[Speeltopic] Jubileumpotje #201 - Wraakzuchtige Bomen uit het Grote boze Bomenbos - part 2

DeletedUser52781

Guest
riverfl0w zei:
Jullie hebben gestemd, wij hebben geluisterd.
De bomen zijn terug, wraakzuchtiger als nooit tevoren.

Wvw 107 was slechts een voorproefje. De bomen zijn terug en zinnen op wraak tegen die klote-eiken. Dit is jou kans om eindelijk niet als wolf, maar als konijn te kunnen spelen. Geen ziener, maar molshoop zul je zijn. Verder heeft iedereen de droom wel eens gehad om Onzichtbaar te zijn toch? Dit potje gaat dromen laten uitkomen, vriendschappen versterken/verbreken, postcounts uppen en een chaos creëren waar de meest normale post Knabbel Knabbel zal zijn. Heb jij zin in dit doldwaze potje? lees dan eerst de instellingen:

Klik hier

Geen gezeur wanneer je ingeschreven bent. Lees de instellingen. Verdiep je in de gebeurtenissen en verwijder die ene toets waarop de letter staat die je voor 1 hele dag niet mag gebruiken. Bestudeer de extra rollen en maak tactische beslissingen over de tijdstippen wanneer jij knabbel knabbel of hup hup wilt zeggen als konijn. Zorg ervoor dat je niet in de gevangenis komt, zorg ervoor dat je al die vervelende bosbessen uit het potje sodemietert, of er juist in houd. Speel niet naar je rol, leef als je rol.

Laten we samen geschiedenis schrijven. Om alvast in de stemming te komen, is hier het geweldige inleidingsverhaal van toen.

Er is een uiterst delicate kwestie ontstaan in het altijd zo boze bomenland. Een paar bomen werden gemeen tegen andere bomen en begonnen plannen te creëren om de andere bomen om te hakken. De laatste paar eervolle bomen proberen nu met tak en wortel stand te houden tegen deze wraakzuchtige bomen. Zullen de kastanjebomen standhouden tegen de wraakzuchtige eiken?
Het langverwachte potje staat dan eindelijk op het punt te beginnen. Iedereen heeft een rol ontvangen, burger of niet. Aangezien veel mensen het spelletje nog niet helemaal begrepen zullen wij eerst wat post's reserveren en het wat verduidelijken. Nog niet posten dus!

GEBEURTENISSEN:

Dag #0 - Het Einde van Keizer Gerwin
Openingsverhaal: Het einde van Keizer Gerwin.

Daar liep hij dan, de man die alles kan. De man wie kan zeggen tegen een vrouw dat zij dik is en er mee weg kan komen. De man die eigenhandig Osama Bin Laden doodschoot. De man die een granaat gooide en twintig mensen vermoordde, waarna hij nog een granaat gooide. De man die een nokia tegen zijn buik aangegooid kreeg en er vanaf kwam met twee gebroken ribben. De man wie inmiddels de kleren van zijn moeder strijkt. De man die cornflakes in zijn bak gooit voordat hij checkt of er wel melk in de koelkast staat. De man die bij de Burger King komt om een McKroket te bestellen. De man wie in zijn vrije tijd wel eens een boek leest. De man wie bekend staat als Keizer Gerwin.

Keizer Gerwin liep door het donkere bos naar huis. Hij kwam net terug van de film Once upon a time in the Wei, starring Orlando Boom. Nagenietend van een aantal macademia-nootjes liep Keizer Gerwin zelfverzekerd over The Green Mile terug naar huis. Keizer Gerwin was een echte filmkenner, American Beuky, Requiem for a Den en niet te vergeten The Dark Eik Rises waren een aantal van zijn favorieten, naast natuurlijk de klassieke serie van Jurassic Park. Twijfelend of hij thuis nog gauw even How to train your Esdoorn 2 ging kijken liep hij verder.

Eenmaal thuisgekomen gooide hij zijn jas, gemaakt van pure boomschors, op de grond en plofte hij op zijn houten bank. Keizer Gerwin rustte zijn benen op een klein stronkje en deed zijn radio aan. The Rolling Stones knalden door de speakers heen en Keizer Gerwin zette het snel weer af; hij mag dan een filmkenner zijn, een goede muzieksmaak had hij niet. Guns n Roses werd ook afgezet en Keizer Gerwin gaf het op. Hij zette de tv maar aan. Gelukkig voor Gerwin was net de Super Boom op en Katy Berry was aan het optreden met een aantal robuuste haaien naast haar. In de reclame liep Gerwin gauw naar de wc waar een aantal flinke kastanjes loste. “Eindelijk” mompelde hij. Minuten later liep hij terug en viel hij op de bank in slaap.

Twee dagen later werd er bij hem op de deur geklopt en Bappos stormde naar binnen. “Ik ga je post’s verwijderen!!” riep hij tegen Gerwin. Echter was er geen reactie. Gerwin was overleden aan een overdosis EiksTC en Pompoensap.
Bappos schrok.
“Straks denken mensen dat ik wolf ben” mompelde hij tegen zichzelf.
Ergens achter hem werd geroepen; “Het is bosbes lullo!!!”
Bappos riep terug: “We hebben een nieuwe BM nodig!!”
Ergens achter hem werd weer geroepen: “We hadden helemaal geen BM!!”
Bappos riep terug: “Ik ben moderator en ik eis een Burgemeester!!!”
Ergens achter hem werd weer geroepen: “Waarom draai je je niet eens om!!”
En Bappos draaide zich om. Vol woede rende hij de deur uit. Om Keizer Gerwin werd geen ruk meer gegeven, die is helaas overleden.

Keizer Gerwin is/was Dodenfluisteraar!

Eerste BM-Stemming is morgen om 22:00! Eerste lynch en Lunch morgen om 22:05,
Stemmen en acties in PM naar Ghehehehehe, dat zijn 5 he's !!!
Vanaf vandaag 22:00 mag je de M niet meer zeggen, wordt het gezien en aangetoond; Gevangenis!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser22681

Guest
Verboden letter:

Iedere dag is er een nieuwe verboden letter, die in het topic wordt aangekondigd door de spelleiding onder de noemer verboden letter. Die letter komt ook hier te staan voor de duidelijkheid en omdat we van jullie houden. Je mag deze letter niet meer gebruiken in je posts totdat er een nieuwe verboden letter is. Ook niet gebruiken in quotes en dergelijke meer.

Wat gebeurd er nu als je de verboden letter wel gebruikt hoor ik jullie nu al denken? Dan ga je het gevang in. De bak. Prison. Bajes. En geen Michael Scofield die je gaat redden want hij is
dood
.

huidige verboden letter:
N

De gevangenis:

Daar wil je niet zijn. laat je zeep niet vallen.

De gevangenis
Overtreed de regels en je komt in de gevangenis. In de gevangenis mag je niet posten tenzij het spreekuur is. Er zijn 2 spreekuren, namelijk:
14:00-15:00
20:00-21:00
Verder mag je niet posten, de hele dag niet. 2 dagen niet posten = inactief = dood, voorzichtigheid omtrent de gebeurtenis wordt dus voor gewaarschuwd.

Hoe kom je er nou uit? door het konijn!!! Bij elke 12de hup die het konijn zegt(mag maar3x per dag) laat brad bellick de gevangenis even open staan omdat ook hij
dood
is.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser52781

Guest
DE INSTELLINGEN:

Er is een uiterst delicate kwestie ontstaan in het altijd zo boze bomenland. Een paar bomen werden gemeen tegen andere bomen en begonnen plannen te creëren om de andere bomen om te hakken. De laatste paar eervolle bomen proberen nu met tak en wortel stand te houden tegen deze wraakzuchtige bomen. Zullen de kastanjebomen standhouden tegen de wraakzuchtige eiken?

Weerwolven van Wakkerdam #204
Aantal bossen: Als we geluk hebben kunnen we er net ééntje vullen
Aantal spelers : genoeg

Hints :
Ja. Er zullen hints zijn, maar jullie zullen door de bomen het bos niet meer zien!!!

Klaagmuur : Ja, mits je Quechua/een andere forumganger hier het leven zuur maakt.
Afscheidsbrief : 1 in het eerste uur na dood, en na 4 dagen en 12 uur mag je er nog een geruime dat halfuur.

DE ROLLEN:
Jager/Zoembini; 2

Heks/Prof. Oak/; 1, deze rol kan alleen door een man gedragen worden. Ooit een vrouw met een penis gezien? Zo ja; Wij leven met je mee.

Dorpsoudste/Molshoop; 1, de molshoop moet elke dag precies 10x posten, anders valt hij door de mand, en iedereen weet dat als je door de mand valt je dan doodgaat.

Beschemengel; Niet elke rol hoeft een andere naam hoor? 1x.

Ziener/Cactus; 1x. De Cactus mag elke dag één keer zieneren mits hij een zéér intelligente vraag van Riverfl0w/Aivb goed beantwoord.

Dodenfluisteraar/Kansloos persoon nr. 1 : 1x, Doet mee, maar is dood vanaf het begin. als dode fluistert hij dus met de levende. Godverdomme wat was Kunjack toen kwaad

Cupido/Mohammed Ali : Deze turk heeft wapens, en gevaarlijke ook, hij schiet je neer en een ander persoon ook, uit pure ellende vallen jullie elkaar in de armen en zijn jullie spontaan verliefd. Verder mag Mohammed elke dag 1x raden wie de heks is. Gokt hij goed steelt hij het drankje, die vuile turk.

Geliefden kennen elkaar : Nee. dat noemen ze Liefde maakt Blind.
Geliefden samen winnen : Nee, dit doen ze apart nou blij. Tuurlijk winnen ze samen
(De geliefden zullen per direct Ali en Mohammed heten.)

Wolven; Nee
Welp/De Bosbessen; ligt aan aantal spelers. groeien na dag 1 pas op. na de bm-stemming leven zij, en vanaf dan mogen zij pas een lunch insturen. er zit precies 5 min. tussen de bm stemming en de lunch. dus snel zijn.
Infectie wolf : nee

Eindtijd stemmen : 22:00
Tijdstip verhalen : 00:00-12:00


Speciale Rollen naar : Ghehehehehe
Weerwolven Moord naar : Ghehehehehe
Lynch : naar Ghehehehehe

Inschrijvingen : Iedereen dient een nette sollicitatie te sturen.
Burgemeester : Doen we niet aan. er zal wel een bm-stemming zijn, maar deze is volkomen nutteloos.

Extra rollen : Het Konijn

Een meest zinloze rol is er niet(behalve de onzichtbare man). het konijn mag alleen postten in de vorm van "Hup Hup" of "Knabbel Knabbel", dit mag hij in elk bos doen. hij kan natuurlijk overal heenlopen. het Konijn heeft geen stemrecht, behalve als de heks het doodsdrankje op hem inzet. dan zullen namelijk de dierenactivisten in actie voor hem komen. Gebruik het Konijn in combinatie met de Wortel. Elke dag mag het Konijn maximaal 3x hup hup zeggen, Knabbel Knabbel kan tot in het oneindige gezegd worden. Bij elke 12e hup van het konijn zal hij langs de gevangenis komen, waardoor iedereen weer vrijkomt.

De Wortel

De wortel zal door de eerste burger die post in het topic ergens worden neergelegd in het dorp. word de plek van de wortel genoemd in het Lunchverhaal dan zal het Konijn volgroeien tot een wolf nadat deze de Wortel heeft gevonden uiteraard. je kunt zien dat de wortel is gevonden wanneer er wordt gepost; ik heb de wortel gevonden. muahahha

Dierenactivisten

Moeten het gehele potje meespelen en postten, maar moeten gigantisch veel ophef maken binnen de 5 minuten dat bekent word gemaakt dat de heks het konijn gaat doden met het doodsdrankje. de hoeveelheid post's binnen die 5 minuten gedeeld door 4,5, en daar de uitkomst van zal zoveel wolven killen.

De onzichtbare man

Is onzichtbaar. Dus alles wat hij doet of juist niet doet zal door niemand opgemerkt worden. Geen wolf zal hem ook opeten, aangezien hij onzichtbaar is.

Extra instellingen :

Gebeurtenissen:
Er zal een gebeurtenis plaatsvinden per dag, dit is deze; elke dag mag één letter niet worden gepost. zien wij dit wel gebeuren heb je een strafpunt. bij 1 strafpunt kom je in de gevangenis, en moet je wachten tot het konijn komt langs gehuppeld.

De gevangenis
Overtreed de regels en je komt in de gevangenis. In de gevangenis mag je niet posten tenzij het spreekuur is. Er zijn 2 spreekuren, namelijk:
14:00-15:00
20:00-21:00

Verder mag je niet posten, de hele dag niet. 2 dagen niet posten = inactief = dood, voorzichtigheid omtrent de gebeurtenis wordt dus voor gewaarschuwd.

Tot slot:
Er mag geclaimd en genetwerkt worden.
En soms zullen wij voor de grap post’s laten verwijderen door mod’s om jullie verdacht te maken

*Getallen bij de rollen kloppen NIET, dit door het grote aantal inschrijvingen.

VERBODEN LETTER:

Vanaf 6 februari 22:00 - tot 7 februari 22:00 (Dag 0 t/m 1) zal de verboden letter zijn:
De letter M

Overtreden = Gevangenis!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser52781

Guest
Extra regels bij de Rollen onder elkaar gezet:

Ben je..

- Molshoop
Maximaal 10x posten per dag. Niet meer, niet minder. Post je 9x of 11x? Jammer, ben je meteen dood. Verder een normale dorpsoudste.

- Mohammed Ali
Cupido, maar mag Prof Oak proberen te raden elke dag. Raadtie t 1x goed; raakt Oak zn doodsdrankje kwijt. Vuile turk

- Prof Oak
Kan alleen man zijn!!! verder normale heks en heeft zn gebruikelijke drankjes. Wordt bericht aangegeven mochtie zn doodsdrankje verliezen

- Dierenactivist:
Gewone burger, maar als er bericht wordt gegeven dat de heks zijn doodsdrankje moet je zoveel mogelijk posten binnen 5 minuten!! dan kunnen er bosbessen sterven!!

- Bosbes,
Je bent dus welp voor de eerste dag! geen gemekker over dat je je medewolven niet kent lulhannes! na de bm stemming morgen groei je op en dan heb je 5 minuten om je eerste lunch in te sturen! Wees dus actief! Verder geen regels

- Zoembini
Gewone Jager, Geen extra regel

- Konijn
Je kan alleen knabbelen of huppelen. 12x hup zeggen betekent dat de gevangenis vrijkomt. Die logica snappen wij ook niet! Mocht je de wortel vinden in het lunchverhaal moet je zeggen; Muahahaha ik heb de wortel gevonden, waarna iedereen weet dat je wolf bent. GG dan!
 

DeletedUser52781

Guest
BELANGRIJK

Waag het niet te reageren op de onzichtbare man! de onzichtbare man voor dit potje is geworden, tromgeroffel....

PR0SIEB

als je op hem reageert ben je dus de lul en ga je de gevangenis in!
 

DeletedUser52781

Guest
Spelerslijst:

1. Nonkel
2. ILikeTrains
3. TheLittleBoss
4. Dark-Knight - Molshoop - Lynch dag #2
5. Evil big
6. Agloven
7. Roboro
8. Mooteman
9. The Winger
10. Bappos - Zoembini - Lunch dag #2
11. pr0sieeb - Onzichtbare Man
12. Amycipatie
13. TheInvisibleManWithItzBlueKnife
14. Keizer Gerwin - Dodenfluisteraar
15. Reversistence. (met puntje enzo)
16. Flexibility
17. Kunjack - Prof. Oak, Mongool dag #1
18. Capricorno
19. OrAsU
20. Dragonfriend723
21. Calamus Incendium
22. Rukurt
23. Arbeitman
24. Quechua
25. Hondmet3poten
26. Marwolaeth
27. Khaduffii
28. Elienolanaomi
29. Batchieboy
30. Ice sCream
31. Oscar11 - Bosbes, Lynch dag #1

Gevangenis:
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser22681

Guest
rip rip keizer gerwin.

Eerste slachtoffer is alweer gevallen hoor gaat hard!!!
 

DeletedUser52781

Guest
Eerste Bm-stemming is morgen lm 22:00! Eerste lynchstemming morgen ook voor 22:00!!

Dit betekent dus stemmen voor 22:00 in de inbox bij ghehehehehe!!

De bm is nutteloos maar tsja. om 22:05 moeten we de lunch hebben van de bosbessen!!
 

DeletedUser22681

Guest
De/het verboden letter

jajajajajajajaja de letter die vanaf 22:00 vandaag tot morgen 22:00 niet gepost mag worden is: M