Casual 10 werd gewonnen door Crew

Reactiescore
2.496
Beste spelers,

in navolging van wereld 77 starten we vandaag ook Casual 10.

Deze wereld is bedoeld voor nieuwe spelers die het spel in een vereenvoudigde en beschermde omgeving willen leren. Deze bevat dan ook de basisinstellingen waarin een Community Manager weinig wijzigingen kan aanbrengen.

Deze spelwereld bevat alle laatste nieuwe spelinstellingen, exclusief de kerk. De volledige lijst met instellingen kan je hier vinden.

Deze spelwereld is bedoeld als een "leer"-wereld voor nieuwere spelers. Om misbruik tegen te gaan hebben we volgende zaken besloten in te voeren:

  • Vanaf Casual 10 zal enkelde laatste nieuwe wereld kunnen overstappen naar Casual 10. Alle andere werelden zullen overstappen naar Casual 9.
    • Vanaf de lancering van wereld 78 zal enkel wereld 78 overstappen naar Casual 10 en zal Wereld 77 overstappen worden naar Casual 9
  • Op Casual 10 is het gebruik van vlaggen gedeactiveerd.

We hopen hiermee tegemoet te komen aan de verzuchtingen van spelers omtrent de Causal.

Denk eraan dat deze spelwereld na verloop van tijd een normale wereld zal worden (net als alle andere casuals). Voor meer info kan je in-game terecht onder ranglijst -> Casual Eindspel

Het Casual 10 forum is tevens ook opgericht, feedback is daar zeker en vast welkom!

Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars.nl Team
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
2.496
Beste spelers,

Vanaf vandaag wijzigen we de overstapmogelijkheden en zullen alle spelers op alle werelden overstappen naar Casual 10.

Meer informatie over de casual (en wijzigingen daarop) kan je hier vinden.

Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars.nl Team
 
Reactiescore
2.496
Casual 10 gewonnen door Sailors of the Imperial Guard (Crew!)

Beste spelers,

Casual 10 komt ook tot zijn einde. Deze spannende wereld werd gewonnen door Crew. Ze wisten 79% van de wereld in hun bezit te nemen en te houden. Ze verzamelden in totaal 100 236 542 punten.

De top 3 spelers was als volgt:
  1. liquid
  2. Virtues of my Supremacy
  3. Lucifer aka the devil
Allemaal van dezelfde stam.

De top 3 krijgen respectievelijk 3000, 2000 en 1000 premium-punten ontvangen, alle andere spelers uit de winnende stam zullen 500 premium-punten bijgeschreven krijgen. Naast deze premium prijs zullen ze nooit vergeten worden binnen de TribalWars.nl community.

Community Manager's Note:
Deze wereld was reeds lange tijd in zijn eindfase. Hiermee concluderen we dat de testinstellingen die we hier bovenstaand aangekondigd hebben ook niet succesvol waren. Vanaf Casual 12 hanteren we dus een nieuwe aanpak.
Wat ons echter wel teleurstelt is dat temidden van de gehele boost-discussies er op deze wereld besloten is vanuit de rang 1 stam om de individuele verslagen tegenstanders rankings te gaan boosten. Dit om ervoor te zorgen dat enkel leden van de rang 1 stam bovenaan staan. Om dit te realiseren is er veelvuldig aan stamwisselingen gedaan en zijn er massaal aanvallen verstuurd naar elkaar.
We betreuren het dat er op deze manier "geboost" moet worden. In overleg met InnoGames is er daarin dan ook het volgende besloten:
  • De rankings voor de huidige wereld zullen niet aangepast worden.
  • De badges voor verdediger/Ondersteuner en Totaal zullen weggehaald worden van de respectievelijke spelersaccounts.
Je kan de ranglijsten hier (clicky) nogmaals nakijken. Deze link zal voor altijd beschikbaar blijven.

Nogmaals gefeliciteerd aan Crew!

Mocht je geïnteresseerd zijn over de volgende fases van de wereld (teruggave nog lopende Premium functies / Teruggave vlaggen) kan je terecht in dit forumtopic.

Met vriendelijke groeten,
Jouw
Tribal Wars team
 
Bovenaan