Feedback topic Wereld 59

Status
Niet open voor verdere reacties.
Reactiescore
1.442
De rest van de instellingen zijn inderdaad top, maar die combinatie van limited haul, snelheid 1 en PP functies is gewoon een doodssteek...
 

Spirit Of Adventure.

Guest
We krijgen geen enkele wereld meer wil waarom gewoon niet volledig kappen met wereld opengooien.
 
Reactiescore
704
Wat een gezeur allemaal. Al zal ik ook de snelheid iets omhooggooien als dat nog zou gaan. Dan zeker een erg leuke wereld.
 

DeletedUser78846

Guest
Beste mensen van Innogames,

Iedereen begrijpt dat een bedrijf geld moet omzetten en winst maken....dat dit geld door de klanten(wij in dit geval) moet worden opgebracht en dat de winst ontstaat door slim met de kosten om te gaan. Er wordt nu een oud product aangeboden(slim met de kosten) in een nieuw jasje gestoken, met name in de vorm van Premium Producten(goed voor omzet). Dat is al minder interessant voor de community en kost daardoor klanten, dus omzet, dus winst. Dat wij, de nog resterende community door het openen van een trage wereld waar we voor elke voortgang of beetje snelheid moeten betalen, zodat Innogames zo toch de beoogde omzet en winst behaald is diep triest en een falend marketing instrument.

Het commentaar van de Community Manager "dat er niet steeds polls gehouden kunnen worden", laat zien dat hij er weinig van begrepen heeft. Eén poll kan namelijk genoeg zijn, mits jullie er iets mee doen. Met de reeds aangehaalde voorbeelden hebben jullie de mogelijkheden tot succes dus al in huis. Daarmee doorgaan en echt vernieuwen, ipv met Premium Punten de zakken te vullen, levert meer (klant)tevredenheid, klantbehoud en een grotere community op waaraan uiteindelijk gemakkelijker nieuwe Premium Producten verkocht zullen worden. Zo een spelletje als TW kan alleen dan blijvend "big business" zijn wanneer je constant voldoende deelnemers hebt.

Voor deze aankomende wereld zal, zoals eerder geschreven, het verhogen van de snelheid het al veel interessanter maken.

Met vriendelijke groet,
Stingray313
 

DeletedUser76090

Guest
En alweer een eerloze loserswereld...

Nog maar afwachten dus.
 

DeletedUser75778

Guest
Komt er nog reactie vanuit het CoMa @Duckje en @Poo.? Is er enigszins begrip voor de gegeven feedback? Jullie begrijpen hopelijk ook wel dat een combi van speed 1 en LH behoorlijk ruk is.
 
Reactiescore
1.442

SeTii

Guest
Werkt limited haul ook op het plunderen van andere spelers? Of enkel op BB's?
 
Reactiescore
136
Jammer van de limited haul en de snelheid vd wereld, verder leuke instellingen.
 
Reactiescore
1.202
Wereld is vandaag gestart:

Pre-regs laatste 4 werelden:
W56 - 2200 - Jun '17
W57 - 1593 - Jul '17
W58 - 2127 - Okt '17
W59 - 2188 - Nov '17

Dat maakt het qua pre-reg statistieken een redelijk succesvolle wereld.
Welke stats houden jullie nog meer bij? Ook hoeveel spelers er "actief" spelen of voor premium punten gaan? Of mag je die niet delen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.