[Speeltopic] TSC - Tribal Song Contest (Seizoen 3)

Reactiescore
1.470
Ingeleverd!

Diegene die de verkeerde versie van Nena heeft ingezonden graag ritueel verbranden.
 
Reactiescore
1.036
Goedemiddag deelnemers!

De stemdeadline van 12 uur is verstreken en ik heb alles verwerkt, bij deze de uitslag.

Uitslag ronde 9

Met de deelnemers die punten hebben ingezonden zijn we tot de volgende uitslag gekomen:

Op de shamelist van deze editie van het TSC staan Afterglow, Miketijger en Calamus, zij hebben allen helaas niet tijdig hun puntenlijst ingediend.

Op de 13de, tevens laatste, plaats vinden we een nieuwe deelnemer terug. BirdOfBeer besloot een paar minuten voor de deadline om mee te doen met deze ronde en is niet verder gekomen dan 5 punten met zijn nummer Waterval. Vanaf de volgende ronde zal het vast beter gaan, gezien hij deze ronde (nog) niet op de hoogte was van het thema!

12de met 14 punten is Capricorno geworden, ondanks dat zij van even veel personen punten heeft gekregen als Materlotti heeft zij toch het onderspit gedolven tegen hem met haar vrolijke musicalnummer.

Als 11de beoordeeld door ons panel van experts is Materlotti met 20 punten. Ondanks dat hij van 2 personen 7 en 6 punten heeft gekregen konden de overige deelnemers zijn nummer Witte Was minder waarderen.

De eerste deelnemer van de top 10 is Moh gebleken met 21 punten. De laagst binnenkomende persoon die 12 punten heeft gekregen hoopte vermoedelijk dat het Nederlandse levenslied meer zou losmaken bij onze deelnemers.

Op nummer 9 vinden we ondergetekende terug met 34 punten. Met een van de hardere nummers van deze editie hoopte hij mensen wakker te schudden, echter bleken de meesten dit nummer minder te kunnen waarderen.

Nummer 8 van onze lijst is Dash met het nummer Red Right hand, met zijn 36 punten blijft hij maar 1 puntje achter de nummer 7 staan.

Nummer 7 is DenDuvel met zoals gezegd 1 punt meer dan Dash, met 37 punten en 3 stemmers meer dan het nummer van Dash is hij net de top 7 binnen geklauterd.

Naar nummer 6 Rob. is er echter een grote stap te zetten in aantal punten, Rob. heeft met 53 punten de 50-punten barriere doorbroken.

Vervolgens gaan we de top 5 in! Als de dames zich tot op heden buitengesloten voelden kunnen ze vanaf hier hun hart weer ophalen omdat ze het bijzonder goed gedaan hebben deze ronde!

Op de 5de plaats vinden we Twiga terug. Dit is een prestatie gezien zij 0 keer 12, 10 of 8 punten heeft gekregen. Ze blonk uit in 7 punten krijgen en kreeg maar liefst 4maal dit aantal punten. Dit is het dubbele van andere individuen. Twiga kreeg 58 punten.

Op de 4de plaats vinden we een nieuwe deelnemer terug, Sir Oznek lijkt heel goed te begrijpen hoe TSC werkt en is met zijn 69 punten de hoogste nieuwe binnenkomer die ik mij kan heugen.

Dan de top 3! Het was spannend, maar uiteindelijk heeft het aantal stemmers per nummer de doorslag gegeven en heeft degene op wie de meeste verschillende personen stemden gewonnen. Opvallend is dat nummers met de kleuren goud of zwart het beste gedijen onder deze luistergroep.

Op plek 3 vinden we Candiu terug, met haar nummer Black and Gold heeft zij maar liefst 75 punten binnengehaald

Op plek 2 vinden we Bappos terug, met Paint it , black en de meeste 10-puntsscores hebben de oude rockers toch nog wel een snaar geraakt bij de meeste stemmers. Bappos heeft maar liefst 89 punten behaald, wat net te weinig was voor een winst.

Er kan echter maar 1 winnaar zijn en dit is Kapoentje, met het nummer Old yellow bricks. Dit is het nummer met de meeste 12-puntsscores. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor de leuke muziek weer mensen!
PlaatsPuntenSpeler
1.92Kapoentje
2.89Bappos
3.75Candiu
4.69Sir Oznek
5.58Twiga
6.53Rob.
7.37Denduvel
8.36Dash
9.34Dr. Hannibal Lecter
10.21MoH
11.20Materlotti
12.14Capricorno
13.5BirdOfBeer
DNFXAfterglow
DNFXCalamus
DNFXMiketijger
S3#9.png

SpelerArtiestNaam
AfterglowChevelleThe Red
BapposThe Rolling StonesPaint it, black
BirdOfBeerK3 (Robert Dega Remix)Waterval
CalamusJoni MitchellBig Yellow Taxi
CandiuSam SparroBlack and Gold
CapricornoMusical JosephJoseph's coat
DashNick Cave & The Bad SeedsRed Right Hand
DenduvelNena99 Red Balloons
Dr. Hannibal LecterHeadhunterz ft. TatuColors
KapoentjeArctic MonkeysOld Yellow Bricks
MaterlottiGoldbandWitte Was
MiketijgerChristina Aguilera, Lil' Kim, Mya, PinkLady Marmelade
MoHWesley PonsenBruine ogen huilen niet
Rob.Frank OceanPink + White
Sir OznekTwenty One PilotsHouse of Gold
TwigaDemi LovatoNeon Lights

Ronde 10

Ronde 10 is de laatste ronde van het seizoen, dit is een vrije ronde. Dit houdt in dat je zelf mag kiezen welk nummer je inzend, niks is goed danwel fout.
Deadline inzenden nummer: 14 januari om 14.00
Deadline inzenden puntenlijst: 19 januari om 16.00

Inzending
Bij een TSC ronde zitten regelmatig voorwaarden aan de inzending, al is dit deze ronde niet het geval. Dit kun je vrij ruim interpreteren maar er zijn ook wel eens voorwaarden als maximaal x aantal keren bekeken op youtube en dergelijke dingen.

Stemmen
Stemmen gaat volgens een puntentelling, stemmen doe je bij de spelleider.
De puntentelling werkt als volgt:
12. (beste nummer)
10.
8.
7.
6.
5.
4.
3.
2.
1.

De rest van de nummers krijgt dus geen punten. Let op! Niet stemmen is niet opgenomen worden in het klassement van de ronde
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.012
@bappos het valt niet meer op, het is gewoon een feit geworden. Altijd die nr.2 voor jou!:oops:

thanks aan alle anderen voor de punten en daardoor mijn top3 plek! <3

Thanks voor regelen @Dr. Hannibal Lecter ! Lekker op tijd ook!
 
Reactiescore
1.036
Yes Candiu zei het idd, ik zal even kijken of ik het op een normale manier kan overnemen zodat we een eindranglijst krijgen!
 
Reactiescore
1.012
Reactiescore
1.036
Daarnaast heb je jezelf deze ronde ook niet echt een dienst bewezen moh
 
Bovenaan