Speler en stam van het jaar 2021.

Reactiescore
1.754
:kekwait:
das die alzheimer van me die weer opspeelt
 
Reactiescore
1.579
Dag hypocrietjes en jankballen van het w80 AF.
Wegens de aankomende periode vol deadlines en examen, speelt mijn studieontwijkend gedrag me weer eens parten en daarbij dacht ik "hoe kan ik NOG beter mijn tijd verspillen dan tw spelen? Ohja, het AF!". Hier geef ik dus graag een lijstje vanuit mijn eigen insteek als speler die pas rond de mid-game is ingestapt als floater'ken voor een ander acc. De accounts van GWAMM zijn grotendeels een mysterie voor mij omdat het mij enerzijds niet zoveel interesseert en anderzijds ik niks hoef te analyseren met wat ik bijbreng binnen de stam dus heb hier geen nood aan hihi, dit zal dus voornamelijk over de Looney accounts zijn.

Spelers

Wie was de beste speler van 2021

Als account zou ik hier voor schedel en Do Not Eat Yellow Snow kiezen vanuit het Looney kamp, kijkend naar accounts uit GWAMM (of moet ik nu tegel zeggen) of Chaos dan denk ik aan .Da Vinci en Davroar.
Mijn keuze voor deze accounts is gebaseerd op het feit dat deze er altijd staan wanneer het nodig is op offensief + defensief + maintenance vlak, bij schedel en Snow is dit toch het geval, en ook om andere(n) te ondersteunen op allerlei verschillende manieren. Voor de GWAMM accounts is dit gebaseerd voor Vinci op het feit dat zij hét dragende account zijn binnen hun stam, voor Davroar baseer ik dit op de prestaties die ik so far heb gezien van hen. Ze hebben al enkele keren dorpjes kunnen snoepen bij hun fronter en op defensief vlak lijken ze ook solide.
Het account EOS wil ik hier ook zeker een vermelding geven in verband met de hoeveelheid individuele kwaliteit die hier zit en in mijn ogen is elke speler op dit account erg capabel om het vuur aan de schenen van hun tegenstanders te leggen.

Kijkend naar individuele kwaliteit zou ik hier enkele vermeldingen willen doen omdat het moeilijk is om er één te benoemen. De spelers die voor mij in het 'team van de wereld' zitten zijn: Kyly, Michieltje, Mien-Snipemachien, Mikkie van schedel, Jensbot, ons Renee en Lucske.

Wie was de meest tactische speler/leider van 2021?
De leiding van Looney en meer specifiek Warre en Kyle vind ik zeer sterk doordat ze altijd enkele stappen verder lijken te denken. Aangezien ik niet gekend sta voor mijn denkvermogen, kan ik dit dus zeker en vast wel waarderen. Voor elke beslissing die genomen dient te worden hebben ze wel enkele pro en contra argumenten om de leden optimaal te informeren vooraleer er een beslissing genomen moet worden.

Wie was de beste aanvaller van 2021?
EOS baazekes

De kwaliteit op het account EOS is voor mij een van topniveau, hoe ze een massa kunnen koppen en tegelijk versturen met erg goeie times en desnoods enkele antisnipes om het hun tegenstander extra moeilijk te maken, is echt ongezien.

Wie was de beste verdediger van 2021?
Op de ODD #1 staat Guided By The Light en op ODD #2 staat Mamba Mentality, al zijn deze accounts voor mij zeker niet de beste verdedigers. Ik vind wel dat Mamba zich uitstekend weert ondertussen waarbij ik een complimentje wil geven aan de bemanning die de voorbije massa's heeft gedeft!
Do Not Eat Yellow Snow doet het al enkele werelden heel erg goed maar ook het team van EOS is altijd goed voorzien om massa's te koppen, beiden zijn ook heel behulpzaam naar hun buren toe met zowel tips als (pre)snipes en dergelijke.

Welke speler heeft jou in 2021 het meest verrast?
Het team van Archer Maximus presteert zeer sterk in mijn ogen, aangezien ik de bespelers ken had ik wel verwachtingen over hoe zij het zouden doen maar ik ben oprecht positief verbaasd aangezien dit account zowel in defensief als offensief opzicht er goed voor staat en steeds blijft door groeien. Het is een zeer solide account waar je op kan rekenen en waar je je geen zorgen over moet maken.
Een account waar ik persoonlijk geen eerdere ervaringen mee heb/had is Loco Loco Motief, ook zij zijn erg goed bemand en trekken heel goed hun plan in mijn ogen. Verder qua individuen spelen er op ons EOS baazekes account enkele mensen die ik ook nog niet eerder heb ontmoet en ook van hun ben ik erg tevreden!

Stumper van het Jaar - Welke speler heeft het dit jaar, vanwege pech of gebrek aan skills, erg moeilijk gehad?
Voor zover ik moet geloven zou ik hier wel een aantal accounts van de tegenstander kunnen plaatsen, maar voor zover ik mee ben zou ik toch gaan voor Champ, vanwege het gebrek aan enig denk- en/of reflecteervermogen. Dat account heeft al zoveel stunts uitgehaald en de bespeler genaamd Floris zou de grootste koekebakker van het huidige tw zijn voor zover ik begrijp. Vooral het feit dat je iedereen stoer loopt te pm'en en dan blockt en ook opschept met prestaties waar je zelf niet aan hebt bijgedragen vind ik heel bijzonder.

Meest veelbelovende speler van 2021 - Met welke speler moeten in 2022 serieus rekening mee houden?
Het account Xbraun vind ik zelf wel redelijk eruit zien, voor een 'casual account' doen ze het toch oké buiten de blitz CF'jes die ze hebben. Daarnaast denk ik dat hoe het account Mamba Mentality zich heeft herpakt ook een goed teken is en blijk mag geven van bereidheid om nog vol te knallen.

Welke speler was volgens jou de beste stamspeler?
Het account Do Not Eat Yellow Snow levert meerdere floaters en heeft daarnaast steeds de eigen bezetting op orde dus dat is sowieso goed om te zien, dat Kyle hier als leider op zit en dus mee de stamdef in het oog houdt lijkt me een extra pluspunt. Voor de tegenstander kies ik dan voor .Da Vinci omdat zij blijkbaar ook meerder accounts bezetten en ondersteunen.

Wie was je favoriete forumposter dit jaar?
Dit forum is vrij tot zeer dood maar ik ben altijd fan van de posts van ons Kyly (@Absurd. ), @Warre zijn uitgebreide en objectieve antwoord vond ik ook heel sterk. Memes zijn er helaas niet zoveel maar anders is natuurlijk @Istari sowieso de beste poster.

Wie heeft de beste P&P gevoerd in 2021?
Idem als hierboven.

Wie was de AF wannabe van het jaar?
@Pinmunch & @EquinoxDR ambulance dream shittalk team

Wie was de beste leider van 2021?
Kyle en Warre, ik denk dat Luc het ook wel goed doet en redelijk onder controle heeft (in de mate van het mogelijke) bij gwamm

Wie was de slechtste leider van 2021?
Iedereen die is gestopt I guess

Welke speler gaf je de meeste motivatie?
@TJbins @Qui Intus Diaboli @EquinoxDR

Wie was dé flopspeler van 2021?
Het account Guided By The Light heeft niet veel verwachtingen kunnen waarmaken, momenteel draait het account eerder stabiel mee maar aangezien ik hier wel meer van had verwacht, hebben ze toch enigszins geflopt in mijn ogen.

Welke gestopte spelers zou jij terug willen?
@Daffy Duck gekke carry met de nodige portie skills
@rikkert1234 ookal zat die nooit in ons stammeken
@henk27 aad bakgebraad
@.Bugs Bunny de leuke boot meneer die het account meesleepte op internationale avonturen

Wat was het moment van 2021? Wat is je het meeste bijgebleven van dit jaar?
Ban 1, 2, 3 en 4 ripkes
De continue fakemolens en blitzpogingen die mijn rustige zuip avondjes en normaal slaappatroon verneuken


Stammen

Wat was dé topstam van 2021?

Looney vanwege de kwantitatieve achterstand en het toch enigszins kunnen opvangen hiervan, in combinatie met het oplossen van problemen die zich voordoen. De stam draait goed en je kan op elkaar en de anderen rekenen.

Welke stam werkte volgens jou het beste samen?
Looney (zie hierboven)

Welke stam was aanvallend het beste?
Op zich zou ik Looney willen zeggen maar ik heb de indruk dat de successen vooral eerder werden geboekt op de fronten van Chaos. Momenteel heeft gwamm dit probleem min of meer kunnen verhelpen en verliezen ze daar (mede vanwege de hoeveelheden beschikbare def) niet meer zoals dat eerst gebeurde. Daarna was er een periode waarin GWAMM wel successen wist te boeken en vooral in het westelijke deel van de wereld.
Ik zou hier nu GWAMM opteren vanwege ook de geleidelijke overstap richting BB-clears waarmee ze laten zien dat ze de tegenstander analyseren en op zoek gaan naar opties om meer successen te boeken.

Welke stam was defensief het beste?
Denk dat aan beide kanten er wel defensieve successen maar ook flaters zijn geslagen. Objectief gezien heeft GWAMM de minste dorpen verloren volgens mij dus zou ik dan hun benoemen. Tegelijk is er bij de massa's op Looney een grotere slagkracht beschikbaar waardoor het deffen hier misschien wel moeilijker is? Maar dat is allemaal relatief dusja zou het niet echt weten eerlijk gezegd.

Welke stam is dé flopstam van 2021?
Chaos doordat zij hier enkel zijn dankzij/in functie van GWAMM. Hier is denk ik geen (of toch weinig) kwaliteit aanwezig en zitten meerdere bijzondere figuren die heel dankbaar mogen zijn kansen te krijgen. Zonder de hulp van GWAMM zou er ook geen sprake meer zijn van Chaos gok ik.


Zo dat was het dan, ik heb deze lijst gewoon op deze wereld gebaseerd en niet op 2021 aangezien ik niet het geheugen heb daarvoor haha ripkes, ook sorry als ik mensen ben vergeten te vermelden en verder nog veel plezier & prettige eindejaarsperiode voor iedereen :santa:

Prima lijstje hoor, eindelijk eens iemand die objectief is :) thx voor de benoemingen aan de nubkes van vinci
 

DeletedUser69389

Guest
Hmmm, volgens mij altijd wel transparant geweest en gezegd dat ik onderdeel van LLM ben..
Jij hebt jouw verhaal en wij de onze. Maar ik ga hier niet in op het hoe en waarom, omdat ik geen stamgevoelige geschiedenis wil delen. Maar dat je verhaal rammelt spreekt wel voor zich gezien bepaalde uitlatingen uit het verleden en bovenal daden. Want wie zat ook alweer in de GWAMM Discord om eventueel hulp te kunnen krijgen?
 
Reactiescore
2.064
❤️
 
Reactiescore
5.677
Bedankt voor de benoemingen
 
Reactiescore
736
Bedankt voor de benoeming
 
Reactiescore
2.064
Dag hypocrietjes en jankballen van het w80 AF.
Wegens de aankomende periode vol deadlines en examen, speelt mijn studieontwijkend gedrag me weer eens parten en daarbij dacht ik "hoe kan ik NOG beter mijn tijd verspillen dan tw spelen? Ohja, het AF!". Hier geef ik dus graag een lijstje vanuit mijn eigen insteek als speler die pas rond de mid-game is ingestapt als floater'ken voor een ander acc. De accounts van GWAMM zijn grotendeels een mysterie voor mij omdat het mij enerzijds niet zoveel interesseert en anderzijds ik niks hoef te analyseren met wat ik bijbreng binnen de stam dus heb hier geen nood aan hihi, dit zal dus voornamelijk over de Looney accounts zijn.

Spelers

Wie was de beste speler van 2021

Als account zou ik hier voor schedel en Do Not Eat Yellow Snow kiezen vanuit het Looney kamp, kijkend naar accounts uit GWAMM (of moet ik nu tegel zeggen) of Chaos dan denk ik aan .Da Vinci en Davroar.
Mijn keuze voor deze accounts is gebaseerd op het feit dat deze er altijd staan wanneer het nodig is op offensief + defensief + maintenance vlak, bij schedel en Snow is dit toch het geval, en ook om andere(n) te ondersteunen op allerlei verschillende manieren. Voor de GWAMM accounts is dit gebaseerd voor Vinci op het feit dat zij hét dragende account zijn binnen hun stam, voor Davroar baseer ik dit op de prestaties die ik so far heb gezien van hen. Ze hebben al enkele keren dorpjes kunnen snoepen bij hun fronter en op defensief vlak lijken ze ook solide.
Het account EOS wil ik hier ook zeker een vermelding geven in verband met de hoeveelheid individuele kwaliteit die hier zit en in mijn ogen is elke speler op dit account erg capabel om het vuur aan de schenen van hun tegenstanders te leggen.

Kijkend naar individuele kwaliteit zou ik hier enkele vermeldingen willen doen omdat het moeilijk is om er één te benoemen. De spelers die voor mij in het 'team van de wereld' zitten zijn: Kyly, Michieltje, Mien-Snipemachien, Mikkie van schedel, Jensbot, ons Renee en Lucske.

Wie was de meest tactische speler/leider van 2021?
De leiding van Looney en meer specifiek Warre en Kyle vind ik zeer sterk doordat ze altijd enkele stappen verder lijken te denken. Aangezien ik niet gekend sta voor mijn denkvermogen, kan ik dit dus zeker en vast wel waarderen. Voor elke beslissing die genomen dient te worden hebben ze wel enkele pro en contra argumenten om de leden optimaal te informeren vooraleer er een beslissing genomen moet worden.

Wie was de beste aanvaller van 2021?
EOS baazekes

De kwaliteit op het account EOS is voor mij een van topniveau, hoe ze een massa kunnen koppen en tegelijk versturen met erg goeie times en desnoods enkele antisnipes om het hun tegenstander extra moeilijk te maken, is echt ongezien.

Wie was de beste verdediger van 2021?
Op de ODD #1 staat Guided By The Light en op ODD #2 staat Mamba Mentality, al zijn deze accounts voor mij zeker niet de beste verdedigers. Ik vind wel dat Mamba zich uitstekend weert ondertussen waarbij ik een complimentje wil geven aan de bemanning die de voorbije massa's heeft gedeft!
Do Not Eat Yellow Snow doet het al enkele werelden heel erg goed maar ook het team van EOS is altijd goed voorzien om massa's te koppen, beiden zijn ook heel behulpzaam naar hun buren toe met zowel tips als (pre)snipes en dergelijke.

Welke speler heeft jou in 2021 het meest verrast?
Het team van Archer Maximus presteert zeer sterk in mijn ogen, aangezien ik de bespelers ken had ik wel verwachtingen over hoe zij het zouden doen maar ik ben oprecht positief verbaasd aangezien dit account zowel in defensief als offensief opzicht er goed voor staat en steeds blijft door groeien. Het is een zeer solide account waar je op kan rekenen en waar je je geen zorgen over moet maken.
Een account waar ik persoonlijk geen eerdere ervaringen mee heb/had is Loco Loco Motief, ook zij zijn erg goed bemand en trekken heel goed hun plan in mijn ogen. Verder qua individuen spelen er op ons EOS baazekes account enkele mensen die ik ook nog niet eerder heb ontmoet en ook van hun ben ik erg tevreden!

Stumper van het Jaar - Welke speler heeft het dit jaar, vanwege pech of gebrek aan skills, erg moeilijk gehad?
Voor zover ik moet geloven zou ik hier wel een aantal accounts van de tegenstander kunnen plaatsen, maar voor zover ik mee ben zou ik toch gaan voor Champ, vanwege het gebrek aan enig denk- en/of reflecteervermogen. Dat account heeft al zoveel stunts uitgehaald en de bespeler genaamd Floris zou de grootste koekebakker van het huidige tw zijn voor zover ik begrijp. Vooral het feit dat je iedereen stoer loopt te pm'en en dan blockt en ook opschept met prestaties waar je zelf niet aan hebt bijgedragen vind ik heel bijzonder.

Meest veelbelovende speler van 2021 - Met welke speler moeten in 2022 serieus rekening mee houden?
Het account Xbraun vind ik zelf wel redelijk eruit zien, voor een 'casual account' doen ze het toch oké buiten de blitz CF'jes die ze hebben. Daarnaast denk ik dat hoe het account Mamba Mentality zich heeft herpakt ook een goed teken is en blijk mag geven van bereidheid om nog vol te knallen.

Welke speler was volgens jou de beste stamspeler?
Het account Do Not Eat Yellow Snow levert meerdere floaters en heeft daarnaast steeds de eigen bezetting op orde dus dat is sowieso goed om te zien, dat Kyle hier als leider op zit en dus mee de stamdef in het oog houdt lijkt me een extra pluspunt. Voor de tegenstander kies ik dan voor .Da Vinci omdat zij blijkbaar ook meerder accounts bezetten en ondersteunen.

Wie was je favoriete forumposter dit jaar?
Dit forum is vrij tot zeer dood maar ik ben altijd fan van de posts van ons Kyly (@Absurd. ), @Warre zijn uitgebreide en objectieve antwoord vond ik ook heel sterk. Memes zijn er helaas niet zoveel maar anders is natuurlijk @Istari sowieso de beste poster.

Wie heeft de beste P&P gevoerd in 2021?
Idem als hierboven.

Wie was de AF wannabe van het jaar?
@Pinmunch & @EquinoxDR ambulance dream shittalk team

Wie was de beste leider van 2021?
Kyle en Warre, ik denk dat Luc het ook wel goed doet en redelijk onder controle heeft (in de mate van het mogelijke) bij gwamm

Wie was de slechtste leider van 2021?
Iedereen die is gestopt I guess

Welke speler gaf je de meeste motivatie?
@TJbins @Qui Intus Diaboli @EquinoxDR

Wie was dé flopspeler van 2021?
Het account Guided By The Light heeft niet veel verwachtingen kunnen waarmaken, momenteel draait het account eerder stabiel mee maar aangezien ik hier wel meer van had verwacht, hebben ze toch enigszins geflopt in mijn ogen.

Welke gestopte spelers zou jij terug willen?
@Daffy Duck gekke carry met de nodige portie skills
@rikkert1234 ookal zat die nooit in ons stammeken
@henk27 aad bakgebraad
@.Bugs Bunny de leuke boot meneer die het account meesleepte op internationale avonturen

Wat was het moment van 2021? Wat is je het meeste bijgebleven van dit jaar?
Ban 1, 2, 3 en 4 ripkes
De continue fakemolens en blitzpogingen die mijn rustige zuip avondjes en normaal slaappatroon verneuken


Stammen

Wat was dé topstam van 2021?

Looney vanwege de kwantitatieve achterstand en het toch enigszins kunnen opvangen hiervan, in combinatie met het oplossen van problemen die zich voordoen. De stam draait goed en je kan op elkaar en de anderen rekenen.

Welke stam werkte volgens jou het beste samen?
Looney (zie hierboven)

Welke stam was aanvallend het beste?
Op zich zou ik Looney willen zeggen maar ik heb de indruk dat de successen vooral eerder werden geboekt op de fronten van Chaos. Momenteel heeft gwamm dit probleem min of meer kunnen verhelpen en verliezen ze daar (mede vanwege de hoeveelheden beschikbare def) niet meer zoals dat eerst gebeurde. Daarna was er een periode waarin GWAMM wel successen wist te boeken en vooral in het westelijke deel van de wereld.
Ik zou hier nu GWAMM opteren vanwege ook de geleidelijke overstap richting BB-clears waarmee ze laten zien dat ze de tegenstander analyseren en op zoek gaan naar opties om meer successen te boeken.

Welke stam was defensief het beste?
Denk dat aan beide kanten er wel defensieve successen maar ook flaters zijn geslagen. Objectief gezien heeft GWAMM de minste dorpen verloren volgens mij dus zou ik dan hun benoemen. Tegelijk is er bij de massa's op Looney een grotere slagkracht beschikbaar waardoor het deffen hier misschien wel moeilijker is? Maar dat is allemaal relatief dusja zou het niet echt weten eerlijk gezegd.

Welke stam is dé flopstam van 2021?
Chaos doordat zij hier enkel zijn dankzij/in functie van GWAMM. Hier is denk ik geen (of toch weinig) kwaliteit aanwezig en zitten meerdere bijzondere figuren die heel dankbaar mogen zijn kansen te krijgen. Zonder de hulp van GWAMM zou er ook geen sprake meer zijn van Chaos gok ik.


Zo dat was het dan, ik heb deze lijst gewoon op deze wereld gebaseerd en niet op 2021 aangezien ik niet het geheugen heb daarvoor haha ripkes, ook sorry als ik mensen ben vergeten te vermelden en verder nog veel plezier & prettige eindejaarsperiode voor iedereen :santa:

Wel bedankt voor je lieve woordjes joppie

maar jullie slechste account de hemel in prijzen is dan niet weer nodig <3
 
Reactiescore
1.754
LIJSTJES GRAAG
 
Reactiescore
1.754
Reactiescore
864
Wat een kut wereld.
 
Reactiescore
1.754
Ik hoorde dat er een aantal mensen in karantijne zitten dat klinkt als tijd voor lijstjes
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.772
eenz deze wereld verdient wat meer aandacht??
 
Reactiescore
1.754
Ik zit vanaf vanmorgen in quarantaine helaaskes :/
Join the team we gaan een quarantaine chat maken voor de gezelligheid en alles is beter dan tribalwarsen toch :kekwait:
 
Reactiescore
1.754
Bovenaan