Calamus Incendium
Forum Personality 20/21
- Reactiescore
- 6.278
ik heb eens uit geldgebrek macaroni gekookt en alleen ketchup erbij gedaan
Culinair zatik heb eens uit geldgebrek macaroni gekookt en alleen ketchup erbij gedaan
Aziatisch tafelen.
Benodigheden. 5 euro en een appie in de buurt
Mijn favoriete gerecht?
Lekkerbekjes in de oven, aardappelkroketjes in de oven en een pannetje met diepvriesspinazie. Minimaal afwas, goedkoop, snel en lekker
Kip uit de oven met aardappeltjes uit de oven met groenten uit de oven.
Oh wat naar om te horen, stuur volgende keer even pm dan kan je mee eten.ik heb eens uit geldgebrek macaroni gekookt en alleen ketchup erbij gedaan
Altijd lekkerIk ga vanavond een pizza salami in de oven flikkeren en daar gooi ik nog eens extra jalapenos op.
Ik ga lekker smikkelen.
ik zweer bij een goeie portie schuddebuikjes
heerlijk!
Ik ga vanavond een pizza salami in de oven flikkeren en daar gooi ik nog eens extra jalapenos op.
Ik ga lekker smikkelen.
Ja dat is veeeeeeel lekkerder. Het probleem is inderdaad die korst, zo'n kant en klare korst met tomaten saus kost al aardig wat centjes, heb je 2 diepvries pizza's voor.Huisgemaakte pizza is ook altijd heerlijk en kost echt niet zoveel tijd. En maak je hem gewoon meteen hoe je hem wil!
Enige waar ik soms wat mee sukkel is de broodlaag/korst. Iemand hier goede suggesties voor?
Ja dat is veeeeeeel lekkerder. Het probleem is inderdaad die korst, zo'n kant en klare korst met tomaten saus kost al aardig wat centjes, heb je 2 diepvries pizza's voor.
Huisgemaakte pizza is ook altijd heerlijk en kost echt niet zoveel tijd. En maak je hem gewoon meteen hoe je hem wil!
Enige waar ik soms wat mee sukkel is de broodlaag/korst. Iemand hier goede suggesties voor?
Goeie tip! Dankjewel! Ik heb geen steen, maar idd eens proberen met de bakplaat voor te verwarmen. Ik leg de belegde korst er gebruikelijk gewoon op en recht de oven in.@poo
gebruik je een pizza steen? Bij gebrek hieraan kun je de bakplaat laten mee voorverwarmen, hierdoor wordt de (niet belegde korst) knapperig en reist het wat meer boven de pizza uit .
verder is het bloem/deeg ook erg belangrijk, probeer eens Italiaans pizza bloem type 00
Het kan twee kanten op... ofwel 'plakt' hij niet echt goed en krijg ik grote gaten onderin, ofwel is het echt een baksteen om te eten.Waar heb je moeite mee dan?
Goeie tip! Dankjewel! Ik heb geen steen, maar idd eens proberen met de bakplaat voor te verwarmen. Ik leg de belegde korst er gebruikelijk gewoon op en recht de oven in.
Het kan twee kanten op... ofwel 'plakt' hij niet echt goed en krijg ik grote gaten onderin, ofwel is het echt een baksteen om te eten.
Harhar. Ik heb een week zo moeten eten eind van de eerste maand dat ik op kamers zat. Geld was op en ging echt niet naar mn pa met het excuus ik heb alles opgezopen. 3 dagen macaroni en nog een dagje bij iemand meegeten.ik heb eens uit geldgebrek macaroni gekookt en alleen ketchup erbij gedaan