1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Reforming The World: The Final Chapter

Discussie in 'Wereld 34' gestart door Protector of the Throne, 24. mrt 2014.

Deel Deze Pagina

 1. Protector of the Throne

  Protector of the Throne

  Lid geworden:
  20. aug 2009
  Berichten:
  2.854
  Leuk Bevonden:
  25
  [​IMG]
  [​IMG]


   
  Laatst bewerkt: 24. mrt 2014
 2. Auseinandersetzung

  Auseinandersetzung

  Lid geworden:
  19. apr 2011
  Berichten:
  10.707
  Leuk Bevonden:
  26
  Beste Infidels en ander gespuis,

  In de loop van de ochtend op 6 augustus 2013 opende W34 haar deuren. Vele spelers maakten hun opwachting, vele stammen werden gevormd. En een opmerkelijke hoeveelheid (sub)toppers maakten hun aantreden op deze nieuwe wereld, wat zorgde voor een (veel) hoger niveau dan de voorgaande werelden en de werelden die volgden. Eindelijk een wereld waar een spannende strijd om de topposities zou komen, zowel op individueel- als op stamniveau.
  Sinds de start van de edelfase werd het al snel duidelijk dat er twee stammen boven de rest uitstaken: Eleftheria i Thanatos (Choice) dat vooral het westen in haar bezit nam en Reforming Infidels (Creed!) dat hetzelfde deed met het oosten. Het was duidelijk dat W34 om deze twee stammen zou gaan draaien en dat deze twee grootmachten de strijd met elkaar aan zouden gaan om definitief te bepalen wie zich de heerser over W34 mag noemen. Te laten zien dat ze beter zijn dan de ander. Te laten zien dat ZIJ de wereld zullen gaan domineren. En deze prestigestrijd begint nu. Bij dezen komt Creed! deze positie claimen. Bij dezen komt Creed! voor eens en altijd laten zien dat wij de beste zijn. Bij dezen verklaart Creed! officiëel de oorlog aan Choice.


  [​IMG]  .: Geschiedenis :.

  Vanaf het moment dat duidelijk werd wie de grootmachten van W34 zouden worden, zijn Creed! en Choice altijd gezworen vijanden geweest. Twee stammen, bijden met een niveau dat boven de rest uitstak, gedoemd om samen uit te vechten wie zich de heerser over W34 mag noemen. Regelmatig is er over en weer aangevallen en de propaganda op het AF was zo nu en dan snoeihard. Geen enkele gebeurtenis werd overgeslagen om uitgebreid op het AF te bediscussiëren en zo het propaganda territorium af te bakenen. Om de spierballen te laten zien. Geen moment lieten beide stammen voorbij gaan om elkaar een hak te zetten; zowel op het AF als ingame kletterden de wapens waar dit mogelijk was.
  Creed! wist als eerste echt toe te slaan. Door middel van goed teamwork wisten Raving George en Where is Your God Now? het eerste Choice lid een enkeltje richting de rim te geven: Piscul Dracului. Niet snel daarna werd ook het nieuwe Choice lid Stoffel007 gerimd.
  Choice, onder leiding van Castiel, counterde door slim diplomatiek spel. Choice ging diplomatieke verdragen aan met stammen als Swek, Auto, Cake. en .Tax, en probeerde op deze manier de wereld al in een vroeg stadium op diplomatiek vlak naar haar hand te zetten. De wereld versus Creed! leek het al snel te worden. Creed! was volgens Choice de te kloppen stam, wat werd versterkt door de manier waarop Creed! zich profileerde op het AF. Donkere wolken leken zich samen te hopen boven de hoofden van de Reforming Infidels. Met de werelddiplimatie in de zak van Choice, duurde het niet lang voordat de eerste massa op een Creed! lid een feit werd: Begin oktober, twee maanden na de start van de wereld, voerde Choice en hun externe metgezel SmokingHerbLikeADerp een massa uit op hun Nemesis Where is Your God Now?. WIYGN zette de tegenaanval in door enkele dagen na het eindigen van de massa een van de aanvallers, Wannabe0wner, te doen stoppen.
  Het pact dat Choice gesloten had werd echt duidelijk in de maand die volgde, toen zowel .Tax als Swek zich begon te mengen in de tot dan toe al heftige strijd. De wereld was nog geen drie maanden bezig en in plaats van dat de stammen zich focusten op een snelle groei om op die manier een voorsprong op de omgeving op te bouwen werd er al volop gevochten. Gevochten om het territorium af te bakenen, gevochten om de spierballen te laten zien. Beide partijen waren aan elkaar gewaagd. Creed! leek qua individuele kwaliteit een voorsprong te hebben, Choice had de diplomatie aan haar zijde met .Tax, Swek, Cake. en Auto. Samen met .Tax lanceerde Choice een offensief op Ridder1234 eind oktober, waarna .Tax ook zware klappen uitdeelde aan Eucalyptus Sunrise en PSV1914. Waar Choice en .Tax in het noorden en oosten zij aan zij streden tegen Creed!, lied Swek begin november van zich horen door een massa uit te voeren op het account DontQQWhenINobleYou. Creed! op haar beurt richtte samen met de stam .Team de pijlen op het leidersaccount van Choice: Oliver Queen en verklaarde officieel de oorlog aan een van de BG's van Choice: Cake.. Cake. bleek geen partij te zijn voor de Infidels en na de val van zowel Cake. als Oliver Queen werd het stil IG. We zitten nu begin december, 4 maanden na de start van W34.


  Deze stilte hield aan tot januari. Veel gebeurd in de tussentijd, waarvan de belangrijkste het vallen van de anti-Creed! coalitie. Cake. was verslagen, de beste leden uit .Tax zijn door Creed! benaderd en overgestapt en Swek is gevallen. Enkele leden hiervan zijn gerecruit door Choice waardoor Choice een west- en een zuidcluster kreeg. Tevens is de 'ster' uit .Team, Vlemis, ook richting Choice gestapt. Het geweld op het AF was gigantisch en de spanning van het spel leek zich verplaatst te hebben naar het algemeen forum in plaats van ingame. Beide stammen focusten zich op het verbeteren van het stamcluster en bereidden zich op die manier voor op de strijd die er ooit zou komen. Creed! deed dit door safe-zone en meer front te creëren, Choice door de stam SCRT de oorlog te verklaren in een poging het westen en het zuiden met elkaar te verbinden. Deze oorlog is nog steeds gaande, al lijkt de focus van Choice momenteel ergens anders te liggen. Waar de propaganda hoogtij vierde, leek het spel ingame in slaap te sukkelen...


  Echter. Op 3 januari werd het bal opnieuw geopend door Choice, met het opnieuw op scherp zetten van de verhoudingen. Wasps plaatste een clusterfuck, waardoor het AF ontplofte en Creed! eistte een openbare verklaring op het AF waarin Choice een duidelijk standpunt in nam over het plaatsen van CF's. Enkele dagen na de CF volgde er een blitz van voormalig .Teamlid Vlemis op Raving George. Voor Creed! onverwacht, en dit resulteerde dan ook helaas in een dorpenverlies van Raving.
  De gebeurtenissen in het begin van januari 2014 zijn voor Creed! de reden geweest om het visier als gehele stam op Choice te richten. Het was al vijf maanden lang duidelijk wat de strijd zou gaan worden op deze wereld, en al vijf maanden is Creed! bezig geweest met het voorbereiden op deze strijd. We stonden sterk. Alle vijanden die er bij de start waren zijn weggewerkt en met goed aanvallend werk en enkele toekomstgerichte recruits is de rim veilig gesteld. Dit was het moment om er naartoe te stappen. Choice was de enige vijand die over is gebleven. De voorbereidingen zijn vanaf dat moment in gang gezet. Spelers zijn naar het front gejumpt, waar anderen zich volledig focusten op het uitbreiden van de dominantie in de rim. Bestaande frontspelers hebben hun front geoptimaliseerd en er is al regelmatig druk gezet op de fronten. Nu is Creed! er klaar voor. Maandag 24 maart 2014 is het moment dat Creed! de langverwachte oorlog met Choice officieel maakt!
   
 3. Protector of the Throne

  Protector of the Throne

  Lid geworden:
  20. aug 2009
  Berichten:
  2.854
  Leuk Bevonden:
  25
  .: Statistieken :.

  Zijde 1:
  Stammen: Creed!
  Zijde 2:
  Stammen: Choice

  Timeframe: Voor altijd

  Totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 345
  Kant 2: 197
  Verschil: 148

  [​IMG]

  Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 3,105,255
  Kant 2: 1,693,120
  Verschil: 1,412,135

  [​IMG]

  Zijde 1:
  Stammen: Creed!
  Zijde 2:
  Stammen: Choice

  Timeframe: Laatste maand

  Totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 165
  Kant 2: 35
  Verschil: 130

  [​IMG]

  Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 1,563,742
  Kant 2: 326,094
  Verschil: 1,237,648

  [​IMG]

  Zijde 1:
  Stammen: Creed!
  Zijde 2:
  Stammen: Choice

  Timeframe: Laatste week

  Totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 79
  Kant 2: 5
  Verschil: 74

  [​IMG]

  Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 762,193
  Kant 2: 48,208
  Verschil: 713,985

  [​IMG]

  Zijde 1:
  Stammen: Creed!
  Zijde 2:
  Stammen: Choice

  Timeframe: Laatste 48 uur

  Totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 44
  Kant 2: 1
  Verschil: 43

  [​IMG]

  Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

  Kant 1: 425,710
  Kant 2: 9,744
  Verschil: 415,966

  [​IMG]  .: Slot :.

  Tot slot de oorlogsverklaring die richting Choice is verstuurd:
  [​IMG]


  Never forgive, never forget, this is Creed!

  Met vriendelijke groet,
  Namens geheel Creed!,
  Howlin, Auseinandersetzung, Protector of the Throne
   
  Laatst bewerkt: 24. mrt 2014
 4. Auseinandersetzung

  Auseinandersetzung

  Lid geworden:
  19. apr 2011
  Berichten:
  10.707
  Leuk Bevonden:
  26
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt: 24. mrt 2014
 5. Dare to Achieve

  Dare to Achieve

  Lid geworden:
  30. mei 2013
  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  0
  Laten we er wat leuks van maken :)

  Chapeau voor de mooie post heren.
   
 6. PlutoniXx

  PlutoniXx

  Lid geworden:
  16. jun 2011
  Berichten:
  250
  Leuk Bevonden:
  0
  Leuke post :)
   
 7. carcinomatum

  carcinomatum Guest

  Hulde voor de openingspost. Succes aan beide kanten!
   
 8. Succes aan beide partijen!
  Leuke openingsposten!
   
 9. Vitalise

  Vitalise

  Lid geworden:
  2. jun 2010
  Berichten:
  5.958
  Leuk Bevonden:
  0
  Geweldige post, zoals te verwachten was. Complimenten Aus, Erik & Howlin!

  Succes aan Choice, laten we er vooral een eerlijke maar ook mooie strijd van maken.
   
 10. 456456

  456456

  Lid geworden:
  7. apr 2012
  Berichten:
  642
  Leuk Bevonden:
  0
  Leuke post en benieuwd wat de oorlog zal brengen ...

  Haha die dorpsnamen heb ik 2uur gehad ofzo en jullie wisten er een printscreen van te maken , ik vind de tekst erbij wel heel goed gevonden :p
   
 11. Mooie post! Succes aan beide kanten!
   
 12. Drasp

  Drasp

  Lid geworden:
  27. jan 2013
  Berichten:
  801
  Leuk Bevonden:
  0
  Mooie post en een mooie oorlog:)

  Veel plezier en succes aan beide kanten:)
   
 13. Fatality.

  Fatality.

  Lid geworden:
  19. jun 2010
  Berichten:
  6.605
  Leuk Bevonden:
  27
  Fantastische post, succes aan beide kanten, en op een mooie oorlog!
   
 14. lolcock

  lolcock

  Lid geworden:
  1. nov 2013
  Berichten:
  31
  Leuk Bevonden:
  0
  Prachtige post, succes aan iedereen betrokken in deze oorlog!
   
 15. TheCountOfMonteCristo

  TheCountOfMonteCristo

  Lid geworden:
  25. feb 2013
  Berichten:
  4.708
  Leuk Bevonden:
  67
  Machtige oorlogsverklaring!

  Succes Choice, jullie zullen het nodig hebben #badass
   
 16. Deze verklaring staat als een huis, succes allen :D.
   
 17. Spamkaboutertje

  Spamkaboutertje

  Lid geworden:
  23. aug 2011
  Berichten:
  3.098
  Leuk Bevonden:
  281
  Mooie post!
   
 18. Auseinandersetzung

  Auseinandersetzung

  Lid geworden:
  19. apr 2011
  Berichten:
  10.707
  Leuk Bevonden:
  26
 19. michaelnicht

  michaelnicht

  Lid geworden:
  18. jan 2009
  Berichten:
  1.942
  Leuk Bevonden:
  9
  Schitterende openingspost! Ik hoop dat dit een mooie oorlog gaat worden.
   
 20. 456456

  456456

  Lid geworden:
  7. apr 2012
  Berichten:
  642
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik vind dat hij goed stand houdt , heb de vv gehad van 07u-08u , en mijn voorlopige conclusie is dat MisterMe heel goed weet waar hij mee bezig is ....

  Die muren halveren is een persoonlijke keuze , ik sta daar niet volledig achter maar ik kan de actie enigzins wel begrijpen.