Moderatietopic W13

DeletedUser58575

Guest
Goedenavond wereld 13,

Vanaf vandaag zal ik dit forum modereren. Wat betreft mijn wijze van modereren zul je er achter komen dat ik erg soepel modereer. Van mij heb je geen last, tenzij je echt te ver gaat. Dus hou het gezellig hier, dat is voor ons allemaal het fijnst (ikzelf modereer natuurlijk ook liever een vrolijk, gezellig en actief forum dan een dood of ruzieënd forum).

Naam forum / spel:
Op het forum sta ik al sinds enige tijd bekend als The Little Dictator. Hiervoor gebruikte ik een ander forumaccount genaamd Quatannens.

Leeftijd / Verjaardag:
Ik ben 20 jaar oud, jarig op de zevende van februari.

Woonplaats:
Kerkrade - Zuid-Limburg - Nederland

Foto:
Waarschuwing, niet openen indien je een zwakke gezondheid of hartklachten hebt!
the little dictator zei:
Random foto gemaakt door toenmalige vriendin die op mijn tenen stond te stampen terwijl ik me nog afvroeg of ik nu moest lachen of boos moest worden:
http://i44.tinypic.com/ta3nna.jpg

MSN / Skype / E-mail:
Vraag in pm ;)

Mijn beroep / opleiding:
Ik studeer Commercieel Management aan de Hogeschool Zuyd. Verder werk ik part-time als semi-professioneel DJ en als online pokerspeler.

Mijn hobbies/interessen:
Mijn grootste passie is en blijft muziek. Verder hou ik er van om te schrijven (ik verwijs graag door naar het door mij geopende 'Vrije Schrijverstopic' in het vrij forum). Ook speel ik graag een spelletje poker, en hou ik er van om lekker mensen te bannen op het AF :D (geintje, jullie zijn lief :$)

Mijn lievelingsmuziek:
Ik luister in principe alles. In elk genre zitten wel 1 of 2 nummers die ik mooi vind. Ik heb echter niets met Dubstep en Death Metal. Ook kan de meeste Hiphop me niet echt bekoren (maar ook hiervoor geld: er zijn altijd wel een paar nummers die ik wél steengoed vind).
Zelf ben ik dus zoals gezegd Dj en draai ik voornamelijk hardstyle, techno en trance. Ook Italodance komt nog wel eens voorbij (voor hen die dat niet kennen, denk aan Gigi d'Agostino ;))

Mijn lievelingsfilmen/-series:
Pfoeee, euhhh ik kijk eigenlijk niet zo heeeeeel vaak TV, maar mijn favoriete films, pfff... Ik zal hier mijn pornocollectie maar weglaten zeker? :p
Nou vooruit dan. Ik vond de Lord of the Rings serie geweldig. De verfilmingen van Dan Brown boeken zijn super (Da Vinci Code en Angels & Demons), The Transporter serie vond ik super (eigenlijk alle films met Jason Statham wel :p), evenals The Bourne reeks. Zo zijn er nog wel duizenden films op te noemen. Voor de Vlamingen onder ons: Ben X vond ik ook een zeer mooie film!

Mijn tw 'carriere':
Hmmm, ja. Ik ben een 6 jaar gelezen begonnen op W1.net, en was daarmee op de Duitsers na zo'n beetje een van de 2000 eerste spelers op TW. Dus je zou kunnen stellen dat ik een 'veteraan' ben. Heb voornamelijk op .Net gespeeld altijd, maar ben na een tijdje toch overgestapt op .NL, waarbij ik met name op .NL W6, W13, W16, W18 en W19 wil uitlichten als mijn belangrijkste werelden, al heb ik er heel wat meer gespeeld of gestart.

Ik zou niet kunnen leven zonder..
Internet. Mijn vriendin. Appel-peer milkshakes van de Mac-Donalds, mijn mod-powers (muwhahaha), spam (muwhahaha), mijn ouders (jep, ben dol op ze:D), elke dag een stevige portie humor :D

Ik hou niet van..
Rechtlijnige denkers. Racisme. Grof taalgebruik. Onterechte beschuldigingen. Onrecht. (zo wel weer genoeg moralistisch geleuter)
Spruitjes, zeikende ouders, zakken chips die voor de helft gevuld zijn met lucht zodat je minder krijgt dan je dacht, ongekoelde cola, verspilling van drank, overgeven, mosterd.

Meer weten over mij? Vragen over mijn manier van modereren? Vragen over de forumregels in hun geheel? Oke, om het nog algemener te maken: Vragen aan mij? Post hier (of stuur een pm).


The Little Dictator
 

DeletedUser58575

Guest
Komt wel goed hoor. Ik ken jullie zo onderhand wel redelijk, jullie maken het me niet moeilijk. Tenzij Amytje terug zou komen, maar dan ban ik die gewoon en is de rust weer teruggekeerd. Komt ongetwijfeld goed :)
 

DeletedUser

Guest
Ach, het is nooit echt druk hier en dat weet je, ken je daarnaast wel aardig door het vrije forum ;)
Succes, mocht dit nodig zijn.
 

DeletedUser58575

Guest
Eek, ken je mij door het vrije forum? :eek: Ik zie je daar eigenlijk alleen maar in het doodbloedende vrije schrijverstopic en het nachtbrakerstopic :p
 

DeletedUser

Guest
Ik duik alleen op als ik er zin in heb, ik lees het meeste wel.
 

DeletedUser58575

Guest
Ahhh oke:)
Ik ben de laatste tijd wat minder actief daar. Sinds de splitsing van het vrije forum en het spellenforum ben ik meer op het spellenforum te vinden.
Bovendien zijn er de laatste tijd weinig topics in het vrije forum die mijn interesse hebben.
 

Deleted User - 44652

Guest
Beste W13 forumgangers,

Vanaf heden zal ik dit forum modden.
Een kort voorstelrondje*Ik ben c0al, 18 jaar oud, en oud-student Optometrie. Komend schooljaar ga ik beginnen als student Personeel & Arbeid op HBO.Verder ben ik een fanatiek badmintonner, dus een PM sturen daarover mag altijd*.:DVerder speel ik nog redelijk actief TW, op de alleroudste wereld die deze community kent, en daarnaast ben ik -van diezelfde- wereld ook nog TWw reporter. dus. Helaas is de wereld niet actief genoeg meer voor elke week een artikel en dat een jaar lang.

Ik volg de richtlijnen en dit kan soms streng zijn, maar is,over het algemeen niet de bedoeling. Ben je het er niet mee eens, mag je mij altijd een PM sturen en indien je denkt dat ik fout zit kunnen we er rustig over praten. Ook voor verdere vragen ben ik altijd bereikbaar.Als je deze regels gewoon volgt, heb je geen last van mij.Verder, als je het idee hebt dat een post hier niet thuishoort, gebruik vooral het rode knopje met het uitroepteken erin, en*metuitleg waarom, dan wordt er serieus naar gekeken.

Maar het belangrijkste: Ik ben hier om jullie te helpen met het plezier op dit forum!.*Dus ik hoop nog voor veel plezier op dit forum terwijl ik jullie moderator ben.*

Groet, c0al
 

DeletedUser

Guest
Hee, alweer een nieuwe :p

Verdwijnen die andere, omdat het forum hier te inactief is?? :D

Naja succes c0al, ik vermoed dat je het hier enorm zwaar gaat krijgen!
 

Deleted User - 44652

Guest
Hee, alweer een nieuwe :p

Verdwijnen die andere, omdat het forum hier te inactief is?? :D

Naja succes c0al, ik vermoed dat je het hier enorm zwaar gaat krijgen!

Hmm zwaarder dan w19 wordt het waarschijnlijk niet :p. Spammers daar joh! xD.
 
Bovenaan