Het einde van Wereld 45!?

DeletedUser77435

Guest
Kort en kracht uitgeled, een wereld wat na 2 jaar op zijn einde aankomt, veel werk , emoties , gezelligheid en uiteraard wat haat ,
hoop toch dat iedereen het weer goed zal vinden met de vijanden en dat beetje respect kan terug krijgen,
zou ook fijn zijn om al die discussies hier achter te laten om deze post in zijn waarde achter te laten en verdere meningsverschillen in een privé gesprek te behandelen.
 

DeletedUser75763

Guest
Hora doet wel gewoon wat ze zeggen. Namelijk op delete gaan :)

Houdoe en bedankt aan allen
 

DeletedUser77435

Guest
naar mijn mate als m!lf ook beetje respect hiervoor had, dan gingen ze ook op delete en zal er geen winnaar zijn , en is er teminste iets legendarisch gebeurd op deze wereld.
 

DeletedUser75763

Guest
naar mijn mate als m!lf ook beetje respect hiervoor had, dan gingen ze ook op delete en zal er geen winnaar zijn , en is er teminste iets legendarisch gebeurd op deze wereld.

Zou inderdaad een stunt zijn. Zie het zelf echter niet gebeuren omdat er een aantal mensen liever een wereldwinst op hun naam hebben staan:D

Aantal mensen uit Milf waar ik het prima mee kan vinden, die respectvol zijn geweest die ik wil feliciteren. De rest mag trots zijn op hun wereldwinst en hoop dat ze in rl wel normaal zijn.

Matthew? Rooie... wat praat je?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser76513

Guest
Alle MILFJES op een rij,

Laten we er nog is effe een hitsig laatste dagje van maken. Iedere MILF speler mag 1 foto neerzetten van een ontzettend lekkere milf. De speler die een foto post van de lekkerste milf krijgt van mij 200 gratis PP. De speler met de foto van de lelijkste milf krijgt alle kata clears van HORA op zn koker.

Eindtijd 12:00 08-06-2016
 

DeletedUser76528

Guest
Alle MILFJES op een rij,

Laten we er nog is effe een hitsig laatste dagje van maken. Iedere MILF speler mag 1 foto neerzetten van een ontzettend lekkere milf. De speler die een foto post van de lekkerste milf krijgt van mij 200 gratis PP. De speler met de foto van de lelijkste milf krijgt alle kata clears van HORA op zn koker.

Eindtijd 12:00 08-06-2016

Wat ben jij een baas! :')
 

DeletedUser76136

Guest
Zoals ik van je gewend ben weer een prachtige post Aldo, ga je verhaaltjes, weekbladen en gezeur heel erg missen.
W45 was voor mij een leuke wereld, nog nooit een stam met zo'n goede band gezien. Ook geleerd dat je goede vrienden kan worden met mensen die je in het begin niet kan uit staan. Kortom veel geleerd en genoten.

Kenneth
 
Reactiescore
735
Houdoe slappe aftrekseltjes, van jullie zou ik nog geen laf stijfje krijgen, dus de komende maand maar investeren in mijn vriendin ipv in Milfjes dan kom ik nog aan mijn trekken, kallem an en natuurlijk #beproud

Xxxx
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Om maar eens te beginnen wil ik Aldo een compliment geven voor zijn posts, weer heerlijk en kwalitatief hoog leesvoer. Ik kijk er nu al naar uit om je binnenkort in de tweede kamer aan het werk te zien, de VVD zal je zeker kunnen gebruiken! Toch wil ik ook een stukje schrijven vanaf mijn account, YOLO zal later nog wel komen via mij (of via een ander). Vooraf wil ik zeggen dat ook ik niet heilig ben en fouten heb gemaakt, dat zal ik ook eerlijk toegeven.

Wereld 45 vanuit aZemmel
aZemmel, een rimmer die uit verveling in de toetsweek gestart is en is uitgegroeid tot wellicht wel een van de meest besproken accounts van Wereld 45. Hierdoor voel ik mij genoodzaakt ook het een ander te schrijven en uit te leggen. Daar is het nu al tijd voor geworden lijkt me en is wellicht wel interesse naar (of sla ik de plank volledig mis ;$)?

Het Devo-YOLO drama
Iets wat ik hoop nooit meer mee te maken, shit wat voelde ik mij slecht deze tijden. Nooit gedacht dat een online spel je zo bezig kan houden als toentertijd. Uren per dag zat ik ermee in mijn hoofd, wat moesten we nou doen? Wat was het beste voor ons account? Waar wilde wij (Rutger en ik) naar toe? Op dit punt besefte ik pas hoe verslavend deze game is, hoe erg je erdoor geobsedeerd kan raken. Na lang piekeren waarschijnlijk de meest idiote actie uitgehaald die er maar mogelijk was. Shit zeg, wat heb ik me hier in mijzelf vergist en wat heb ik de boel hier opgefockt.

De switch in het begin is al helemaal idioot, puur door een lullig pmtje van SH mezelf van mijn pad laten brengen en binnen enkel minuten toch voor Devo gekozen. Terwijl ik zo zeker was van mijn keuze, wat bezielde me denk ik zo achteraf. Echter is hier wel een ding heel duidelijk geworden en iets wat soms vergeten wordt : Achter elke speler zit een persoon met emoties, iemand die fouten kan maken en niet als een machine werkt.

Dat brengt me tot de terugkeer naar YOLO, ik had schuldgevoelens en voelde me kut. Ik heb de jongens genaaid waarmee ik het zo goed kon vinden, eigenlijk mijn eigen vrienden. Iets wat ik me toen pas inzag, een Daniël of Thomas heb ik gewoon keihard teleurgesteld en laten zitten.. Terwijl ik het zo goed met ze kon vinden? Waar was ik mee bezig? Hierop besloot ik terug te keren naar waar ik direct al voor had moeten kiezen : YOLO. Ik voelde me schuldig en wilde met de mensen spelen waarmee ik het het beste kon vinden, gewoon YOLO. Een stam met een paar hechte vrienden, klein en lekker compact, een stam waarmee ik een geweldige tijd zou gaan beleven.

Mijn tijd als boegbeeld in YOLO
Boegbeeld, kan ik me zo noemen? Een beetje wel toch hoop ik? Veel tijd en aandacht heb ik gegeven aan YOLO, er kon nog veel verbeterd worden en ik was gemotiveerd tot de max. Ik wilde er wat van maken, onszelf bewijzen en vooral veel lol maken. Daartoe heb ik veel keuzes gemaakt en vaak gekeken wat er verbeterd kon worden. Dat brengt ons tot het volgende :

Legend of Nuru en Watashi, twee spelers die buiten de boot leken te vallen en als intern leken voor ERROR. Hier pakte ik mijn kans, ik kon gewoon simpelweg mijn eigen front en dat van geheel YOLO zoveel beter maken door Nuru hierheen te halen. Voor mij een compleet logische keuze, Nuru moest komen! Ik kan het goed vinden met de bespelers en ik zou er alles aan doen om Nuru hier een goed draaiend account te maken. Echter kreeg ik zoveel haat over me heen hierdoor en moest ik volgens een Axel zelfs op de stablist. Hoezo? Omdat ik het spel speelde? Hier moet volgens mij een grens getrokken worden, dit is namelijk geen stabben. Dit is puur je stam versterken, een buitenkansje meenemen, iets wat elke stamleider zou willen en zou proberen te verwezenlijken. Tuurlijk er zijn nettere dingen, maar is Feyenoord nu een stabclub omdat ze Kenneth Vermeer aangetrokken hebben? Dat hoort bij de game jongens.

Hoe Wereld 45 geëindigd is
Jammer, dat is het, niet meer of minder. Waarom hebben we het allemaal zo voor onszelf verpest? Waarom hebben we al die revanchegevoelens constant gehad en waarom hebben we zoveel gebitcht en gehaat op elkaar. Wereld 45 is altijd al een wereld geweest waarbij meer strijd op het AF geleverd is dan in-game. Zonde, waar was het allemaal voor nodig?
Waarom constant die haat richting vijanden, komop jongens. We hebben elkaar nodig, zonder vijanden bestaat er geen Tribalwars. Heb wat respect naar elkaar, wees sportief en maak er samen met je stam en vijanden gewoon een toptijd van. Daar spelen we Tribalwars voor, om te genieten en om vrienden te maken. Mensen waarvan je kan leren en die je kunnen helpen als je het moeilijk hebt. Tribalwars is zoveel meer dan een paar bijlstrijders en farmende paarden.

Waarom heeft MILF de wereld zo geëindigd? Waarom hebben ze die strijd niet laten komen? Die strijd waarvoor we allemaal Tribalwars spelen? Want zeg nou zelf jongens, we spelen dit spel allemaal om plezier te maken? Het is toch zonde van alle geïnvesteerde tijd? Hadden een Fissie en Naevius nou niet samen willen knallen? Twee jongens die vanaf het begin samen spelen, die hadden toch elkaar een virtuele high-five willen geven en trots op elkaar en zichzelf willen zijn met wat ze bereikt hebben? Dat is toch zonde jongens? Dat er geen eer behaald is? Niemand heeft zichzelf kunnen bewijzen en kunnen laten zien wat voor speler hij is, iets waarvoor we toch allemaal spelen. Voor de oorlog, om vrienden te maken en vooral om plezier te hebben? Waarom heeft een MILF dit nou niet gedaan, waarom moest de wereld zo eindigen?

Maar jongens, laten we eerlijk blijven. Ook wij van YOLO hebben ons misdragen, moesten wij nou echt zo extreem profiteren van die SH stab? Konden we nou niet wat meer begrip voor MILF tonen en eens ons van onze beste kant laten zien? Tuurlijk, ik heb hier ook schuld aan en voel mij dan ook schuldig. Ik had veel meer in kunnen grijpen en eerder op kunnen staan in deze situatie, waarvoor mijn excuses. Maar boys van YOLO (en natuurlijk ook Hora), wat had ik graag met jullie aan mijn zij op het echte strijdveld willen staan. Wat had ik dat graag gehad, helaas zal dat niet meer gebeuren.

Wat ik nog wil zeggen om af te sluiten
Zonde, dat is het. Waarom hebben we het zo voor onszelf en elkaar verpest. Konden we dit nou niet voorkomen? Ik hoop dat we hier allemaal van leren en dit nooit meer voor laten komen. Verder wil ik nog mijn excuses aanbieden richting elke tegenstander die ik onjuist bejegend heb, ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven. Het moet toch zo zijn dat als ik jullie in het echt zie we samen gewoon een biertje kunnen drinken en een gesprek kunnen voeren. Laten we nou eerlijk zijn, eigenlijk zijn we allemaal mensen die de zelfde hobby hebben toch? Laat die revanchegevoelens dan eens thuis en maak er samen wat van in de toekomst.
 
Reactiescore
735
Om maar eens te beginnen wil ik Aldo een compliment geven voor zijn posts, weer heerlijk en kwalitatief hoog leesvoer. Ik kijk er nu al naar uit om je binnenkort in de tweede kamer aan het werk te zien, de VVD zal je zeker kunnen gebruiken! Toch wil ik ook een stukje schrijven vanaf mijn account, YOLO zal later nog wel komen via mij (of via een ander). Vooraf wil ik zeggen dat ook ik niet heilig ben en fouten heb gemaakt, dat zal ik ook eerlijk toegeven.

Wereld 45 vanuit aZemmel
aZemmel, een rimmer die uit verveling in de toetsweek gestart is en is uitgegroeid tot wellicht wel een van de meest besproken accounts van Wereld 45. Hierdoor voel ik mij genoodzaakt ook het een ander te schrijven en uit te leggen. Daar is het nu al tijd voor geworden lijkt me en is wellicht wel interesse naar (of sla ik de plank volledig mis ;$)?

Het Devo-YOLO drama
Iets wat ik hoop nooit meer mee te maken, shit wat voelde ik mij slecht deze tijden. Nooit gedacht dat een online spel je zo bezig kan houden als toentertijd. Uren per dag zat ik ermee in mijn hoofd, wat moesten we nou doen? Wat was het beste voor ons account? Waar wilde wij (Rutger en ik) naar toe? Op dit punt besefte ik pas hoe verslavend deze game is, hoe erg je erdoor geobsedeerd kan raken. Na lang piekeren waarschijnlijk de meest idiote actie uitgehaald die er maar mogelijk was. Shit zeg, wat heb ik me hier in mijzelf vergist en wat heb ik de boel hier opgefockt.

De switch in het begin is al helemaal idioot, puur door een lullig pmtje van SH mezelf van mijn pad laten brengen en binnen enkel minuten toch voor Devo gekozen. Terwijl ik zo zeker was van mijn keuze, wat bezielde me denk ik zo achteraf. Echter is hier wel een ding heel duidelijk geworden en iets wat soms vergeten wordt : Achter elke speler zit een persoon met emoties, iemand die fouten kan maken en niet als een machine werkt.

Dat brengt me tot de terugkeer naar YOLO, ik had schuldgevoelens en voelde me kut. Ik heb de jongens genaaid waarmee ik het zo goed kon vinden, eigenlijk mijn eigen vrienden. Iets wat ik me toen pas inzag, een Daniël of Thomas heb ik gewoon keihard teleurgesteld en laten zitten.. Terwijl ik het zo goed met ze kon vinden? Waar was ik mee bezig? Hierop besloot ik terug te keren naar waar ik direct al voor had moeten kiezen : YOLO. Ik voelde me schuldig en wilde met de mensen spelen waarmee ik het het beste kon vinden, gewoon YOLO. Een stam met een paar hechte vrienden, klein en lekker compact, een stam waarmee ik een geweldige tijd zou gaan beleven.

Mijn tijd als boegbeeld in YOLO
Boegbeeld, kan ik me zo noemen? Een beetje wel toch hoop ik? Veel tijd en aandacht heb ik gegeven aan YOLO, er kon nog veel verbeterd worden en ik was gemotiveerd tot de max. Ik wilde er wat van maken, onszelf bewijzen en vooral veel lol maken. Daartoe heb ik veel keuzes gemaakt en vaak gekeken wat er verbeterd kon worden. Dat brengt ons tot het volgende :

Legend of Nuru en Watashi, twee spelers die buiten de boot leken te vallen en als intern leken voor ERROR. Hier pakte ik mijn kans, ik kon gewoon simpelweg mijn eigen front en dat van geheel YOLO zoveel beter maken door Nuru hierheen te halen. Voor mij een compleet logische keuze, Nuru moest komen! Ik kan het goed vinden met de bespelers en ik zou er alles aan doen om Nuru hier een goed draaiend account te maken. Echter kreeg ik zoveel haat over me heen hierdoor en moest ik volgens een Axel zelfs op de stablist. Hoezo? Omdat ik het spel speelde? Hier moet volgens mij een grens getrokken worden, dit is namelijk geen stabben. Dit is puur je stam versterken, een buitenkansje meenemen, iets wat elke stamleider zou willen en zou proberen te verwezenlijken. Tuurlijk er zijn nettere dingen, maar is Feyenoord nu een stabclub omdat ze Kenneth Vermeer aangetrokken hebben? Dat hoort bij de game jongens.

Hoe Wereld 45 geëindigd is
Jammer, dat is het, niet meer of minder. Waarom hebben we het allemaal zo voor onszelf verpest? Waarom hebben we al die revanchegevoelens constant gehad en waarom hebben we zoveel gebitcht en gehaat op elkaar. Wereld 45 is altijd al een wereld geweest waarbij meer strijd op het AF geleverd is dan in-game. Zonde, waar was het allemaal voor nodig?
Waarom constant die haat richting vijanden, komop jongens. We hebben elkaar nodig, zonder vijanden bestaat er geen Tribalwars. Heb wat respect naar elkaar, wees sportief en maak er samen met je stam en vijanden gewoon een toptijd van. Daar spelen we Tribalwars voor, om te genieten en om vrienden te maken. Mensen waarvan je kan leren en die je kunnen helpen als je het moeilijk hebt. Tribalwars is zoveel meer dan een paar bijlstrijders en farmende paarden.

Waarom heeft MILF de wereld zo geëindigd? Waarom hebben ze die strijd niet laten komen? Die strijd waarvoor we allemaal Tribalwars spelen? Want zeg nou zelf jongens, we spelen dit spel allemaal om plezier te maken? Het is toch zonde van alle geïnvesteerde tijd? Hadden een Fissie en Naevius nou niet samen willen knallen? Twee jongens die vanaf het begin samen spelen, die hadden toch elkaar een virtuele high-five willen geven en trots op elkaar en zichzelf willen zijn met wat ze bereikt hebben? Dat is toch zonde jongens? Dat er geen eer behaald is? Niemand heeft zichzelf kunnen bewijzen en kunnen laten zien wat voor speler hij is, iets waarvoor we toch allemaal spelen. Voor de oorlog, om vrienden te maken en vooral om plezier te hebben? Waarom heeft een MILF dit nou niet gedaan, waarom moest de wereld zo eindigen?

Maar jongens, laten we eerlijk blijven. Ook wij van YOLO hebben ons misdragen, moesten wij nou echt zo extreem profiteren van die SH stab? Konden we nou niet wat meer begrip voor MILF tonen en eens ons van onze beste kant laten zien? Tuurlijk, ik heb hier ook schuld aan en voel mij dan ook schuldig. Ik had veel meer in kunnen grijpen en eerder op kunnen staan in deze situatie, waarvoor mijn excuses. Maar boys van YOLO (en natuurlijk ook Hora), wat had ik graag met jullie aan mijn zij op het echte strijdveld willen staan. Wat had ik dat graag gehad, helaas zal dat niet meer gebeuren.

Wat ik nog wil zeggen om af te sluiten
Zonde, dat is het. Waarom hebben we het zo voor onszelf en elkaar verpest. Konden we dit nou niet voorkomen? Ik hoop dat we hier allemaal van leren en dit nooit meer voor laten komen. Verder wil ik nog mijn excuses aanbieden richting elke tegenstander die ik onjuist bejegend heb, ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven. Het moet toch zo zijn dat als ik jullie in het echt zie we samen gewoon een biertje kunnen drinken en een gesprek kunnen voeren. Laten we nou eerlijk zijn, eigenlijk zijn we allemaal mensen die de zelfde hobby hebben toch? Laat die revanchegevoelens dan eens thuis en maak er samen wat van in de toekomst.

Wat ben je pussy geworden Melvin:D
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Wat ben je pussy geworden Melvin:D

Heb me gewoon eens wat vragen gesteld en de situatie gerelativeerd, hopelijk doen andere dat ook eens.
Geen nuttigere bijdrage? ;)
 

DeletedUser75974

Guest
Uiteindelijk mooie post maar dit is enkel het afschuiven van jullie schuld imo.
Het illegale script stond in JULLIE snellijst, dus als je iemand moet veroordelen, kijk dan eerst naar jezelf.
Of de ban overdreven is, laat in het midden.

We hadden de lol en motivatie terug, en stevende op de winst af. Tot de bans vielen. Alle tijd, alle vreugde, alle plezier, alle winnende kaarten, vielen allemaal weg. Jammer, ik had de wereld graag gewonnen. En al zou ik hem verliezen, wou ik verliezen in strijd. Niet op deze manier.
.

Niet overdrijven please.

Verder veel succes gewenst in RL :)
 
Reactiescore
2.303
Uiteindelijk mooie post maar dit is enkel het afschuiven van jullie schuld imo.
Het illegale script stond in JULLIE snellijst, dus als je iemand moet veroordelen, kijk dan eerst naar jezelf.
Of de ban overdreven is, laat in het midden.



Niet overdrijven please.

Verder veel succes gewenst in RL :)

Kan je begrijpend lezen knul?
Aldo wees er duidelijk op dat het niet alleen MILFS schuld was.
 

DeletedUser42600

Guest
Jammer was na een 2 a 3 weken er niet echt online te zijn geweest weer terug vol moed en zin om yolo en hora aan te vallen maar dat is dus al niet meer nodig :(
 

DeletedUser75974

Guest
Kan je begrijpend lezen knul?
Aldo wees er duidelijk op dat het niet alleen MILFS schuld was.

Kan ik zeker en vast, maar als ik tussen de lijnen lees, kom ik tot de constatatie dat hij eigenlijk voor 90% afschuift op MILF. ;-)

PS: ik was nochtans altijd een van betere in begrijpend lezen in de lagere school :'(
 

Pimsie.

Tribe Mate Of The Year 2017
Reactiescore
2.526
In principe is het ook 90% de fout van MILF dat de wereld eindigt :p
 

DeletedUser72524

Guest
Het is nogal een dunne grens tussen afkraken en verbeteren blijkbaar.
Maar goed, als Aldo toch over de gehele wereldgeschiedenis wil praten, dan moet hij maar eens over de geschiedenis van Hora/Memo praten, die zijn gebouwd op een stab naar hun ex-leiding, AK & Arcumanus toe.

Memo liep in het verleden ook altijd weg van hun front, door er mee te fuseren (zoals quia) of ze af te stoten (zoals hun leiding in ex, accounts die plots niet meer goed genoeg lagen).

Dus als Aldo graag een stukje geschiedenis erbij wil flansen, best, maar wees dan niet blind voor de eigen geschiedenis. Het lijkt wel een afsluitend wereldstukje, zoals op meerdere werelden, maar met dat verschil dat het eenzijdig is opgesteld vanuit slechts één zijde van het verhaal. Meestal wordt dit dan met meerdere geschreven, dus Aldo kon zich ofwel beperken tot een uitleg over de delete van Hora etc, of kon een stukje wereldgeschiedenis maken met wederwoord van andere partijen, maar niet de beide combineren en alles vanuit het Hora-spectrum en doen alsof dat de enige waarheid is. (Want zo komt het over voor neutrale lezers.)

Dit stukje moet zeker niet vergeten worden.
 

DeletedUser61134

Guest
Ik vind btw dat ik te weinig genoemd ben.
Ik was wel degelijk betrokken bij het grootste deel :mad:
 
Bovenaan