Clustercontest Classic

Hoe jij mee?


  • Totaal aantal stemmers
    15
Status
Niet open voor verdere reacties.

The Minion

Tribal Wars Team
Forum Mod


Hallo spammers,

Het is weer tijd om wat gezelligheid te creëren op het forum. Ik word wat moe dan dat moddergooien, al is het wel vermakelijk natuurlijk.
Hierbij presenteer ik met trots de Clustercontest van deze classic! Wie heeft het meest functionele en best gelegen cluster of presenteer zijn cluster het beste? Wie mag zichzelf na deze contest uitroepen tot de eigenaar van de beste cluster van héél deze classic? We zullen het in de komende weken gaan zien!

De voorwaarde voor deelnamen

Voor een succesvolle deelname dien je een kaartje te maken waarop jouw cluster goed zichtbaar is. Dit kaartje moet aan enkele eisen voldoen;

- Het kan onder anderen via deze site gemaakt worden via (klik)
- Op het kaartje moet je eigen cluster (in het geel), de cluster van je eigen stam (in het blauw) en je (directe) vijandelijke stam (in het rood) weergeven. Het markeren van andere spelers/stammen is toegestaan, maar niet verplicht!
- Je dient het 'inzoom niveau' op 200% te zetten en daarbij moet je ervoor zorgen dat je eigen cluster in zijn geheel zichtbaar is.
- Je dient de optie 'Alleen gemarkeerde' aan te vinken en de daarbij horende achtergrondkleur op zwart te houden.
- Je accountnaam dient vermeld te staan in je inzending.
- Het is toegestaan om een tekening/figuur van je cluster te maken, mits er ook een niet bewerkte afbeelding in de inzending staat.
- Met deelname sta je toe dat je spelersnaam tijdelijk wordt opgeslagen voor uitslag doeleinden

Wanneer je dit kaartje gemaakt hebt, kan die in dit topic gepost te worden. Het is altijd leuk om hierbij een toelichting te geven bij je cluster (waar je je cluster op vindt lijken, of je tevreden bent over je cluster, enzovoort...), maar dit is niet verplicht. Al wordt originaliteit wel wel beloond, met een originaliteitsprijs!

De Prijzen

- 1e prijs: 350 premium punten
- 2e prijs: 200 premium punten
- 3e prijs: 100 premium punten

- Originaliteitsprijs: 350 premium punten

De Jury

De jury zal bestaan uit circa 5 spelers, die niet actief zijn op deze wereld. Lees je dit nu toevallig en speel je niet op deze wereld, maar vind je het wel leuk om iets bij te dragen aan deze contest? Stuur dan even een PM naar mij (The Minion). De jury krijgt van mij het bestand in de bijlage opgestuurd om deze in te kunnen vullen.

De inhoud van dit bestand geeft tevens de beoordeling critica weer van deze contest.


Sponsoring

Vind je dit een leuk initiatief en wil je graag ook jouw steentje bijdragen? Dan kun je dit doen in de vorm van een donatie! Je kunt een zelfgekozen aantal premium punten overmaken naar het account The Minion (mijn account, waarmee ik uiteindelijk de prijzen uit zal reiken) en dan zal ik daarmee de prijzen verhogen.

Ik hoop dat er genoeg donaties gedaan komen, zodat de prijzenpot verhoogd en misschien zelfs uitgebreid kan worden.

Huidige sponsoren:
TWTeam: 500 premium punten
The Minion: 500 premium punten

Bedankt voor de bijdrages!

Tot Slot

Ik hoop dat er voldoende animo voor deze contest is. Niet iedereen leest dit topic en ik zou jullie daarom ook willen verzoeken om jullie stamgenoten in te lichten over deze wedstrijd. Een deze dagen komt er ook een IGM die we rondsturen. Op deze manier komen er meer deelnemers. Inspiratie voor wat origineels kan in dit (klik) topic opgedaan worden.


Uiterlijke Inzendingsdatum: woensdag 25 maart 23:59 (6 dagen van nu)
Uitslagen volgen daarna zo spoedig mogelijk.
Alvast bedankt voor jullie deelname en succes met het winnen van deze wedstrijd​
 
Ik hoe zeker mee
 
Account: Sagittarius.

1584638578454.png

Geel: Sagittarius.
Blauw: N00BS
Rood: Lions
Wit: Danny Archer (ook onderdeel van Lions)

1584641539649.png

Proclaimer: Deze post is puur komisch bedoeld. Het is niet onze bedoeling hier iemand mee uit te lachen of belachelijk te maken.

Hierbij presenteren wij (Sagittarius.) ons cluster. Dit prachtige meesterwerk wordt ook wel 'De lul van Classic 22' genoemd!
De oorlog tussen N00BS en Lions zal in de nabije toekomst van start gaan! Maar het is al duidelijk dat de verbaasde Danny Archer reeds flink op zijn knietjes gaat liggen voor ons.

De vorm van ons cluster is grappig genoeg compleet per ongeluk gevormd. Tot een paar dagen terug hadden we het nog niet eens door wat voor een vorm ons cluster begon te krijgen tot een van onze stamgenoten ons erop wees. Waar natuurlijk geweldig grappige gesprekken uit voortkwamen :p

Verder zijn wij zeer tevreden over ons cluster! De eikel is ons frontje met Lions, en de 2 ballen waarvan overigens 1 aanzienlijk groter lijkt dan de andere :oops: zijn mooie safe zones. De urinebuis noemen wij ook wel ons kanon waaruit we krachtige zaa... euh... aanvallen kunnen versturen.

Dit was dus ons prachtige cluster en hopelijk vinden jullie hem ook mooi!

Mvg,
Team Sagittarius
 
2 dickpicks en een trol inzending, succesvol contest..
 

The Minion

Tribal Wars Team
Forum Mod
2 dickpicks en een trol inzending, succesvol contest..
We gaan hem inderdaad schappen. 1 serieuze/fatsoenlijk inzending buiten de tijd is mijn inspanning niet waard. Helaas. Geen contesten meer deze classic denk ik zo.
 
Is alleen maar omdat het rode in van Noble op een dik Afrika lijkt zeker!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.