Voorsteltopic

Reactiescore
984
Dag verdedigers, bemiddelaars of aanvallers,

Omdat het forum redelijk dood is, daagt team I Just Knocked You out. Jullie uit voor een team show off. De legendarische Roell heeft een mooie opstelling weten te ontwerpen waarbij jullie geen kans maken.

Na een sterk transfer periode is het team Complotdenkers helemaal klaar voor de strijd. Het seizoen is nog maar net begonnen en ze staan momenteel op de 2e plaats. De gemoederen lopen hoog op terwijl ze een poging doen voor de eerste plek in de competitie.

Om een beeld te geven bij de selectie van IJKYO:
1637853245597.jpeg

Trainer Rik: Rik houdt wel van een babbeltje, de behaarde ouwe trekvogel blijft maar lullen. Hij roept wel eens: "Speel vies en gij zult overwinnen". Naast een babbeltje gebeurt er vrij weinig, vandaar ook de vreemde opstelling.
Doelman Steven: Moddervet en weinig elasticiteit. Menig men ziet hem als Snorlax, moeilijk om te scoren in zowel slaapstand en wanneer hij een keer wakker is eet hij voetballen als ontbijt. Uitstekende doelman.
Linksback Marc: Marc is een lange snelle ariër, erg gefocust door bepaalde middelen. Moeilijk om langs te komen, trapje nageven is ook geen probleem.
Centrale Verdediger Tim: Pure verdediger, trapt je neer en spuugt op je als het nodig is. Voorbereiding voor de wedstrijd is 3x douchen. Na de wedstrijd ook 3x, en niet bang om het zeepje te laten vallen.
Centrale verdediger Daan: Overziet alles maar is rete traag. Een echt sprinter is het niet, tenzij er een paar sigaren als verdienste voor de wedstrijd zijn, liefst met smaak.
Rechtsback Wesley: Wesley is er op de momenten die er echt toe doen, staat al uren voor de wedstrijden en trainingen op het veld. Daarnaast zet hij meer kinderen op de wereld dan dat Steven meters maakt.
Verdedigende middenvelder Roell: Iedereen vraagt zich af waarom hij de captain is, zal wel iets met een bureau en de directie te maken hebben. Hij duikt niet enkel daaronder door, maar het is ook een rasechte zeeduiker, hij houdt wel van plekken waar het aan de natte kant is.
Controlerende middenvelder Rene: We zijn er als team nog niet over uit waarom Rene een controlerende middenvelder is. Misschien komt het omdat dat hij gecontroleerd 2 vrouwen per dag verslindt.
Controlerende middenvelder Luc: Luc controleert allesbehalve dingen tijdens de wedstrijd die er toe doet. Vrouwen, tieten, bier dat houdt hij wel in de gaten. Ballen? Daar is hij helaas geen fan van.
Linksbuiten Sherwin: Een balletje op Sherwin en hij scoort wanneer je slaapt. Meedogenloos en brengt menig kind in tranen omdat hij een echte goaltjesdief is. De moeders van de kinderen zijn zo onder de indruk dat hij deze ook met gemak steelt.
Spits Carlo: Carlo is even goed in bier naar binnen tikken als ballen, wel oppassen anders is hij nog met het hele dorp van je aan het knallen.
Rechtsbuiten Werner: Werner heeft sinds kort een enorm rechteroor, hiermee kan hij zichzelf extra snelheid geven door ermee te wapperen. Als een echte viking looking ass sprint hij het veld over, maar daar blijft het dan ook bij.

Grensrechter Karel: Ja, hij is er maar zo onnodig. Tegenwoordig doet de VAR namelijk het werk wel goed.
Reserve Ruben: De echte drager van een naamloos team, zo waardevol en zo ondergewaardeerd, wat denkt Rik wel, met zijn opstelling? Ruben moet er instaan, maar wie gaat hij vervangen?
Reserve Lukas: Wanneer er echt nood aan de man is en na de 3e helft niemand meer het wachtwoord van de Completdenkers nog weet is er altijd nog Lukas, die met zijn geweldige geheugen de rest van het team weer een opfrissertje kan geven.

Wie o wie neemt het op tegen de mega sterke Complotdenkers, en wie houdt er stand? Het seizoen duurt nog lang en dit is het voorlopige resultaat:
De Complotdenkers 4 - 0 Insomnia Has Yoda.
De Complotdenkers 1 - 0 Thomas Shelby Jr.
De Complotdenkers 1 - 0 Simon17
De Complotdenkers 1 - 0 PureKindness.
De Complotdenkers 1 - 0 Blad met weerstand
De Complotdenkers 1 - 0 54Wolf45
De Complotdenkers 1 - 0 Ours777
De Complotdenkers 1 - 0 mcmuffin
De Complotdenkers 1 - 0 Kinden
De Complotdenkers 1 - 0 Bultabolt
De Complotdenkers 1 - 0 Hellbent mind
De Complotdenkers 2 - 0 Mark010
De Complotdenkers 1 - 0 Lord Jordyvisser
De Complotdenkers 1 - 0 ddevil14
De Complotdenkers 1 - 0 Tulan Zayna
De Complotdenkers 1 - 0 Miwaje03
De Complotdenkers 5 - 0 Brehbreh
De Complotdenkers 3 - 1 Miauwkes
De Complotdenkers 1 - 0 Lord Skull
De Complotdenkers 0 - 1 Bjossy
De Complotdenkers 4 - 0 Aerdinho
 
Reactiescore
736
Leuk topicske!
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.796
waar sta ik op deze foto, zet mij maar bij mien
 
Reactiescore
903
Reactiescore
5.717
Klein teampje
 
Reactiescore
2.064
Dreamteam bang voor el grande
 
Reactiescore
490
Reactiescore
903
Hierbij introduceren wij het nieuw opgerichte team van deze competitie: Duck Squad

Bij het oprichten van een team komen er meer zaken kijken dan enkel een team, er moet een mooi logo en tevens ook tenue gemaakt worden. Wij zullen onze thuiswedstrijden dan ook spelen in DuckCity! Nou zijn wij hier natuurlijk zeer serieus mee bezig dus hierbij introduceren wij dan ook ons logo en ons thuis -en uittenue voor komend seizoen:

1637928842371.png1637928846566.png

1637928851945.png

We zullen dan zelf ook maar een opstelling maken, wel wil ik benadrukken dat we 1 directe rode kaarten hebben ontvangen! Dus we zullen het met 10 man moeten doen.

Keeper Sjon: Liever lui dan moe, gezien de geweldige defensie die voor zijn neus geparkeerd staat, hoeft John geen acties te verrichten gedurende de wedstrijd. Zo ziet hij het graag, hij draait dan ook altijd geweldige muziekplaatjes in de rust en in de 3e helft presteert die op zijn best!

Rechtsback Piet: Bekend van zijn analyses als verdediger, hij leest de aanvaller goed. Hij is dan ook de meest tactische verdediger van het spel! Doet graag verdedigers tussen de aanvallers en veroveraars zetten om altijd doelsaldo 0 te behouden!

Centrale verdediger Michiel: De man die in de kelderklasse de bijnaam ‘’De Zaag’’ heeft. Trekt graag aan de noodrem als het moet (ook als het niet hoeft). Toont geen medelijden met zijn directe tegenstander. BOK is zijn favoriete woord in de 3e helft! Hij slaat dan ook een zucht van verlichting als de barvrouw (Meiske met wit jurkje) met een Bokbiertje aan komt zetten!

Linksback Lukas: De man die ook wel bekend staat als ‘’De Kast’’. Versiert de ene chick naar de andere ongeacht dat die een vriendin heeft. Hij gooit al zijn charmes in de strijd waardoor de aanvallers letterlijk voor hem vallen! Prince Charming word die ook wel is genoemd in de wandelgangen.

Verdedigende middenvelder Fred: FREDJE!!! De verdedigende middenvelder die als Captain zowel Fysiek als verbaal altijd zijn mannetje staat in het veld! Het enige nadeels is dat hij wellicht 90% van de wedstrijden zal missen door feestjes in het buitenland of door een ontiegelijke kater. Hij wordt dan ook regelmatig wakker gebeld net voor de wedstrijd.

Verdedigende middenvelder Jeroen: Kort geleden heeft Jeroen een internationale transfer gemaakt! Hij staat bekend als een bikkelharde middenvelder met een conditie waar Usain Bolt jaloers op is! Koppen doet Jeroen niet graag, want dan komen zijn haren in de war!

Aanvallende middenvelder Sean: Sean is onze echte ‘’10’’. Dit nummer is een heilig nummer in de kelderklasse en zo denkt ook Sean heilig te zijn. Een echte spelverdeler is het, hij doet liever aanvallen dan verdedigen! Met zijn zwoele stem door de karaokeset in de 3e helft krijgt hij de voetjes wel van de vloer.

Linksbuiten Nordin: De man die al vaak is gescout door diverse teams, maar na een tijdje toch zijn eigen basisplek heeft gepakt in de Duck Squad. Hij staat bekend als een echte assistenkoning. Hij gooit nog altijd een paar acties eruit om uiteindelijk de perfecte voorzet te geven. Weinig verdedigers kunnen deze voorzet voorkomen, vandaar ook dat Nordin een ekte topper is!

Rechtsbuiten Mr Nacht: De onbekende Mr Nachtman… een gevaar voor elke verdediger en keeper… zijn bijnaam is ook wel ‘’De Blitzer’’. Zijn enorme snelheid als aanvaller zorgt ervoor dat die vaak de verdedigers en keeper te snel af is.

Spits Jordi: SAMBAAAA!!!! Ja jullie lezen het goed, Jordi in de spits. Deze man scoort letterlijk alles, niet alleen op het veld maar ook zeker buiten het veld! Dat Jordi goed is in scoren dat is nu wel duidelijk, maar wat wil je met zo’n Braziliaanse schoonheid langs je zij! Vaak worden er diverse teamleden (Sjon) afgeleid door Jordi z’n vriendin terwijl ze naar de wedstrijd kijkt.

De 12e man a.k.a. Frank: Toen Frank in aanraking kwam met Daffy was het meteen een match, normaal doet Frank dat enkel op Tinder, maar voor dit account maakt die een uitzondering!

BELANGRIJKE UPDATE: De geruchten gaan dat ‘’De Sniper’’’ word aangetrokken door Daffy Squad om als ‘’valse spits’’ te gaan functioneren. Met zijn dodelijke steekpass tussen de aanvallers en verdedigers door en met zijn geweldig afstandschot is dit een meerwaarde voor het team. Als ''De Sniper'' op volle toeren draait, kan de keeper beter gaan vissen! De geruchten en speculaties zijn zojuist naar buiten gebracht… of het werkelijkheid word moet nog blijken!

De competitie is net gestart dus helaas hebben we nog geen wedstrijd kunnen spelen! Hier komt natuurlijk snel verandering in!

1637929003418.png
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
864
JAA IK BEN EEN 10
 
Reactiescore
241
Hierbij introduceren wij het nieuw opgerichte team van deze competitie: Duck Squad

Bij het oprichten van een team komen er meer zaken kijken dan enkel een team, er moet een mooi logo en tevens ook tenue gemaakt worden. Wij zullen onze thuiswedstrijden dan ook spelen in DuckCity! Nou zijn wij hier natuurlijk zeer serieus mee bezig dus hierbij introduceren wij dan ook ons logo en ons thuis -en uittenue voor komend seizoen:

Bekijk bijlage 31099Bekijk bijlage 31100

Bekijk bijlage 31101

We zullen dan zelf ook maar een opstelling maken, wel wil ik benadrukken dat we 1 directe rode kaarten hebben ontvangen! Dus we zullen het met 10 man moeten doen.

Keeper Sjon: Liever lui dan moe, gezien de geweldige defensie die voor zijn neus geparkeerd staat, hoeft John geen acties te verrichten gedurende de wedstrijd. Zo ziet hij het graag, hij draait dan ook altijd de geweldige muziekplaatjes in de rust en in de 3e helft presteert die op zijn best!

Rechtsback Piet: Bekend van zijn analyses als verdediger, hij leest de aanvaller goed. Hij is dan ook de meest tactische verdediger van het spel! Doet graag verdedigers tussen de aanvallers en veroveraars zetten om altijd doelsaldo 0 te behouden!

Centrale verdediger Michiel: De man die in de kelderklasse de bijnaam ‘’De Zaag’’ heeft. Trekt graag aan de noodrem als het moet (ook als het niet hoeft). Toont geen medelijden met zijn directe tegenstander. BOK is zijn favoriete woord in de 3e helft! Hij slaat dan ook een zucht van verlichting als de barvrouw (Meiske met wit jurkje) met een Bokbiertje aan komt zetten!

Linksback Lukas: De man die ook wel bekend staat als ‘’De Kast’’. Versiert de ene chick naar de andere ongeacht dat die een vriendin heeft. Hij gooit al zijn charmes in de strijd waardoor de aanvallers letterlijk voor hem vallen! Prince Charming word die ook wel is genoemd in de wandelgangen.

Verdedigende middenvelder Fred: FREDJE!!! De verdedigende middenvelder die als Captain zowel Fysiek als verbaal altijd zijn mannetje staat in het veld! Het enige nadeels is dat hij wellicht 90% van de wedstrijden zal missen door feestjes in het buitenland of door een ontiegelijke kater. Hij wordt dan ook regelmatig wakker gebeld net voor de wedstrijd.

Verdedigende middenvelder Jeroen: Kort geleden heeft Jeroen een internationale transfer gemaakt! Hij staat bekend als een bikkelharde middenvelder met een conditie waar Usain Bolt jaloers op is! Koppen doet Jeroen niet graag, want dan komen zijn haren in de war!

Aanvallende middenvelder Sean: Sean is onze echte ‘’10’’. Dit nummer is een heilig nummer in de kelderklasse en zo denkt ook Sean heilig te zijn. Een echte spelverdeler is het, hij doet liever aanvallen dan verdedigen! Met zijn zwoele stem door de karaokeset in de 3e helft krijgt hij de voetjes wel van de vloer.

Linksbuiten Nordin: De man die al vaak is gescout door diverse teams, maar na een tijdje toch zijn eigen basisplek heeft gepakt in de Duck Squad. Hij staat bekend als een echte assistenkoning. Hij gooit nog altijd een paar acties eruit om uiteindelijk de perfecte voorzet te geven. Weinig verdedigers kunnen deze voorzet voorkomen, vandaar ook dat Nordin een ekte topper is!

Rechtsbuiten Mr Nacht: De onbekende Mr Nachtman… een gevaar voor elke verdediger en keeper… zijn bijnaam is ook wel ‘’De Blitzer’’. Zijn enorme snelheid als aanvaller zorgt ervoor dat die vaak de verdedigers en keeper te snel af is.

Spits Jordi: SAMBAAAA!!!! Ja jullie lezen het goed, Jordi in de spits. Deze man scoort letterlijk alles, niet alleen op het veld maar ook zeker buiten het veld! Dat Jordi goed is in scoren dat is nu wel duidelijk, maar wat wil je met zo’n Braziliaanse schoonheid langs je zij! Vaak worden er diverse teamleden (Sjon) afgeleid door Jordi z’n vriendin terwijl ze naar de wedstrijd kijkt.

De competitie is net gestart dus helaas hebben we nog geen wedstrijd kunnen spelen! Hier komt natuurlijk snel verandering in!

Bekijk bijlage 31102

Ik heb nog nooit gelogd.

Mvg Lukas
 
Bovenaan