Golden Awards

Reactiescore
1.075
oliver, jij bent niet eens leiding dus shht
 

DeletedUser76018

Guest
Ja maar ik zit op het leidingsaccount en er gebeurd echt.... niks :eek:
 
Reactiescore
1.075
dat je op het leidingsaccount zit wilt niets zeggen, da's hetzelfde als gespeeld hebben op het account van Jens :D
 
Reactiescore
1.075
Ok, meneer olijf
 

DeletedUser74005

Guest
Olivier, mss eens de pms e.d. lezen? Wanneer ik er ben, doe ik best wel wat hoor. Vanaf aanstaande vrijdag zal ik wat meer van me laten horen :p
 

DeletedUser66265

Guest
Ik wil niet vervelend doen hoor Nikki... Maar op een limited haul wereld boeit dit echt geen hol.

Ik beweerde dan ook niet dat dit op deze wereld het geval is. Dat was nochtans niet mijn intentie. Doelde meer op zijn 'prestaties' in het verleden. Ik zie het hem deze wereld ook niet ver schoppen zonder pp gebruik.
 

DeletedUser54934

Guest
Een beetje uitleg zal op zijn plaats zijn aangezien er nu een hoop dingen worden geroepen. Mij is al meerdere keren verweten dat ik deze stam opgericht zou hebben om mijzelf om hoog te werken en veilig te stellen bij 'pp-abusers'. Enkel heb ik deze stam niet opgericht, ik kwam er later bij en werd toen leider. Ik zat iets van 1 dag in de stam toen ik Corrado een berichtje stuurde dat ik ze nodig had, dit was geen slechte bedoeling at all maar maar een berichtje om van het gezeur van Corrado af te komen, nu is het al de 10e keer dat ik iets over dat ene PM'tje moet uitleggen. Geloof het of niet dat laat ik in het midden. Op een gegeven moment waren het geen 'discussies' maar gewoon klinkklare ruzies en ik moest telkens ingrijpen begon me langzamerhand een babysitter te voelen. Ik heb Jurgen van Corrado meerdere keren een berichtje gestuurd of die wou afkoelen en ook naar de leden waar hij mee in gesprek was. 'Ik ga nog even provoceren xd' was het antwoord. Toen op een gegeven moment wou er iemand de stam toetreden en er was al positief gereageerd maar toen kwam er iets boven tafel dat sommige spelers van de stam geen interesse meer hadden om samen te werken met die speler. Toen ontstond de grootste ruzie tussen sommigen spelers en begon Jurgen mensen voor leugenaar etc uit te maken.... Goed ik weer in mijn 'babysitter-rol' en weer mediaten, op een gegeven moment kreeg ik al voor de derde keer naar mijn hoofd 'ik wil de stam leaven', zulke mensen hoef ik niet in de stam en je hoeft ook niet te dreigen dat je de stam leaved als je maatje geen invite krijgt, ik ben totaal niet gevoelig voor dreigementen. Ondertussen waren er een paar spelers in de stam die TOTAAL geen respect voor elkaar hadden en elkaar niet konden luchten of zien. Dit was ook het moment dat ik realiseerde dat met een totaal onbekende groep (een bekende van een ouwe wereld hier en daar) een stam starten toch lastiger was dan ik verwacht had. Dit kwam ook door de vele verschillende ego's en haantjes gedrag in de stam. Goed, ik heb nog een tijd met Corrado gepraat maar die kwam niet tot zinnen dus heb ik hem netjes medegedeeld dat onze samenwerking hier stopt en hem een kick gegeven. Decay (maatje van Corrado) was het hier totaal niet mee eens aangezien ik op zijn 'post' had moeten wachten, tenzij jouw post iemands totale houding en persoonlijkheid kan veranderen en je de dalai lama of de paus bent geloof ik niet dat dit iets had uitgemaakt. Decay leavede dus (als ik wist dat ik op zijn post had moeten wachten had ik dit btw gedaan ;) . Niemand was echt kapot van zijn leave aangezien we al een gevoel hadden dat hij schuilde bij ons tot hij naar de premade van Castiel kon gaan. Dit was aan alles te merking, zijn arrogante houding tov anderen en de belachelijke sociale skills die die had. Dan laat ik er nog buiten wat Decay en Corrado allemaal nog gedaan hebben nadat ze de stam geleaved hebben aangezien ik het wel netjes wil houden.

Goed, wij verder met de stam. Het waren hectische dagen en er kwamen tientallen sollicitaties bezig, ik heb er geloof ik 3 van geplaatst op het forum en telkens barste de hel los en besloot ik dus de topics in het archief te zetten om verdere conflicten te vermijden en probeerde op skype de boel te sussen non-stop. Op een gegeven moment kregen wij een hele mooi sollicitatie van een groepje toch wel degelijke spelers. Ik zette deze op het forum, 1 van deze spelers was geclaimed door een lid en een andere zou de dag erna beginnen met edelen (waar ik geen weet van had) . Toen was het dus eigenlijk gauw duidelijk dat toetreding geen mogelijkheid was terwijl het zeker aanwinsten waren. De ene helft van de stam was dus helemaal ondaan dat ze niet mochten komen, de andere helft vond het alleen maar al dom dat het topic nog bestond aangezien er edelplannen waren. Goed, ik uiteindelijk overlegd met iedereen op skype en tot de conclusie gekomen dat we ze beter konden edelen dan toe laten treden in de weet dat op dat moment de leden er mee eens waren. Maarja een dag zonder gezeur in Wal. was op dat moment onmogelijk en dus toen ik lekker lag te pitten brak de hel weer los en had ik weer dit fout gedaan en dat fout gedaan terwijl ik zelf de kwestie nog met de desbetreffende spelers had besproken. Toen ik dit allemaal terug las was ik er even goed zat van, ik was al non-stop bezig geweest met vuren blussen en babysitten dus besloot ik dat het voor mij op zo'n manier niet doorhoefde, ook had ik geen tijd om zo'n ruime functie in beslag te nemen. TW is voor mij een spelletje om lol in te hebben en niet een geschiloplossend baantje waar ik voor betaald kreeg. Ik gaf dus aan zo niet verder te willen met leiderschap aangezien ik mij dus ook duidelijk had vergist in sommige mensen. Vervolgens kwamen de meeste leden naar me toe om te vragen of ik toch niet door wou gaan met leiden want ze vonden dat ik wel de juist beslissingen had genomen etc. en stonden achter me maar ik had er gewoon geen zin meer in. Enkele leden zijn geleaved omdat ik stopte als leider en de sfeer helemaal naar de knoppen was. Ik ben nu me weer lekker aan het focussen op mijn accountje en er is een doorstart gemaakt nu maar ik zou niet durven zeggen wat er allemaal nog gaat gebeuren. Dus om een lang verhaal kort te maken. Je mag Obama, Kim Jung Il, Roel Pieper of John McCain zijn maar niemand zou op dat moment in de tijd die stam draaiende kunnen krijgen. Dit heeft niks met incapabel leiding geven te maken maar alles met 14 haantsjes de voorsten en niemand die een stapje terug wil zetten.

Just another day at the office.
 

DeletedUser74005

Guest
Je stam was gewoon, als je keek naar de leden ervan, gedoemd om te falen. Heeft niks met jouw leiderscapaciteiten te maken, daar twijfel ik in ieder geval niet aan :) Het is leuk om flink wat abusers in een stam te stoppen en daarmee een tijdje op rang 1 te staan, maar later in het spel heb je niet zoveel aan die leden.
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Beste speler: Noire: Jordi (Conceived by Communism), Jeremy (Vitalise), Martin (Amber Heard) & Laurens (Dragonshield) met de simpele reden ik atm op w47 geen beter team ken. Zijn 4 uitstekende spelers op hun vakgebied waarbij ik het een terechte nominatie vind.

Beste speler: Van wat ik lees: Noire, een erg top team, top spelers, mooie ligging. Alles eraan maakt dit account voor mij veruit de beste speler.
Minst favoriete forum poster: Vieze spammert Amber Heard :p

Bedankt namens team Noire ;)

En netsky je houd van me:D
 
Reactiescore
3.466
Een beetje uitleg zal op zijn plaats zijn aangezien er nu een hoop dingen worden geroepen. Mij is al meerdere keren verweten dat ik deze stam opgericht zou hebben om mijzelf om hoog te werken en veilig te stellen bij 'pp-abusers'. Enkel heb ik deze stam niet opgericht, ik kwam er later bij en werd toen leider. Ik zat iets van 1 dag in de stam toen ik Corrado een berichtje stuurde dat ik ze nodig had, dit was geen slechte bedoeling at all maar maar een berichtje om van het gezeur van Corrado af te komen, nu is het al de 10e keer dat ik iets over dat ene PM'tje moet uitleggen. Geloof het of niet dat laat ik in het midden. Op een gegeven moment waren het geen 'discussies' maar gewoon klinkklare ruzies en ik moest telkens ingrijpen begon me langzamerhand een babysitter te voelen. Ik heb Jurgen van Corrado meerdere keren een berichtje gestuurd of die wou afkoelen en ook naar de leden waar hij mee in gesprek was. 'Ik ga nog even provoceren xd' was het antwoord. Toen op een gegeven moment wou er iemand de stam toetreden en er was al positief gereageerd maar toen kwam er iets boven tafel dat sommige spelers van de stam geen interesse meer hadden om samen te werken met die speler. Toen ontstond de grootste ruzie tussen sommigen spelers en begon Jurgen mensen voor leugenaar etc uit te maken.... Goed ik weer in mijn 'babysitter-rol' en weer mediaten, op een gegeven moment kreeg ik al voor de derde keer naar mijn hoofd 'ik wil de stam leaven', zulke mensen hoef ik niet in de stam en je hoeft ook niet te dreigen dat je de stam leaved als je maatje geen invite krijgt, ik ben totaal niet gevoelig voor dreigementen. Ondertussen waren er een paar spelers in de stam die TOTAAL geen respect voor elkaar hadden en elkaar niet konden luchten of zien. Dit was ook het moment dat ik realiseerde dat met een totaal onbekende groep (een bekende van een ouwe wereld hier en daar) een stam starten toch lastiger was dan ik verwacht had. Dit kwam ook door de vele verschillende ego's en haantjes gedrag in de stam. Goed, ik heb nog een tijd met Corrado gepraat maar die kwam niet tot zinnen dus heb ik hem netjes medegedeeld dat onze samenwerking hier stopt en hem een kick gegeven. Decay (maatje van Corrado) was het hier totaal niet mee eens aangezien ik op zijn 'post' had moeten wachten, tenzij jouw post iemands totale houding en persoonlijkheid kan veranderen en je de dalai lama of de paus bent geloof ik niet dat dit iets had uitgemaakt. Decay leavede dus (als ik wist dat ik op zijn post had moeten wachten had ik dit btw gedaan ;) . Niemand was echt kapot van zijn leave aangezien we al een gevoel hadden dat hij schuilde bij ons tot hij naar de premade van Castiel kon gaan. Dit was aan alles te merking, zijn arrogante houding tov anderen en de belachelijke sociale skills die die had. Dan laat ik er nog buiten wat Decay en Corrado allemaal nog gedaan hebben nadat ze de stam geleaved hebben aangezien ik het wel netjes wil houden.

Goed, wij verder met de stam. Het waren hectische dagen en er kwamen tientallen sollicitaties bezig, ik heb er geloof ik 3 van geplaatst op het forum en telkens barste de hel los en besloot ik dus de topics in het archief te zetten om verdere conflicten te vermijden en probeerde op skype de boel te sussen non-stop. Op een gegeven moment kregen wij een hele mooi sollicitatie van een groepje toch wel degelijke spelers. Ik zette deze op het forum, 1 van deze spelers was geclaimed door een lid en een andere zou de dag erna beginnen met edelen (waar ik geen weet van had) . Toen was het dus eigenlijk gauw duidelijk dat toetreding geen mogelijkheid was terwijl het zeker aanwinsten waren. De ene helft van de stam was dus helemaal ondaan dat ze niet mochten komen, de andere helft vond het alleen maar al dom dat het topic nog bestond aangezien er edelplannen waren. Goed, ik uiteindelijk overlegd met iedereen op skype en tot de conclusie gekomen dat we ze beter konden edelen dan toe laten treden in de weet dat op dat moment de leden er mee eens waren. Maarja een dag zonder gezeur in Wal. was op dat moment onmogelijk en dus toen ik lekker lag te pitten brak de hel weer los en had ik weer dit fout gedaan en dat fout gedaan terwijl ik zelf de kwestie nog met de desbetreffende spelers had besproken. Toen ik dit allemaal terug las was ik er even goed zat van, ik was al non-stop bezig geweest met vuren blussen en babysitten dus besloot ik dat het voor mij op zo'n manier niet doorhoefde, ook had ik geen tijd om zo'n ruime functie in beslag te nemen. TW is voor mij een spelletje om lol in te hebben en niet een geschiloplossend baantje waar ik voor betaald kreeg. Ik gaf dus aan zo niet verder te willen met leiderschap aangezien ik mij dus ook duidelijk had vergist in sommige mensen. Vervolgens kwamen de meeste leden naar me toe om te vragen of ik toch niet door wou gaan met leiden want ze vonden dat ik wel de juist beslissingen had genomen etc. en stonden achter me maar ik had er gewoon geen zin meer in. Enkele leden zijn geleaved omdat ik stopte als leider en de sfeer helemaal naar de knoppen was. Ik ben nu me weer lekker aan het focussen op mijn accountje en er is een doorstart gemaakt nu maar ik zou niet durven zeggen wat er allemaal nog gaat gebeuren. Dus om een lang verhaal kort te maken. Je mag Obama, Kim Jung Il, Roel Pieper of John McCain zijn maar niemand zou op dat moment in de tijd die stam draaiende kunnen krijgen. Dit heeft niks met incapabel leiding geven te maken maar alles met 14 haantsjes de voorsten en niemand die een stapje terug wil zetten.

Just another day at the office.

Zeer mooie post het lijkt er inderdaad op dat er veel ego's in je stam zaten die eigenbelang hoger hadden zitten als stambelang. Zelf lees ik bovenstaande vet gedrukte zin wel erg graag zo denk ik er namelijk ook over. Spelers die verklaren of zelfs meermaals verklaren (dan verlaat ik de stam) moet je bij voorbaat al kicken, aan zo'n spelers heb je gewoon echt niets en zullen dat de gehele wereld blijven roepen telkens ze hun zin niet krijgen. Goed gehandeld in mijn ogen dus betreft die situatie toont toch aan dat je capabeler bent als ik dacht menig onervaren leider zou dat niet gedurfd hebben al zijn de acc's nu nog wel klein ben benieuwd of je hetzelfde had gedaan indien het een groter acc zou zijn geweest maar dat terzijde :p

Verder zou ik nog willen meegeven dat dit mogelijk voorkomen was indien je ook op karakter zou recruiten dan vis je de meeste er al uit en was dit mogelijk voorkomen geweest maar dat is speculeren al zit er wel een waarheid in ;)
 
Bovenaan