Promoot je eigen account

Reactiescore
2.505
Pas twee deelnemers, de deadline nadert. Ik wil het best een weekje opschuiven als er nog wel animo voor is.
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Pas twee deelnemers, de deadline nadert. Ik wil het best een weekje opschuiven als er nog wel animo voor is.

Graag, afgelopen weken waren de tentamen/hertentamen weken van vele Hogescholen en Universiteiten.
 
Reactiescore
2.505
Verras me
 

DeletedUser7072

Guest
Had ik je al eens verteld dat ik ooit een zwangere aasgarnaal heb gevangen?(no joke)
 
Reactiescore
2.505
De al opgeschoven deadline komt steeds dichterbij. Zijn er nog mensen die iets willen inzenden, of zal ik vragen of de mod dit topic sluit?
 

DeletedUser7072

Guest
De strijd gaat tussen holsappeltje en azrahn lijkt het. Misschien kun je Inge nog vragen een leuk verhaaltje over saviour te vertellen, zal vast wel een verhaal achter dat acc zitten.
 

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Savior of the North – Er kan er maar één de beste zijn.
Daar zat ze dan, eenzaam en alleen op het account Savior of the North. Strijdend om Kayo en consorten bij te houden. Ze farmde zich verrot, maar het mocht niet baten. Wederom werd ze gestabt.. Ik had met haar te doen, die arme meid. Keer op keer de deksel op de neus terwijl ze juist zo’n lieve en goede speelster was. Het deed wat met me..

Zelf was ik het tegenovergestelde van haar. Een impulsieve jongen met een verschrikkelijke grote bek, iemand die constant ruzie gehad heeft op het W45 AF. Merachure was het account waarop ik zou komen spelen, maar op het allerlaatste moment besloot ik anders. “Sorry Gard, het gaat hem niet worden” stond al snel in de Skype chats. Savior of the North, bij die arme Inge, daar wilde ik gaan spelen. Inge zelf stond er welwillend tegenover en we deden een nieuwe poging, in de rim deze keer. Misschien wel de liefste TW-spelers samen met de gene met de grootste bek van W49, samen op één account. Ik was benieuwd en het leek me een uitdaging. Dat het niet vlekkeloos zou gaan stond al vast.

Al snel kwamen we in contact met twee accounts ; The Three Lines van ene Joost en Tokugawa Ieyasu wat in het bezit van Mathias (en later Luuk) was. Niet wetende dat we later zoveel last van die klote Japanners zouden hebben in de race voor plek 1 besloten we ze de helpende hand uit te steken. Vele bij Toku vanaf Savior gesnipede treinen verder en een flinke bemiddelsessie lag de basis voor ons succes. Uiteraard hadden we ook zoals altijd goede contacten met mijn moraalbrekertje (John) en favoriete Chinese opwarmmaaltijd (Jiahao) van TasmanianDevil. Ook Savior kreeg met David zijn 3de co erbij, niet dat hij echt veel zou gaan doen hoor maar het was wel gezellig.

Zelf trok ik de stoute schoenen aan en besloot ik Mono eens te benaderen voor een BG tussen hun en Savior/Toku/Tasmanian, iets wat eigenlijk direct van de mat geveegd werd door ene Axel van Down to Earth. Stiekem moest ik er wel om lachen, de haat die de beste man tegen mij koesterde was geweldig. Via via kreeg werd er al doorgeschemerd dat hij gelijk een massa wilde opzetten om me vroegtijdig weg te vegen. Des te ironischer was het dat Down to Earth circa 1 week later de stam zou verlaten en Mono ons voor niets had afgewezen, ze kwamen er dan ook nog wel op terug maar de keuze was voor mij al duidelijk. Mono moest van de kaart geveegd worden en GR werd onze nieuwe tijdelijke bestemming. Uiteraard speelde we het spelletje op de door mij vaker gebruikte manier, we hielden Mono aan het lijntje terwijl we de targets die zijn aanvielen eveneens te vriend hielden om via vv weerstand te bieden en makkelijke dorpjes te pakken. Efficiëntie in de meest pure vorm.

In GR voegde accounts als Devil in Disguise, Mullepatte en Heisemberg zich bij ons. De eerste plannen voor een sterke samenwerking ontstonden, voor een ieder was duidelijk dat GR het net niet was maar we er toentertijd prima in konden vertoeven. Groeien, groeien en de buurt uitroeien was het motto. Via wat slimme plannen van onze kant konden we snel en goedkoop winsten boeken. We zetten eigenlijk de gehele buurt op tegen Mono en wachtte simpel tot ze verloren om ze lekker goedkoop op te edelen. Van Mono hadden we door de buffers weinig last. Ook Fide, of beter gezegd Under Construction, ontstond. Een combinatie tussen de vriendjes van Timo/Michiel en de vriendjes van Inge/David was het beginsel voor het huidige succes van de nummer 1 stam.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik zelf in het begin helemaal niet zo overtuigd was van Fide, ik zag meer in een eigen stam met de noordelijke Fide leden en de eerste maanden werd dit gevoel zelfs versterkt. Het noorden denderde zonder problemen door en het midden ging misschien nog wel sneller. Echter was het zuiden een compleet drama dat niet door onze Turkse vrienden heen kwam. Nu de strijd in het zuiden eveneens gestreden is tegen de Turken mag ik wel zeggen dat dit op Savior eveneens voor veel irritatie zorgde, echter werd dit door vooral onze kersverse aanwinsten Fabian en Daniël omgezet in positieve energie die zij via VV omzetten in flinke dorpenwinsten.

Naast het draaien van VV’s kwam ook de leiding in deze periode bij het account te liggen. Het kwakkelende Fide had behoefte aan een leider die de zweep eroverheen zou trekken, een leider die de luie flikkers eens ff achter hun reet aan zou zitten zodat we ook daadwerkelijk gingen winnen. Fabian stapte hier dan ook op en pakte het roer met beide handen stevig beet. Zonder weerstand ging het zeker niet, maar met veel energie, tijd en moeite lukt het toch om Fide weer in juiste banen te leiden. In deze periode kreeg Savior ook de uitstraling die zij momenteel heeft, een beest dat ook in stambelang het voortouw durft te nemen. Mijn invloed binnen het account nam steeds verder af en ik maakte plek voor Daniël en Fabian (en uiteraard Inge). Ik droeg toentertijd nog wel m’n steentje bij, waar ik momenteel alleen de verhaalschrijver van het account ben en niet eens meer op het profiel sta.

Nadat Fide weer ging lopen als een tierelier ging het snel, Savior plande een massa die voor mij nogsteeds voor de ommekeer heeft gezorgd. Eentje op No1Rules die grappig genoeg net als de voorgaande periode totaal niet vlekkeloos verliep, maar toch succesvol werd. Uiteraard speelde vooral Hols en Dijk hier de hoofdrol in, toch was het typerend voor Savior dat zij weer het initiatief namen. Zelf boekte het account winsten op een nog gemakkelijkere manier dan dat men snoep afpakt van een kind, weerstand was nergens te bekennen en wanneer het er wel was schoot het in kwaliteit flink tekort.

De bespelers
Voor Fabian lijkt een langgekoesterde wens in vervulling te gaan, zijn eerste nummer 1 ranking op de eindranglijst. Zwaar verdiend, Fabian is in mijn ogen het gezicht van het nieuwe Fide. Niet zeuren en handen uit te mouwen, niet lullen maar poetsen en geen woorden maar daden. Knallen met die handel en hij neemt met niets minder dan de #1 positie genoegen.

Daniël is het nuchtere brein achter Savior of the North, een topspeler op wie je altijd terug kan vallen. Bied elke dag constante activiteit en zeurt nooit. Doet wat er gedaan moet worden en pakt meer dan genoeg vv’s. Ik zou hem omschrijven als een hele aardige en gouden gozer die de stille kracht is op je account. Arrogant naar buiten treden en het Algemeen Forum zijn beide niet zijn ding, hij houd het liever rustig en binnenskamers en zorgt dat het account doet wat het moet doen. Een gouden co waar iedereen een moord voor zou doen.

Uiteraard zit Inge ook op het account, de eigenaresse en voor mij hoofdspeelster van Savior of the North. Inge is echt een top wijf met wie je heerlijk kan samenspelen. Kan soms flink aan je kop zeiken over de manier waarop je communiceert of andere zinloze normen en waarden, maar zal er ook altijd voor je zijn wanneer je haar op welke manier dan nodig hebt. Zeurt weinig en is altijd actief, ze doet haar ding en doet het goed. Een heerlijke, gezellige en lieve co op wie je altijd kunt bouwen. Ik verheug me nu al op onze eerste date :$.

De laatste “speler” van Savior of the North ben ikzelf. Honderd procent zeker ook de meest gehate speler van het account, na deze redelijk arrogante post zal het ook vast niet minder zijn maarja… Iemand moet het zeggen? Mijn aandeel in het account is vooral early en mid-game geweest. De vieze, maar vooral slimme, spelletjes kun je op mijn conto schrijven. Daarnaast deed ik ook veel aan het leggen van contacten en het regelen van leuke spelers op de accounts. M’n activiteit ben ik zelf niet al te tevreden over, ik kon het gewoon niet meer opbrengen motivated te blijven en heb vaak tegen het Fide beleid aangeschopt. Timo kon me soms niet uitstaan, maar ach ik zou iemand die knapper dan mij is ook niet uit kunnen staan. Al met al was het me een eer om met bovenbeschreven 3 samen te spelen en moet ik een dikke shoutout doen naar Fide. Bedankt voor de leuke tijd die ik tijdens mijn laatste avontuur heb meegemaakt (en ja jullie lezen het goed, Tribalwars houd hier vermoedelijk op voor mij). Jullie kunnen me altijd vinden op Tinder xx.


Einde

Het account werkt zich door aanhoudende activiteit, inzet en de aanwezige kwaliteiten omhoog tot te toekomstige nummer 1 van Wereld 49. Daarnaast is Savior één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste accounts van Fide. Savior werd het account met hoogstwaarschijnlijk de meeste prestaties van de dag, de meeste punten en de meeste offence. Eerlijk gezegd had ik dit allemaal wel verwacht. Wat mij nog het meest verbaast heeft is dat Inge niet gestabt is. Savior of the North, er kan er maar één de beste zijn.
 

DeletedUser

Guest
Savior of the North – Er kan er maar één de beste zijn.
Daar zat ze dan, eenzaam en alleen op het account Savior of the North. Strijdend om Kayo en consorten bij te houden. Ze farmde zich verrot, maar het mocht niet baten. Wederom werd ze gestabt.. Ik had met haar te doen, die arme meid. Keer op keer de deksel op de neus terwijl ze juist zo’n lieve en goede speelster was. Het deed wat met me..

Zelf was ik het tegenovergestelde van haar. Een impulsieve jongen met een verschrikkelijke grote bek, iemand die constant ruzie gehad heeft op het W45 AF. Merachure was het account waarop ik zou komen spelen, maar op het allerlaatste moment besloot ik anders. “Sorry Gard, het gaat hem niet worden” stond al snel in de Skype chats. Savior of the North, bij die arme Inge, daar wilde ik gaan spelen. Inge zelf stond er welwillend tegenover en we deden een nieuwe poging, in de rim deze keer. Misschien wel de liefste TW-spelers samen met de gene met de grootste bek van W49, samen op één account. Ik was benieuwd en het leek me een uitdaging. Dat het niet vlekkeloos zou gaan stond al vast.

Al snel kwamen we in contact met twee accounts ; The Three Lines van ene Joost en Tokugawa Ieyasu wat in het bezit van Mathias (en later Luuk) was. Niet wetende dat we later zoveel last van die klote Japanners zouden hebben in de race voor plek 1 besloten we ze de helpende hand uit te steken. Vele bij Toku vanaf Savior gesnipede treinen verder en een flinke bemiddelsessie lag de basis voor ons succes. Uiteraard hadden we ook zoals altijd goede contacten met mijn moraalbrekertje (John) en favoriete Chinese opwarmmaaltijd (Jiahao) van TasmanianDevil. Ook Savior kreeg met David zijn 3de co erbij, niet dat hij echt veel zou gaan doen hoor maar het was wel gezellig.

Zelf trok ik de stoute schoenen aan en besloot ik Mono eens te benaderen voor een BG tussen hun en Savior/Toku/Tasmanian, iets wat eigenlijk direct van de mat geveegd werd door ene Axel van Down to Earth. Stiekem moest ik er wel om lachen, de haat die de beste man tegen mij koesterde was geweldig. Via via kreeg werd er al doorgeschemerd dat hij gelijk een massa wilde opzetten om me vroegtijdig weg te vegen. Des te ironischer was het dat Down to Earth circa 1 week later de stam zou verlaten en Mono ons voor niets had afgewezen, ze kwamen er dan ook nog wel op terug maar de keuze was voor mij al duidelijk. Mono moest van de kaart geveegd worden en GR werd onze nieuwe tijdelijke bestemming. Uiteraard speelde we het spelletje op de door mij vaker gebruikte manier, we hielden Mono aan het lijntje terwijl we de targets die zijn aanvielen eveneens te vriend hielden om via vv weerstand te bieden en makkelijke dorpjes te pakken. Efficiëntie in de meest pure vorm.

In GR voegde accounts als Devil in Disguise, Mullepatte en Heisemberg zich bij ons. De eerste plannen voor een sterke samenwerking ontstonden, voor een ieder was duidelijk dat GR het net niet was maar we er toentertijd prima in konden vertoeven. Groeien, groeien en de buurt uitroeien was het motto. Via wat slimme plannen van onze kant konden we snel en goedkoop winsten boeken. We zetten eigenlijk de gehele buurt op tegen Mono en wachtte simpel tot ze verloren om ze lekker goedkoop op te edelen. Van Mono hadden we door de buffers weinig last. Ook Fide, of beter gezegd Under Construction, ontstond. Een combinatie tussen de vriendjes van Timo/Michiel en de vriendjes van Inge/David was het beginsel voor het huidige succes van de nummer 1 stam.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik zelf in het begin helemaal niet zo overtuigd was van Fide, ik zag meer in een eigen stam met de noordelijke Fide leden en de eerste maanden werd dit gevoel zelfs versterkt. Het noorden denderde zonder problemen door en het midden ging misschien nog wel sneller. Echter was het zuiden een compleet drama dat niet door onze Turkse vrienden heen kwam. Nu de strijd in het zuiden eveneens gestreden is tegen de Turken mag ik wel zeggen dat dit op Savior eveneens voor veel irritatie zorgde, echter werd dit door vooral onze kersverse aanwinsten Fabian en Daniël omgezet in positieve energie die zij via VV omzetten in flinke dorpenwinsten.

Naast het draaien van VV’s kwam ook de leiding in deze periode bij het account te liggen. Het kwakkelende Fide had behoefte aan een leider die de zweep eroverheen zou trekken, een leider die de luie flikkers eens ff achter hun reet aan zou zitten zodat we ook daadwerkelijk gingen winnen. Fabian stapte hier dan ook op en pakte het roer met beide handen stevig beet. Zonder weerstand ging het zeker niet, maar met veel energie, tijd en moeite lukt het toch om Fide weer in juiste banen te leiden. In deze periode kreeg Savior ook de uitstraling die zij momenteel heeft, een beest dat ook in stambelang het voortouw durft te nemen. Mijn invloed binnen het account nam steeds verder af en ik maakte plek voor Daniël en Fabian (en uiteraard Inge). Ik droeg toentertijd nog wel m’n steentje bij, waar ik momenteel alleen de verhaalschrijver van het account ben en niet eens meer op het profiel sta.

Nadat Fide weer ging lopen als een tierelier ging het snel, Savior plande een massa die voor mij nogsteeds voor de ommekeer heeft gezorgd. Eentje op No1Rules die grappig genoeg net als de voorgaande periode totaal niet vlekkeloos verliep, maar toch succesvol werd. Uiteraard speelde vooral Hols en Dijk hier de hoofdrol in, toch was het typerend voor Savior dat zij weer het initiatief namen. Zelf boekte het account winsten op een nog gemakkelijkere manier dan dat men snoep afpakt van een kind, weerstand was nergens te bekennen en wanneer het er wel was schoot het in kwaliteit flink tekort.

De bespelers
Voor Fabian lijkt een langgekoesterde wens in vervulling te gaan, zijn eerste nummer 1 ranking op de eindranglijst. Zwaar verdiend, Fabian is in mijn ogen het gezicht van het nieuwe Fide. Niet zeuren en handen uit te mouwen, niet lullen maar poetsen en geen woorden maar daden. Knallen met die handel en hij neemt met niets minder dan de #1 positie genoegen.

Daniël is het nuchtere brein achter Savior of the North, een topspeler op wie je altijd terug kan vallen. Bied elke dag constante activiteit en zeurt nooit. Doet wat er gedaan moet worden en pakt meer dan genoeg vv’s. Ik zou hem omschrijven als een hele aardige en gouden gozer die de stille kracht is op je account. Arrogant naar buiten treden en het Algemeen Forum zijn beide niet zijn ding, hij houd het liever rustig en binnenskamers en zorgt dat het account doet wat het moet doen. Een gouden co waar iedereen een moord voor zou doen.

Uiteraard zit Inge ook op het account, de eigenaresse en voor mij hoofdspeelster van Savior of the North. Inge is echt een top wijf met wie je heerlijk kan samenspelen. Kan soms flink aan je kop zeiken over de manier waarop je communiceert of andere zinloze normen en waarden, maar zal er ook altijd voor je zijn wanneer je haar op welke manier dan nodig hebt. Zeurt weinig en is altijd actief, ze doet haar ding en doet het goed. Een heerlijke, gezellige en lieve co op wie je altijd kunt bouwen. Ik verheug me nu al op onze eerste date :$.

De laatste “speler” van Savior of the North ben ikzelf. Honderd procent zeker ook de meest gehate speler van het account, na deze redelijk arrogante post zal het ook vast niet minder zijn maarja… Iemand moet het zeggen? Mijn aandeel in het account is vooral early en mid-game geweest. De vieze, maar vooral slimme, spelletjes kun je op mijn conto schrijven. Daarnaast deed ik ook veel aan het leggen van contacten en het regelen van leuke spelers op de accounts. M’n activiteit ben ik zelf niet al te tevreden over, ik kon het gewoon niet meer opbrengen motivated te blijven en heb vaak tegen het Fide beleid aangeschopt. Timo kon me soms niet uitstaan, maar ach ik zou iemand die knapper dan mij is ook niet uit kunnen staan. Al met al was het me een eer om met bovenbeschreven 3 samen te spelen en moet ik een dikke shoutout doen naar Fide. Bedankt voor de leuke tijd die ik tijdens mijn laatste avontuur heb meegemaakt (en ja jullie lezen het goed, Tribalwars houd hier vermoedelijk op voor mij). Jullie kunnen me altijd vinden op Tinder xx.


Einde

Het account werkt zich door aanhoudende activiteit, inzet en de aanwezige kwaliteiten omhoog tot te toekomstige nummer 1 van Wereld 49. Daarnaast is Savior één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste accounts van Fide. Savior werd het account met hoogstwaarschijnlijk de meeste prestaties van de dag, de meeste punten en de meeste offence. Eerlijk gezegd had ik dit allemaal wel verwacht. Wat mij nog het meest verbaast heeft is dat Inge niet gestabt is. Savior of the North, er kan er maar één de beste zijn.

Netjes geschreven Melvin :)
 
Reactiescore
2.505
piktig jammer dat hij 2u over tijd is :x
Maar ik zal een keertje flexiebel zijn:eek:

Echter tel ik 3 deelnemers waarbij het minimale aantal aan deelnemers(5) om een uitslag te krijgen niet gehaald. Hoe nu verder???
 
Reactiescore
123
Jammer dat er zo weinig meedoen , had wel verwacht er meer reacties zouden komen.
 
Bovenaan