Top & Flop stammen

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.422
Rebrand om imago te resetten lijkt het op, alleen schiet dat niet meteen op met hoe er gespeeld wordt :eek:
 
Reactiescore
3.458
Ziet er leuk uit.(nee niet jij Martijn maar Gal)
 

DeletedUser79162

Guest
TeamBigNubz naar UFO? Gaat de nieuwe stam NEO al slecht?
 

DeletedUser69389

Guest
TeamBigNubz naar UFO? Gaat de nieuwe stam NEO al slecht?
Naar wat ik hoorde probeerde TeamBignubz van twee walletjes te te snoepen en was hij al vanaf het begin bezig met iedereen tegen elkaar op te zetten. Ze claimden de halve wereld ten koste van andere accounts en gingen ze zonder goedkeuring van anderen in hun edelgebied groeien.
Ook zouden ze meermaals ruzie hebben lopen maken in stamchat, maar dan prive met iedereen gaan praten en tegen elkaar opzetten. Bij de fusie die het account met Wout had werd dat ook doorgedrukt ondanks dat niemand het er mee eens was. Simpelweg, omdat meneer de topper Gaum perse eerste wilde komen te staan. Hier was vrijwel geen overleg over en ook totaal geen samenwerking om Fatpool een doorgang te geven. De dorpen werden direct van Wout gepakt om Fatpool af te schermen.

Maar dat is nog niet alles. Ook speelde hij met een mol een in UFO zodat hij veilig lag en ging pbg's aan met grote targets... Het was voor zover ik het begreep eigenlijk de bedoeling dat TBN tot 500K zou gaan groeien en daarmee dermate ver zou zijn uitgelopen op Fatpool en co dat hij naar UFO zou overlopen en dan op NEO kon gaan klappen. Alleen hadden een aantal bij NEO dat al via via vernomen en was zijn positie daarmee onhoudbaar geworden en kon het niet anders dan dat hij nu al diende te vertrekken naar UFO.
 

maretan

The Sniper 19/20
Reactiescore
2.422
juicy story
 
Bovenaan