Rent-A-Round

Reactiescore
576
rentaround_banner.png

Kies je favoriete instellingen en boek je eigen ronde!
Beste spelers,

Met trots kondigen we een nieuw project aan binnen de TribalWars.nl community: Rent-A-Round! Voor de wat oudere spelers onder ons: die zullen zich wellicht de Rent-A-Rounds op Tribal Wars Masters nog wel kunnen herinneren.

Heb je altijd eens willen uitzoeken wie de beste speler is in jullie stam, of wil je voor eens en altijd in een 1vs1 vechten met de vijand? We geven jullie nu de mogelijkheid om onze speedserver te gebruiken om het op te nemen tegen jouw vrienden, stamgenoten of vijanden.

Het idee is simpel: voor 100 Premium Punten per uur kun je de speedserver afhuren voor maximaal 10 uur op basis van door jou gekozen snelheid en instellingen. Vervolgens bepaal je zelf welke spelers toegang hebben tot de ronde (max. 16 spelers). Wees creatief en geniet van de vrijheid die we je kunnen geven (binnen de mogelijkheden wat de server en de instellingen wel of niet aan kunnen).

Onze dank gaat uit naar @Poo. en TWSpeeds.com voor de technische ondersteuning en het Rent-A-Round formulier.

Hard Facts
  • Prijs: 100 Premium Punten per uur
  • Duur: Naar wens te bepalen (max. 10 uur)
  • Instellingen: Naar wens te bepalen (binnen de technische mogelijkheden)
  • Max. Aantal spelers: 16

Hoe boek ik een eigen ronde?

Om een ronde te boeken, ga je direct naar de volgende pagina: https://www.twspeeds.com/nl/rar/ en log je met je TribalWars.nl account. Ook is het mogelijk om via het menu rechtsboven de Rent-a-Round optie te kiezen als je reeds bent ingelogd op TWSpeeds.com.

Vervolgens kun je je aanvraag indienen door het formulier in te vullen op basis van jouw wensen. Het formulier is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Om iedereen een gelijke kans te geven, is het niet mogelijk om meer dan 3 openstaande aanvragen tegelijk te hebben. Via de website kun je je status van je aanvraag in de gaten houden (requested, configured, approved & rejected).

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zullen we verder contact met je opnemen via het supportsysteem voor het instellen van de ronde en eventuele aanvullende wensen.

In verband met de benodigde verwerkingstijd dient een aanvraag voor een ronde uiterlijk 3 dagen van tevoren te worden ingediend. Anders kunnen we niet garanderen dat de ronde op het door jou gewenste tijdstip kan plaatsvinden.

Houd er verder rekening mee dat de reguliere speedrondes voorgaan op de Rent-A-Rounds. We proberen hierin een goede balans te vinden.
Voor suggesties, vragen, ideeën of opmerkingen kun je terecht in het discussietopic. Daarnaast kun je voor vragen ook contact opnemen via een forum PM met @ropiloot11 of via het supportsysteem.

Veel plezier en succes!

Met vriendelijke groeten,
Jullie TribalWars.nl team
 
Bovenaan