Open brief richting TW-team wegens onterecht bannen.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Reactiescore
303
Beste TW-team,

Namens het gehele vrij forum moeten er toch een aantal dingen van ons hart.

Het vrij forum was lange tijd niet actief en makkelijk moddereerbaar voor de aangestelde mod(s). Echter gebeurden er de laatste weken een aantal zaken waardoor VF weer nieuw leven werd ingeblazen, waardoor het modden al iets moeilijker was.

Vandaag is er iets gebeurd wat volgens het gehele VF-team niet door de beugel kan. Namelijk, een onterechte ban richting het adres van ons opperhoofd @simeco
We zijn bereid hier op een deftige manier over te spreken, en samen te zoeken naar een gepaste oplossing voor dit probleem. In het verleden gaf onze goede vriend @Calamus Incendium al aan dat hij zich graag kandidaat wou stellen om het forummod team een handje te helpen. Dit om de onbekwaamheid een beetje op te lossen.

Later vandaag werden er ineens speltopics gesloten omdat een mod niet kon bijbenen met lezen etc.. Dit is ongezien in de AF geschiedenis.

Graag vragen wij dan ook namens het gehele VF-team, dat jullie in de toekomst een aantal testen opstellen, zodat de bekwaamheid van een (beginnende)mod flink op de proef kan gesteld worden.

Met vriendelijke groet,
het VF-team.

@simeco WE STAAN ALS JE BLOK ACHTER JE!
 
Laatst bewerkt:

Sule Silmad

Teamleden
Forum Mod
Reactiescore
327
Ik vind het nobel van je dat je het voor je vriend Simeco wilt opnemen, maar dit is iets tussen de moderator en speler in kwestie. Bans worden verder niet op het forum besproken. Om het iets te verduidelijken hieronder nog even de specifieke forumregel. (2.8)
Schorsingen/Bans/Berispingen edm. worden niet op het forum besproken. Schrijf in het forum dus geen chat, spel of forum-schorsingen. Ook het bespreken van het functioneren van de moderatoren hoort niet op het forum thuis. Gebruik hiervoor het support-systeem (Game-zaken) of het open een conversatie met de moderator en het CM (Forum)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.