Moderatietopic W14

DeletedUser

Guest
Hallo!

Je gaat het hier nog wel lastig krijgen, vraag maar aan je voorgangers^^
 
Reactiescore
786
Gesolliciteerd voor forum mod :D
 

DeletedUser

Guest
Gelukkig voor ons mag je geen mod worden op een wereld waar je speelt:D
 

DeletedUser61903

Guest
kan coolio geen w 14 gaan spelen ofzo dan , hij verpest ons forum :(
 

DeletedUser58575

Guest
Hee hallo,

Kennen jullie mij nog?
Ik ben hier al eens een tijdje moderator geweest, maar ik stopte wegens een ernstig tijdgebrek met mijn moderatiebaan. In die periode heb ik een paar weken lang double shifts gedraaid. Kort gezegd, ik heb 7 dagen in de week 14-16 uur per dag gewerkt. Een karwei waarbij je niet ook nog even leuk kunt modereren. Sinds afgelopen zaterdag heb ik deze fase in mijn leven weer achter mij gelaten, en ik ben dan ook blij te mogen zeggen dat ik opnieuw aangenomen ben als forummoderator.

Om het hele verhaaltje nog wat leuker te maken, heb ik bij het selecteren van werelden aangegeven dat W14 zat te springen om een andere mod (heb dit al van 4 verschillende mensen gehoord, terwijl ik niet eens meer echt op dit forum kwam), en zodoende, je raadt het nooit, krijgen jullie weer met mij van doen. Ik hoop dat we er een fijne tijd van kunnen maken samen, en dat jullie mij niet te veel werk gaan geven. Mijn sollicitatie van de vorige maal, voor de vergeetachtigen of nieuwe mensen onder ons:

Goedenavond wereld 14,

Vanaf vandaag zal ik dit forum modereren. Wat betreft mijn wijze van modereren zul je er achter komen dat ik erg soepel modereer. Van mij heb je geen last, tenzij je echt te ver gaat. Dus hou het gezellig hier, dat is voor ons allemaal het fijnst (ikzelf modereer natuurlijk ook liever een vrolijk, gezellig en actief forum dan een dood of ruzieënd forum).

Naam forum / spel:
Op het forum sta ik al sinds enige tijd bekend als The Little Dictator. Hiervoor gebruikte ik een ander forumaccount genaamd Quatannens.

Leeftijd / Verjaardag:
Ik ben 20 jaar oud, jarig op de zevende van februari.

Woonplaats:
Kerkrade - Zuid-Limburg - Nederland

Foto:
Waarschuwing, niet openen indien je een zwakke gezondheid of hartklachten hebt!

MSN / Skype / E-mail:
Vraag in pm ;)

Mijn beroep / opleiding:
Ik studeer Commercieel Management aan de Hogeschool Zuyd. Verder werk ik part-time als semi-professioneel DJ en als online pokerspeler.

Mijn hobbies/interessen:
Mijn grootste passie is en blijft muziek. Verder hou ik er van om te schrijven (ik verwijs graag door naar het door mij geopende 'Vrije Schrijverstopic' in het vrij forum). Ook speel ik graag een spelletje poker, en hou ik er van om lekker mensen te bannen op het AF :D (geintje, jullie zijn lief :$)

Mijn lievelingsmuziek:
Ik luister in principe alles. In elk genre zitten wel 1 of 2 nummers die ik mooi vind. Ik heb echter niets met Dubstep en Death Metal. Ook kan de meeste Hiphop me niet echt bekoren (maar ook hiervoor geld: er zijn altijd wel een paar nummers die ik wél steengoed vind).
Zelf ben ik dus zoals gezegd Dj en draai ik voornamelijk hardstyle, techno en trance. Ook Italodance komt nog wel eens voorbij (voor hen die dat niet kennen, denk aan Gigi d'Agostino ;))

Mijn lievelingsfilmen/-series:
Pfoeee, euhhh ik kijk eigenlijk niet zo heeeeeel vaak TV, maar mijn favoriete films, pfff... Ik zal hier mijn pornocollectie maar weglaten zeker? :p
Nou vooruit dan. Ik vond de Lord of the Rings serie geweldig. De verfilmingen van Dan Brown boeken zijn super (Da Vinci Code en Angels & Demons), The Transporter serie vond ik super (eigenlijk alle films met Jason Statham wel :p), evenals The Bourne reeks. Zo zijn er nog wel duizenden films op te noemen. Voor de Vlamingen onder ons: Ben X vond ik ook een zeer mooie film!

Mijn tw 'carriere':
Hmmm, ja. Ik ben een 6 jaar geleden begonnen op W1.net, en was daarmee op de Duitsers na zo'n beetje een van de 2000 eerste spelers op TW. Dus je zou kunnen stellen dat ik een 'veteraan' ben. Heb voornamelijk op .Net gespeeld altijd, maar ben na een tijdje toch overgestapt op .NL, waarbij ik met name op .NL W6, W13, W16, W18 en W19 wil uitlichten als mijn belangrijkste werelden, al heb ik er heel wat meer gespeeld of gestart.

Ik zou niet kunnen leven zonder..
Internet. Mijn vriendin. Appel-peer milkshakes van de Mac-Donalds, mijn mod-powers (muwhahaha), spam (muwhahaha), mijn ouders (jep, ben dol op ze:D), elke dag een stevige portie humor :D

Ik hou niet van..
Rechtlijnige denkers. Racisme. Grof taalgebruik. Onterechte beschuldigingen. Onrecht. (zo wel weer genoeg moralistisch geleuter)
Spruitjes, zeikende ouders, zakken chips die voor de helft gevuld zijn met lucht zodat je minder krijgt dan je dacht, ongekoelde cola, verspilling van drank, overgeven, mosterd.

Meer weten over mij? Vragen over mijn manier van modereren? Vragen over de forumregels in hun geheel? Oke, om het nog algemener te maken: Vragen aan mij? Post hier (of stuur een pm).


The Little Dictator

Vanaf morgen zal ik effectief weer alles meelezen en zodoende ook handelen.


The Little Dictator
 

DeletedUser58575

Guest
Thanks. It's good to be back :)
En hoewel ik niet aan omkoping doe, gaat een pintje er graag in. Heb een rotavond achter de rug.
 
Bovenaan