Aaii, wat vervelend. Wilde ik me eerste speed op SuperMario. spelen, moet ik voetballen.

Niet dat dat erg is want nog maar paar wedstrijdjes en we zijn kampioen.

ik moet ook voetballen:( maar gelukkig is het niet ver (1 min lopen)

Guest
Spijtig dat het maar snelheid 300 is ... :eek: Met classic instellingen is dat écht sloom.

DeletedUser

Guest

Dat is het probleem niet hoor. Ik zit in de C'tjes. Het is dus 35 minuten per helft spelen, dacht ik.

Mijn wedstrijd begint om 10:00, dus na de 1e helft 10:35, 10 minuutjes pauze, 10:45, en dan weer 35 minuten is, 11:20.

Voordat ik thuis ben is het zo'n 12 uur, dus dan heb ik al 3 uur latere start, ik co wel iemand.

Guest
.net speler met redelijk veel overwinningen, maar niet bepaald omdat hij goed is.. Maar gewoon omdat hij nolifed^^