Wereld 67 + Bolwerken gewonnen door KaKaKA

Reactiescore
2.496
Beste spelers,

Vandaag introduceren we graag onze laatste nieuwe functie in Tribal Wars: De Bolwerken! Jij en je stam zullen jullie grondstoffen moeten combineren om deze machtige gebouwen te bouwen om je vijanden te verpletteren!

Met deze aankondiging geven we een kort overzicht van deze functie en de meest belangrijke aspecten. Voor meer informatie verwijzen we graag naar ons Wiki-artikel.

De Bolwerken zullen we lanceren met de start van wereld 67. Pre-registraties worden aanstaande vrijdag geopend dus kom bij het gevecht!

Wat zijn bolwerken?
stronghold_2_2_100pxh.jpg


Bolwerken zijn forten die elke stam kan bouwen op de kaart. Ze helpen je stam om te groeien en je vijandelijke verdediging te verpletteren. Terwijl ze kostelijk zijn om te bouwen bieden ze je stam een belangrijke set voordelen die kunnen geüpgrade worden voor nog sterkere voordelen.

Terwijl bolwerken niet veroverd kunnen worden kunnen ze wel verwoest worden met belegeringstoestellen (rammen, katapulten) en indien ze niet tijdig gebouwd worden zullen ze permanent verwijderd worden van de kaart. Bolwerken hebben alle noodzakelijke gebouwen maar in tegenstelling tot normale dorpen worden deze gezamenlijk met het bolwerk geüpgrade. Het troepen rekruteren gebeurt op dezelfde manier als voor normale dorpen. Bolwerken gebruiken een systeem genoemd: Moed wat gelijkaardig is aan moraal. Als een bolwerk een vijandelijk bolwerk aanvalt van een significant sterkere stam zullen de eenheden een bonus krijgen. Als ze een bolwerk aanvallen van significant kleinere stammen zullen ze zwakker zijn.

Hoe bouw je een bolwerk?
stronghold_2_3_100pxh.jpg


Elke stamleiding zal de optie om een bolwerk te bouwen vinden in het nieuwe bolwerk overzicht. Als de locatie gekozen is en de constructie start moet de stam de nodige grondstoffen tijdelijk leveren en moet de stamoprichter de constructie starten. Anders zullen alle geleverde grondstoffen verloren gaan. Als de constructie voltooid is al het nieuwe bolwerk zichtbaar zijn op de kaart en klaar zijn om te gebruiken. Omdat een bolwerk toebehoort aan een stam hebben enkel stamoprichters en stamleiding volledige toegang en kunnen zij controleren welke troepen gerekruteerd worden.

Welke voordelen brengen ze?
stronghold_3_100pxh.jpg

Naast de mogelijkheid om meer troepen te stationeren en ze dubbel zo snel als normaal te bouwen heeft een bolwerk unieke bonussen. Voorelk bolwerklevel zal het effect van je huidige stamskill met 10% verlengen. Extra, als je een vijandelijk bolwerk zou aanvallen en je stam slaagt erin het vijandelijke bolwerk met één of meer levels te verlagen zullen alle stamleden beloond worden met munten en een tijdelijke verhoogde rekruteringssnelheid zal toegevoegd worden aan je bolwerk.

Voor meer informatie kan je terecht in ons Wiki artikel

We kijken ernaar uit om je te zien op wereld 67 en natuurlijk naar je feedback die je hier kan plaatsen.

Jouw
Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
2.496
Wereld 66

Beste spelers,

Wereld 67 komt eraan! Deze spelwereld start op 6 maart 2019!

Deze spelwereld is de eerste wereld met de nieuwste functie: Bolwerken. (Hierboven beschreven). De instellingen hiervan zijn dus volledig bepaald door InnoGames.

Pre-registraties zullen op vrijdag/zaterdag starten, we wouden jullie echter al niet de nieuwe instellingen + functie onthouden.De instellingen

Snelheid:
- Bouwen: Bouwen, grondstoffen, smederij: 1.6 (160%)
- Commando's: Aanvallen, ondersteunen, handelaren: 0.6 (100%)

Spelsysteem:
- Boogschutters/bereden Boogschutters: Actief
- Ridder/Standbeeld: Actief, met prestaties
- Bonusdorpen: Niet actief
- Kerk en geloof: Niet Actief
- Uitkijktoren: Actief
- Burgerwacht: Actief
- Moraal: Actief, Punten + Tijdsgebaseerd (Meer info)
- Prestaties: Actief
- Technologieën: Simpel
- Beginnersbescherming: 3 dagen en Ratio van 30:1 actief voor 60 dagen
- Minimum troepen per aanval: 3% (Op aanvraag community)
- Vlaggen: actief
- Nachtmodus: 00:00 - 08:00
- Aanvalstiming: 100 ms
- Bolwerken: Actief

Edelen:

- Edelmanproductie: Goudmunten
- Toestemmingsdaling per edelman: 20-35 per edel
- Edelmannen looplimiet: 30 velden

Stam & Overwinningsvoorwaarden:
- Overwinningsvoorwaarden: Dominantie (60% voor 14 dagen behouden)
- Ledenlimiet Stam: 15 leden
- Vakantievervangingen: Mogelijk voor maximaal 30 dagen over een periode van 60 dagen. Nadien treden beperkingen op

Premium-Functies
- Premium Account: Geactiveerd
- Account Manager: Geactiveerd
- Farm-Assistent: Geactiveerd
- Bouwtijdreducties: Geactiveerd
- Direct afbouwen: Geactiveerd
- Bouwkostreductie: Geactiveerd
- +20% productie: Geactiveerd
- Ruilen met de handelaar: Geactiveerd
- Premium Beurs: Geactiveerd


Feedback

Open geen supportaanvragen of topics om deze instellingen of de startdatum te wijzigen. De instellingen van deze wereld zullen gedurende de wereld NIET gewijzigd worden. Hij wordt dus uitgespeeld zoals hij gestart is.

Ga jij spelen of sla je over? Laat het weten op het Wereld 67 forum of op onze discordchat in het hiervoor aangemaakte kanaal (click)!

Alvast veel succes!

Met vriendelijke groeten,
Jullie TribalWars.nl Team
 
Reactiescore
2.496
Wereld 67 gewonnen door KaKaKa (Kadirs Kansloze Kamelenboerderij)!

Beste spelers,

Vandaag sluiten we Wereld 67 af! Deze wereld werd gewonnen door Kakaka. Ze wisten 64% van de wereld in hun bezit te nemen en te houden. Ze verzamelden 95.503.272.

De top 3 spelers was als volgt:
  1. smashingone
  2. gregory12365
  3. Interdictum.
Allemaal van dezelfde stam.

De top 3 krijgen respectievelijk 3000, 2000 en 1000 premium-punten ontvangen, alle andere spelers uit de winnende stam zullen 500 premium-punten bijgeschreven krijgen. Naast deze premium prijs zullen ze nooit vergeten worden binnen de TribalWars.nl community.

Je kan de ranglijsten hier (clicky) nogmaals nakijken. Deze link zal voor altijd beschikbaar blijven.

Nogmaals gefeliciteerd aan KaKaKa.!

Mocht je geïnteresseerd zijn over de volgende fases van de wereld (teruggave nog lopende Premium functies / Teruggave vlaggen) kan je terecht in dit forumtopic.

Met vriendelijke groeten,
Jouw
Tribal Wars team
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan