Speedronde #4650 - Special ronde

Reactiescore
575
#4650 NLS(Speed)
Snelheid: 400
Start: Zondag 19-04-20 14:00
Einde: Zondag 19-04-20 22:00
Scenario: Alternatief
Special ronde

Gedetailleerde instellingen:

Algemene informatie

* Start: Zondag 19-04-20 14:00
* Einde: Zondag 19-04-20 22:00
* Snelheid: 400
* Startniveau: Niveau 3
* Windrichting kiezen: ja

* Overwinningsvoorwaarden: De stam die als laatste overblijft op de spelwereld wint. De ronde eindigt indien er nog maar één stam op de spelwereld actief is, dit kan enigszins afwijken
* Prijs: De top 5 van de winnende stam krijgt 100 premium punten.
* Benodigde premium punten: Je hebt op zijn minst 30 premiumpunten voor de deelname nodig.
* De eerste 300 spelers kunnen ook zonder premium account deelnemen. Wees er op tijd bij!


Wereldsysteem

* Ridder: ja
* Ridderitems: nee
* Boogschutters: ja
* Kerk en geloof: nee
* Smederij: 1-level systeem
* Goudmunten: ja
* Barbarendorpen: ja
* Bonusdorpen: nee
* Verlaten dorpen groeien: ja, tot 2500 punten (snelheid: 25%)


Aanvalsysteem

* Snelheid: 0.4
* Milliseconden: ja
* Time-gap: 50 milliseconden
* Fake-limiet: 2%


Slaapmodus: Uitgeschakeld


Restricties

* Beginnersbescherming: geen
* Stamleden: Er zijn vooraf ingedeelde stammen actief.
* Gesloten stammen: ja
* Boerderijlimietregel: nee
* Moraal: nee
* Vakantiemodus: ja


Extra spelregels

NLS §1: Eén account per computer
Het is tijdens deze speedronde ten strengste verboden om via dezelfde computer op meerdere accounts in te loggen.

NLS §2: NLS §2: Eén account per ip
Het is tijdens deze speedronde ten strengste verboden om via dezelfde internetverbinding (binnen hetzelfde huishouden) op meerdere accounts in te loggen. Per ip-adres mag er dus maar op één account ingelogd worden. Het is wel toegestaan om met meerdere spelers en verbindingen op één account in te loggen.
(!) Vooraf aanmelden ('registreren') is vereist voor deze speciale ronde. Registreren doe je door in te loggen op de ronde zodra deze geopend op zaterdag 18 april vanaf 18:00 uur tot zondag 19 april 10:00 uur. Deelnemen doe je door in te loggen vanaf zondag 19 april 14:00 uur. Tijdens de registratieperiode zal de ronde op een zeer lage snelheid draaien, waardoor spelen geen zin heeft.

(!) Tijdens deze ronde worden alle spelers willekeurig in een van de stammen ingedeeld en in een patroon geplaatst, afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedere speler start met twee dorpen (op niveau 3). Het is niet mogelijk om barbarendorpen te edelen. Het is de bedoeling om samen met jouw stam aan het einde van de ronde als laatste over te blijven. Indien je bent overgenomen, kun je niet meer verder spelen. Houd hier rekening mee. De ronde zal worden beëindigd zodra één stam op de wereld overblijft, maar uiterlijk om 22:00 uur.
 
Reactiescore
575
En de ronde is afgelopen. Allereerst gefeliciteerd aan de stam Dak! Verder mijn dank naar @amancho en @famdecibel. Met z'n drieën hebben we gisteravond en vandaag iets meer dan 1500 (!) dorpen verplaatst.

We hadden een goede opkomst, op het hoogtepunten waren er 244 spelers tegelijk op de speedronde online. Waarschijnlijk het meeste aantal van de afgelopen periode.

We hopen verder dat jullie de ronde leuk vonden en horen graag in dit topic jullie feedback. Wat was er goed en wat kan er de volgende keer wellicht anders/beter? :)
 
Reactiescore
6
Heel erg leuke ronde, blijft altijd lekker met zo'n patroon vind ik (thx voor de moeite!). Extra pluspunt voor mij was het hogere startniveau, dan krijg je na een uurtje al echt leuke fights in vergelijking met vb ronde 2 start. Dikke ronde!
 
Bovenaan