Speedkampioenschap 2020

Reactiescore
575
speedkampioenschap2020_banner.jpg

Ben jij de speedkampioen van 2020?
Beste spelers,

Met trots kondigen we de volgende editie van het speedkampioenschap aan. Vanaf maandag 13 juli tot en met zondag 2 augustus vindt het Speedkampioenschap 2020 plaats op onze speedwereld. Het toernooi bestaat uit 2 verschillende delen, waarbij het eerste deel (10 rondes) voor alle spelers toegankelijk zal zijn. De beste 8 spelers op basis van de stand na 10 rondes plaatsen zich voor het vervolg van het toernooi om uit te maken wie zich de speedkampioen van dit moment mag noemen. Wil jij je meten met de andere spelers op de speedwereld? Lees gauw verder om te weten te komen om het toernooi precies in zijn werk gaat.

Niet bekend met de speedwereld? Geen probleem, algemene informatie over de speedwereld vind je hier.

Deel 1 (13 juli t/m 24 juli)

In het eerste deel zullen we verspreid tien rondes organiseren waaraan iedereen kan deelnemen. We zullen de rondes met de specifieke instellingen uiterlijk aan het einde van deze week aankondigen op het speedforum. Daarnaast zullen de rondes worden vermeld bij het overzicht van de geplande rondes. De rondes zullen overwegend plaatsvinden in de avonduren (tussen 19 en 23 uur), met uitzondering van het weekend waarin ook rondes overdag kunnen plaatsvinden.

Het is niet nodig om je voor deze rondes vooraf aan te melden. Je kunt gewoon inloggen op de speedwereld zodra de ronde is geopend en beginnen met spelen.

Per ronde zijn er voor de top 10 spelers van elke ronde punten te verdienen op basis van de geldende overwinningsvoorwaarde. Deze punten worden automatisch bijgehouden via TWSpeeds.com. Via deze link kun je terugvinden hoeveel punten per positie op de ranglijst worden toegekend. Na 10 gespeelde rondes plaatsen de beste 8 spelers van de ranglijst zich vervolgens voor het tweede deel van het kampioenschap. Deze posities worden bepaald op basis van de meest behaalde punten in de 10 rondes.

Deel 2 (25 juli t/m 2 augustus)

In het tweede deel van het toernooi blijven de 8 beste spelers uit het eerste deel over. Zij zullen door middel van loting aan elkaar worden gekoppeld en via een eliminatiesysteem (knock-out) maken zij vervolgens in 1 tegen 1 duels uit wie zich de speedkampioen van dit moment mag noemen. Voor deze fase zullen we gebruik maken van een externe tool zodat de voortgang van het toernooi voor iedereen overzichtelijk is te volgen. In de volgende post hieronder vind je een overzicht van de finalerondes voor het tweede deel van het toernooi.

Het is niet mogelijk om deel te nemen aan het tweede deel van dit toernooi als je niet hebt deelgenomen aan het eerste deel van het toernooi.

De rondes voor het tweede deel zullen op een later moment als het toernooi verder gevorderd is worden aangekondigd op het speedforum. Daarbij zal in onderling overleg met de betrokken deelnemers de speeltijden van de rondes worden bepaald. Het team zal hierbij in contact treden met de betreffende spelers.

Prijzen

Uiteraard zijn er weer mooie prijzen weggelegd voor de algehele top 3 spelers van dit toernooi (na deel 2). De prijzen worden als volgt toegekend:
  • Rang 1: 2000 Premium Punten, plus forumtitel
  • Rang 2: 1000 Premium Punten, plus forumtitel
  • Rang 3: 500 Premium Punten, plus forumtitel
Daarnaast zullen we ook een prijs weggeven aan de top 3 spelers op basis van de stand na 10 rondes (deel 1). Deze prijzen zijn als volgt:
  • Rang 1: 700 Premium Punten
  • Rang 2: 500 Premium Punten
  • Rang 3: 300 Premium Punten
Wij hopen dat dit toernooi bij jullie in de smaak valt en zijn ontzettend benieuwd naar jullie feedback. Deze kun je kwijt in dit topic op het speedforum, alsook eventuele vragen of opmerkingen over dit toernooi zijn welkom.

Veel succes en plezier!

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
575
speedkampioenschap2020_banner.jpg

Wie is de speedkampioen van 2020?
Beste spelers,

Met enige vertraging zijn inmiddels de laatste rondes van het speedkampioenschap gespeeld en is de winnaar bekend. Na een aantal spannende (finale)rondes trok uiteindelijk Kulta Lakko aan het langste eind en mag zich daarmee de individuele speedkampioen over 2020 noemen. Gefeliciteerd!

De top 8 van het toernooi zag er als volgt uit:

1. Kulta Lakko​
2. duck that quacks​
3. rayret​
4. Cara Delevingne​
5. Korjakskaja Sopka / Level Up​
7. Nobelus Barbarus / need some speed​

Het verloop van de finalerondes inclusief alle uitslagen kan worden bekeken in de forumpost hierboven. Voor de eindstand na de eerste 10 rondes kun je hier terecht.

De prijzen en de forumtitels zullen zo snel mogelijk worden uitgedeeld/toegekend. Nogmaals gefeliciteerd!

Hiermee komt er een einde aan het speedkampioenschap 2020. Ter afsluiting van het kampioenschap willen we graag nog een speciale speedronde organiseren waarbij de top 8 spelers van het kampioenschap het opneemt tegen de rest. In overleg met de finalisten werken we momenteel de verdere details uit. We hopen hierover binnenkort meer bekend te maken, dus houd het forum zeker in de gaten!

Wij hopen dat jullie het speedkampioenschap leuk vonden en zijn benieuwd naar jullie feedback. Deze kun je kwijt in dit topic op het speedforum, waarvoor dank. Wij zullen deze feedback doorlezen en meenemen bij de organisatie van een volgend kampioenschap.

De voorlopige planning is dat we aankomend najaar (oktober/november) een nieuw speedkampioenschap zullen organiseren, dit keer voor stammen. Zodra hierover meer bekend is, zullen we jullie hierover via de gebruikelijke kanalen informeren.

Bedankt en tot snel op jullie speedwereld!

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Bovenaan