De Zomeroorlog!

DeletedUser70435

Guest
Na de herfstoorlog op Casual 3 presenteert Vroom Vroom:
9mbt5r6d68.gif

Een oorlogsverklaring naar KOH

Op een warme, droge doordeweekse avond zit Bram in de achtertuin.
In zijn rechterhand een biertje. (Red.: Schultenbräu, Bram is een arme student en kan geen echt merk bier betalen)
Ineens klinkt daar het welbekende geluidje van de TW app. "U heeft nieuwe binnenkomende aanvallen"
Verschrikt kijkt Bram op zijn telefoon en begint met deffen en snipen.

Wat?
Vroom Vroom. Kingdom of Heaven. Lang leefden de twee stammen in vrede samen, maar alles veranderde toen Virtues of my Supremacy aanviel. Alleen activiteit, het belangrijkste element van het spel, kon hierbij helpen, maar toen de wereld dit het hardste nodig had, verdween het. Dagen gingen voorbij en Famke vond de nieuwe motivatie, genaamd de zomeroorlog. De troepenproductie van KOH is geweldig, maar ze moeten nog veel leren voordat ze Famke kunnen weerstaan. Wij geloven dat Famke de wereld kan redden!

Historie
Wanneer Casual 3 op zijn einde liep, gingen de berichten al snel in de ronde binnen Hippo!. Links en rechts gingen mensen stoppen, eindelijk met die verdiende TW-stop! Helaas was daar Innogames weer, die zijn klanten toch liever niet ziet weggaan. Een nieuwe Casual opende zijn deuren. Dit was voor een selecte groep toch de motivatie om door te gaan met het spel. Casual 6 diende opnieuw gedomineerd te worden door een stel op hol geslagen hippo's.

Hier begon het. Goudmunten werden niet meer meegenomen, dus er moest een andere manier gevonden worden om een voorsprong te krijgen. Ze zouden het natuurlijk niet redden zonder een voorsprong. De inventaris was hierin de uitkomst; deze ging wel mee naar de nieuwe Casual. Het Prestigieus Grondstoffenpakket, ook wel het goud aan het einde van de regenboog. Snel ging iedereen nog pakketten boosten op Casual 3, waarna iedereen op zijn eigen moment vertrok naar Casual 6. Op deze nieuwe Casual moest ook weer een stam opgericht worden. Hippo! was niet meer origineel, Duck! was niet meer origineel, dus er moest wat nieuws verzonnen worden. Gelukkig was daar onze koningin Famke Louise om ons te redden. Met haar grote hit Vroom heeft ze ons overtuigd van haar kwaliteiten en strijdlust. De Hippo's gingen voortaan door het leven als de fanclub van Famke Louise. Vroom Vroom werd opgericht en de hippo's begonnen langzaamaan te joinen. Al snel werd voor de hele wereld duidelijk dat we er weer sterk voor stonden. Het zag er echt uit als een hechte groep. Helaas bleek niets minder waar. Bram van Virtues of my Supremacy en Willem & Alex van Crazybertje botsten met elkaar. Niet een keer, niet twee keer, maar gemiddeld drie keer per dag. Meerdere gesprekken waren het gevolg, maar nooit kwam het op iets positiefs uit. Ze lagen elkaar nou eenmaal niet en dit ging niet werken. Crazybertje hield op zijn beurt de eer aan zichzelf en is uit Famke gestapt. Famke is hierna doorgegaan met zijn vaste groep, er hebben zelfs nog enige recruits plaatsgevonden. Met open armen ontving Famke allereerst de speler Marcvs200. Gemotiveerd, actief en bovenal altijd gezellig. Dit is wat Famke nodig heeft in de stam. De meest recente recruit Jand en Hunterzzz zijn evenals Marcvs200 meer dan positief gebleken.


En nu?
Famke was klaar voor iets nieuws, wat meer actie. En zo geschiedde het. Virtues of my Supremacy liet zijn jumpcluster internen door St. Jimmy en kwam hierdoor in range van een aantal spelers uit KOH in en rondom zijn cluster. Hij ging scouten, iets wat niet lekker ontvangen werd binnen KOH. Al snel gingen ze de tegenaanval in, met 5 man tegen 1. In het begin gingen er nog wat kata's over en weer, maar na goede afspraken werd het al gauw sportiever.

De stats
Zijde 1:
Stammen: Famke
Zijde 2:
Stammen: KOH

Timeframe: 30/06/2018 00:00:00tot13/07/2018 22:24:23

Totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1: 16
Kant 2: 21
Verschil: 5

chart


Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1: 146,651
Kant 2: 197,708
Verschil: 51,057

chart
Kaartje
nlp6

Blauw: Famke
Rood: KOH

Voetnoot van uw volstrekt objectieve redactie: Uiteraard gaat Famke winnen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
73
Jullie stonden al te popelen om oorlog te voeren he?:D
 
Reactiescore
73
Hebben jullie hier geen Bg zoals op cas3?:p

Wel jammer dat de puntenlimiet er nog is he?Moge de beste winnen :)
 
Reactiescore
142
Nee helemaal niks mis mee;) houd de spanning er een beetje in.
 

DeletedUser76198

Guest
Ik ben een gemotiveerde nieuwe speler die een acc zoekt op C6. Iemand die een leeg account over heeft?
 
Reactiescore
142
On topic
 

DeletedUser79635

Guest
mensen ga niet mengen als je er niks mee te maken hebt. waarom zou je de boel gaan opnaaien? volgens mij heeft daar niemand behoefte aan.
 
Reactiescore
127
Ooh nee oorlog straks moet ik deze zomer nog wat gaan doen:eek::eek:
 

DeletedUser79332

Guest
Eindelijk eens wat actie.
Ik ben benieuwd of KOH in staat is om Famke pijn te doen. Zou voor het wereld verloop wel leuk zijn.

Ik wens beide partijen dan ook veel succes!!!
Op een leuke, strijdvolle, eervolle oorlog met wederzijds respect!!
 
Bovenaan