Feedbacktopic: Het Tijdperk van Verlichting!

Duckje

Tribal Wars Team
Community Manager
Beste spelers,

Het Tribal Wars Team kondigt graag zijn nieuwste eindspel aan: “Het Tijdperk van Verlichting”. Ons allernieuwste eindspel zal officieel starten op onze nieuwste spelwereld Wereld 69. Deze wereld zal begin juli starten (aankondiging met wereldinstellingen volgt dichter bij de wereldstart)

In het Tijdperk van Verlichting moeten jij en je stam speciale universiteitsdorpen overnemen en de universiteiten upgraden zodat je de eerste bent om de laatste technologieën en oorlogstactieken vrij te schakelen. De eerste stam om zijn universiteit volledig te upgraden zal naar het Tijdperk van Verlichting gaan!

Met deze aankondiging willen we je een kort overzicht geven van de functies en meest belangrijke aspecten. Een wiki artikel met meer informatie zal binnenkort beschikbaar zijn.


Universiteitsdorpen

Meteen na het toetreden van een wereld kan je centraal op de wereld de universiteitsdorpen vinden en je strategieën voorbereiden. Universiteiten blijven tijdens het begin van het spel onder beginnersbescherming, éénmaal deze is opgeheven zijn jij en je stamleden vrij deze dorpen over te nemen. Onder jouw heerschappij zal grondstoffencoördinatie van essentieel belang zijn om de noodzakelijke investeringen te verkrijgen om het universteitslevel te verhogen. Je stam kan het universiteitslevel van vijandelijke stammen verlagen door het universiteitsdorp over te nemen of door het succesvol aan te vallen met katapulten.

De eerste stam om een volledig uitgebouwd universiteitsdorp te hebben zal tot winnaar gekroond worden!
Het is tijd om je voor te bereiden op de strijd en de geschoolden voor jezelf te winnen! Enkel de sterkste stam zal zijn universiteitsdorp weten te verdedigen en kan doorstoten naar het Tijdperk van verlichting.

We kijken uit naar je feedback die je hier kan achterlaten.

Jouw
Tribal Wars Team
 
met die beginners bescherming, spreken we dan over dagen, weken of maanden?
 
Alweer een nieuw eindspel? :p
 
Kan er meteen een schema worden gepost hoeveel het kost om een universiteitsdorp uit te bouwen?
Verder zou het ook nice zijn als je kan zien hoeveel elke speler heeft gedoneerd.
 
Lees:
Wereld nog sneller gedaan, boosten bij de start van nog groter belang, PP winst maximaliseren ten koste van plezier.
 

Single Malt

The Wall Breaker 2019
Nu je het zegt is die vent alweer uit de bajes?
Als je bij 69 denkt aan die lelijke clownachtige bosaap, dan is er iets flink mis met je. Just saying.
 
Kan er meteen een schema worden gepost hoeveel het kost om een universiteitsdorp uit te bouwen?
Verder zou het ook nice zijn als je kan zien hoeveel elke speler heeft gedoneerd.
Kan er inderdaad een schema komen hoeveel gs het per level kost?
 

Duckje

Tribal Wars Team
Community Manager
Kan er inderdaad een schema komen hoeveel gs het per level kost?
De berekening is geheim maar van zodra iemand het eerste dorp overneemt kan deze het schema wel vrijgeven (is voor iedereen hetzelfde)

gr.

Edit: Het schema is niet meteen zichtbaar, je zal je calculator moeten uithalen, een paar levels moeten upgraden en dan de formule zelf uitzoeken :)

 
Laatst bewerkt:
Over het tijdperk van verlichting:

Conclusie 1: Er zijn véél te weinig universiteitsdorpen (Maar 4 dorpen voor zovéél meer stammen).

Conclusie 2: Je bent bij wijze van spreken verplicht om vanaf het begin van de wereld deel te nemen om, als je het overleeft, aanspraak te maken voor zo'n dorp. Aangezien het, in mijn geval, 8u (looptijd edelman) lopen is naar het dichtstbijzijnde universiteitsdorp en de andere dorpen kan ik op dit moment niet aanvallen aangezien mijn edelman 17:30 + looptijd heeft.

Finale conclusie: Wereld 69 zal gewonnen worden door één van de stammen die op dit moment een universiteitsdorp heeft. Alle andere stammen (inclusief de stam waar ik inzit) zijn nu nutteloos.