1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Er komt een nieuw eindspel aan!

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Duckje, 16. jun 2019.

Deel Deze Pagina

 1. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  9.446
  Leuk Bevonden:
  884
  Beste spelers,

  Het Tribal Wars Team kondigt graag zijn nieuwste eindspel aan: “Het Tijdperk van Verlichting”. Ons allernieuwste eindspel zal officieel starten op onze nieuwste spelwereld Wereld 69. Deze wereld zal begin juli starten (aankondiging met wereldinstellingen volgt dichter bij de wereldstart)

  In het Tijdperk van Verlichting moeten jij en je stam speciale universiteitsdorpen overnemen en de universiteiten upgraden zodat je de eerste bent om de laatste technologieën en oorlogstactieken vrij te schakelen. De eerste stam om zijn universiteit volledig te upgraden zal naar het Tijdperk van Verlichting gaan!

  Met deze aankondiging willen we je een kort overzicht geven van de functies en meest belangrijke aspecten. Een wiki artikel met meer informatie zal binnenkort beschikbaar zijn.


  Universiteitsdorpen

  Meteen na het toetreden van een wereld kan je centraal op de wereld de universiteitsdorpen vinden en je strategieën voorbereiden. Universiteiten blijven tijdens het begin van het spel onder beginnersbescherming, éénmaal deze is opgeheven zijn jij en je stamleden vrij deze dorpen over te nemen. Onder jouw heerschappij zal grondstoffencoördinatie van essentieel belang zijn om de noodzakelijke investeringen te verkrijgen om het universteitslevel te verhogen. Je stam kan het universiteitslevel van vijandelijke stammen verlagen door het universiteitsdorp over te nemen of door het succesvol aan te vallen met katapulten.

  De eerste stam om een volledig uitgebouwd universiteitsdorp te hebben zal tot winnaar gekroond worden!

  [​IMG]


  Het is tijd om je voor te bereiden op de strijd en de geschoolden voor jezelf te winnen! Enkel de sterkste stam zal zijn universiteitsdorp weten te verdedigen en kan doorstoten naar het Tijdperk van verlichting.

  We kijken uit naar je feedback die je hier kan achterlaten.

  Jouw
  Tribal Wars Team