Wijziging Community Management

Poo.

Teamleden
Tribal Wars Team
Reactiescore
741
Beste community,

Na iets meer dan drie jaar als Community Manager en iets minder dan 5 jaar als teamlid moet ik met pijn in het hart aankondigen dat deze post mijn laatste zal zijn als Community Manager van Tribal Wars Nederland. Vanaf morgen,1 juni, ga ik andere uitdagingen binnen InnoGames aan en verlaat ik mijn Community Management rol binnen het Nederlandse team.

Ik wil ieder van jullie bedanken voor de voorbije jaren. Niet elke dag was even gemakkelijk, en sommigen zullen het niet altijd eens zijn geweest met mij. Alsnog heb ik het grootste respect voor ieder lid van deze fantastische community waarvoor ik me de laatste jaren dagelijks met liefde heb ingezet.

De Nederlandstalige community wordt nergens anders geëvenaard en daar mogen jullie trots op zijn. Het was dan ook een enorme eer om mijn taken op deze prachtige community te mogen uitvoeren en daar bedank ik jullie voor. Naast het uitvoeren van mijn taken heb ik de kans gekregen velen van jullie persoonlijker te leren kennen en hier vriendschappen uit te smeden die ik nooit eerder voor mogelijk had geacht. Dit bewijst dat een spel zoals Tribal Wars meer is dan enkel een spel, maar mensen met elkaar verbindt in een zekere mate dat ‘buitenstaanders’ maar moeilijk kunnen begrijpen.

Ik zal nog niet meteen uit het straatbeeld verdwijnen en zal me nog regelmatig laten zien binnen de community. Daarnaast zal je me nog af en toe opmerken in een vervangende rol. Ik verdwijn dus niet volledig van het strijdtoneel!

Naast de community neem ik ook even de tijd om het Tribal Wars Team zelf te bedanken. Zonder hun zou het werk van een Community Manager eenzaam en onmogelijk worden. Hun dagelijkse, vrijwillige, inzet zorgt ervoor dat het spel vlot en eerlijk kan verlopen, ook al wordt dat niet altijd erkend of opgemerkt. Bedankt voor jullie inzet en keep on rocking!

Hiermee sluit ik mijn afscheidspostje af. De meesten die mij kennen zullen ondertussen wel al weten dat ik niet de persoon van veel woorden ben, en dus ook hier is dat niet anders.

Met een traantje in de ogen,
voor de laatste keer,

Met vriendelijke groeten,

Jullie Community Manager
Joris (Poo.)
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan