Promoot je account.

Status
Niet open voor verdere reacties.

DeletedUser69389

Guest
Beste forumgebruikers,


aangezien het algemeen forum naar mijn mening een beetje stil begint te vallen wil ik er een beetje swung in brengen. Daarom dat ik de taak van Aldo @The Minion een beetje overneem en zelf even het startschot geef en een eerste inzending meteen zal gaan inleveren.

De titel verklapt het al, promoot je account. Het doel is dat iedereen een leuk, interessant, origineel en spannend verhaal schrijft over zijn account en/of de rol van het account op de wereld. Verder mag iedereen zijn fantasie de vrije loop laten. Hierdoor zal er een interessant topic komen met veel verschillende verhalen waarin flinke sneren naar verslagen tegenstanders uitgedeeld kunnen worden en het eigen team/stam/de buren flink opgehemeld kunnen worden. Enkele ideeën voor verhalen zijn bijvoorbeeld een verhaal over een gevoerde oorlog of het verloop van het account vanaf het begin tot het eind.


Prijzenpot
Met dank aan @The Minion en @Poo. hebben we een prijzenpot ter waarde van 1500 premium punten. De verdeling zal als volgt zijn:

Eerste plaats: 750 premium punten.
Tweede plaats: 500 premium punten
Derde plaats: 250 premium puntenInformatie contest
- Hoe doe ik mee? Iedereen kan meedoen aan deze contest en heeft gelijken kansen, aangezien het hier gaat op de manier waarop jij je account promoot.

- Waar moet het aan voldoen? Het is wel de bedoeling dat als je meedoet aan deze contest je een serieus stuk inlevert. Er zit geen minimale grote aan, maar er wordt verwacht dat je er serieus aan gewerkt heb. De jury bepaald welke promoties beoordeeld worden en welke niet.

- Hoe lever je, je werk in? Simpel, één bespeler van het account post de post in dit topic. Vermeld altijd je IG account bij je ingeleverde werk.

Overige regels
- Je moet een serieus account op W58 hebben om mee te kunnen doen.
- Je kunt maar één keer meedoen per IG-account.
- Een bash naar de vijand toe is toegestaan, maar er wordt wel van jullie verwacht dat dit op een respectvolle manier gebeurd. Schelden (met bijv. ziektes) is niet toegestaan en kan diskwalificatie opleveren.
- Er wordt verwacht dat dit topic ordelijk blijft. Natuurlijk is reageren toegestaan, maar discussies over andermans promotie stuk. Zullen worden doorverwezen naar de daartoe al bestaande topics (top/flop stam/speler).
- Bij minder dan 5 deelnemers wordt de contest geschrapt, dus zal er geen juryoordeel/uitslag komen.
- Na 12 januari 2018, 20:00 uur is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze contest.


De Jury
Bij deze contest zijn er minimaal drie jury leden aanwezig:

1. @Clickb*it (Flex)
2. @The Minion (Aldo)
3. @Hopeful (Duncan)

De maximaal haalbare score is 100 punten ofwel een 10.

- Inhoud van het verhaal (70punten)
Hoe origineel is het verhaal? Was het interessant en spannend om te lezen? Bevat het niet overdreven veel onwaarheden of is het uit de duim gezogen? Zit er humor in?

- Schrijfstijl (20punten)
Zijn er mooie verbanden gelegd tussen de teksten in? Was het gemakkelijk te lezen? Moest je dingen vaak overlezen? Zijn er mooie vergelijkingen getrokken? Zijn er niet te veel spelfouten gemaakt waardoor het hinderlijk werd? Is er niet 100x het zelfde verteld? Is het taalgebruik netjes?

- Uiterlijke verzorging (10punten)
Hoe is de alinea opbouw? Heeft het verhaal genoeg inhoud en lengte? Is er creatief gebruik gemaakt van kaartjes of spotprenten?

Belangrijk om te vermelden is dat de jury besluit welk stuk wel of juist niet aan de eisen voldoet. qua grote, serieusheid, en taalgebruik.


Deelnemers:
1. Hero of the Soviet Union.(klik)
2. .Thomas Shelby(klik)
3. Thomas Shelby Jr(klik)


Deadline:
- Na 12 januari 2018, 20:00 uur is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze contest.

 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser69389

Guest
De helden van de Sovjet Unie oftewel Hero of the Soviet Union.
In het Europa van de 19e eeuw waren er twee grote helden, Karl Marx en Friedrich Engels, die tot de ultieme ideologie kwamen, namelijk die van het Marxisme. Zij waren van mening dat het kapitalisme ten onder zou gaan aan de tegenstellingen binnen het systeem, doordat de de uitgebuite arbeidersklasse in opstand zou gaan komen tegen de kapitaalbezitters. Het heeft nog niet plaatsgevonden, maar de tekenen zijn daar dat het eraan zit te komen. Het moment dat het kapitalisme en de liberale ten einde zal gaan komen en de socialistische samenleving de leidende factor zal worden. Sterker nog, de enige factor binnen deze wereld. De staat zal worden omgevormd tot een dictatuur van het proletariaat en waarin de massa de baas zal gaan worden. Wat zal eindigen in het communisme.
100px-Communist_star.svg.png


220px-Marx_and_Engels.jpg


Onze broeder Vladimir Iljitsj Lenin zag in de theorieën van Marx en Engels een goed middel voor zijn eigen revolutionaire ideeën en zou een revolutie, die van 1917, gaan leiden. De grote revolutie die de Sovjet-Unie heeft doen ontstaan. Hij wilde een vuist maken tegen de oude tirannie en ideologieën die er heersten. Het zou voorbode vormen voor de internationale revolutie die aanstaande is.
fist-revolution-red-background-illustration-49689647.jpg


Lenin, Stalin, Chroestjov en de andere heersers hebben hun best gedaan om het communisme leidend te laten worden binnen deze wereld. Echter met name de laatste heersers, Gorbatsjov in het bijzonder, hebben teveel ruimte overgelaten voor dat verderfelijke kapitalisme. Velen zeggen dat de Sovjet-Unie uiteindelijk is gevallen in 1989, maar dat is een grote illusie. De Sovjet-Unie is niet verdwenen, verre van zelfs, het is nog nooit zo springlevend geweest. Alleen die egoïsten die aan zelfverrijking doen ten koste van de massa, onder leiding van de Verenigde Staten, willen het jullie doen laten geloven dat ze de strijd hebben gewonnen. Maar dat is niet zo, verre van zelfs.

338e5e5d0527e14846bcb85cc3d4099a.png
9bcf83dc44f8a03cdaf9895b26131efe.png
7fdb8df46115ede689617be6dc0970f1.png
067361aac1c76e9aed2e079bdd434004.png

Nee beste vrienden. De huidige leider van Rusland, Poetin, is een nietszeggend iemand en die niet handelt naar hoe een echte leider zich zou manifesteren. Daarom treden wij op als de nieuwe leiders van de revolutie. De revolutie is namelijk aanstaande. De banken worden minder vertrouwd als je kijkt naar de opkomst van onder andere de bitcoin. Ook is er een megalomane gek - Trump - aan de macht gekomen bij onze aartsvijand, de leider van het kapitalisme, Amerika.
Het ''afsterven van de staat'' is nabij en wij als Hero of the Soviet Union zullen onze naam eer aan gaan doen. Wij zullen het communisme doen laten terugkeren en tot een absoluut hoogtepunt laten komen. Sterker nog. Andere staten zullen nu vergaan. Het communisme zal elk ander systeem omver gaan blazen. Nog maar een korte tijd dan zal het communisme de heersende factor worden. Het momentum is dan ook eindelijk daar.

Wat begon als een kleine vlek in deze wereld is al uitgegroeid tot een beweging met miljoenen aanhangers. Plagiaat sloot zich als meest recente groep aan en Ely. is de volgende welke bekeerd zal worden tot het communisme. Of ze het nu willen of niet, ze zullen deel uit gaan maken van de Sovjet-Unie. Schreeuw het voort, luid de klokken, schater de trompetten, Hero of the Soviet Union brengt het communisme in ieders gedachte. Het communisme komt eraan en zal zich doen verspreiden. Het moment waar nu bijna 170 jaar op is gewacht is nu eindelijk daar, de dictatuur van het proletariaat komt er nu aan. Doe mee en help de vuist van vooruitgang verder voorwaarts.
imagesM. VR. GR.
Mark, Geert, Ben, Joeri en ondergetekende.
De leiders van de revolutie.

images
images
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
2.510
Leuk plan Martijn en mooi gekopieerd. Zou je het echt voortaan wel ff met mij willen bespreken. Misschien had ik iets voor je kunnen betekenen(prijzen). Ook jammer dat de clustercontest die ik nu(letterlijk nu) had willen openen met een week of wat moet worden uitgesteld. Desalniettemin zal ik er voor zorgen dat we deze contest in een IGM zullen rondsturen.

Succes aan de deelnemers en nog de beste wensen ;)

@underground tacticz.

@Poo. doneert 1000 pp's
Ik doneer er 500

Als je hulp nodig hebt roep je maar ;)

PS ik voeg mij dubbelpost zo samen, maar anders werken die tags niet
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser69389

Guest
Leuk plan Martijn en mooi gekopieerd. Zou je het echt voortaan wel ff met mij willen bespreken. Misschien had ik iets voor je kunnen betekenen(prijzen). Ook jammer dat de clustercontest die ik nu(letterlijk nu) had willen openen met een week of wat moet worden uitgesteld. Desalniettemin zal ik er voor zorgen dat we deze contest in een IGM zullen rondsturen.

Succes aan de deelnemers en nog de beste wensen ;)
Het was gewoon een spontaan idee, omdat ik opeens een literair ingeving had. Sorry.
 

DeletedUser76798

Guest
The wealth of nations - .Thomas Shelby

13.12.23.PeakyBlinders-UITGELICHT.jpg


In Birmingham drinken gedesillusioneerde mannen dag in dag uit hun oorlogstrauma’s weg in verpauperde dranklokalen en spelen met modder besmeurde kinderen tussen de tippelende hoeren. De stad is een broeinest van armoede en anarchie. Straatbendes vechten openlijk voor macht en territorium, communisten verkondigen de revolutie en de IRA probeert van de chaos te profiteren. Het incapabele en corrupte politiekorps kijkt slechts toe hoe de zaak steeds verder escaleert. In deze stad is er een persoon die zich van een andere kant laat zien. Thomas Shelby, een arme arbeiderszoon net terug uit de oorlog.

Een verhaal over kapitalisme en communisme met daarvan de puurste vorm het marxisme. In dit verhaal is het verleden een weerspiegeling van het heden. Wat de mensen toen niet wisten, weten de mensen nu wel. Dat is de reden dat het communisme nooit zal overwinnen. Zo ook Ely. weet goed dat zij niet zullen onderdoen aan de onmacht en belemmering van het communisme.

Schermafbeelding 2018-01-04 om 18.30.18.png

Een ieder die een dezer dagen, de dagen dat het communisme verder te zoeken is dan leven op het AF, denkt dat het communisme overwint zal perplex staan. Het communisme verdwijnt en het kapitalisme blijft zichzelf ontwikkelen. Hero of the Soviet Union zal de literatuur van Adam Smith moeten bestuderen. Om vervolgens te buigen voor
The Peaky Blinders

We demand this price by order of Thomas Fo*king Shelby

 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser69389

Guest
Mooie inzending. Na overleg met Aldo @The Minion besloten om vrijdag 12 januari 20:00 als einddatum te hanteren. Daarnaast zal Aldo zitting gaan nemen in de jury naast Flex. We missen nog minimaal één jurylid. @Hopeful @SC Beast. Heeft iemand nog eventuele kandidaten?

De verdeling van de pp zal ik ook zodadelijk even aanpassen. Ikzelf zat te denken aan 750, 500 en 250 pp.

Maar er mogen nog gerust meer inzendingen komen. Er zal ook nog een ingame mededeling over komen om mensen te gaan trekken.
 

Deleted User - 487871837

Guest
Mooie inzending. Na overleg met Aldo @The Minion besloten om vrijdag 12 januari 20:00 als einddatum te hanteren. Daarnaast zal Aldo zitting gaan nemen in de jury naast Flex. We missen nog minimaal één jurylid. @Hopeful @SC Beast. Heeft iemand nog eventuele kandidaten?

De verdeling van de pp zal ik ook zodadelijk even aanpassen. Ikzelf zat te denken aan 750, 500 en 250 pp.

Maar er mogen nog gerust meer inzendingen komen. Er zal ook nog een ingame mededeling over komen om mensen te gaan trekken.

Ik wil best jureren hoor ;)
 
Reactiescore
301
Voor naam en eer - Thomas Shelby Jr.
Zo'n 20 jaar geleden werd er in Birmingham een jongetje geboren. Het kind was een bastaard. Zijn moeder doopte hem hierom met een andere achternaam dan zijn verwekker. Chris schenk groeide op tussen de kroegen waar tot 's ochtends vroeg Brandy en Wiskey gedronken werd, dronkaards naar de vrouwen floten en de mannen overdag hard zwoegden in de ijzerfabrieken. Hij kwam al gauw op het slechte pad en kreeg veel problemen met de plaatselijke bendes.
Om aan hun toorn te ontsnappen stapte hij in het leger. Zo kwam hij een jaar later in 'den groten oorlog' terecht.

McSloy_527_Fd_Coy.jpg


Hier aangekomen werd hij in de 'Exotic.' squad ingedeeld. In deze squad bleek ook zijn half broer 'Thomas Shelby' te zitten. Zij leerden elkaar kennen en moesten niet veel later al direct naar het front. Aan het front heerste er een bloederige strijd met de Duitse divisie 'DS.'. Veel van Chris Schenk zijn makkers sneuvelden maar samen met zijn halfbroer sloegen ze zich erdoorheen.


Door de felle verliezen van de divisie 'Exotic.' werden ze niet veel later met enkele andere vrienden in de divisie 'Ely.' ingedeeld. Na enkele kleine schermutselingen met de vijand werd deze divisie al snel een hechte groep.

Na de 2e winter liep Chris Schenk echter ernstige verwondingen op en werd hierdoor weer naar huis gezonden. Aangekomen in Birmingham zocht hij zijn halfbroer op waarvan hij de toestemming kreeg om deel uit te maken van de familie. Hij zou zichzelf laten hernoemen naar Arthur Shelby Jr. als eerbetoon aan hun vader (resp. Arthur Shelby).
447692.1.jpg


Hij besloot zijn laatste centen uit te geven aan deze nieuwe naam. Tijdens de naamsverandering ging er echter iets mis door een dronken personeelslid (dit kwam wel vaker voor in Birmingham) en werd hij Thomas Shelby Jr. genoemd.

Omdat zijn mede familieleden de leiders waren van de Peaky Blinders, een bende die zijn brood verdiende met paardenweddenschappen, besloot hij zelf om ook mee te doen met deze weddenschappen. Nu nog doet hij mee aan verschillende wedstrijden om zijn broodnodige centen te verdienen om zijn naam te kunnen veranderen.

horsebel.jpg


Thomas Shelby Jr. hoopt ooit zijn naam te kunnen veranderen om op deze manier eervol te kunnen strijden tegen het communisme, gekheid en de corruptie dat deze prachtige wereld verziekt. De kans dat hij deze strijd zal winnen is zeer klein, maar hij hoopt toch met een waardige naam deze strijd te kunnen beëindigen en met een trots hart te kunnen sterven naast zijn halfbroer Tommy.

“I don't want to die without any scars.”
Chuck Palahniuk, Fight Club


Hopelijk heeft hij deze keer geluk en kan hij zijn droom waarmaken.

Thomas Shelby Jr. 

DeletedUser76798

Guest
Voor naam en eer - Thomas Shelby Jr.
Zo'n 20 jaar geleden werd er in Birmingham een jongetje geboren. Het kind was een bastaard. Zijn moeder doopte hem hierom met een andere achternaam dan zijn verwekker. Chris schenk groeide op tussen de kroegen waar tot 's ochtends vroeg Brandy en Wiskey gedronken werd, dronkaards naar de vrouwen floten en de mannen overdag hard zwoegden in de ijzerfabrieken. Hij kwam al gauw op het slechte pad en kreeg veel problemen met de plaatselijke bendes.
Om aan hun toorn te ontsnappen stapte hij in het leger. Zo kwam hij een jaar later in 'den groten oorlog' terecht.

McSloy_527_Fd_Coy.jpg


Hier aangekomen werd hij in de 'Exotic.' squad ingedeeld. In deze squad bleek ook zijn half broer 'Thomas Shelby' te zitten. Zij leerden elkaar kennen en moesten niet veel later al direct naar het front. Aan het front heerste er een bloederige strijd met de Duitse divisie 'DS.'. Veel van Chris Schenk zijn makkers sneuvelden maar samen met zijn halfbroer sloegen ze zich erdoorheen.


Door de felle verliezen van de divisie 'Exotic.' werden ze niet veel later met enkele andere vrienden in de divisie 'Ely.' ingedeeld. Na enkele kleine schermutselingen met de vijand werd deze divisie al snel een hechte groep.

Na de 2e winter liep Chris Schenk echter ernstige verwondingen op en werd hierdoor weer naar huis gezonden. Aangekomen in Birmingham zocht hij zijn halfbroer op waarvan hij de toestemming kreeg om deel uit te maken van de familie. Hij zou zichzelf laten hernoemen naar Arthur Shelby Jr. als eerbetoon aan hun vader (resp. Arthur Shelby).
447692.1.jpg


Hij besloot zijn laatste centen uit te geven aan deze nieuwe naam. Tijdens de naamsverandering ging er echter iets mis door een dronken personeelslid (dit kwam wel vaker voor in Birmingham) en werd hij Thomas Shelby Jr. genoemd.

Omdat zijn mede familieleden de leiders waren van de Peaky Blinders, een bende die zijn brood verdiende met paardenweddenschappen, besloot hij zelf om ook mee te doen met deze weddenschappen. Nu nog doet hij mee aan verschillende wedstrijden om zijn broodnodige centen te verdienen om zijn naam te kunnen veranderen.

horsebel.jpg


Thomas Shelby Jr. hoopt ooit zijn naam te kunnen veranderen om op deze manier eervol te kunnen strijden tegen het communisme, gekheid en de corruptie dat deze prachtige wereld verziekt. De kans dat hij deze strijd zal winnen is zeer klein, maar hij hoopt toch met een waardige naam deze strijd te kunnen beëindigen en met een trots hart te kunnen sterven naast zijn halfbroer Tommy.Hopelijk heeft hij deze keer geluk en kan hij zijn droom waarmaken.

Thomas Shelby Jr.


Wordt hier een beetje sentimenteel van :oops:
 
Reactiescore
301
Bumpediewumpedie! Nog 5 dagen de tijd om een leuk verhaaltje rond je acc te draaien en kans te maken op een prijs/de eer!
 
Reactiescore
1.018
ja komop mensen, we hebben nu evenveel mensen in de jury als inzendingen, dat moeten we niet hebben!
 

DeletedUser69389

Guest
We hebben ook minstens 5 inzendingen nodig om de beoordeling door te laten gaan. Dus kom op. Zo eenvoudig 750 premium punten krijgen komt bijna niet voor.
 
Reactiescore
301
We hebben ook minstens 5 inzendingen nodig om de beoordeling door te laten gaan. Dus kom op. Zo eenvoudig 750 premium punten krijgen komt bijna niet voor.

Je bent vergeten om mij in je hoofdpost bij 'deelnemers' te plaatsen. Is maar een klein schoonheidsfoutje hoor ;)
IGN: Thomas Shelby Jr. (niet te verwarren met de floppers van .Thomas Shelby)
 
Reactiescore
2.510
Nog twee dagen
 
Reactiescore
2.510
Topic gaat op slot. De prijzenpot(1500pp's) wordt verdeelt onder de drie deelnemers, prijzen dus gegarandeerd!

Ik wil @underground tacticz. bedanken voor zijn initiatief en @Clickb*it en @Hopeful vragen om hun PM in de gaten te houden, in verband met de beoordeling.

Gefeliciteerd aan de beide deelnemers. Prijzen en uitslag zullen spoedig volgen. De reden dat ik deze contest door laat gaan en niet aflas mogen jullie mij in de praathoek vragen(als hier interesse naar is).
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
2.510
De uitslag is bekend!

De eerste prijs gaat naar: Thomas Shelby Jr.. Dit zijn 750 premiumpunten
De tweede prijs gaat naar: Hero of the soviet Union. Dit zijn 500 premiumpunten
De derde prijs gaat naar .Thomas Shelby. Dit zijn 250 premiumpunten

vj9d455c.png

Ik wil de deelnemers, de jury, de sponsers en Martijn bedanken voor het mogelijk maken van deze contest. Verder wil ik de winnaars feliciteren! Dat jullie je prijzen wijs mogen gebruiken ;) De prijzen worden zo snel mogelijk uitgereikt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan