W73: Challenge Guaranteed, or Not?

Reactiescore
26
Hoe zit dat precies met die os regel na het wisselen van stam.
Ik kreeg de melding dat ik 3 dagen moest wachten voordat ik kon sturen.
Maar daadwerkelijk was het een paar uren minder, dan die 3 dagen.
 
Reactiescore
766
Hoe zit dat precies met die os regel na het wisselen van stam.
Ik kreeg de melding dat ik 3 dagen moest wachten voordat ik kon sturen.
Maar daadwerkelijk was het een paar uren minder, dan die 3 dagen.
Is tot op heden nog geen duidelijk antwoord op gegeven.
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.415
hoewel er is aangegeven dat het 3 dagen zou zijn, kijkt het puur naar de datum waarop gewisseld is, niet naar de tijd. door vlak voor 0:00 te wisselen kan je de tijd zelfs beperken tot 48uur
 
Reactiescore
766
hoewel er is aangegeven dat het 3 dagen zou zijn, kijkt het puur naar de datum waarop gewisseld is, niet naar de tijd. door vlak voor 0:00 te wisselen kan je de tijd zelfs beperken tot 48uur
In theorie dan zelfs 24 uur en 2 seconden ;)

Edit: Of moeten er dan volgens de TW-logica drie dagen verstreken zijn?
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.415
ben benieuwd hoe je het zou doen? in zeer theoretische situatie kan ik naar 47 uur gaan (wintertijd naar zomertijd, je skipt van 2uur naar 3uur, dus je dag duurt maar 23uur), maar 24 uur is onhaalbaar :p
 
Reactiescore
766
Bijvoorbeeld donderdag 9 april 23:59 te joinen, dan kan je zaterdag 11 april 00:01 alweer ondersteunen.
Maar zie mijn edit, weet niet precies hoe het TW-systeem hiernaar kijkt namelijk.
 
Reactiescore
766
9 + 3 = 12 dus 9 april 23:59 kun je dan om 12 april 00:01 os sturen
Precies ja, maar ik betwijfel dus of het zo werkt en tot op heden nog geen uitsluitsel over gekregen.
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.415
nee moeten idd 3 dagen verstreken zijn, hebben het al gehad dat 1 iemand na 48 uur kon sturen (joinde net voor 0:00) maar dat iemand die net erna joinde (om 3 uur) nog niet kon sturen, dus die moest 69 uur wachten
 
Reactiescore
766
nee moeten idd 3 dagen verstreken zijn, hebben het al gehad dat 1 iemand na 48 uur kon sturen (joinde net voor 0:00) maar dat iemand die net erna joinde (om 3 uur) nog niet kon sturen, dus die moest 69 uur wachten
Is toch weer puur ongezond. Wij zijn daardoor ook doodgelopen op OS, omdat er ineens os verstuurd kon worden na 48/50 uur in plaats van na 72 uur.
 
Reactiescore
26
apr 06
14:55
Grommie. is tot de stam toegetreden.
apr 06
14:54
Grommie. is door KBuut uitgenodigd.


Ik had gisteren, de 8e, mijn naam veranderd naar Grommie.
Om 10uur kon ik geen os sturen, na 12 uur wel.
En in de tussentijd had ik mijn naam veranderd.
We hebben elkaar nog geen os gestuurd, maar toch.
 
Reactiescore
3.457
Hm jammer dat je dit zo ervaart. De voornaamste insteek van de premade is eigenlijk juist om het bescheiden en klein te houden. De premade zal echt niet uit de volle twaalf accounts gaan bestaan, eerder de helft daarvan. Daarbij zullen er geen praktijken voorkomen zoals op wereld 71 waarbij er gebruik gemaakt gaat worden van vele tientallen boost/hulp accounts, in tegendeel. Tevens zullen we terughoudend zijn met rekruteren en diplomatie
We zijn er ingestonken jongens!

giphy.gif
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Waar denk je dit op te baseren? Dit is de zevende en laatste keer dat ik leiding zal geven. Tot dusver verloor ik als leiding geen enkele wereld en startte mijn stammen op geen enkele wereld een katapultoorlog. Toch even wat specifieke informatie voordat een slimpie denkt dat ik dingen bewust achterwege laat:
- In al die jaren hebben we één keer een overduidelijke stabber (met goedkeuring van alle partijen op de wereld) op grote afstand gestraft met overmatig katapulteren.
- Als stam stabben is nooit gebeurd, zelfs geen discussie over geweest. Wel heeft een enkeling uit een van mijn stammen een stab begaan, deze zijn zonder uitzonderingen ten alle tijden uit de alliantie verwijderd en van de wereld geedeld op kort termijn.

Je kunt roepen wat je wilt; mijn record is clean en ik ben voornemens om dat zo te houden. We voeren een intern beleid. Dit beleid bevat regels en de consequenties voor het breken van die regels staan al lang vast. Een consequentie van meermaals foutief clusterfucken is bijvoorbeeld een verwijdering uit de stam. Men kan mij een ontzettende lul vinden, daar hebben ze helemaal geen ongelijk in, maar ik ben wel transparant, eerlijk en consequent.

Hoe zit dit precies Roald?
 

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.789
Graag breng ik even alle discussie samen in dit topic, want in vijf topics hetzelfde bespreken is niet zo nodig. Dit zal het enige topic zijn waar ik posts ga beantwoorden.

9g4iprv.png
- Lezen van linksboven naar rechtsonder


Wat een verrassing dat je al onze 'privégesprekken' waarvan jij wilde dat ik er niets over ging delen het AF op gooit wanneer het jou uit komt. Ik heb gisteren uitgebreid met je (gequitte) co-speler gesproken. Hij verweet mij dat de deur naar Amen/Swift nooit opengestaan zou hebben en dat ik slechts die schijn gewekt zou hebben. Hij baseerde zich volledig om hetgeen hij van jou doorkreeg. Echter noem jij dit één grote rekruteerpoging? Strookt ook niet echt met de screens onder in mijn post.

Hoedanook, Wow Who ging niet in op de mogelijkheid om te solliciteren waarbij ik zou lobbyen voor een positieve uitslag - dit was namelijk het enige wat ik jullie aangeboden heb. Ook dan was de slagingskans gering aangezien er vier accounts resoluut tegen de komst van jou als persoon waren - aangezien je bekend staat als Justinstabs en zij een verleden met je hadden o.i.d.. Ook toen jullie zeiden dat jullie er niet in wilde zei ik al dat zoiets nooit een definitieve 'nee' is omwille van dynamische werelden - sluit ik vrijwel nooit iets volledig uit. Een poosje later solliciteerde je wel (of nouja; je wilde je ook wel aanbieden als een soort OP-MB die edels kon strooien en wat dorpen zou afgeven), maar je kreeg geen enkele positieve stem - dus toen kreeg je de 'nee' terug.

Verder kort over jouw screens:
- De bovenste 5 zijn één gesprek van maar liefst 10 minuten
- De middelste 5 en de eerste linksonder gaan over het sluiten van een tijdelijke nap tussen Wow Who en Collationem, helemaal niet over het rekruteren van Wow Who. De nap ging gepaard met onderlinge edellijnen. Het enige valide stukje daar is dat ik zeg dat als je je aan die edellijnen gaat houden je in ieder geval een aantrekkelijkere ligging heb voor de stam en daarmee je kansen toenemen. Is dat een leugen? Is dat een ''rekruteerpoging''? Integendeel; de interesse kwam vanuit jullie (wat ik ook aantoon in de screens hieronder).
- De onderste 5 gaan niet over het rekruteren van Wow Who maar over jullie nee. Echter ben je 'vergeten' om toe te voegen dat ik daar later gewoon nog op terug kwam - zoals hieronder ook te zien.

cj12vdmnilwz.png


^ De eerste keer dat er contact is over joinen of wat dan ook, waar jij het initiatief neemt; niet ik. Ook hier ben ik gewoon eerlijk over je kansen - dat ze niet zo groot zijn in de huidige situatie.

hm5c7cx1.png


^ Ook hier weer eerlijk over je kansen en zoals altijd gezegd dat je het gewone rekruteringsproces zou moeten doorlopen en waarbij ik ook zeg dat je een sollicitatie moet schrijven. Je stelt zelf de vraag wanneer je zou kunnen joinen.

mjjpaz.png


^ Dan had je beter moeten opletten eerder Justin.

v0edm46z.png


^ Vlak nadat je zelf nee zei en vervolgens suggereerde dat je kansen verkeken zouden zijn, definitief. Waar ik het niet mee eens was, aangezien ik vrijwel nooit definitief nee zeg.

nejp2rbgvz74.png


^ Daar merk ik weinig van.




Goed dat je deze er even bij pakt; wil je ook toelichten welke regel overtreden zou zijn? Dat het beoogde ledenaantal is overschreden dat is al vaker besproken en kraakhelder, dat zal niet de reden zijn dat je dit hier post. Katapulteren heeft niet plaatsgevonden noch hebben we iemand nu in de stam gelaten voor een betere positie. Ik veronderstel dus dat je dit post omwille van CF's. En dan kan ik heel simpel zeggen dat dit geen clusterfucks zijn, aangezien de zogenaamde gedupeerden ervan wisten en ervoor kozen. Ik teken de dorpjes wel even in voor je.

cz1fqui9ne.png

mn89pl.png


Het betreft hier uiteraard de 2 gele dorpen (tot dusver) onderin van Naad. Zowel Naad, Man0war en Itsnelis voelen zich genaaid en voorgelogen door Wow Who (naar eigen zeggen) en hebben hun diensten en dorpen aangeboden. Ik vind het onzin om erover te liegen en de schijn op te wekken dat we ervoor gevochten zouden hebben. Naad is gewoon een intern, man0war ook. Mijn vraag aan jou Inge: Wie clusterfuck ik precies met deze dorpen als je weet dat Naad ze zelf afgeeft en Itsnelis dat meer dan prima vind? De vlieger: ''je clusterfucked Boom!!! gaat niet op, aangezien de leden wiens dorpen/cluster het betreft hebben ingestemd.

Hoe zit dit precies Roald?

Ik veronderstel dat jij ook doelt op het ''clusterfucken'' wat dus eigenlijk het internen van een paar dorpen is waarbij alle mensen die ''geclusterfucked'' worden ermee ingestemd hebben.

Nog even in het algemeen; want ik zie Serenity en Kyuka het nu prima doen, door het hier gewoon te vragen. Echter vernam ik ook dat er in de wereldchat (waar ik zeker niet in ga zitten) al direct beschuldigd werd van clusterfucken alsook enkele AF'ers terwijl daar gewoon geen sprake van is. Men doet wel eens belerend met: 'je zou eerst de andere kant moeten horen voordat je een oordeel kan vellen' dit gaat ook voor deze personen op in dit geval. Als er nog meer zaken zijn waar men een antwoord op zou willen hebben, just ask.

Kleine edit/toevoeging: Het kan tot morgenmiddag duren voordat ik tot een volgende reactie kom. Ik heb mijn eerste lectures al geskipped om dit te kunnen posten en mijn agenda van vandaag laat het niet toe om nog meer tijd hieraan te besteden vandaag. Vanavond gewoon huisavond en temptation island, dus ook dan bezet - sorry.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.647
Graag breng ik even alle discussie samen in dit topic, want in vijf topics hetzelfde bespreken is niet zo nodig. Dit zal het enige topic zijn waar ik posts ga beantwoorden.




Wat een verrassing dat je al onze 'privégesprekken' waarvan jij wilde dat ik er niets over ging delen het AF op gooit wanneer het jou uit komt. Ik heb gisteren uitgebreid met je (gequitte) co-speler gesproken. Hij verweet mij dat de deur naar Amen/Swift nooit opengestaan zou hebben en dat ik slechts die schijn gewekt zou hebben. Hij baseerde zich volledig om hetgeen hij van jou doorkreeg. Echter noem jij dit één grote rekruteerpoging? Strookt ook niet echt met de screens onder in mijn post.

Hoedanook, Wow Who ging niet in op de mogelijkheid om te solliciteren waarbij ik zou lobbyen voor een positieve uitslag - dit was namelijk het enige wat ik jullie aangeboden heb. Ook dan was de slagingskans gering aangezien er vier accounts resoluut tegen de komst van jou als persoon waren - aangezien je bekend staat als Justinstabs en zij een verleden met je hadden o.i.d.. Ook toen jullie zeiden dat jullie er niet in wilde zei ik al dat zoiets nooit een definitieve 'nee' is omwille van dynamische werelden - sluit ik vrijwel nooit iets volledig uit. Een poosje later solliciteerde je wel (of nouja; je wilde je ook wel aanbieden als een soort OP-MB die edels kon strooien en wat dorpen zou afgeven), maar je kreeg geen enkele positieve stem - dus toen kreeg je de 'nee' terug.

Verder kort over jouw screens:
- De bovenste 5 zijn één gesprek van maar liefst 10 minuten
- De middelste 5 en de eerste linksonder gaan over het sluiten van een tijdelijke nap tussen Wow Who en Collationem, helemaal niet over het rekruteren van Wow Who. De nap ging gepaard met onderlinge edellijnen. Het enige valide stukje daar is dat ik zeg dat als je je aan die edellijnen gaat houden je in ieder geval een aantrekkelijkere ligging heb voor de stam en daarmee je kansen toenemen. Is dat een leugen? Is dat een ''rekruteerpoging''? Integendeel; de interesse kwam vanuit jullie (wat ik ook aantoon in de screens hieronder).
- De onderste 5 gaan niet over het rekruteren van Wow Who maar over jullie nee. Echter ben je 'vergeten' om toe te voegen dat ik daar later gewoon nog op terug kwam - zoals hieronder ook te zien.

cj12vdmnilwz.png


^ De eerste keer dat er contact is over joinen of wat dan ook, waar jij het initiatief neemt; niet ik. Ook hier ben ik gewoon eerlijk over je kansen - dat ze niet zo groot zijn in de huidige situatie.

hm5c7cx1.png


^ Ook hier weer eerlijk over je kansen en zoals altijd gezegd dat je het gewone rekruteringsproces zou moeten doorlopen en waarbij ik ook zeg dat je een sollicitatie moet schrijven. Je stelt zelf de vraag wanneer je zou kunnen joinen.

mjjpaz.png


^ Dan had je beter moeten opletten eerder Justin.

v0edm46z.png


^ Vlak nadat je zelf nee zei en vervolgens suggereerde dat je kansen verkeken zouden zijn, definitief. Waar ik het niet mee eens was, aangezien ik vrijwel nooit definitief nee zeg.

nejp2rbgvz74.png


^ Daar merk ik weinig van.





Goed dat je deze er even bij pakt; wil je ook toelichten welke regel overtreden zou zijn? Dat het beoogde ledenaantal is overschreden dat is al vaker besproken en kraakhelder, dat zal niet de reden zijn dat je dit hier post. Katapulteren heeft niet plaatsgevonden noch hebben we iemand nu in de stam gelaten voor een betere positie. Ik veronderstel dus dat je dit post omwille van CF's. En dan kan ik heel simpel zeggen dat dit geen clusterfucks zijn, aangezien de zogenaamde gedupeerden ervan wisten en ervoor kozen. Ik teken de dorpjes wel even in voor je.

cz1fqui9ne.png

mn89pl.png


Het betreft hier uiteraard de 2 gele dorpen (tot dusver) onderin van Naad. Zowel Naad, Man0war en Itsnelis voelen zich genaaid en voorgelogen door Wow Who (naar eigen zeggen) en hebben hun diensten en dorpen aangeboden. Ik vind het onzin om erover te liegen en de schijn op te wekken dat we ervoor gevochten zouden hebben. Naad is gewoon een intern, man0war ook. Mijn vraag aan jou Inge: Wie clusterfuck ik precies met deze dorpen als je weet dat Naad ze zelf afgeeft en Itsnelis dat meer dan prima vind? De vlieger: ''je clusterfucked Boom!!! gaat niet op, aangezien de leden wiens dorpen/cluster het betreft hebben ingestemd.



Ik veronderstel dat jij ook doelt op het ''clusterfucken'' wat dus eigenlijk het internen van een paar dorpen is waarbij alle mensen die ''geclusterfucked'' worden ermee ingestemd hebben.

Nog even in het algemeen; want ik zie Serenity en Kyuka het nu prima doen, door het hier gewoon te vragen. Echter vernam ik ook dat er in de wereldchat (waar ik zeker niet in ga zitten) al direct beschuldigd werd van clusterfucken alsook enkele AF'ers terwijl daar gewoon geen sprake van is. Men doet wel eens belerend met: 'je zou eerst de andere kant moeten horen voordat je een oordeel kan vellen' dit gaat ook voor deze personen op in dit geval. Als er nog meer zaken zijn waar men een antwoord op zou willen hebben, just ask.

Kleine edit/toevoeging: Het kan tot morgenmiddag duren voordat ik tot een volgende reactie kom. Ik heb mijn eerste lectures al geskipped om dit te kunnen posten en mijn agenda van vandaag laat het niet toe om nog meer tijd hieraan te besteden vandaag. Vanavond gewoon huisavond en temptation island, dus ook dan bezet - sorry.

Vast bewijs van je instemming van Its? Die zegt hier namelijk van niks te weten.

Rest reageer ik straks op computer op
 
Bovenaan