Quiz: Een kijkje in het verleden

Doe je mee?


  • Totaal aantal stemmers
    7
Status
Niet open voor verdere reacties.
Reactiescore
2.439
7emw7o.png

Hallo spammers,

Inleiding

Competities zijn altijd goed voor dit forum geweest. Brengt onze vijandigheid naar boven, de hoster krijgt veel PP voor omkoping en het zorgt op de laatste plaats voor levendigheid op dit forum! Vandaag wil ik jullie weer een nieuw concept laten zien, namelijk de forumquiz.

Wat houdt deze forumquiz in? Er komt een quiz die vragen zal bevatten over zowel de start als iets wat gisteren gebeurd kon zijn op deze wereld. Deze vragen kunnen doodsimpel zijn, maar ook eentje waarbij je je een paar keer over je achterhoofd moet kratsen en vervolgens nog niet zal weten. Dit hebben jullie zelf in de hand, aangezien jullie de vragen zelf mogen bedenken.

De opzet van de quiz

Voor een quiz zijn er uiteraard vragen nodig. Deze vragen mogen jullie naar mij opsturen (per PM). Ieder individu mag maximaal 10 vragen insturen. Uiteindelijk selecteer ik 40/60 vragen en hier maak ik een quiz van. De vragen zullen dus gaan over gebeurtenissen op deze wereld. Ik wil aan jullie vragen om vast te gaan brainstormen over deze vragen. Ook heb ik graag dat er bij de vraag een antwoord met een bron wordt gegeven. Met een bron bedoel een screen van tw-stats een post op het AF en in sommige gevallen een PM wisseling.
Nadat de vragen zijn geselecteerd zal er een vragenlijst op het forum verschijnen en jullie hebben dan 48 uur om deze in te vullen en terug in te leveren. Het AF account die als eerst de meeste antwoorden goed heeft wint. Hier zal tevens een apart topic voor worden gemaakt.

Ik zou jullie willen vragen om mij in een privé PM vragen door te sturen. Dus niet op skype, want dit is geen 'officieel' communicatie kanaal. Discord is eventueel dus wel een optie.

Let op: Stuur de vragen naar mij toe en overleg het niet met andere spelers, anders is het quiz idee eraf.

Huisregels

- Je moet een (actief) account op de wereld hebben.
- De antwoorden op de vragen kunnen in een PM naar The Minion verstuurd worden.
- Samenwerken is niet verboden. Simpelweg omdat het niet controleerbaar is. Denk wel eraan dat de ander net zo goed fout kan zijn! Denk eraan dat als je antwoorden doorgeeft anderen ze dus ook goed kunnen hebben.
- Je kan maar één formulier inleveren per ingame account. Je kunt dus niet met meerdere spelers per account meedoen. Vermeld je ingame account dus bij de inzending.
- Als je vragen heb ingestuurd mag je gewoon deelnemen, je hebt wel het voordeel dat je al wat vragen kent.
- Bespreken van antwoorden op het Algemeen Forum is absoluut uit den boze. Vermelden of verwijzen of synoniem noemen van/naar antwoorden is uitsluiting van de quiz. Geen uitzonderingen.​

Prijzenpot

De prijzenpot bestaat uit ongeveer 1000 premium punten. Verdeelt over de top 5 van de deelnemers.

Eerste plaats: 300 premium punten
Tweede plaats: 250 premium punten
Derde plaats: 200 premium punten
vierde plaats: 150 premium punten
vijfde plaats: 100 premium punten​

Conclusie

Om deze contest te laten slagen heb ik dus ook jullie inzet nodig. Ik ben benieuwd met welke vragen jullie komen en welke ikzelf wel en niet kan beantwoorden. Aarzel niet om moeilijke vragen te mengen met makkelijke, dit maakt het juist leuker.

Jullie hebben 14 dagen de tijd om vragen te bedenken en in te sturen. Ik verwacht minimaal 70 vragen. Als het er minder zijn komt er geen forumquiz. Ik wil er minimaal 60 omdat ik verwacht dat er een aantal dubbel worden opgestuurd, waardoor ik niet alles kan gebruiken. Wees dus origineel.

De persoon die als eerste de meeste antwoorden goed heeft ingestuurd wint. Het quiz topic(dus met de vragen) wordt enkele dagen na de deadline aangemaakt.

De deadline om vragen in te sturen staat op 3 maart 2018 om 23:59
 
Reactiescore
2.439
Is er al een IGM uit gegaan?
 
Reactiescore
2.439
Het volgende event met 5 deelnemers...

Ik heb je post 10minuten lang lopen ontcijferen, maar het wordt niet duidelijker. Wat bedoel je? En hoe bedoel je het? Ik kom echt niet verder dan het feit dat je mijn poging niet waardeert, of dat de opkomst van elk event steeds kleiner wordt. Of is het een grappig bedoelde voorspelling? Als dit laatste het geval is verzoek ik je even te wachten tot Gok de Top.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan