

  - We gaan als forumteam niet toestaan dat er RL bewijs moet zijn van je persoon voordat je kan deelnemen aan een WvW potje.

  - Als er ongepast gedrag is van een speler, moderator of wie dan ook dan horen we dat graag via forumpm. Niet via een topic waarin er geroepen wordt voor muiterij tegenover 1 of meerdere spelers.
   
  Dragonwoman vindt dit leuk.
 9. Hopeful

  Hopeful

  Lid geworden:
  24. okt 2016
  Berichten:
  6.640
  Leuk Bevonden:
  1.685
  Land:
  Het gedrag van Jens is dan ook door meerdere mensen destijds gemeld bij ofwel Poo, ofwel jullie beiden, en er is niks aan gedaan, aangezien wij ervanuit gingen dat hij door z’n gedrag z’n modstatus verloren had, maar je dit zelf nu ontkracht hebt.

  Het wordt nu weer aangehaald, dit keer gaat het nog verder, dus het wordt eens tijd voor wat actie vind je niet? Of moet hetzelfde eerst in PM verteld worden?
   
 10. yankee60

  yankee60

  Lid geworden:
  10. okt 2016
  Berichten:
  1.215
  Leuk Bevonden:
  274
  Waren inderdaad pm's uitgegaan, maar wat mij betreft sluiten we deze speler gewoon uit, en moven we on.
   
 11. Poedelpruik

  Poedelpruik

  Lid geworden:
  12. nov 2017
  Berichten:
  52
  Leuk Bevonden:
  31
  - Ik weet wat ik bedoel, maar ga het inderdaad niet zeggen. - Censuur - .Wat gaat hij doen dan? (PS: Een mac adress is een hardware adres he)

  - Jenskeuh is wel gekicked, vernam ik van nog een andere ex-mod. Als je dit topic doorleest, weet je wie ik ben. Dan weet je dat ik zelf ook mod ben geweest en dus weet dat, als iemand gekicked word, jullie gewoon zetten besluiten te stoppen. Geloof er dus niks van, maar het is in feite niet dragend voor wat ik wou duidelijk maken.

  - Dat versta ik, kon het enkel maar proberen. Ik wil trouwens ook gerust een normale conversatie hierover in PM voeren of iemand anders zoals DZ zelf misschien nog beter, mits jullie daarvoor open staan.

  - Ik roep in mijn tekst niet op tot muiterij. Sorry als dat zo overkomt. Als je gewoon doelt op het bannen is dat in mijn ogen geen muiterij, maar een logisch gevolg van blijvend ziekelijke gedragingen van een speler.

  Edit: Aantonen van wie je bent met bewijs staat trouwens los van RL. Je kan ook gewoon gevraagd worden met je main naam ervoor bvb. een PM te sturen naar de spelleiding.
   
  Laatst bewerkt: 15. nov 2017 om 16:37
 12. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  8.779
  Leuk Bevonden:
  208
  Land:
  Hij kan hiervoor klacht neerleggen bij de politie waarin we de politie alle nodige gegevens zullen geven, misschien beter geen criminele feiten toegeven op een algemeen forum.


  Misschien toch even goed het topic doorlezen. Het kan goed zijn dat een moderator op het punt van ontslag stond, dit aanvoelde en voor zijn ontslag gestopt is maar in principe staat er altijd indien een mod wegens schending policy (of voor wat voor reden dan ook) ontslagen werd. Bijvoorbeeld: https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/het-tribalwars-nl-team.26512/page-11#post-6071177

  Dus zoals ik je al zei, hij is niet ontslagen.

  Het staat jou (en eenieder) vrij om ons een PM te sturen (zoals ik al zei). Wij helpen dan waar mogelijk en nemen waar nodig de nodige stappen. (Conform forumregels).

  Noted.
   
 13. .TimeforplanB

  .TimeforplanB

  Lid geworden:
  11. aug 2014
  Berichten:
  5.057
  Leuk Bevonden:
  954
  Je kan heel makkelijk bannen op mac adres, het is niks anders als een adres om te communiceren en netwerken werken ook gewoon met databases. Ben dan gewoon eerlijk en zeg dat je het vertikt ipv smoesjes van het kan niet. Zo zou je ook IP van router kunnen bannen, genoeg mogelijkheden.

  Geloof ik niet en als dit wel zo is dan ga je in tegen je eigen regels. Zelfde principe als ik je nu flikker noem, ban je mij maar hij mag alles zeggen zonder enige consequenties.

  We bepalen zelf wel wat we doen, we hebben een eigen CoMa. Wij zijn wel van manieren en pikken sommige dingen niet.

  Zoals je zelf merkt, gaat wat Gilles doet veel sneller. Ik hou niet van heel dat bureaucratisch gedoe waarbij je eerst 20 pm's moet sturen voordat er ook maar iets gebeurd. Zo kan ook iedereen lezen en kan iemand niet om de pot heen draaien.
   
 14. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  8.779
  Leuk Bevonden:
  208
  Land:
  Het is niet omdat iets mogelijk is dat het ook wettelijk toegestaan is. We behouden ons aan InnoGames nog steeds aan de wettelijk geldende regels (Privacy, Dataverzameling en dat soort dingen).

  Als dat soort dingen op het forum (of op TW platformen gezegd worden volgt daar zeker een consequentie, als al die chats in een privé skype groep gezet worden dan kunnen de aangesproken hiervan helaas bij ons weinig bereiken.

  Je weet dat jullie CM undercover is van ons toch?


  Het uiteindelijke resultaat komt vanuit een post vol onwaarheden, lijken wel de Amerikaanse verkiezingen ;)
   
 15. DemocratischeZwijmelaars

  DemocratischeZwijmelaars

  Lid geworden:
  8. aug 2014
  Berichten:
  12.835
  Leuk Bevonden:
  964
  Ik stel gewoon voor dat we Jens uitsluiten en verder gaan met WvW. Heb hem zelf al een tijdje op 'geblokkeerd' staan en dat bevalt me behoorlijk goed, kan ik jullie vertellen.

  Als hij met een fake acc nog mee wilt doen, moet hij dat vooral proberen. Ik stel in ieder geval voor bij vermoedens, dat we het account even goed nakijken. (Lees: vragen naar skypeacc of ff gesprek mee voeren) Zou flink triest zijn als hij het nu nog blijft proberen, maar zou er niet versteld van staan.

  @Tigor @.TimeforplanB vraag even na of iedereen nog steeds mee wil doen en start jullie ronde opnieuw. Moet met deze instellingen wel een mooie ronde worden :)

  En ben het overigens wel met Fam enzo eens. Kunnen mensen aub weer op hun originele account gaan spelen? Tis echt vreselijk verwarrend al die namen:p
   
  Dragonwoman vindt dit leuk.
 16. Dragonwoman

  Dragonwoman

  Lid geworden:
  1. jun 2008
  Berichten:
  370
  Leuk Bevonden:
  28
  En bij dat laatste verzoekje: Als je het hebt over een andere speler uit het potje, gebruik aub ook hun forumnaam ipv hun echte naam:p
   
 17. .TimeforplanB

  .TimeforplanB

  Lid geworden:
  11. aug 2014
  Berichten:
  5.057
  Leuk Bevonden:
  954
  Nouja onwaarheden, dat jullie hem de keuze geven om zelf op te stappen of dat jullie hem moeten ontslaan -> blijft gewoon een kick in een nieuw jasje. Je hebt jezelf verraden door deze opmerking:

  Dat Gilles het Hardware IP noemt, tja. Feit blijft dat het makkelijk is om dat te doen. Dus dat jij het als onwaarheden noemt, is een beetje een mes wat aan 2 kanten snijdt.

  Leuk dat je begint over wetten van Privacy en Dataverkeer, want dit klopt ook. Maar deze regels vol je wel en de regels van TW zelf en grondwet niet? Beetje tegenstrijdig. Aan de eerste 3 kan hij zich al niet houden.

  [​IMG]
   
  Hopeful vindt dit leuk.
 18. Tigor

  Tigor

  Lid geworden:
  11. nov 2015
  Berichten:
  2.793
  Leuk Bevonden:
  619
  GaMeBr3AKeR en Dragonwoman vinden dit leuk.
 19. GaMeBr3AKeR

  GaMeBr3AKeR

  Lid geworden:
  4. dec 2014
  Berichten:
  2.007
  Leuk Bevonden:
  299
  Land:
  FK hell. Restart is wel nodig ja...
   
 20. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  8.779
  Leuk Bevonden:
  208
  Land:
  Nogmaals: hij heeft zelf besloten te stoppen, hij stond ook niet op het punt van ontslag. Dat was refererend naar zogenaamd 'gekickte' leden met een 'gestopt' uitleg.

  ik Laat @Poo. hier verder op doorgaan, ik gebruikte in mijn eerste post namelijk zijn woorden, niet de mijne.

  Hier quote ik graag mezelf:
  Desalniettemin staan we open voor privéberichten.[/quote][/QUOTE]
   
  Laatst bewerkt: 15. nov 2017 om 16:56