De eerste stammassa?

Reactiescore
188
Tgo ja als we beiden zouden blijven oorlogje spelen zal er uiteindelijk wel een winnaar uitkomen, maar tegen welke kost? Als je dan gaat kijken naar bv pure hoe zij kunnen doorgroeien terwijl wij hier nodeloos troepen liggen te verkwisten, kan je wereldwinst op die manier gewoon al bijna gaan uitsluiten. 2 weken oorlog heeft ons van een constante top 5 plaats met enorm mooie farmstats naar een 18e plek gebracht as we speak, dat zegt al wel genoeg denk ik :redface:
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.241
yup, zat van de week ook al, van hoe sense en wolves de ranglijsten domineerden ze zo hard weggezakt zijn alle top accounts in het oosten liggen, op kog, mauss en san-der na
 
Reactiescore
9
yup, zat van de week ook al, van hoe sense en wolves de ranglijsten domineerden ze zo hard weggezakt zijn alle top accounts in het oosten liggen, op kog, mauss en san-der na
met alle respect, maar wanneer bijna al je dorpen komen van interns of barbs, zou ik moeite hebben om dat een top account te noemen eigenlijk; zou best kunnen dat ze dat zijn, maar grootte maakt nog geen top account imo
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.241
Bedoelde meer te zeggen top 10 accounts (vergat weer eens me post na te lezen) maar ben het zeker eens met wat je zegt.
 
Reactiescore
34
Toch mooi om te zien hoe beide partijen er zo uitgekomen zijn! Mooi stukje diplomatie, zo kan het ook!
 
Reactiescore
137
Gezien het gebrek aan leven hier hebben de Wolven maar weer is besloten om een oorlog aan te gaan (eigenlijk vooral in de hoop op een toekomstige fusie maar daar heeft het AF niks aan) en hier maar weer wat over te vertellen...


Is Internen wel Winternen?

Nog voor de fusie waren de Wolfjes in oorlog met Sense, Tijdens de laatste uitgevoerde massa van Sense, bleek dat er vanaf de oostelijke kant ook dreiging was vanuit …. Die een verwoede poging deden om aan deze zijde ook wat dorpen af te snoepen van de wolven.

Dat …. Moeite heeft met het overnemen van dorpen die niet als intern in de boeken staan bleek hier en ook uit verder onderzoek bleek dat internen één van de betere kwaliteiten is van de puntjes. Er werd dan ook niet lang na de fusie tussen de wolven en sense besloten dat, naast een reactie op de eerdere aanval, de puntjes moesten worden geholpen met het realiseren van degelijke OD statistieken.

De planners werden weer is aan het werk gezet na een paar weken rust en kwamen (zowaar) tot een fatsoenlijk plan waar de mensen zich achter konden vinden met als aankomst 06-05 08:05:00. De druk voor een succesvolle massa lag hoog, gezien de roedel en hun welpjes, vanwege de fusie, een behoorlijke kwantitatieve voorsprong had ten opzichte van de puntjes.

Maar goed, gezien het front van de puntjes voor sommige spelers op een behoorlijke afstand lag werden de eerste clears en fakes al ruim 30 uur van tevoren verstuurd waardoor de verrassing van de massa toch al snel weg was. Maar gelukkig liet iedereen zien dat ze er iets van willen maken en dat de geschillen tussen de stammen opzij waren gezet.

Middennacht, de nacht voor de massa, besloten de Wolven dat het tijd was om een oorlogsverklaring te sturen, Na de brainstormsessie waarin fanatiek werd nagedacht over de oorlogsverklaring (zeker gezien de afgrijselijke oorlogsverklaring aan sense toentertijd) werd besloten dat, gezien het cadeau van de OD statistieken, de puntjes er ook een leuk rijmpje bij verdienden.

oorlogsverklaring puntjes.png

De fronters hadden besloten gezamenlijk een lijntje coke te snuiven om zo de nacht wakker & scherp te blijven gingen ze volhardend aan de slag met het timen van de troepen die nog gestuurd moesten worden. Toen de overige leden weer rond 07:00 wakker werden zaten ze boordevol energie en lieten ze vol trots zien hoe de timings waren gegaan. Echter bleef de rust van de roedel rustig gezien de puntjes toch de #2 stam zijn en er werd verwacht dat de puntjes voor de adelslachter prestaties gingen.

Om 08:05 op deze prachtige donderdagochtend werd al snel duidelijk dat er een dorp of 5 werd overgenomen bij de puntjes. Door de vele snipes geplaatst door Blend werden vooral hier weinig winsten behaald.

Het geluk voor de Wolven was dat er geen strakke recaps waren getimed en dat bepaalde …. Leden net zoals grootmoeder in het bos nog in bed lagen toen ze ten prooi viel aan de grote boze wolf. Al snel kwamen er berichten langs van aanvallen waarbij er simpelweg niet gedodged was. Dit resulteerde erin dat de wolven wisten dat er doorgejaagd woest worden.

Ondertussen zijn de puntjes 2 van hun kameraden verloren in de strijd doordat de wolven al hun muren wist te weg te blazen en vervolgens de edels liet doorvloeien op de dorpen. Verder zijn ook Marco2 en Nicksimon niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Na 5 dagen heeft de roedel na flink doorpakken een resultaat van +35(!) geboekt. Echter is dit verschil door de rekrutering van Randoel en Frostice deze ochtend weer ruimschoots teruggewonnen. Maar of deze twee rekruteringen het tij doen keren is een tweede...
samenvatting puntjes.png

Wij hopen van harte dat de puntjes nog wat gaan laten zien. De wolven wachten rustig af wat jullie nu aanvallend kunnen laten zien, terwijl wij ook benieuwd zijn of de volgende keer wel iedereen wakker is tijdens de massa.

Groetjes!