IGteacher op wereld 32

DeletedUser

Guest
Beste speler van wereld 32,

Heb jij altijd al de fijne kneepjes van Tribalwars willen leren? Innogames Teacher is een project afkomstig van Tribal Wars. Het is opgericht voor spelers van alle soorten. Wij helpen ze met het informatie en tips geven. Dit project zal vanaf heden ook op Tribalwars.nl worden gestart in de hoop dat spelers zich beter kunnen ontwikkelen.

Nu vraag je je wellicht af hoe dit mogelijk is. Wij geloven erin dat je dingen het best kan leren door advies te krijgen van spelers die hun eigen tactiek hebben uitgewerkt en het door willen geven. Zo gaan de tacktieken en tips door van 'generatie naar generatie'.

Beginnende spelers
Iedereen zal het nog wel weten. Je maakte voor de eerste keer je account aan en begreep helemaal niks van het spel. Je ging met mensen praten die bij jou in de buurt een dorp hadden, je zocht of begon een stam en had al snel een vriendenkring. Je krijgt problemen in het spel omdat iemand anders je dorpen op eist, hoe kan je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden, goed genoeg zijn om aanvallen te snipen en de tacktieken van de tegenstanders ontdekken? Als een beginnende speler heb je daar nog geen antwoord op, laat staan wat de termen zoals snipen, timen inhouden. Ergens op jou wereld zitten spelers die meer ervaring hebben dan jou en deze ervaring willen delen. Van die spelers zullen lang niet allemaal evenveel hulp bieden, laat staan dat je ze vindt!

Daarom is Innogames Teacher opgericht, een internationale non-profit organisatie. In deze organisatie zitten de spelers die ervaringen hebben opgedaan op verschillende werelden. Van normale werelden tot speed werelden. Deze spelers hebben allemaal een eigen tacktiek ontwikkeld die ze graag willen doorgeven om jou beter te laten presteren. Om de spelers die 24 uur lang op een account zitten het nakijken te geven!

Om vragen te stellen aan een speler over alles wat met tribalwars te maken heeft, van het gebruik van bb-codes, scripts en het leiden van stammen, de mentoren van Innogames Teacher staan altijd klaar om jou te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is op hier te drukken. Je vraag stellen kan bij 'Motivatie'. Vergeet niet om het goede spel te selecteren en de nederlandse taal aan te klikken! Binnekort ben jij de persoon die jou vrienden gaat helpen om verder te komen.

Gevorderde spelers
Nadat je enkele werelden achter de rug hebt, vele vijhanden hebt verslagen met je vrienden kan het zijn dat je het voor je zelf iets moeilijker wilt maken. Een treintje timen, binnen 150 ms moet gaan, maar hoe moet je snipen? Hoe kan je het beste presteren als je de vakantie vervanging van een andere speler in je handen krijgt, een account waar notabene 4000 aanvallen binnenkomen? Tacktieken om te ondersteunen, fakes en edels onderscheiden door het taggen van de aanvallen. Of wil je je directe tegenstander flink onderuit halen? Hoe kan je dat het beste doen? Ga je ze dagenlang met fakes bestoken en een paar clears tussen al die fakes verstoppen? Kortom, allemaal manieren om je kennis te vergroten en meer plezier te maken!

Activiteiten
Innogames Teacher organiseert ook zijn eigen activiteiten. Een paar keer per jaar word er een Rent-a-Round server gehuurd om spelers te leren speeden. Gratis en voor niks kan er worden ingeschreven! De mensen die achter de schermen bij Innogames Teacher werken hebben allemaal taken. Hoe kunnen wij het beste iets opzetten dat effect heeft op andere werelden? Kortom, wij brengen theorie naar voren die in de praktijk moet worden uitgevoerd. Maar als we het direct, op onze eigen server uitleggen? Er word meer geleerd en er zal meer plezier zijn.

Mentoren
Ben je juist van mening dat je het spelletje wel snapt en wil je juist je kennis doorgeven? Ook dat is mogelijk! We zoeken een team van mentoren die graag enthousiast les wil geven aan nieuwe(re) spelers.

Je bent een paar stappen verwijdert van een wereld waar je als ervaren speler zelf je kennis ook kan uitbreiden. Vragen waarvoor jij soms antwoord moet vragen aan andere mentoren. Het enige wat je hoeft te doen is op hier te drukken. Voordat je het weet heb je spelers die jou als een goede vriend zullen zien, omdat jij ze de hulp hebt gegeven om verder te komen, beter te presteren en meer te bereiken!

Als je je aanmeld en word aangenomen krijg je een rondleiding achter de schermen van de site. Een systeem dat ervoor zorgt dat elke aanvraag bij een mentor wordt gelegd, en wel bij het goede spel. Je zal een groepje krijgen waar jij je ervaringen kan delen, waar jij kan antwoorden op de vragen van spelers.

In-Game
Bij deze wereld zullen er ook mentoren in de wereld zelf actief zijn. De mentoren Lars en Laurens zullen samen starten op het account 'Dragonfriend723'. Dit account zal een stam starten. Niet om te winnen, maar voor wat reclame en om op de wereld zelf te kunnen begeleiden. Het account IGTeacher zelf zal ook op de wereld komen, maar dan alleen om af en toe een tekst te plaatsen.

Contact / Overige vragen
Wij hebben een website opgericht waarbij iedereen zich kan aanmelden. Je kan daar gesprekken voeren met de mentoren; de spelers die ervaring hebben opgedaan en het willen delen. Als je wilt kan het zelfs op Skype of MSN worden besproken! Wij hebben ook een IRC chat waar mentoren en leerlingen elkaar kunnen ontmoeten en eventueel ideeen en tips kunnen uitwisselen.

Weet je niet zeker of je genoeg kennis hebt van Tribalwars om les te kunnen geven? Of ben je bang dat je juist teveel weet om lessen te kunnen volgen? Voor deze en andere vragen kan je altijd een mail sturen naar tribalwars.nl@igteacher.com.

Met vriendelijke groeten,
Alle spelers van Innogames Teacher!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Calamus Incendium

Forum Personality 20/21
Reactiescore
5.874
Vraag aan duckje of ze een pm in game rondsturen.

De meeste beginners zitten namelijk niet op het AF
 

DeletedUser

Guest
Wij zijn daar mee bezig :)
Voorlopig is het nog even via AF, maar hopelijk niet lang meer :)
 

DeletedUser

Guest
Succes ingame!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
5.292
Ik wens jullie veel succes met dit mooie project!
 
Reactiescore
363
Wij zijn daar mee bezig :)
Voorlopig is het nog even via AF, maar hopelijk niet lang meer :)

Je hebt al een sticky :) Denk dat ze vooral willen zien of het project ook werkt voordat ze mailtjes gaan rondsturen? In ieder geval succes ermee. Hoop dat het goed gaat werken.
 

DeletedUser65921

Guest
Ik zou zeggen dat als je iemand met een vraag tegenkomt je ze doorstuurt naar mij (ingame dan toch) of nog beter de site ;)
 

DeletedUser

Guest
Hallo allemaal!

Dank voor de positieve reacties.
Sticky komt door mod Dao, geweldige mod ;)

Wij werken aan iets om in je profiel te zetten, dus nog even geduld a.u.b.!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser

Guest
Zet hem zsm door in game dat zal het allemaal wat leuker maken;)
 

DeletedUser53131

Guest
lol :p
er zijn leraren daar met meer lc als jou dus denk niet dat jij het gaat opkrikken
bth_Emoticon38.gif
 

DeletedUser

Guest
hmm tegelijk ook een minpuntje dan, want als alle noobs in 1 stam zitten, weten de andere spelers waar de easy targets liggen, en als de 'leraren' hun leden dan niet verdedigen is het snel met hen gedaan :p vraag me af of ze zelfs tijd gaan hebben voor hun opleiding :p
 

DeletedUser53131

Guest
Je moet het zo bekijken:
De leerlingen gaan misschien deze start nog niet kunnen mee draaien in de top. maar met de tips van de leraren misschien op 1 van de volgende werelden wel :)
 
Bovenaan