De eerste stammassa?

Reactiescore
91
zo moet je het ook zien inderdaad! maar goed @Diplomatic Immunity jij als boegbeeld van sense, en voorbeeld voor de hele rits aan premades, recruits, nog meer premades. Geef 1 van je 50+ onderdanen eens de taak een mooi, oprecht, en bovenal belangrijk!!! van het afgelopen weekend ipv de de afgelopen maand een mooi verslag neer te zetten
De hoofd modus dat er nog geen bericht komt is omdat er nog steeds (zoals door meerdere vermeld) nog steeds recaps en schermutselingen plaats vinden. Ik voel mij daarin niet verplicht verslag uit te brengen als mede onderdaan van Sense. Ik ben meer van de eindverslagen en korte reacties :)

Kan alleenmaar de mannen van Wolves complimenten geven voor de uitvoering, ik kijk uit naar hoeveel kruit er nog te schieten is aan die kant en hoe lang de druk op ons gehouden kan worden. In ieder geval is de stand tot zo ver in het voordeel van Wolves.
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.241
1618343055584.png
de aanhouders winnen, strijd gaat al 4 dagen door en zo te zien een redelijke voorsprong voor wolves atm
 
Reactiescore
137
Wie de bal kaatst…


Nadat sense op 3 april besloot een massa uit te voeren op Wolves was het nu de beurt aan de wolven en hun welpjes om wat terug te doen. Vooral de getargette spelers tijdens de massa van sense werden al een week aan de lijn gehouden alvorens ze zich mochten vastbijten in sense.

Na het bepalen van de datum, namelijk zondag 11 april iets over 8:00 werd er druk een planning gemaakt om het leven van de sense leden die ochtend zo zuur mogelijk te maken. Ondanks dat de eerste aanvallen al zaterdagmiddag werden gestuurd zette iedereen zijn beste beentje voor en deed voor één nacht mee met de nachters. Het enige nadeel was dat sense door deze lange looptijden wel op de hoogte was van het feit dat er een massa zou volgen vanuit Wolves en zijn welpjes. Voor sommige welpjes bleek de nacht toch niet zo’n populair moment te zijn voor TW (bizar eigenlijk ook..) maar dit werd zonder problemen opgevangen door de wolven. Hierdoor kon alles volgens plan verlopen en gingen we, als het aan de wolven lag, wel even 15 dorpen pakken die ochtend.

Die zelfde avond en nacht was sense op zijn hoede en bekeek hoe de aanvallen van Wolves binnenstroomden richting hun dorpen. De vriendinnen moesten het een nacht alleen doen terwijl de mannen druk waren met taggen, snipen, stacken en vooral het drinken van een pilsje en het erin houden van de sfeer in groep. De vraag is hoe slim het was om pils te gaan drinken als je wil snipen maar dat laten we maar in het midden. Ook bij sense is het nodige werk verricht deze massa, waarvoor chapeau. De tijd en moeite die veel accounts erin hebben moeten stoppen is alleen maar te respecteren. Ook de samenwerking binnen de stam Sense valt te waarderen, zeker als we kijken naar de ODS ranglijsten (zie spoiler). De top acht van de wereld bestaat eigenlijk uit enkel spelers van Sense met hier en daar een verdwaalde wolf. Waar rang #11 ook nog wordt bezet door Sense.
ODS spelers.png

Ondertussen is het zondag ochtend kwart voor 8 en praktisch alle wolven beginnen al van vreugde te huilen. De timings waren keurig op een enkel ongelukkig moment na maar dit schuiven we wel af op het feit dat het midden in de nacht was. Iedereen zit vol zelfvertrouwen te kijken naar het beeldscherm wachtend tot het 08:05 was, het moment van de waarheid. De laatste voorzorgsmaatregelen worden nog genomen, vlaggen en boosters worden aangezet en het feest kan beginnen. Helaas vanwege de late tijd hebben de wolven een nietszeggende oorlogsverklaring naar sense toegestuurd, dit had wat beter gekund en nemen we maar mee als aandachtspunt voor de volgende keer.

Om klokslag 08:05 blijken de eerste 6 dorpen binnen, enkel wordt er door martieniio93 nog een keurige recap uitgevoerd waardoor er een netto resultaat van +5 wordt gerealiseerd. Waar de ene wolf blij is met het behaalde resultaat zijn er vooral teleurstellingen over het goede deff werk van sense. Het vooredelen, recappen of blocken heeft voor verliezen gezorgd waardoor wij teleurgesteld achterblijven en meer verliezen voor een dorp maken dan we hadden gehoopt. Verder werd er op zondag niet veel meer uitgevoerd op een enkel dorp winst van Alexander na.

Eenmaal de troepen zijn teruggekomen beslissen de wolven dat het een goed plan is om door te zetten en verder te gaan met het aanvallen van sense en te hopen dat er meer progressie kan worden geboekt. Vooral omdat er nog de nodige clears in leven zijn, er genoeg edels in dorpen staan te nietsnutten en omdat de wolven niks beters te doen hebben. Tot aan de dag van vandaag blijken de wolven nog wat achter de hand te hebben en blijven ze druk houden op sense. Het resultaat na deze dagen is vooral behaald in het noorden van deze oorlog waar vooral qui superstes mortiferum en Marshall Eriksen de grootste klappen hebben ontvangen. Na het navragen hoe deze resultaten zijn behaald gaf Mark Rutte aan het zich niet te herinneren, al geloof ik dat zelf niet. Het midden is vooral een recap battle gebleken tussen Torek en Jens waar Torek op dit moment de overhand heeft. Maar eerlijk is eerlijk zijn dit enkel statistieken vanaf het moment van de oorlogsverklaring.

Dat een oorlog de nodige troepen blijkt te kosten is ook weer terug te zien in de OD ranglijst waar Wolves en Sense gezamenlijk toch ook met 9 man vertegenwoordigd zijn in de top 11. Daarnaast staan de stammen op zowel rang #1 en #2 qua verslagen tegenstanders.
OD spelers.png
OD stammen.png

Ondertussen lijkt de rust wat meer wedergekeerd en zijn we erg benieuwd hoe deze oorlog zich zal gaan ontwikkelen de komende maand(en). Kunnen we een volgende massa terug verwachten van Sense? Of blijven de wolven en haar welpjes de druk behouden?

Als laatste toevoeging heb ik nog even de statistieken gepakt van de oorlog tot dusverre namens de oorlogsstatistieken (spoiler 1) en van de afgelopen maand, met daarin dus de massa van sense meegenomen.


Oorlogsstatistieken afgelopen week
Zijde 1:
Stammen: Sense2, Sense, Guard
Zijde 2:
Stammen: Paw, Wolves

Timeframe: Laatste week

Totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
10
Kant 2: 30
Verschil: 20Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
62,003
Kant 2: 156,673
Verschil: 94,670


Oorlogsstatistieken afgelopen maand
Zijde 1:
Stammen: Sense2, Sense, Guard
Zijde 2:
Stammen: Paw, Wolves

Timeframe: Laatste maand

Totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
17
Kant 2: 33
Verschil: 16Puntentotaal van totale overnames van de vijandige kant:

Kant 1:
98,667
Kant 2: 172,220
Verschil: 73,553

 
Reactiescore
137
Wat was de eerste massa dan? ;). Maar inderdaad ben benieuwd wat jullie er van maken. Have fun :) May the odds not be in your favor
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.241
Tijd voor een update? Ik hoorde geruchten dat .... de strijd gejoined is?
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.241
we kunnen stellen dat wolves gewonnen heeft nu sense nagenoeg leeg is op een paar na die nog moeten overstappen
 
Reactiescore
20
Dit komt voor mij wel als een verassing, ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken!